Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igazin

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem olvastad volna a az 1. részt, akkor ide kattintva megteheted!  A stressz további okai: 4. Félelem a kudarctól – Alapvető és gyermekkorból származó érzés, ami valamilyen szinten mindenkiben megvan. Bizonyos fokig hasznos, mert előrelátóvá tesz minket, de ha valaki túlságosan fél, annak…..
Sokak számára a lelki béke idilli képei homályba vesznek a fiatalkor ködös emlékei között. Sóhajtva emlékszünk rá vissza, milyen könnyű és harmonikus volt az élet, mikor még nem voltak befizetésre váró számlák, zsarnokoskodó főnök, vagy nem ordítottak a gyerekek megállás nélkül. A stressz az idő…..
A világ legkönnyebb dolga az ítélkezés. „Ez jó, ez nem.” „Ő szép, ő csúnya.” „Ő jól végzi a munkáját, ő pedig fél órával korábban elmegy.” Naponta több száz ehhez hasonló ítéletet hozunk meg, anélkül, hogy észrevennénk, hogy milyen sok energiánkba kerül és lassú méreg minden ember számára. Keserű…..
Az év vége mindenki számára feszültebb időszak. A munkahelyi teendők besűrűsödhetnek, a közelgő ünnepek mindenkiből vegyes érzelmeket hoznak felszínre, nyakunkon az ajándékok vásárlása, a családlátogatás, főzés, takarítás, ami mindannyiunktól sok logisztikát kíván.  Ha nem szeretnél idegösszeomlást…..
Ebben a naplóban összekapcsolódik a sport és az önismeret, a mozgás és a tudatosság. Szeretettel ajánlom minden kezdőnek és újrakezdőnek, olyanoknak, akik szeretnék a teljesítményüket növelni, illetve azoknak, akik küzdenek a kilókkal, de eddig nem jártak sikerrel! De elsősorban azoknak az…..
  Az utóbbi időben nagyon sokszor jutott eszembe az a fogalom, hogy méltóságteljesség. Egyáltalán mit jelent ez a kifejezés? Mikor mondjuk magunkról, hogy méltóságteljesek vagyunk? Ez egy állapot, tulajdonság vagy személyiségjellemző? Mivel lehetne szimbolizálni? Milyen arckifejezés, milyen érzelem…..
Igazin Ősszel is egészségesen! 2016.10.18 17:53:53
  Az ősz beköszöntével nem csak a kabátok, a sálak, a sapkák kerülnek elő, hanem a papírzsebkendő, és a mézes tea is. Ilyenkor ugyanis – a hidegebb idő miatt – a nyálkahártyák sokkal átjárhatóbbak a baktériumok számára, és ha nem figyelsz oda néhány egyszerű apróságra, könnyen ágynak…..
Tudom, hogy kellene csinálni, de… De hideg van, itt ez a határidős feladat, a családdal töltött minőségi idő fontosabb, és amúgy is fáradt vagyok. Meg le is vittem sétálni a kutyát, az is számít, nem? Ha kifogásgyártásból díjat lehetne kapni, akkor én biztosan díjat kapnék. A kifogásgyártáshoz…..
Biztos Te is úgy fejeznéd be ezt a mondatot, hogy megrontója. Azonban – nagyon sok más téves hiedelemrendszerrel együtt – ez is egy olyan mondat, ami nem hogy nem igaz, hanem komoly károkat hagy maga után. Induljunk el egy utazásra és képzeljünk el egy 5-6 körüli gyereket. Teli van kíváncsisággal,…..
Szinte nincs is olyan ember, aki ne tudná, hogy milyen úgy felkelni az ébresztőre, hogy fáradtabbak vagyunk, mint, ahogy lefeküdtünk. Összegyűjtöttem néhány ötletet, hogy hogyan érhetjük el, hogy a reggeli, őszi napsugarak kipihenten és ellazultan találjanak minket. Készíts napirendet és igyekezz…..
Igazin A Glamour-napok más szemmel 2016.10.09 19:58:55
Kisebb nagyobb fizikai és lelki sérülésekkel ugyan, de mindenki túlélte az újabb Glamour-hétvégét, ami Magyarországon az egyik legnépszerűbb kedvezményes vásárlási lehetőséget nyújtó akciósorozat. A vásárlási láz vírusként terjed és nehéz nem megfertőződni. Abban, aki beteszi a lábát egy plázába…..
Az egészség mindenki számára nagyon fontos dolog. Hiányában az életünket nem tudjuk úgy élni, úgy élvezni, ahogy szeretnénk. Fontos, hogy ha problémánk van, elmenjünk orvoshoz. Fontos, a mozgás, az étkezés. Nem utolsó sorban fontos, hogy mit gondolunk az egészségről! Ehhez…..
Igazin Ebook vs Könyv 2015.04.16 09:13:56
Én imádok olvasni! Annyira imádok, hogy napokat, sőt heteket tudnék azzal tölteni, hogy összekucorodva a babzsákfotelemben csak olvasok és olvasok és olvasok! Az a gondolat viszont sokszor elszomorít, hogy annyi sok-sok könyv van és nekem olyan kevés időm. Néhány éve bejöttek a…..
Igazin De édes! 2015.04.15 13:37:50
A fehér cukrot eléggé meghurcolták az utóbbi időben. Szó szerint gyilkossággal is gyanúsítják és nem is állnak messze az igazságtól. Az élettani hatásait szinte mindenki ismeri:rontja a fogakat; fáradékonyságot, elhízást, cukorbetegséget, allergiát, trombózist,…..
Igazin Kacskaringós történet 2015.04.13 15:21:59
Az Igazin név évekkel ezelőtt fordult meg a fejemben. Nem is megfordult csak úgy, hanem álmodtam róla. Bár akkor még nyomtatott, színes újságként jelent meg előttem. (Nyilván nem zárom ki a lehetőségét, hogy egyszer, valamikor, a jövőben az lesz belőle.) Először egy facebook…..