Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rhino123

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tartalmi-stratégiai együttműködést írtak alá kedden Budapesten a Művészetek Palotája (Müpa) és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezetői; a partnerség keretében új kulturális műsorok jelennek meg a közszolgálati csatornákon. Csütörtöktől…..
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
Jackman a Lipton megbízásából (nem reklámozzuk, de az annyira béna, hogy "az egyik teaízű üdítőital-gyártó cég") Budapesten forgatott egy reklámfilmet, aminek annyi a sztorija, hogy szeretne nyugodtan futni egy kicsit, de nem tud, mert egy őrült biciklista nem száll le…..
Szemlátomást minden a tervek szerint halad, csak azt nem tudni, ki írja a forgatókönyvet. 1. A Véderő még április elején 3 napos tábort hirdetett Gyöngyöspatára, egy magántelekre. Ezt lehetett olvasni a honlapjukon, és mint szélsőjobb csoport, titkosszolgálati megfigyelés…..
Rhino123 2011.04.27 16:22:40
@bandika gazdája:
1.: Semmi. Minthogy eddig is csak biodíszletként szerepeltek.
3.: Mert a jogvédőknél alap, hogy egy általuk kiválasztott kisebbség jogait nagyítják fel/fájlalják egy másik kisebbséggel vagy adott esetben a többséggel szemben. A keresztények kussoljanak, ha a keresztel simogatja a farkát valaki a platón, a heterók kussoljanak, ha nem tetszik a műsor stb. (Ilyenkor persze az jön, hogy a felvonulók a meleg közösség egy része csak, akik így fejezik ki magukat.... de ezt szerintem kár megnyitni)
4.: Valamelyik előttem író rátapintott. Mert amikor olvasta, hogy mi történt, azonnal tudta, hogy lesz olyan, akinek ez a "gesztus" tetszeni fog és elmegy a maszop majálisra csápolni.

Sztem te se etess trollt.
Mindig örömteli látni, ha egy tévében sűrűn előforduló arc rácsodálkozik valamire, mint a szörpgyáros Zsanett annak idején a Big Brother kameráira, jé, engem egész nap kukkolnak? Most éppen Damu Roland barátnőjének története hozta elő a naiv kisfiút Hajdú Péterből, aki az…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Egy hónapja már volt ilyen jellegű bejegyzés , most "down.nola92" küldte nekem a Need For Russia(!) nevű Cool Games-es játék hátsó borítóját. Szerintem a meghökkentően lelketlen kinézet mellett a rendszerkövetelmény sem semmi... ..
Az Airborne Herot készítők másik mestermunkája. Bár feltűnni nem hiszem, hogy sok embernek fel fog, de ne tudjátok meg, milyen nehéz volt az elején 3 féle hangzást megtalálni, hogy egyben lejátszhassam, illetve a végén megfelelő képeket szerezni... Ja és az Assholer egy elírás…..
Rhino123 2008.06.17 11:25:09
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.18 12:07:00
Jó hír, ma nagyon haladt a videó. Már csak 2 perc van hátra a szinkronból, azt kész is.Rossz hír, költözködés miatt felettünk kopácsolnak,fúrnak ezerrel, már reggel hét óta (de jó erre kelni!), azt baromira meguntam, hogy minden jelenetet 6x kellett felvennem, mert berregés van a…..
Hát nem semmi halljátok... Összesen 96(!) videó készült el, ami legalább 40-el több, mint amit legextrémebb esetben vártam volna. Köszönöm mindenkinek a sok munkát, ezekkel a videókkal fogtam fel igazából először, hogy "emberi közönségem" van. Ez most elég hülyén…..
Nem tőlem, hanem ahogy a harmadik videómban mondtam, a játék két fómanusa beszélt 5-6 percig. Ebből válogattam ki pár jelenetet, feliratoztam, de nem szóról szóra, hanem csak a lényeget. Illetve a végén a "speed ramp" alatt nem tudom mit értett, de igazából mindegy. ..