Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lililota

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem újdonság, hogy húsvéti tojást nemcsak vásárolhatunk, hanem nyomtathatunk is. Printer, nyomtatószál és persze cukorkák, csokik kellenek hozzá, hogy legyen mivel megtölteni. Online tippek közül ezúttal egy Instructables felhasználó négy lépésből álló használati…..
A technológiaoktatásra specializálódott birminghami Black Country Atelier (BCA,) múlt „heti maker projektjével” labdarúgást és 3D nyomtatást igyekszik közös nevezőre hozni. Az iskolákkal szoros munkakapcsolatban álló, oktatási csomagokat összeállító, tanárokat…..
FREEDEE BLOG Tetris póló 2014.07.29 11:30:00
Minden idők talán legismertebb digitális játéka, a kultikus Tetris júniusban volt 30 éves. Első változata 1984-ben jelent meg a Szovjetunióban, az Elektronika 60 nevű terminálgépre, két évvel később PC-re, 1987-ben Amigára és Spectrumra is megírták, 1988-ban pedig az Apple…..
Azt hiszem nincs mit ragozni a híren, itt a méltán kedvelt GemCraft sorozat legújabb része, a Chasing Shadows (köszönjük Nándornak és greffinek, hogy felhívták a figyelmünket rá) nekünk pedig munkaköri kötelességünk erről beszámolni. Viszont a műfaj meglehetősen távol áll…..
A szombati munkanapnál kevés utálatosabb dolgot találtak fel ezen a bolygón, még szerencse, hogy vannak flashjátékok, amikkel el lehet ütni a munkaidőt. És szerencse, hogy vannak olyan lelkes munkakerülőink, mint Péter, aki elküldte nekünk a Kingdom Rush Frontiers linkjét (korábban…..
    Az RPG-k talán nem a legalkalmasabbak arra, hogy 5 percig jól szórakozzunk. Ezek rendjén hosszabb távú befektetések. A Sacred Treasure szerencsére nem egy Diablo mélységű szerepjáték, így tudom ajánlani mindenkinek, aki egy kicsit is fogékony a karakterfejlesztős játékok…..
A mai napra easy to learn hard to master zsánerű játékot hoztunk nektek, mely egyediségével nem nyerne Mochi-díjat (mondjuk ez amúgy sem tudna olyat nyerni, de mellékes). A Doodle Brigade tulajdonképpen egy Plants vs. Zombies, ahol a növényeket katonákra, a zombikat pedig szörnyekre…..
Körülbelüli száztíz-száztizenöt év múlva, egy szép nyári napon, soron kívül megkondítják majd az ország összes harangjait. Sokan rá se hederítenek, pedig az a csengés-bongás nagy változások hírnöke lesz! Addigra Visegrádon újjáépül az egykori királyi palota, sosem…..
(a sorozat leírása itt) Ez még mindig kihagyós (pedig a "Sopranos rendőrökkel" koncepció nem rossz, csak hát az előzetes többi része nagyon gyenge). ..
Trailerek majd holnap, addig is itt vannak az első promóanyagok.        ..