Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lay-chi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval megint sztrájkolni akarnak a sínbohócok (vagy legalábbis egy részük). Erről már ugyan korábban kifejtettem a véleményemet, de most eszembe jutott egy régi sztori.1981. augusztusában sztrájkba lépett az amerikai légiirányítók jó része. A légiirányítók azok az emberek,…..
HamPLÓ Kisgömböc 2008.02.04 22:01:00
Újra elkezdődött a folytatás: előbb arccal a vasút felé, de mivel nem jön vonat, így hát inkább arccal a buszok felé. Mert az legalább jön, mi több, a Volánok plusz buszokat állítottak forgalomba. Ami persze vélhetően így is kevés a megnőtt forgalomhoz, de legalább…..
lay-chi 2008.02.14 22:26:41
Köszönöm, kedves lokimen, hogy helyre tetted azt a sok agyamosott beírást, - Hamsterét is! - már fentem a billentyűzetet, hogy én tegyem meg ugyanezt. Naponta járok a hatvani vonalom, mert a vonattól gyorsabb, egyszerűbb közlekedési eszköz nincs a Bp-Keleti - Bp.-Rákoscsaba viszonylatban. A vonatok tisztaságáról: NEM A VASUTAS SZEMETELI ÉS MOCSKOLJA BE A VONATOT! Különben meg 20perc alatt nemhogy takarítani, még a szemetet kiüríteni, mert a vonat már indul is vissza. A Nyugati mellett pedig nem a kormányzati negyedre kéne pocsékolni a lét, hanem a vonatfogadó kapacitást kéne bővíteni!...meg a Keleti mellett is! ...meg át kéne építeni Kőbánya-felső és Rákos vágány, váltó és biztosítóberendezés hálózatát is, hogy óránként ne csak 6-7 vonat tudjon itt áthaladni! Rákos és a Keleti között a mai napig "balra tarts" közlekedés van, ami II.világháború előtti örökség! A sztrájkkal pedig egyetértek, és úgy vállalok velük szolidaritást, hogy ezen idő alatt NEM ÜLÖK VONATRA, mégha netán közlekedne is néhány! Sok hozzá szólásból érzem azt a népies kiszólást, hogyaszongyahogy "megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is!" Nem tudtok sztrájkolni, mert f..stok, hogy ki rúg a főnök? Hát akkor rosszkor vagytok rossz helyen! Én örülök neki, hogy legalább a VDSZSZ összetud hozni annyi embert, akik nem EGYMÁS ELLEN, hanem EGYMÁS MELLETT állnak! ...mert két hülye magyar legalább három felé húz! ...a saját érdekében is képtelen összefogni a másikkal!!!! Ha meg hitelesen akartok a dolgokról tájékozódni, akkor felejtsétek el az agymosodákat: ATV, RTL Klub, TV2, m1-Napkelte! Jó reggelt, ébresztőőőőőő!!!