Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gekkócos

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt ugyan nem volt április elsejei poénkodás, hiszen nálunk minden nap bolondok napja, megy a bolondozás mindegy milyen nap van a naptárban. Ettől függetlenül természetesen volt bőven aki szopatott, és volt, aki meg is szívta. A Story magazin Online (jav.: a szerk.) nem elég hogy…..
Egy kanadai tetovátornak az a zseniális ötlete támadt, hogy a lábára tetovált luficsöcsű csajt karácsonyra szilikonimplantátumokkal lepi meg. A műtét röpke 45 perc alatt sikerült, azonban két hét múlva a varrat felszakadt, egy liter nyiroknedvet kellett lecsapolni a lábából és…..
A Best of Gyurcsány első és második része után Gery Greyhound elkészítette a "Best of nem lesz fizetős" videót. Kicsit vicces és elképesztő így egyben látni, milyen szövegeket nyomattak pár évvel ezelőtt ... és kétségtelenül Hiller Pityu a legnagyobb pókerarc! A…..
gekkócos 2008.02.20 20:58:00
Subba A hét szuperpumája: Rómeó 2008.02.18 11:55:00
A tizenkilenc éves Aditya 'Romeo' Dev egy igazán különleges kis fickó. Mindössze 83 centiméter alacsony, a testsúlya pedig még tíz kilogram sincs. Szabadidejében testépítéssel foglalkozik, a képen az edzőjével látható. Imádjuk a fellépését, ahogyan teljes önbizalommal nyomul…..
Subba Subba szív Velöntájndéj 2008.02.14 14:45:00
Borzasztóan törtük ám a fejünket, hogy mivel kedveskedjünk szerelmetes látogatóinknak a mai jeles nap alkalmából, de egysejtű agyunkból nem pattant ki annál jobb gondolat, hogy egy igazán szívből jövő videóösszeállítással jelentkezzünk a legigazabb érzés ünnepén.…..
Megfordult a fejünkben, hogy a héten se legyen válogatás, de aztán elvetettük. Aztán megint úgy gondoltuk, hogy jobb ha nem, de végül mégis. Ne rinyáljatok, hogy nincs elég szemét, nézzetek magatokba!!!- Subba kabalánk: Subi, új képekkel- Valami tartalmat azért szeretnék egy…..
„Aki uralja a múltat, az uralja a jövőt is; aki uralja a jelent, az uralja a múltat is.” /George Orwell: 1984/ 2007. szeptember 26.: „Az olajügyekkel kapcsolatos kormányzati rendelkezések egyik legfőbb alakítója a PM volt. Arnold Mihály, a VPOP parancsnoka lapunknak…..