Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsok

6 bejegyzést írt és 381 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre sikerült rábukkannom a legjobb fagyizók felkutatása során egy szicíliai specialitásra Budapesten, amit nagyon szeretek: fagyi briósban! Sose voltam nagy rajongója a tölcséreknek, ahol lehet, a fagyit papírpohárba kérem, szeretem lassan enni, nem akarom, hogy a csöpögés…..
zsok 2013.08.23 11:35:40
@világevő: ha még mindig keresed a legjobb fagyizót, akkor ajánlanám a Mazsolát.
foursquare.com/v/mazsola-fagyiz%C3%B3/517a9a86e4b0964a2bf32ef1
Ibolya fagyijuk nagyon különleges, olyan pisztáciát pedig még életemben nem ettem, mint amilyet itt sikerül készíteni!
comment:com Meghalt Prop Joe 2013.01.23 13:30:00
A Drót egyik mellékszereplőjét, a drogdíler Prop Joe-t alakító Robert F. Chew 52 éves volt, amikor Baltimore-i otthonában lefeküdt aludni, és többet nem ébredt fel. A szívelégtelenségben meghalt színész testvére értesítette a  Baltimore Sun-t a rossz hírről. Chew…..
zsok 2013.01.23 14:58:28
KLIKK blog LEGO + Kreativitás 2012.09.22 09:00:00
Nyárutó egyik kerti partiján előjött a probléma, melyik kié??? Borospoharakon, arra nem firkálunk tollal... Kellett valami gyors és egyszerű megoldás, ez született belőle: Használtátok már hasonlóra a LEGO-t?..
Klasszikus forma és talán nem jelennek meg a LEGO ügyvédei a konyhaajtóban, ha ilyet készítünk otthon. Szóval egy kis ízelítő: Első fokozat: a LEGO szilikonos formából készíteni bármit! Ilyen is van, nem csak kocka. Vagy gumicukrot? Közepes nehézség: sablonszerűen, de…..
Egy Szerbiával, és egyéb volt jugoszláv államokkal foglalkozó blog burek nélkül olyan, mint a Dallas Jockey nélkül. Korábban is voltak burekos posztok [a "burekot/bureket" probléma már korábban, kommenetelői bevonással kivesézésre került; a csata a "burekot" javára dőlt el].…..
Újabb LEGO-ékszert mutatok be nektek, ami látványosabb, ám elkészítéséhez kicsit több idő kell, mint a fülbevalóhoz: LEGO karkötő! A lényeg a színeken van. Bármilyen kockát vagy használhatsz hozzá. Nálam a 2x1-es brick és a 2x2-es plate a favorit. Lényeg, hogy az…..
Srácok! Itt az ideális ajándékötlet, ami 1 óra alatt elkészíthető és a sikere garantált! A barkácsrovat első részében bemutatom a filléres és egyszerű LEGO fülbevaló készítését.  Csak olyan szerszámokkal és anyagokkal dolgozom, amik még a legalapabb…..
Minden évben elveszted a kokárdát? Eleged van a boltban kapható csúnyán összerakott darabokból? Na elég ennyi tv-shopos szöveg: készíts LEGO kokárdát! Tavaly jutott eszembe, könnyen kivitelezhető, egyedi darab. Hogyan lesz ebből kitűző? Kell még egy kis út egy hobbiboltba…..
zsok 2012.03.13 13:08:10
Egy Mister Frothe nevű faszi készítette el a Drót pár szereplőjének felhúzható bábu-mását, amiket sajnos nem lehet megvenni, mert csak egy adagot csinált belőlük, azt is ajándékba, Ettől még faszák, nagyon is. ..
zsok 2012.03.01 16:42:03
Hogy mire bukkantam a polcon: kincsre vagy szemétre? Az elején kincsnek hittem: kocka is, magyar is, retro is... Na de lássuk! Old-School? Valójában nem. Már amikor csinálták, akkor is elavultnak számított. Erre nem mentség, hogy anno ez is jó volt. Figyeljétek az…..
KLIKK blog LEGO művészet 2012.02.17 08:00:00
Első bejegyzésemet annak szeretném áldozni, hogy bemutatom egy alkotásomat, ötletemet, hogyan is lehet egyesíteni a LEGO-t a hétköznapokba, ezáltal színesítve a környezetemet vagy csak egyszerűbbé és praktikusabbá varázsolva a szürke hétköznapokat. Ugye milyen jó lenne, ha…..
A mai posztot orangyal007-nek ajánlom, aki meglepett új kollekciójának két darabjával. Ezúton is köszönet! Somytomy mintha egy kicsit lekésett volna a 675-ös Snack Bart újraépítő versenyünkről. Végülis már pont egy éve eredményt hirdettünk. Pedig ezzel jó esélye lett volna…..
