Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panics

368 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
pancsi blogja To-do lista 2024.03.05 11:23:57
Ha eljössz egy olyan művész helyre, aminek a neve sokat mondó (Kávé- és Teaház az Íródeákhoz - a szerk.), akkor itt mi mást illene csinálni, mint írni. Vagy olvasni. Ja és kávézni. Meg különleges teát inni. Szóval szépen össze is jött a to-do listám első fele. Elsőkörben is adódik a kérdés, hogy hol…..
Ezer irányból ömlik rám az információ, miszerint a Temu, mint külföldi rendelős weboldal kizsákmányol, rabszolgákat dolgoztat és fúj, fúj nem szabad onnan rendelni. Internetes cikkek garmadája foglalkozik azzal, hogy hogyan lehet egy oldal ennyire olcsó és most akkor kinek is éri ez meg. Mert ugye…..
Tegnap volt egy üzleti megbeszélésem, és ahelyett, hogy takargattam volna az alkarjaimat, nyíltan vállaltam, hogy mindkét kezemen található tetoválás. Ez a helyzet indította meg bennem, hogy erről beszélni kellene, hiszen nem vagyok ettől sem rosszabb, sem alkalmatlanabb, de azt sem gondolom, hogy…..
Menjünk vissza az időben, hiszen 2015-ben voltak hasonló energiák, mint amit idénre a számmisztika alapján "jósolni' tudok. Közel 11 éve hoztam be azt a szokásomat, hogy értékelem az évet. Megnézem, hogy mit valósítottam meg, mivel lettem több/kevesebb, és hogy alapból 365 nap milyen volt és hogy…..
Azt hiszem igen nagy könnyebbség számomra, hogy eltelt végre ez az év. Magasabb fordulatszámon pörögtem idén, mint az elmúlt években bármikor is. Ami persze hozta magával a teljes ki-, és lemerülésemet, így nem csoda, hogy novembertől ismét terápiára járok. De ne szaladjunk előre ennyire, hiszen…..
Atyaég, március óta nem publikáltam egyetlen egy bejegyzést se. Mentségemre szolgál, hogy legalább hat fél készen várja a megjelenését, csak sajnos egyiket sem érzem még „annásnak”. Lehet az irónia, de lehet csak a pozitív konkluzió hiányzik belőle. Szóval még azt sem tudom mitől olyan ...…..
pancsi blogja Diadalszekér 2023.03.19 19:59:12
Ma „Szeretem vasárnap” van. Besüt a nap, csicseregnek a madarak. Békésen szürcsölök egy kapucsínót. Magamhoz képest keveset aludtam, és korábban is keltem, mint amúgy vasárnaponként szoktam. De nem bánom, mert így „új élményként” egy lassú reggelem is akadt. Hétköznap sajnos nincs ilyenre…..
Micsoda lendület, és micsoda várakozás övezte ezt az évet. Tudniillik, mi, 22-esek egy 22-es évet nagyon tudunk várni. Rajongani is tudunk, meg hatalmas álmokat/terveket szőni, amihez majdnem kevésnek is tűnt a 365 nap. Persze mindez volt januárban, közel 12 hónapja. Azóta kiderült egy s más, de ne…..
pancsi blogja Kelt 22.-én 2022.08.22 22:21:41
Ha megnézem a blogomat, több bejegyzés hangulata is negatív. Ritkábban írok sikerekről, meg boldogságról. A vegetálásaim, párkapcsolati nehézségek, de költözési mizéria is gyakori témaként bukkan fel nálam, de írtam Apukám elvesztéséről, a kutyám haláláról, a betegségemről, és 2019-ben még írtam…..
Ha már van Europass, klasszikus, amerikai stb. elnevezésű önéletrajzok, akkor én most megalkotok egy „annás” verziót. Íme ez az én cv-m. Valamikor 2017 őszén már írtam egyet, most kicsit frissítettem az akkorit. Mindenesetre érdemes, és szórakoztató azt is újra elolvasni ITT. Szakmaiasság: Nem…..
Fél év alatt sem sikerült megszoknom a helyzetet. Nem az itt élőket nézem le, csak nekem Pécs a minden. Vagyis az a nyugalom szigete, a nagy álmaim megvalósulásának helyszíne. Szóval nekem van túl magasan a mércém, és ehhez képest semmilyen más település nem tud felérni. Ez már belémégett, úgy néz…..
  Az idei évbe nagy bizadalmam van, mert, hogy 2022 a hatos éve, ami a szerelem, szív, szenvedély száma, valamint 22-es szám amúgy is fontos szerepet tölt be nálam. Az elmúlt évben, de főleg a vége felé már sehol nem találtam a helyem. A napok csak mentek a fejem felett, helyszíntől függetlenül.…..
