Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsok

0 bejegyzést írt és 379 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre sikerült rábukkannom a legjobb fagyizók felkutatása során egy szicíliai specialitásra Budapesten, amit nagyon szeretek: fagyi briósban! Sose voltam nagy rajongója a tölcséreknek, ahol lehet, a fagyit papírpohárba kérem, szeretem lassan enni, nem akarom, hogy a csöpögés…..
zsok 2013.08.23 11:35:40
@világevő: ha még mindig keresed a legjobb fagyizót, akkor ajánlanám a Mazsolát.
foursquare.com/v/mazsola-fagyiz%C3%B3/517a9a86e4b0964a2bf32ef1
Ibolya fagyijuk nagyon különleges, olyan pisztáciát pedig még életemben nem ettem, mint amilyet itt sikerül készíteni!
comment:com Meghalt Prop Joe 2013.01.23 13:30:00
A Drót egyik mellékszereplőjét, a drogdíler Prop Joe-t alakító Robert F. Chew 52 éves volt, amikor Baltimore-i otthonában lefeküdt aludni, és többet nem ébredt fel. A szívelégtelenségben meghalt színész testvére értesítette a  Baltimore Sun-t a rossz hírről. Chew…..
zsok 2013.01.23 14:58:28
Egy Szerbiával, és egyéb volt jugoszláv államokkal foglalkozó blog burek nélkül olyan, mint a Dallas Jockey nélkül. Korábban is voltak burekos posztok [a "burekot/bureket" probléma már korábban, kommenetelői bevonással kivesézésre került; a csata a "burekot" javára dőlt el].…..
Egy Mister Frothe nevű faszi készítette el a Drót pár szereplőjének felhúzható bábu-mását, amiket sajnos nem lehet megvenni, mert csak egy adagot csinált belőlük, azt is ajándékba, Ettől még faszák, nagyon is. ..
zsok 2012.03.01 16:42:03
A mai posztot orangyal007-nek ajánlom, aki meglepett új kollekciójának két darabjával. Ezúton is köszönet! Somytomy mintha egy kicsit lekésett volna a 675-ös Snack Bart újraépítő versenyünkről. Végülis már pont egy éve eredményt hirdettünk. Pedig ezzel jó esélye lett volna…..
Igazából azért mentem csak el a Kockaáruházba, hogy az épp folyamatban levő versenyünkhöz beszerezzem a fődíjat, aztán mégis valami egész mással is távoztam a boltból, méghozzá egy nagy kérdéssel, hogy akarok-e magamnak egy modular buildings készletet. Péter, a bolt tulaja és…..
zsok 2011.11.03 13:04:47
@melee sc: @tutuka:
az ablaknál ilyen formában üveg konkrétan nem létezik. azért megértem, hogy annyira "sóherek", h csak ezért nem gyártatják le. az már jobban zavart, hogy a faház felső 2x2-es ablakából kifelejtették az üveget, amikor az tutkóra létezik és filléres kis vacak.

a kék ház 2. szintjén lévő lépcsőnél lettem volna kíváncsi, de nem öregszem meg hamar (remélem) + az egyik képből ki tudtam következtetni, hogy ott csak egy másik lépcsőlejáró van. :-)
Bár a T1 megunhatatlan, mégis ideje továbblépnünk T3-ra. (Hú, milyen tudományosan hangzik ez.) Gyári készletnek azért nem javaslom, mert van még mit csiszolgatni rajta. | J0n4th4n D3rk53n galériája itt elérhető. | Gyerekkoromban csináltam ilyen repcsiket, csak egymilliószor…..
Az biztos, hogy akit egy kicsit is jobban érdekel a legó a semminél, azt az elmúlt évben kétszer is rávette/ráveszi valami arra, hogy a  Matchben vásroljon időnként – még ha nem is ez lenne a kézenfekvő megoldást a tejkenyér-utánpótlásainak beszerzésére: a…..
