Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Julie V. Scott

27 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, kedveseim!   Nem nagyon szeretek magamról írni, viszont kértétek, így hoztam egy ilyen bejegyzést is. :) Most az alap információkat kihagytam, igyekeztem olyan dolgokkal előrukkolni, amit esetleg nem tudhattatok még rólam. :)  ..
Csodálatos a jövő. Az Avalon nevű űrhajó 5259 utassal a fedélzetén 120 éven át siklik elegánsan távoli célja felé, ahol az érkezők majd új életet kezdhetnek. Addig pedig a vele utazók biztonságosan lefagyasztva alusszák kiro-álmukat, és új otthonukban frissen, fiatalon…..
Sziasztok drágáim! Alig voltam aktív a blogon, de igyekszem ezen változtatni. Túléltük 2016-ot, megjelent a Net-kaland nyomtatott könyvként, s lassan készül a folytatása is. Hogy mit hoztam mára Nektek? Egy kis szösszenet: 10+1 tény, amit tudni akarsz a Net-kalandról! Bizony-bizony, sok olyan…..
Julie V. Scott Megjelent! 2016.11.29 08:38:20
Julie V. Scott Borítómustra! 2016.11.22 15:08:53
Nagy levegő beszív, aztán kienged. Szóval vannak pillanatok, amikor fellélegzek, újjászületek. Keserédes pillanat ez. Íme, ma hajnali 6:52-kor elengedtem a kicsikém kezét, most már teljesen a tiétek! Annyira beleszerettem, hogy el sem tudom mondani Nektek. Bevallom, voltak nehézségeink, de miután az…..
Sziasztok! Tudom, hogy sokan várjátok a történet folytatását, s számomra ez igazán megtisztelő! Csodálatos emberek vagytok, s mind-mind hozzáadtok ahhoz, ami végül összeáll. Rengetegen megkerestetek azzal, hogy szeretnétek, hogy könyv legyen a Net-kaland. Bevallom, nem terveztem a kiadást,…..
Julie V. Scott 12. fejezet 2016.09.22 02:17:32
Sziasztok!Hosszú hónapok óta fogalmazódtak bennem a fejezet sorai, hol elkezdtem, hol abbahagytam. Voltak köztetek, akik türelmesen vártak, voltak, akik pedig nem értették meg az érveimet. Direkt adtam életjelet magamról júniusban, mert nem tudtam, mikor leszek képes újra írni. Most sem vagyok…..
Julie V. Scott Néhány szó 2016.06.16 15:49:33
Hosszú napok óta gondolkozom, hogy mit is mondhatnék nektek. Megígértem, de nem tudtam teljesíteni és ezt őszintén sajnálom.Az utóbbi időben csöppet kaotikussá vált az életem. Állandó migrénnel küzdök, folyamatosan letompít a fájdalomcsillapító, legszívesebben mindig aludnék.Múlt héten szerdán egy…..
Julie V. Scott A Nagy nap 2016.04.27 23:24:04
Képzeld el azt a napot, amikor férjhez mész. Aznapra leveszed az ördögi jelmezed, félreteszed a vadócot, a lázadót és egyetlen napra hercegnő leszel. Mert az akarsz lenni! Főhősünk sem érzett másként. A máskor lázadó, színes tincsekkel bolondított hajú, orrkarikás, tetovált lány csak egy napra…..
Kedves olvasóim!Köszönöm a türelmeteket, a kedves szavaitokat! Ezúttal egy kimondottan romantikus résszel szolgálhatok nektek, remélem, pontosan annyira fogjátok élvezni az olvasását, mint én az írását. Rengeteg könnyet és boldog mosolyt ejtettem, ahogy elém tárultak a sorok, ezeket az érzéseket…..
Kedves olvasóim!Íme, a 10. fejezet, határozottan +18-as karikával! Tudom, sokat vártatok rá, de tessék, a tiétek!Ölel titeket:Julie Chloe Gondolatok. Mindig akkor gyötörnek, mikor a testem Brianéhez simul, ő pedig becézgeti a bőrömet az ujjaival. Most sincs másképp. Belebújok az ölelésébe és a…..
A Publio Kiadó facebook csoportjában indult egy amolyan játék, hogy jobban megismerhessék egymást a szerzők és az olvasók. Ebben a bejegyzésben az ott feltett kérdésekre adok választ. Szó lesz itt a Faithbellről, a Net-kalandról, de a magánéletem is porondra kerül! :)   Jó olvasgatást!   Kocsis…..
Julie V. Scott 2016.03.01 08:29:31
@Dóra Szurovcsák: Kedves Dory!
Örömkönnyeket csaltál a szemembe és hihetetlenül jó érzés volt mindezt így reggel olvasni! :) Csodálatossá tetted a napomat! :)
Eszméletlenül köszönöm a bizalmadat és a kedvességedet, igyekszem nem csalódást okozni sem neked, sem pedig a többieknek. :)
Köszönöm, hogy olvasol, köszönöm, hogy követed az életem apró morzsáit!
Külön öröm, hogy születésnapodra épp a Faithbellre vágysz! :) ♥
Millió puszi és ezer ölelés: Julie V. Scott
A legnagyobb bűn, amit elkövettem, az, hogy hallgattam, jó mélyen elástam magamban a titkot, és hagytam, hogy bemocskoljon. Talán egy órát tekereghettem a Libri sorai között, céltalanul kerestem a következő áldozatomat. Bármelyik könyvet is vettem a kezembe, mindig ugyan az az…..