Igazából azért mentem csak el a Kockaáruházba, hogy az épp folyamatban levő versenyünkhöz beszerezzem a fődíjat, aztán mégis valami egész mással is távoztam a boltból, méghozzá egy nagy kérdéssel, hogy akarok-e magamnak egy modular buildings készletet. Péter, a bolt tulaja és…..
zsok 2011.11.03 13:04:47
@melee sc: @tutuka:
az ablaknál ilyen formában üveg konkrétan nem létezik. azért megértem, hogy annyira "sóherek", h csak ezért nem gyártatják le. az már jobban zavart, hogy a faház felső 2x2-es ablakából kifelejtették az üveget, amikor az tutkóra létezik és filléres kis vacak.

a kék ház 2. szintjén lévő lépcsőnél lettem volna kíváncsi, de nem öregszem meg hamar (remélem) + az egyik képből ki tudtam következtetni, hogy ott csak egy másik lépcsőlejáró van. :-)
Bár a T1 megunhatatlan, mégis ideje továbblépnünk T3-ra. (Hú, milyen tudományosan hangzik ez.) Gyári készletnek azért nem javaslom, mert van még mit csiszolgatni rajta. | J0n4th4n D3rk53n galériája itt elérhető. | Gyerekkoromban csináltam ilyen repcsiket, csak egymilliószor…..
Az biztos, hogy akit egy kicsit is jobban érdekel a legó a semminél, azt az elmúlt évben kétszer is rávette/ráveszi valami arra, hogy a  Matchben vásroljon időnként – még ha nem is ez lenne a kézenfekvő megoldást a tejkenyér-utánpótlásainak beszerzésére: a…..
Indítsunk végigjátszásokkal: 4184 Fekete Gyöngy, 5767 Menő járgány, LEGO Life of George App.Azt veszem észre, hogy évről évre egyre korábban kezdődik el a karácsonyi készülődés vagy legalábbis próbálják ezt ránk kényszeríteni. A LEGO sem marad ki ebből, hiszen…..
A Rubik-kocka kirakásának 5,66 másodperces csúcsa is lehetetlen feladat számomra, hát még annak megdöntése. Úgyhogy ne az én kezeimet figyeljétek, hanem a robot legókezeit! A részletekért látogassatok el erre az oldalra...
Számos korábbi próbálkozás után elkészült a fidesz-magyar értelmező szótár, amely segít az átlagpolgároknak eligazodni a kormánypárt sajátos nyelvezetében, ugyanakkor bonyolultnak tűnő kifejezések értelmezésében is támpontot nyújt.     Írjon be egy szót…..
zsok 2011.10.20 13:35:54
@BPBP: nem 100000, hanem 1000000, azaz egymilió (smic!).
Már itt a blogon is többször mutattunk olyan alkotásokat, amik egy konkrét gyári készlet elemeit felhasználva valami egészen újat hozott létre. Ezekre főleg a különböző Creator készletek a legalkalmasabbak, pl. a több linkgyűjteményben is felbukkant piros autó, és Tier és…..
zsok 2011.10.11 17:45:31
@Longeye: ha inkább csak felismergetnél dolgokat, akkor iphone-ra van lego creatonary app. időre/pontokért kell kiválasztanod 4 alternatívából, hogy mi is lehet az...
nálam 5-ből 3 csillag, de ingyé' van. :-)
Piszlicsáré bérvitából a Dexter című sorozat sorsát befolyásoló kötélhúzásba csavarodott Michael C. Hall pár héttel ezelőtt bejelentett igénye, miszerint fizetésemelést kér, mert különben. A Showtime egyelőre úgy van vele, hogy megnézi, blöfföl-e a színész, és nem…..
zsok 2011.10.11 16:40:15
@furion: a tavalyi érzelgős blabla a szőke csajjal, meg a bosszúállás érte/vele, hülye hibák elkövetése egy punci miatt, ilyesmik.
Említettem már kétszer is, hogy ez volt életem első LEGO-ja. Bizonyítékom is van rá, egy 1983-as családi albumból:Ilyen inget és hózentrógert is keresnék Így hát értelemszerűen nem tudok róla objektíven nyilatkozni.I. AlapadatokNeve: Gas Station…..
Persze minden országnak kellenek hősök, nekünk is jár egy kistérségi Jack Bauer, aki megment minket a végromlástól, a terrorizmus pusztító szörnyetegétől, és persze a világot behálózó szervezett bűnözéstől. Mert ahogy az Egyesült Államok, mi is hadban állunk, sőt mi…..
Talán már említettem, a munkám gyakran szólít Ukrajnába, így természetesen időnként a helyi bevásárló-központban is meg szoktam fordulni. Talán azt is említettem, hogy LEGO-t egyáltalán nem láttam a játékosztályon, annál több klónt. A héten belefutottam ebbe. A kivitel…..
zsok 2011.10.06 14:24:49
@tutuka: nem a klónokkal van baj, virágozzék minden virág.
csakhogy ezek minőségre egy csokor kóróval érnek fel, bármilyen szépen fotóboltolt is a doboza.
Manapság a légitársaságoktól sarki kisboltig minden kereskedő igyekszik magához édesgetni valamivel honorálni a vásárlók hűségét, jellemzően úgy, hogy ajánl valamit "csak itt, csak most és csak Önnek". A LEGO sem kivétel, erről szól a VIP program (melyet a…..