Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beverly Kills

168 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Aki visszahízik, az nem normális” – Schobert Norbert a Sztárfórumban" (mindegy milyen okból) - főleg az ne bíráljon másokat, akinek olyan génjei vannak, hogy pár nap edzéskihagyás után rögtön hájat növeszt. Úgy tűnik, a legkisebb gyerek még nem igazán van oda a koplalásért és az egy életen át…..
Ez a hátulütője annak, ha egy istenített személy, jelen esetben a pápa, túlságosan közvetlen és túl sokat mászkál a hívei között: Előbb-utóbb kiderülhet, hogy ő is csak egy ember, jobban mondva egy "férfinak" nevelt ember, aki egyáltalán nem riad vissza mások bántalmazásától, pláne, ha nőnemű az…..
Ezzel az okostelefon szolgáltatást hirdető reklámmal a világ újfent elismeri, hogy Anyu egy..
2019.11.24-én vasárnap este az M4 csatornán a Sport7 műsorban gyűlt össze egy kis csevegésre néhány sportoló, köztük egy valamilyen női bajnok is, aki a “”””fair play”””-ről szónokolt...
Úgy látszik, a Rossmann is olvashatta a kritikát Liluról, mert egy merőben más reklámmal álltak elő, ami már megint a röhejes kategóriába hajlik Lilu részéről...
Szerencsére csak ritkán jut időm a két tv csatornán is futó régebbi meg viszonylag új humorparádét, de nem is baj, mert mindig megbánom, amikor időnként végignézek egy-két agyalágyultat...
"It's a new day!" énekli, azaz üvölti egy nő a fülünkbe, ami állítólag sokaknak tetszik - nyilván nem operaénekeseken nőttek fel -, de most nem is ez a lényeg. Üdítő kivétel..
Újabb megalázó hirdetés, ami néhány napja egy ingyenes újságban jelent meg. Egy gyöngyszem, ami remekül tükrözi, mit is gondol a világ még mindig a nőneműekről!..
    Értem én a célzást meg a szándékot. Ezúttal a T-Com Magenta állt elő egy újabb aspektusával az okostelefon előnyeit illetően, amelyben megmutatja, mennyire nincs szükség személyes, fizikai kontaktusra még a családtagok között sem, mert azt is tökéletesen helyettesíti egy okostelefon...
Röviden ismertetném, hogy valójában mire is kéri a férfi a nőt, amikor "megkéri a kezét / feleségül kéri"...
Nőnap vagy Cselédnap???       Újabb cselédünnep közeledik. Pedig nem azért kellene „tisztelni” a nőket, mert kiváló alárendelt mindenes cselédek, akik még..
A versenysportolók ELVESZNEK a társadalomtól, NEM adnak!..
      Félreértés ne essék, nekem nem Lilu korával van bajom, mert fogalmam sincs hány éves, hanem a kinézetével...
         Nagyokos ügyvédek szerint maximum erkölcstelennek lehet minősíteni azt a..
     Megdöbbentően hallom időnként, ahogyan a csak szarpucoláshoz és szaporodáshoz értő nők büszkén verik a mellüket és egymással egyetértve, bólogatva, egymást túllicitálva bizonygatják, hogy a "nők sokkal erősebbek", mint a férfiak,..
        Tegnap éjjel "altató műsort" kerestem éppen a tévében, tehát valami uncsit, amire 10 perc alatt elalszik az ember. Kapcsolgattam sorra a csatornákat, amikor is véletlenül az egyik sportcsatornára kapcsoltam, gondoltam ez jó lesz, mert ugyan mi lehet unalmasabb, mint a sport?..
        Ismét megtámadtak egy futó nőt, aki történetesen futónő, nem is akármilyen, hanem ultrafutónő, tehát sportoló, nem egy átlag áldozat. Pont emiatt megdöbbentő és hihetetlen, hogy még egy sportoló sem tudja megvédeni magát, sem pedig elfutni a támadója elöl...
Avon reklám: A legszebb a női mosoly? Kevés gyönyörűbb van a világon, mint a.....csak a női mosoly gyönyörűbb. Atyám, borogass! Újabb hímsoviniszta és hazug reklám, ami arra a..
Manapság egyre többször szóba kerül az a probléma, hogy a férfiak döntő többsége nem mer ismerkedni egy szórakozóhelyen, de szinte sehol sem, és ennek több oka is van! Úgy gondolom, hogy a mai társadalomban a nők egoizmusa a közösségi oldalak által fel lett tolva az egekbe, és mindenki királylánynak…..
Beverly Kills 2018.10.21 17:30:14
Kedves Kovács Dániel! (és a többiek)

A nőknek akkor lesz majd "egészséges" önbizalmuk, amikor majd a férfiaknak is, és nem képzelik magukat minden nőnél okosabbnak, erősebbnek, értékesebbnek, minden nő fölött állónak, a nőt meg szex tárgyának, szarpucoló cselédnek és tenyészkancának, aki csak azért van a világon, hogy őket szolgálja és ezt magától értetődőnek veszik. Még az analfabéta, undorító Quasimodó utcaseprő is azt hiszi, hogy az angol királynőnek is az ő kiszolgálása lenne az elsődleges kötelessége, ha """"nevet adva"""" neki (Utcaseprőné) nagy kegyesen """"""feleségül VESZI"""""", és mindezt azért gondolja, csak mert van egy 10cm-es farka!!!!!!!!