Bensőséges hangulatú újév, meg számmisztika (magabiztosság, önbecsülés és önbizalom száma az ötös) után kevésbé tudtam elképzelni elsején, hogy mire számítsak 2021-ben. Kicsit el is húztam az évértékelést pont amiatt, hogy most akkor mit is éltem át közel 365 nap alatt? Csak halkan mondom, hogy…..
pancsi blogja Ez csak katonadolog 2021.12.16 13:55:39
Nem szeretnék világmegváltó gondolatokba belemenni, és tudom, hogy pénzből élünk, így a bejegyzés inkább hangos elmélkedés, semmint útmutató bárkinek is. Nem foglalkozom a táppénzcsalókkal sem, tudjuk, hogy vannak, akik miatt hitetlenek lesznek a házirovosok, meg a munkaadók is. Ez az írás tényleg…..
Az első lépés, hogy eljuss valahová: A döntés, hogy nem akarsz ott maradni, ahol éppen vagy. Utoljára ennyira ramatyul 2019. februárjában voltam. Jöhet nekem világjárvány, engem "csak" egy munkahely váltás készít ki teljesen. Pedig rutinosnak gondolom magam e téren, már a nyolcadik sor kerül bele…..
Igen jeles évfordulót ünnepelhetünk ma, amit nem lehet emlékezés nélkül hagyni. 10 éve ezen a napon költöztem Pécsre. Elkezdtem az ÉLETet, így csupa nagy betűvel. Mondjuk, egy percig nem volt kérdés számomra, hogy itt fogom elkezdeni a felnőttlétet. Lehet kicsit későnek gondolod, 24 évesen lépni…..
pancsi blogja Megtelítődtem 2021.03.06 19:23:19
Szerencsés vagyok, mert nincs gyermekem, aki miatt itthon kellene maradnom. Nem tudom milyen a digitális oktatás, nem tudom mekkora teher bezárva lenni egy (vagy több) kiskorúval. (Mondjuk túlzás ezt amúgy szerencsének nevezni, tudatos döntés, és felelős szexuális élet hozománya ez, de a történet…..
Tavalyi év összefoglalása után evidens, hogy ezt az évet viszont meg kell nyitni. Indulóként szükséges egy olyan bejegyzés, amit majd decemberben visszaolvasva vagy elszörnyülködök, hogy mennyire tévesen ítéltem meg a 2021-es évet, vagy épp ellenkezőleg, elégedetten nyugtázom, hogy a megálmodott, és…..
Kedves Én! Valahogy nem voltunk mostanában olyan szoros kapcsolatban, elég rég „beszéltünk”. Őrült egy év volt, de persze, tudom, utálod a kifogásokat, meg a mellédumálást. Így nem mentegőzök, most ebből a helyzetből hozzuk ki a legtöbbet. Január elsején a TV torony tetején a sok tűzijátékot…..
Több, mint fél éve nem írtam, és még akkor se kézzel (papírra), mint most. Van egy neonrózsa színű noteszem, ebbe írom a vázlatokat. Vagyis írtam, legutóbb szerintem közel egy éve. Leszoktam róla, gyorsabb volt közvetlenül a gépen megírni a gondolataim. Pedig ennek, így teljesen más hangulata van,…..
Próbáltam, de lehetetlen elkerülni a manapság -szó szerint- a levegőben lévő világjárványt. Először is fontos leszögezni, hogy mivel se orvos, se virológus nem vagyok, így laikus és teljesen szubjektív véleményt tudok mondani ezzel kapcsolatban. Sőt nem is vélemény lesz ez, inkább egy sajátos…..
A költözés szerintem mindenkiből a legrosszabbat hozza ki. Mindegy, hogy el-, vagy össze-, esetleg az országból kiköltözésről beszélünk. Nem tudom mennyire érdem, de én már túl vagyok egy-két át-, meg elpakoláson is. Volt, hogy egy este alatt történt, volt, hogy egy hét kellett ehhez. Cucc…..
Hármas év lesz, vagyis a kreativitás, és a kommunikáció a fő csapásirány 2019-re. Ezek után kíváncsian várom az Olaszországban töltött január elsejém mennyiben erősíti ezt meg. 2018 végén ilyen útmutatót adtam erre az évre. Nápolyi utam miatt esélytelen volt egy évkezdős, tervezgetős írásnak…..
pancsi blogja Vágatlan interjú 2019.11.03 19:23:24
Ha Telihold lenne, könnyebb lenne. Tudnám mire fogni. De még az sincs, szóval tényleg nem tudom mitől van ez. Füstül az agyam, lassan felrobban. És ezt az elfogyasztott koffeintől függetlenül érzem. Azt tudom, hogy valami lesz. Vagy már van?! Átalakulás, manifesztálás, esetleg teremtés? Nem tudom.…..
Valamikor áprilisban papírra vetettem a fél, egy, három és öt éves terveimet. Gondosan kidolgozva, teljesen reálisan próbáltam egy csapásirányt adni a következő időszaknak. Ezt a listát a napokban megtaláltam, leporoltam (szó szerint), hiszen cirka egy hónap múlva aktuális lesz az elemzése, hogy az…..