Julie V. Scott 2016.01.12 21:41:46
@szirami: Szia! :)
Ha jól emlékszem, akkor valamilyen méreg hatására gyengültek el a hangszálai. Sajnos már elég sok könyvet olvastam azóta, s nem emlékszem minden részletre, de ha jól rémlik, egy kisebb részben az írónő kitért erre is. :)
Kedves Olvasóim! Sok kihagyás után ugyan, de megérkezett a 9. fejezet. Remélem a tartalom kárpótol titeket a kihagyott időért!Ezúton is szeretnék nektek nagyon boldog új esztendőt kívánni, s remélem, hogy még sokszor az oldalra tévedtek majd!Nem is húzom az időt, kellemes…..
Kedves olvasóim! Meghoztam a 8. fejezetet! Külön szeretnék még kedveskedni nektek ezzel a csodás rajzzal, melyet Tuboly Gabi készített a főszereplőkről. Na, ki ismer rá, ki-kicsoda? Valamint a facebook oldalamat (link) is érdemes figyelni, hiszen ha ti is szeretnétek, szeretnék…..
Kedves Olvasóim!Hosszú kihagyás után, megérkezett a 7. fejezet!Nem szaporítom a szót, fogadjátok szeretettel!Remélem, nem okoztam ezúttal sem csalódást. :)Ezen felül, hoztam nektek egy blogtrailert is a történethez! Ha tetszett, nyomjatok rá egy likeot!Julie V. Scott Dylan Az…..
Kedves Olvasóim!Sajnos pontosan 1 hét telt el az utolsó rész óta, ám ahogy ígértem, ezúttal hosszabb, s izgalmasabb fejezet vár rátok. ELŐRE SZERETNÉM MINDENKI FIGYELMÉT FELHÍVNI, HOGY A FEJEZET EROTIKUS JELENETET TARTALMAZ, VALAMINT OLYKOR OBSZCÉN SZAVAKAT!Ezalatt az egy hét alatt…..
Julie V. Scott 2015.10.07 23:13:42
@vcsilla14: Bizony-bizony! Dylan nagyon sok nő szívét megdobogtatja. :)
@Dóra Szurovcsák: Amint lesz időm, érkezik a folytatás, ígérem! :*
Kedves olvasóim!Első körben szeretném nektek nagyon-nagyon megköszönni a feliratkozásokat, a kommenteket facebookon, illetve itt, valamint Wattpadon is! El sem hiszitek, hogy mennyi erőt és szeretet kapok tőletek!Másod sorban hihetetlen öröm, hogy alig 2 napja került fel Wattpadra a…..
Julie V. Scott 2015.09.30 19:03:49
@Alettaa99: Sietek vele, ígérem! :)
@bubika02: Ha terveim szerint haladnak a dolgok, meg is kapjátok holnap! <3
Julie V. Scott Magyar blogok! 2015.09.28 18:58:01
Az alábbi linket kaphattok egy kis ízelítőt a Magyar blogközösségből! :) Blogok Infó ..
Chloe Valamivel reggel 7 óra után ébredek fel. Az első dolgom megnézni a hívásnaplómat, hogy valóban beszéltem-e Coop3rrel. Vagyis Dylannel. Őszinte mosollyal az arcomon konstatálom, hogy ténylegesen megtörtént, s nem álmodtam csak az egészet. A hívás hajnali 3 után szakadt meg,…..
Julie V. Scott 2015.09.24 22:56:11
@vcsilla14: Igyekszem! ;)
@bubika02: <3 !
Julie V. Scott 2015.09.25 16:19:14
@Kata Vida: Igazán örülök, hogy tetszik! :)
Julie V. Scott 2015.09.26 22:32:42
@Clara Lettson: Ó, Clara! <3 Köszönöm!
Kedd. Már három napja nem beszéltem Coop3rrel. Az érkezésem után tett felfedezésem, miszerint ő és én egy vonaton utaztunk, különös érzéssel töltött el. Egyrészt boldoggá tett a tudat, hogy ennyire közel volt hozzám, másrészt viszont idegessé. Pontosan azért regisztráltam…..
Julie V. Scott 2015.09.18 00:07:50
@Mejcyke: Kapjátok-kapjátok! <3
Julie V. Scott 2015.09.20 11:22:50
@Greg Swan02: Amint kicsit jobban leszek, igerem megkapjatok. Addig is kerlek legyetek turelemmel! Olellekntiteket! ♡♥
Julie V. Scott 2015.09.20 23:12:51
@Alettaa99: Őszintén örülök, hogy tetszik! <3
Amint jobban leszek, már kapjátok is a 4. részt, ami eléggé izgalmas lesz. ;)
Remélem, szeretitek a pikáns jeleneteket!
Túlfűtött álmaimból riadok fel. A fehér selyemhálóingem félig a nyakam köré tekeredett, a takaróm pedig a huzatjából kiszabadulva indult felfedezőútjára. Bele sem merek gondolni, hogy vajon mi történhetett körülöttem, ám néhány álomkép még élesen lebeg a szemem előtt. A…..
Julie V. Scott 2015.09.17 09:56:22
@Mejcyke: Mivel tegnapra ígértem, ám képtelen voltam már a fáradtságtól befejezni, így ma kaptok egy hosszabb és különlegesebb részt! :)
Julie V. Scott 2015.09.17 21:14:52
@Csilla Vajda: Nagyon örülök neki! :) Remélem még találkozunk az oldalon! :*
Újabb nap, újabb felejthetetlen élmények! - mondhatnám, ha nem egy kisvárosban tengetném mindennapjaimat. Mikor úgy döntöttem, hogy a nyári szünetre hazaköltözöm a szüleimhez New Yorkból, egy percig sem hittem, hogy ennyire unalmas lesz. A középiskolás éveim alatt imádtam itt…..