Indítsunk végigjátszásokkal: 4184 Fekete Gyöngy, 5767 Menő járgány, LEGO Life of George App.Azt veszem észre, hogy évről évre egyre korábban kezdődik el a karácsonyi készülődés vagy legalábbis próbálják ezt ránk kényszeríteni. A LEGO sem marad ki ebből, hiszen…..
A Rubik-kocka kirakásának 5,66 másodperces csúcsa is lehetetlen feladat számomra, hát még annak megdöntése. Úgyhogy ne az én kezeimet figyeljétek, hanem a robot legókezeit! A részletekért látogassatok el erre az oldalra...
Számos korábbi próbálkozás után elkészült a fidesz-magyar értelmező szótár, amely segít az átlagpolgároknak eligazodni a kormánypárt sajátos nyelvezetében, ugyanakkor bonyolultnak tűnő kifejezések értelmezésében is támpontot nyújt.     Írjon be egy szót…..
zsok 2011.10.20 13:35:54
@BPBP: nem 100000, hanem 1000000, azaz egymilió (smic!).
Már itt a blogon is többször mutattunk olyan alkotásokat, amik egy konkrét gyári készlet elemeit felhasználva valami egészen újat hozott létre. Ezekre főleg a különböző Creator készletek a legalkalmasabbak, pl. a több linkgyűjteményben is felbukkant piros autó, és Tier és…..
zsok 2011.10.11 17:45:31
@Longeye: ha inkább csak felismergetnél dolgokat, akkor iphone-ra van lego creatonary app. időre/pontokért kell kiválasztanod 4 alternatívából, hogy mi is lehet az...
nálam 5-ből 3 csillag, de ingyé' van. :-)
Piszlicsáré bérvitából a Dexter című sorozat sorsát befolyásoló kötélhúzásba csavarodott Michael C. Hall pár héttel ezelőtt bejelentett igénye, miszerint fizetésemelést kér, mert különben. A Showtime egyelőre úgy van vele, hogy megnézi, blöfföl-e a színész, és nem…..
zsok 2011.10.11 16:40:15
@furion: a tavalyi érzelgős blabla a szőke csajjal, meg a bosszúállás érte/vele, hülye hibák elkövetése egy punci miatt, ilyesmik.
Említettem már kétszer is, hogy ez volt életem első LEGO-ja. Bizonyítékom is van rá, egy 1983-as családi albumból:Ilyen inget és hózentrógert is keresnék Így hát értelemszerűen nem tudok róla objektíven nyilatkozni.I. AlapadatokNeve: Gas Station…..
Persze minden országnak kellenek hősök, nekünk is jár egy kistérségi Jack Bauer, aki megment minket a végromlástól, a terrorizmus pusztító szörnyetegétől, és persze a világot behálózó szervezett bűnözéstől. Mert ahogy az Egyesült Államok, mi is hadban állunk, sőt mi…..
Talán már említettem, a munkám gyakran szólít Ukrajnába, így természetesen időnként a helyi bevásárló-központban is meg szoktam fordulni. Talán azt is említettem, hogy LEGO-t egyáltalán nem láttam a játékosztályon, annál több klónt. A héten belefutottam ebbe. A kivitel…..
zsok 2011.10.06 14:24:49
@tutuka: nem a klónokkal van baj, virágozzék minden virág.
csakhogy ezek minőségre egy csokor kóróval érnek fel, bármilyen szépen fotóboltolt is a doboza.
Manapság a légitársaságoktól sarki kisboltig minden kereskedő igyekszik magához édesgetni valamivel honorálni a vásárlók hűségét, jellemzően úgy, hogy ajánl valamit "csak itt, csak most és csak Önnek". A LEGO sem kivétel, erről szól a VIP program (melyet a…..
