Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gentle_Man

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez volt 2010 októberében: A Medián közvélemény-kutatása szerint évek óta nem volt ilyen magas azok aránya, akik szerint jó irányban haladnak az ország dolgai. A felmérés szerint 47 százalék szerint jó irányba mennek az ország dolgai, 39 százalék azonban továbbra is…..
Gentle_Man 2012.12.26 21:53:04
@Pedró27:
"ne oktassátok ki őket, hogy milyen hülyék, hanem kérdezzetek és figyeljetek. Induljatok ki abból, hogy ő sem hülye és az indokai a saját szempontjából akár logikusak is lehetnek"

Respect. Azt hiszem, itt kezdődne a lényeg. Párbeszéd kéne. Kérdezni, figyelni, elgondolkodni. Mostanság csak a harc megy, az ekézés, az ellenségeskedés, a fennhéjázás. Pedig mindenkitől lehet tanulni valamit. Boldog idealista koromban még azon is gondolkodtam, meg kéne alapítani a Szelídek Pártját. Édes istenem...
Építenék egy kerti sufnit.  Nem nagy ügy.  A kivitelezőnél lerajzoltuk, milyen legyen, megbeszéltük hozzá, amit kellett.  Végezetül szólt, hogy mivel a tervezett sufni alapterülete nagyobb lesz 10m²-nél, az általunk készített skiccet egy tervezőnek is meg kell…..
— Szia, Gyuri, lenne egy kis problémám. Beteg a ló.— Azért, Viktor, mert szénával eteted! Térj át az abrakra, és rendbe fog jönni!  — Adjon Isten, Gyurikám! Család rendben, de ez a ló, ez még mindig beteg.— Viktor, megmondtam, hogy adjál neki nyalósót, vagy nem mondtam…..
Örülünk, Vincent? El lehet menni 2012.05.11 22:28:00
Pár hónapja védte meg a doktoriját egy fiatal kollégánk. Nagyon jó munkát végzett, egészen biztos lehet benne, hogy az eredményét komoly folyóiratban publikálhatja. Nagyon, nagyon tehetséges matematikus és mellékesen a svájci egyetemi programozóbajnokságban is a legjobbak…..
Gentle_Man 2012.05.12 23:00:43
@zipe moha:
"S nincs abban egyéni felelősségünk (mindenkinek), hogy hagytuk..sokan tapsoltak/tapsolnak is...,hogy velünk ezt is lehet/lehetett?"

Annak van felelőssége, aki hagyta és tapsolt. Annak viszont én hiába magyarázok bármit, mert nincs füle a hallásra. Hitbéli dolgokról hiába vitatkoznék, kevés vagyok én ahhoz. Már annak idején is megszavaztam a vizitdíjat és a tandíjat, de itt még mindig százezrek mondják, hogy nem leszünk gyarmat. Reménytelen.
Gentle_Man 2012.05.13 11:03:24
@maroz:
ott a pont. Én is ezt éreztem 48 évesen.
A filmet és a politikust, mikor beszél hozzánk azért szeretjük, mert elvarázsol. Mert olyan szépen hazudik nekünk a valóságról. Szeretjük, ha erről a maga teljességében megismerhetetlen, sokszor dögunalmas, sűrűn kellemetlen valóságról egy kicsit megszépítve mesél,…..
Az ember már ki sem mer lépni Bangkokban az utcára. Kezdve ugye azzal, hogy Bangkok belvárosát hetek óta két méteres víz borítja. Aztán itt éheznek, jegyre adják már a tojást és az alapvető élelmiszereket. Az elárasztott utcákon pedig veszedelmes kígyók és hatalmas krokodilok…..
Gentle_Man 2011.11.05 17:38:46
Az átnevezési hullám csak most éri el a csúcspontját, a fővárosi utcák után jönnek a bevásárlóközpontok, a földrajzi elnevezések és városelemek. (Geszti Péter is adott ötleteket az átnevezésekhez, képünkön egyik terve látható.) A budapesti plázáknak megadta a…..
Szövegírói munka - [–] diák [diák-] és otthoni munka! Ha kellemes stílusban, érdekesen, élvezhetően és izgalmasan tudsz fogalmazni. Ha olyan ember vagy, aki imád írni és [írni, és] írásaidat az emberek úgy érzed, hogy élvezettel olvasnák, akkor itt a…..
Gentle_Man 2010.08.27 12:54:39
A Bors információi szerint az RTL Klub meghallotta a rajongók sirámait, és visszaveszi a tiltott reklám miatt ideiglenesen kiírt Rékasi Károlyt a Barátok köztbe. A bulvárlap úgy tudja, hogy Bartha Zsolt megformálója már újra forgat, és annyira betartja a titoktartási…..
Gentle_Man 2010.05.02 23:13:12
@Adam Brody:
igen, a kifogásolt módon reklámozott terméket most sikerült még egyszer benyomni... ügyes :-)

@hessler:
mi is voltunk Dunakeszin a nevezett doktornőnél. Meg kell védjem: valóban specialista, tökéletesen meggyógyította a lányomat! (pedig előtte már azt mondták mások, hogy "anyuka, ez a fajta hörgőszűkület majd a klimaxszal fog elmúlni"... akkor a gyerek 3 éves sem volt...)

Aztán később minket is hívogatott Aloe témában, bizonyos termékeket vásároltunk is próbára, nekem abból egy (a "piros krém", ami jóféle izomlazító) be is jött, a többi nem.
És persze nem mentem el MLM agytágításra sem, mert abból nekem '91-ben az osztrák biztosításokkal kapcsolatban már egyszer elegem lett (sőt: kétszer, mert először és utoljára :-)).
Subba Trükkös kódisok 2009.10.15 07:00:00
Természetesen nem azt mondom, hogy ne adjatok pénzt a majd mindenhol megtalálható bérkoldusoknak és társaiknak, de ezeknek a huncutoknak aztán semmiképp se! Mondjuk nem valószínű, hogy találkoznátok velük, tekintve, hogy a képek nem Magyarországon készültek. Ja, a délinél a…..
autózz! Hülyeség az egész M0? 2009.01.02 15:46:00
Gondolom, Olds mobil valahol Észak-Buda környékén lakik, mert kicsit egyoldalúnak érzem a levelét, mintha úgy jellemezné a fővárost elkerülő körgyűrű elkészült részét, hogy annak van egy bejárata, meg egy kijárata a másik végén és az egész csak egy bazinagy fölösleges…..
Gentle_Man 2009.01.02 22:13:26
@gmower:
igen, úgy hívják, hogy "Munkás körút", kb másfél éve hallottam róla utoljára.
Átvágó Újra itt az Átvágó! 2008.09.10 11:27:42
Kedves leendő játékosaim, nem is gondoljátok, hogy milyen boldog vagyok: végre hivatalosan is újraindítjuk az Index-szel kedvenc kvízjátékunkat. Az Átvágót készíteni nem volt rossz mulatság, de állítólag játszani is érdemes vele :) - legalábbis így tudom attól a rengeteg…..
w Fortélyos félelem 2007.02.14 11:30:00
Ki járt jól a WTC-merénylettel? Ki jár jól a Teve utcaival? Veszélyes eszköz a titkosszolgálat. Meg a kalasnyikov is. ..
Gentle_Man 2007.02.18 19:45:15