Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ideális hangyászsün

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
12 országban van jelen a Goldcar nevű autókölcsönző, ami a gyakorlott utazók és autóbérlők szerint 2 dologgal veteti észre magát:  az egyik legolcsóbban kínálja a szolgáltatását és a végén valahogy mindig magasabb lesz a számla. Ez utóbbi elég gyakori egyébként az…..
ideális hangyászsün 2018.08.23 20:41:52
Na akkor én is megosztom az én bérlésem történetét.

Idén tavasszal ültem repülőre és béreltem autót külföldön életemben először. De sehol sem ért meglepetés, mert minden szart alaposan elolvastam, végigrágtam, a végén már a tököm tele volt, de megérte. Ami a legfontosabb, hogy hiába írják a reklámba, hogy debit- és kreditkártyát is elfogadnak, a feltételekben ott van, ahogy írták többen is, hogy hitelkártya kell a letéthez, amit én szépen be is szereztem. Ha jól emlékszem, a rentalcars is írja, hogy a kölcsönző feltételei a mérvadóak, és tessék azt (a poszter tevékenységével ellentétben) elolvasni.

A rentalcars.com-on keresztül foglaltam autót a Budgetnél, 8 napra, kétszázvalahány euróért, előre kifizettem. A rentalcars-os kiegészítő biztosítást messzire elkerültem, egy harmadik félnél kötöttem sokkal olcsóbban, ami visszafizeti az esetleges kiadásokat. A letét 100 euró volt a voucheren, a helyszínen valamilyen számítások után az angolul kegyetlen francia akcentussal beszélő hölgy levont belőle még majdnem 20 eurót. Felkínálta az ő teljes körű biztijüket, de nem akartam mégegyszer kifizetni a bérlés árát + amúgy is volt biztosításom, meg hát az egészhez képest a letét lepkefing volt. Szóval teljes kb. 84 eurót zároltak a hitelkártyán, oszt jónapot. Egy új Citroen C3 volt, alig 2000 kilométerrel az órájában, teljesen új illata volt belül, ha valakit érdekel. Visszaadásnál meg körbefényképeztem, de eddig nem jelentkeztek, hogy akkor terhelnék a damage excess-t...