A nőknek akkor lesz majd "egészséges" önbizalmuk, ha a férfiaknak többé nem jut eszébe fizetni (bármennyit) a szexért, és pláne nem a "szép" nőkkel való szexért!!!!! Ugye vacsora, koktél, mozijegy, virág, bon bon, nyaralás, ékszerek és még sorolhatnám. Ez mind "vásárlásnak" számít, nem csak a sarki prosti kezébe nyomva egy ötezres vagy a masszázsszalonokban, interneten, stb. Nem beszélve a pornófilmekről, peepshowkról, sztriptízbárokról...A férfiak találták fel a prostitúciót a nemi diszkriminációval együtt, amikor is kivették a munkát, önállóságot a nők kezéből és konyhába zárt cselédet, tenyészkancát csináltak belőlük (ágyban- asztalnál kiszolgálni urukat) , majd ezeket a cselédeket három tehénért vásárolták meg" feleségül" az apjuktól "háztűznéző" után. Szarpucolásért és engedelmes szexért cserébe eltartották és kitartották a cselédjeiket. A mai napig a férfiaknál van a több pénz, a magasabb pozíció és akinél a pénz, vagyon, hatalom van, AZ választ, és az ebbe a kategóriába tartozó Quasimodók a LEGSZEBBET akarják megvenni. Csúnya nőknek nincs esélyük szép vagy gazdag férfira, aki luxust biztosít nekik cserében, emiatt a nőknek, akiknek jóval kevesebb fizetést adnak a férfiak, és nem kimagasló tehetségűek valamiben, az egyetlen esély a jólétre a gazdag pasi. A gazdag pasi pedig szép nőket akar, nem Gobbi Hildákat, mert ugye az "jár neki" a pénzéért. A nők ezért kennek magukra több mázsányi festéket, szilikont és szexi öltözéket, hogy kifoghassák a nagy halat. MERT A SZÉPSÉGET FIZETIK MEG A FÉRFIAK, NEM AZ EGYÉNISÉGET, SZEMÉLYISÉGET. Az nem érdekli őket. Számtalanszor tapasztalom naponta, hogy bár én sem vagyok csúnya, de mivel uniszex módon öltözöm, abban a pillanatban, hogy feltűnik egy agyonfestett, cicomázott, sarki kurvának öltözött csaj, bármilyen ronda legyen is a smink alatt, rögtön rá irányul a figyelem, mert "szép", kihívó, és így lehet(ne) vele dicsekedni, hogy lám mit kaptam a pénzemért (az anyósülésen feszítő "szépségkirálynő" is erről szól). Nem csoda, ha a szórakozóhelyeken csak a férfiaknak kell belépőt fizetni, hiszen az agyonfestett nőkre tódulnak be a kanos pasik tömegével, mert egy "szép" nővel akarnak kefélni és azt drága koktélokkal, pezsgővel, vacsorával kell megvásárolni!!
Általában a ronda és szegény pasik panaszkodnak miatta, de valójában csak azt sajnálják, hogy nekik nincs elég pénzük kurvákat vásárolni vagy nem szuperjóképűek, akikkel "ingyen" kefélnek a szép nők.
Uraim, ti akartátok, hogy így legyen! Ti csináltatok eladható, megvásárolható árucikket a nőkből, akiket legelsősorban a külsejük miatt vásároljátok, mint kenyeret a polcról, ezzel fenntartva a prostitúciót! Ne csodálkozzatok hát, ha egy nő gazdag vagy szép pasinak akarja eladni magát az agyoncicomázott, agyondivatozott külsejével, és azon se, hogy minden festett szőkéért, csücsörítő kacsacsőrrel dupla-tripla árat fizetnek a férfiak, emiatt a "szép" nők többkilónyi festékkel a fejükön, miniszoknyában királynőnek képzelik magukat - hiszen minden ujjukra akadna egy Andy Vajna - , és azt mondják nektek, hogy oké, megvehető árucikk vagyok? A SZÉP kell?? Akkor fizess f...fej, ha b...ni akarsz!!!! Ha meg nem tudsz fizetni valamilyen módon, és még ronda is vagy, akkor takarodj!
Ha jól értettem, NEKED (meg a többieknek) is az a problémád, hogy a "szép" nők elzavarnak, mert neked is az kellene, nem a ronda, mert ugye minden férfinak, a legocsmányabbnak is automatikusan ''''''jár a szép nő'''''''?! Téged sem érdekel az átlagos külsejű csaj, pláne nem a lelke, tudása, tehetsége, személyisége. Csak 3 dolog szükséges: bombázó legyen meg tudjon kefélni-szopni, kiszolgálni. Ennyi, nem több. Ugye hogy így van? Legalább MAGADNAK (magatoknak!) valld be, magadnak NE hazudjál!
      A Borsodi megszólította és felszólította az apákat, azaz a férfiakat, hogy..
        " Néhány dologban én vagyok a partner, de a mindennapi tennivalók jelentős részét az anyuka intézi. Általában ő viszi iskolába, tőle kap kaját, ő öltöztette, fürdette...
  Most Pataki Attila, az EDDA frontembere esett a kapuzárási pánik csapdájába! De ez az eset már nem csak egy nevetnivaló hülyeség...
         Már óvodáskoromban is sírtam, amikor esküvőt láttam a tévében. Nagyon elszomorított, veszteség érzése tört rám, olyan volt, mintha valakit vagy valamit temetnénk, elbúcsúztatnák. Az érzés a mi napig fennáll, nem múlik, sőt, egyre inkább erősödik és pluszban felütötte a fejét a mélységes…..
          Keresve sem találhattam volna jobb példát Pataki Liptai Klaudia Katalin eseténél! Ő a legjobb és legautentikusabb példa arra, hogy..
            "Légy igazi nő!" és "Hogyan legyünk nők?" – azaz hogyan felejtsük el teljesen, hogy emberek vagyunk,..