Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lugosi Albert

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben a kormány nagy csinnadrattával újabb programot indít a külföldön élők hazacsábítására, a kép finoman szólva sem ilyen egyszerű. A mai írás szerzője, Tomeepapa 9 év franciaországi élet után érezte úgy családjával, hogy talán érdemes lenne megpróbálni ismét…..
Nagy örömömre sorra érkeznek az írások a „Magyarország és én” pályázatra (mindenkit bátorítanék, hogy írjon!), úgyhogy ma közre is adom az első írást. Judittól érkezett Londonból, és mint ő is írja, nem tartozik a tipikus határátkelők közé. Mielőtt belevágnánk,…..
Lugosi Albert 2015.04.27 12:15:05
@labirintus1: Valóban csak 15 évet kell dolgozni ahhoz Nagy-Britanniában, hogy valaki nyugdíjat kapjon? Nekem az egyik legnagyobb félelmem az, hogy ha most vagy egy-két éven belül nekivágok, akkor 65-70 éves korom körül úgy járok majd, hogy se itt, se ott nem szereztem meg a nyugdíjjogosultságot. Idén leszek 41 éves. (Ha megérem egyáltalán.)
Lugosi Albert 2015.04.28 11:14:41
@M. Péter: Ez azért elég megnyugtató, köszi!
Mármint nem a Határátkelő blog, hanem Ádám tett így, aki nem csak vállalkozni kezdett, de (megtartva jó szokását) posztot is írt róla. Szerintem nagyon sok érdekes és értékes információt tartalmaz arról, mire érdemes odafigyelni, és mik lehetnek a buktatók. „A…..
Határátkelő Mindennapi Anglia 2012.07.23 06:59:00
Milyen típusú szállást keressünk Angliában? Mire figyeljünk a közlekedésnél? Mi a helyzet a tévével, internettel, telefonnal? És a közbiztonsággal? Ha ezek a kérdések érdekelnek, akkor jó helyen jársz, hiszen (bár bevallottan csak egy általános kép felvázolására…..