Szóval nem kell 150 eurót kifizetni mégegyszer, csak el kell olvasni előre a dolgokat...
Rendszeres Homár olvasók biztosan nem ijednek meg sehol „ A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" kiírástól, hiszen jól tudják, bármi is van kilógatva a boltban, fogyasztói jogainkkal blokk vagy számla bemutatása ellenében igenis élhetünk. Az már izgibb kérdés, hogy mi van, ha…..
"Amennyiben külföldi rendszámra szeretnél autópálya-matricát vásárolni, akkor a rendszámtól szóközzel elválasztva fel kell tüntetned a gépjármű felségjelét is (példa: ABC123 A)." - írja a Telenor a hogyan vegyünk sms-ben E-matricát kiokosítójában. Ok. Az ember nyugtázza szépen, hogy valószínűleg, ha…..
ideális hangyászsün 2017.04.25 13:38:58
Valószínűleg nehezen bizonyítható, de ha szándékos, akkor nem túl elegáns megoldás ez a Tescótól. Üdv! Átlagban kb. havonta egyszer járok Tescoban, van hogy hónapokig nem, aztán van olyan, hogy egy hónapban kétszer-háromszor is. Tehát bevallom őszintén, nem én vagyok a célközönségük. Március…..
ideális hangyászsün 2017.04.11 17:31:13
@Hagyományos Érlelésű 6odik Crazy One: Nagyot is néztem, amikor életemben először megláttam, hogy szmartíz. Meg a Micimackóra azt mondták a markízán, hogy macko pú. Mondom mi a franc, nem tudják, hogy micimackó a neve? Aztán felnőttem...
Biztosan akadnak olyanok, akik csak annyit látnak a fenti képen, hogy egy jó svádájú fiatalember boldogan közli a világgal, hogy ajándékgarázs és -hőszivattyú okán ő bizony a Hermina Happy Land Passzívházat választotta, de a moziba járók közül azért biztosan sokan felismerik Michael Fassbendert,…..
ideális hangyászsün 2017.04.06 13:53:37
@Pink Petsch: Schumi végzettségét tekintve autószerelő :)
Nem akarásnak nyögés a vége. Ezúttal egy savmaratott ajtóüveg utángyártási projektjét fúrta meg egy cég vezetője az ügyfél szerint csakból, ami egy szolgáltatótól akkor sem túl jó megoldás, ha egyébként az olvasónkban felmerülő kérdések egy részére igazából tényleg lehet az a válasza, hogy igen, és…..
ideális hangyászsün 2017.04.05 13:48:48
@Terézágyú: Az üveget még fel se találták, hol élsz, ember? Marhabél, az az igazi...
ideális hangyászsün 2017.04.05 13:51:49
@Shanarey: Még az sem igaz, amit hazudnak.
ideális hangyászsün 2017.04.05 14:46:25
@Csokis: Ezek szerint nem követem a divatot. A hólyagról jut eszembe, pisilnem kell. Az lemarná az üveget?
Konkrét kérdésre konkrét válasz a poszt alatt. Kedves Homár! Kedves Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda! Rövid állásfoglalást szeretnék kérni az alábbi esettel kapcsolatban: Feleségem munkáltatója éves szinten egyszeri XY Ft-ot juttat ruhapénz jogcímen béren kívüli juttatásként a…..
ideális hangyászsün 2017.03.31 10:24:29
A posztba betettem szegény Homár-olvasónk levelét is, de valójában teljesen elég lett volna a fenti kép a webshopon még csodálatos és meggyőző Slimming belt fogyasztó öv helyett a korcs kis szürke gumiszorítót postázó XLO.hu oldalának linkjével. Kedves Homár! Őszintén megmondom, nem tudom hova…..
ideális hangyászsün 2017.03.14 07:23:56
@Tshu-hash: Az ilyen fogyatékosoknak, akik a világhírű XLO-n vásárolnak, amiről most hallottam először? :)
Fantasztikus újítással örvendeztette meg gyerekes és időmilliomos vevőit a Spar: bevezette a péksütik fajtánkénti önkiszolgáló vonalkódolását. A forradalmi változtatásnak vannak ugyan vesztesei (információink szerint ugyanezzel az intézkedéssel sikerült ugyanis a pénztárosokat az őrületbe, a nem…..
ideális hangyászsün 2017.02.15 16:57:54
@Terézágyú: Az a pisztoly, amivel meglézernyalábozzák a vonalkódokat, ha nem működik a földbe betonozott változat, az kézi, neeem? Na, az nem hordozható, csak egy százkilós vasszekrénnyel, benne némi méltatlankodó vásárlóval vagy pénztárossal. Most posztolónk ezt cibálja el a péksütikig?
Mi van, ha egy szolgáltató eladja a szolgáltatási területét az ügyfékörrel együtt? Jó esetben persze semmi, de alakulhat másképp is. Gergely még tavaly év végén írt nekünk. Sajnos a levele és a rá érkezett fogyasztóvédelmi tanács beleveszett a levéltömegbe, így neki már…..
Tékozló Homár 2017 első levele 2017.01.02 14:31:00
Nehéz év lesz. Tisztelt Polgármesteri Hivatal / Egyház! Mélységesen fel vagyok háborodva hogy karácsony jegyében, főleg a katolikus egyház eszeveszetten, a legnagyobb harangjaival harangozzon a késő éjszakai és kora hajnali időszakban, legalább 5-10 percen keresztül, ezáltal a környék…..
ideális hangyászsün 2017.01.02 21:06:54
@Manyecs: a barátnőmet én is szoktam gyóntatni, igazi misszionárusnak érzem magam olyankor :D
Az előző albimnál az utca végén, az azt keresztező Rákóczi út túloldalán, a Blahától nem messze van egy templom, ami minden negyedórában harangozott - óra 15 perckor egyet, 30-kor kettőt, aztán 3-at, 4-et, a 4 után pedig az adott óraszámot ütötte el. Ennek örültem is, mert reggel elég korán kezdte, és csak számolnom kellett, hogy a 4 ütés után mennyi jön, és tudtam, hogy még alhatok egy órát :D
..aztán kiderül, hogy nincs. Hello Homár! MOL-nak szóló levelem, amit megtévesztési céllal az NFH-nak címeztem. De már elpattant az agyam, amikor 3 hete nem tudják eldönteni, hogy van 72h áruvissza vagy nincs.... Oké, nem néztem meg olyan tüzetesen a vízforralót, na de arra…..
ideális hangyászsün 2016.12.30 14:42:22
@EurósParaszt Lite: a képernyőbe? Mármint belevéste a CRT üvegjébe-e?
Nem igazán akartunk már belerúgni a Magyar Postába, mert van elég bajuk szegényeknek hetek óta, de mondjuk, ha ott is munkát csinálnak maguknak, ahol nincs, akkor nem csoda. Kedves Homár! Tegnap a Posta nálam kiverte a biztosítékot. Történt ugyanis, hogy előre gondolván a…..
Már csak pár napra vagyunk a féktelen vásárlás éves ünnepétől, a Black Fridaytől. Nagy kérdés, hogy azok a boltok, amik az év közbeni akcióikat és az üzemszerű működést sem bírják mindig kezelni, hogy fognak szuperálni a megnövekedett terhelés alatt. Egy biztos: mi itt a Homáron látjuk…..
A költözés mindig egy új élet kezdete. És néha előfordul, hogy ez egy internet nélküli élet.  Szia Hilda, az alábbi ügy elakadt a UPC ügyfélbarát rendszerében, az érdekelne hogy ilyen esetben jár-e 100%-os előfizetési díj visszatérítés+egyéb költségek térítése? Eddig ígértek HD csomag jóváírást,…..
ideális hangyászsün 2016.11.23 13:11:25
Mai esetünk sem mese, hanem egy elég meghökkentő sztori. Olvasva talán nehezen érthető, hogy Anikó a jegyen kívül miért adott oda bármi mást az ellenőrnek, dehát utólag mindig könnyebb  okosnak lenni. A DKV honlapon ez olvasható: "A menetjegyet felszállás után a jegykezelő készülékkel haladéktalanul…..
ideális hangyászsün 2016.11.16 13:59:37
@The Crazy One 3om: Nem vagyok annyira vén :D A diplomám még csak három és fél éves. Én meg még harminc se vagyok. Csak a dipiosztó óta nem jártam arrafelé, de gondolom, minden ugyanolyan most is.
ideális hangyászsün 2016.11.16 14:54:27
@The Crazy One 3om: nem vélek ismerős arcokat felfedezni köztük.
Nálunk garantáltan nem fog unatkozni! - ígéri a 3 csillagos Park Hotel Miskolctapolcán. Az alábbi sztori alapján ez végül is így is volt, igaz, Barbaráék kicsit másféle szórakozásra számítottak. Panaszaik egy része eléggé egybecseng  a Tripadvisor és az Ittjartam.hu értékelőiével, bár mondjuk a…..
A fenti képeken a TMX azt mutatja szakvéleménye mellékleteként, hogy olvasónk telefonja teljes joggal nem működik, mert el-vagy beázott. A csavar a dologban az, hogy olvasónk és egy a már döglött telefont szemrevételező másik szerviz szerint az indikátorok nem voltak elszíneződve. Kíváncsian várjuk…..
ideális hangyászsün 2016.10.14 13:13:20
@Terézágyú: talán nem ártana frissíteniük a szoftvert :D
ideális hangyászsün 2016.10.14 14:04:05
@EurósParaszt Lite: parkolós meg cápás meg driftelős játékra. Meg webkameraként. Meg családi összeröffenésekkor emlékek készsítésére. Filmezésre. Böngészésre.
Szerencsére nem fér bele a zsebembe, hogy teleizzadjam.
ideális hangyászsün 2016.10.16 18:29:08
@EurósParaszt Lite: noshát: hangri sárk evolúsön, kár iksz drift récing, kár drájver négy.
10,1 colos, 'gyhogy aszt nézek rajt', mit óhajtok. Emígy. Na.
A közelmúlt egyik legérdekesebb készüléke a két kijelzős Yotaphone 2. Az előlapon (már ha van neki ilyen) egy 5.0" méretű FullHD kijelző található, míg a hátlapon egy 4.7"-es, e-Ink technológiás panel 960x540p felbontással. Az érdekes az, hogy normális, középkategóriás hardverével is nagyon olcsó.…..
A DC márka eredetileg deszkás cipőkre szakosodott, és bár ma már szélesebb termékskálával dolgozik, azért alapvetően továbbra is sport(os)vonalon mozog. Ezt csak azért mondom, mert egy alapvetően aktív életformát célzó márka lábbelijétől 2 hónapnál többet vár az ember, akármilyen is a…..
ideális hangyászsün 2016.10.12 11:23:52
@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: én is azt hittem, hogy kívülről lyukadt ki majdnem, amíg el nem olvastam a szakvéleményt. Hogy őszinte legyek, nem szeretem a cipőboltokat és a szakértőket (bár csak hírből ismerem a garanciális ügyintézésüket), de egy lábujjal (-körömmel???) belülről majdnem kilyukasztott cipőt én se cserélnék, se nem fizetném vissza.