Ti tudjátok kik gonoszkodnak Castle készletekben? Itt jönnek sorban, varázslók boszorkányok. Csak győzzétek félni őket!  1993: Majisto  Sorban az első varázsló, aki sárkány lovagjaival, és hangulatos készleteivel szinte berobbant '93-ban. Akkoriban szinte minden…..
zsok 2011.09.29 09:14:24
@Stiel: pedig a sima botok helyett mennyivel jobb volt a világító varázspálca! www.1000steine.com/brickset/images/1736-1.jpg

@Papírbaba: fura lenne névnek, hogy pl. 5615-ös készletben van a 482. ágyútöltelék. :-)
a knights kingdom sorozatban volt ilyen törekvés, de gyanítom nem jött be. Vladekot pl. szerettem volna, de csak a cseh-hangzású neve miatt.
Szerintem Sebő Ferenc is megirigyelné. Mi egész biztosan. Diósgyőr Bob Carney-től.    | még több kép |  Kicsit kisebb, kicsit sem rosszabb. | DARKspawn munkája | Mindig vágytam egy jó legó gyárra. Hát tessék. (Jön még ennél jobb is, de az majd külön posztban.)…..
zsok 2011.09.28 20:26:08
@Mehley: akkor sem, ha a diósgyőri vár hatalmas egybefüggő szürke falakból áll?
zsok 2011.09.28 20:41:01
@tutuka: ááá, akkor majd szólj egyből az 5 évvel ezelőtti Bob Carney-nak és megspóroljuk ezt a beszélgetést. :-)
hogyvolt VV - 1x15 2011.09.27 15:35:00
Hát gyönyörű volt az a pávás pruszlik a Lilun tegnap, kár, hogy a fülében nem volt toll (hogy máshol volt-e, a kameraállás miatt nem tudhatjuk). Az öfi viszont sűrű volt, van anyag a poszthoz, mindenki kényelmesen elhelyezkedett? Akkor kezdem, egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer…..
És ha már Trónok harca: a barbárok közé száműzött lovag, Ser Jorah Mormont, azaz Iain Glen így készül fel a következő lövöldözésre a Strike Back című brit tévésorozat aktuális részében. ..
zsok 2011.09.26 14:29:17
@Flankerr: jól működik a laza pinabubus és a hardass-keményvonalas (aki azért suttyomban kolléganőket húz magára) karakterpáros, pedig milyen elcsépelt már, de nem?
  A legjobb választás, ha kell egy kis ropogtatni való estére a bor mellé, vagy a borfesztiválra nem akartok üres gyomorral elindulni.   Ebbe a valóban nyárias kora őszbe még csempészhetünk egy kis mediterrán hangulatot ezzel a lepénnyel. A friss zöldségek és a joghurtos - parmezános…..
Budapest, Battonya, Hercegszántó, Pomáz stb. Szeptember 16-án kezdődött az a rendezvénysorozat, mely a Szerb Országos Önkormányzat és a Magyarországi Szerb Kulturális és Dokumentációs Központ szervezésében október közepéig számos különböző helyszínen várja a…..
zsok 2011.09.21 13:08:20
@bikmakk: igen, az így vicces, hogy a zárt kapu mögött van egy tábla, amin már nem tudom elolvasni, hogy mikor van nyitva a templom. :-D
sacc/kb-ra 18-kor vagy 19-kor? nem gond, ha nem pontosan tudod, max egyetem téren iszok egy kávét.
zsok 2011.09.21 17:49:38
@bikmakk: jap, ma láttam is, szokásosnál közelebb volt a tábla az kapuhoz. alapból nem távcsővel megyek várost nézni, de ez az én hibám.
zsok 2011.09.21 17:50:47
@borzash: mng gurmanban, étel mellé; boltban dobozosan még nem láttam.
A Viasat3 műsorán látható Aranypart ma estétől már nem heti négy este szórakoztatja a népet a Siófokra leköltöztetett gyökerek és gyökerinák kalandjaival, hanem kedden és csütörtökön, duplarészekkel, este 10 után. Ma este menten lesz egy tortadobálós-bulizós szegmens is,…..
zsok 2011.09.20 18:13:09