Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabo96

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdem ott, hogy különösen nem esem kétségbe, ha rossznak nevezik azt, amit csinálok. Ha mindenkinek tetszene, akkor az volna rossz, mert egyrészt ilyen nincs és akkor azt azt jelentené, hogy csak az igenlő frakció jelez vissza. Ami nagyon nem jó. Konstruktív kritikáknak kifejezetten örülök, ahogy…..
Új videómból már csak a szinkron maradt hátra, addig is nézzétek meg a 'GlitchHunterZ Team' videóját, ahol elég poénosan lehet biciklizni San Andreasban. Videó elején leírják, hogyan lehet megcsinálni. ..
gabo96 2008.06.11 19:00:12
BOtrány van emberek ezt nézzétek meg:www.dmhu.eu/hu/product/1202 ja és a szöveg az is botrányos:Őrmester! Az a hír járja, hogy maga nem ijed meg semmitől! Igaz ez? Sőt, azt is hallottuk, hogy idegen környezetben is azonnal feltalálja magát! A fegyverekhez is ért? Nocsak! Akkor van a maga számára egy feledhetetlen küldetésem! A feladat? Ó, hát pont magának való! Csak a pokol és az alvilág összes gonosz teremtményét kell megsemmisítenie a hazájától oly távoli bolygón… gondolja menni fog? Na, akkor gyerünk!

HEAT, a vérbeli 3D akciójáték! És minden szót vegyél komolyan!
Korszerű 3D grafikai motor, precíz irányítás, kifinomult mozgások, intelligens, egymást segítő ellenfelek, szárazon és vízben egyaránt. Mindez a legkülönfélébb, egyedi hangulatú pályákon, titkos ajtókkal és hatalmas fegyverarzenállal. A kaland egy karnyújtásnyira kezdődik!
A múltkori Dark Vampires videónál felfedeztem egy elég érdekes dolgot, hogy a magyarok egy butított Dark Vampires-t kaptak. Akkor még nem voltam biztos benne, de most már igen. Nos Ádám készített egy videót a NÉMET kiadás 1 órás próbaverziójáról, és ez most már tényleg egy…..