Ezt a mondatot viszont nem értem: "Mindkét lábbeli esetében a cipőfűző bekötött, rögzített állapotban van, ami a nem megfelelő cipőfűzőhasználatra utal." Megmagyarázná valaki, hogy ez mi a fenét jelent?
19 éves a Media Markt, ami ezt a nem kerek, de azért igen szép évfordulót különböző akciókkal ünnepli. Péter meg agyvérzéssel. Tisztelt MediaMarkt! Alulírott felháborodásomnak szeretnék hangot adni, mivel a meghirdetett születésnapi akciójuk (0% THM akár 19 hónapra, szeptember 29-től október…..
ideális hangyászsün 2016.10.11 10:41:04
@sarostehen: Nekem is ez jutott az eszembe, ha már elsőre nem sikerült, ménem ment máshova. A telefonja amúgy debreceni MM-et nem tudott volna kapcsolni a mai digitális kütyügurus világban? Egyáltalán megnézte, hogy ugyanez a tévé meg miegymás az emagnál mennyibe kerül? Olcsóbban megúszta volna...
ideális hangyászsün 2016.10.11 11:16:03
@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: Bocsánat, a pixeleken nem hallatszik át az irónia, bár elég gyengusra sikeredett. Az emagnak már a neve is rosszul hangzik, nemhogy ott vásároljak.. A tabletem is a TMX miatt nem Lenovo, gyakorlott homárolvasó vagyok :D
Szegény levélírónk rettenetes helyzetbe került, ami miatt érthető módon adta ki magából a feszültséget ebben a lendületes, káromkodós-beolvasós levélben, de sajnos úgy tűnik, a bank helyesen járt el. Legalább is a GVTI-fogyasztóvédők ezt írták kérdésünkre:  Az a rossz hírünk a panaszosnak, hogy a…..