Regisztráció Blogot indítok
Adatok
souljah23

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég jelent meg A Hihetetlen Pókember különszáma a Kingpin kiadó gondozásában. A jeles esemény, hogy immár 25 éve olvashatjuk magyarul Peter „Pókfej” Parker kalandjait. Eme történelmi pillanat jegyében látott napvilágot ez a kiadvány amely tartalmazza a következő…..
Kezdjük azzal, hogy gyűlöllek és egy undorító féreg vagy. Nem, nem rád gondolok, aki hirtelen rosszul lesz egy felelőtlen aluljárós büfézés vagy egy pusztakoktélos (Mecseki itóka!) átmulatott éjszaka után, nem. A klozett pontosan azért van ott a munkahelyen, hogy ilyen…..
A Disney a Marvel után a Lucasfilmet is bekebelezte, kerek 4 milliárd dollárt fizetett a cégért. Nem meglepő módon minden idők egyik legnagyobb aranytojást tojó tyúkja, a Star Wars-franchise iránt érdeklődnek leginkább, és az előzetes hírek alapján minden centet igyekeznek is…..
souljah23 2012.10.31 09:47:18
@AldoWinnfield: jönnek a John Carterek?... Ha olyan filmeket csinálnának a későbbi star wars könyvekből, mint amilyen jó a John Carter lett, akkor csak nyerhetünk, az a film óriási lett!
Azzal mindenki tisztában van, hogy a magyarországi képregénykultúra és képregénykiadás gyakorlatilag a béka feneke alatt van. Ennek ugye több oka is van, de az egyes kiadók és a vásárlók nem megfelelő hozzáállása hibáztatható elsőként. Magyarországon igen későn, a ’80-as…..
souljah23 2012.08.17 16:20:20
@com-x90: Szia!
Tévedsz, a Kingpin megjelentet képregény füzeteket újságárusoknál, minden hónapban.
A Hihetetlen Pókember és a Marvel+ váltja egymást havonta, nagyon szép minőségben!
A pókembert szinte mindenhol lehet kapni (Spar, sarki élelmiszerbolt - én is itt veszem), a Marvel+-t csak nagyobb újságárusokhoz viszik ki, mivel az kisebb példányszámú. Emellett egy harmadik füzet is, a Peter Parker Pókember is megjelent (az első szám épp a múlt héten) ez azonban tényleg csak előfizetéssel érhető el és ebben vannak régi sztorik (amik nagyon jók és sajnos sose jelentek meg itthon).
Szerintem az a legbiztosabb, ha felveszed a kapcsolatot Harza Tamással, vagy olvasgatsz a pokember.hu-n, mert ott naprakész információk vannak. Így megtudhatnád azt is, hogy a hihetetlen pókemberben nagyon is friss történetek kerülnek! ;)
souljah23 2012.08.21 09:40:41
@com-x90: Szia! Ebben az esetben elhiszem, hogy nem jut el hozzátok az újság. De biztos vagyok benne, hogy ha megerősödik a lap, akkor a kiadó bővíteni fogja a példányszámot. De hát addig is meg tudod rendelni, hogy biztosan meglegyen. Való igaz, hogy most ért véget a polgárháború, de hát hogy adjanak ki friss sztorikat, ha a magyar közönség lemaradt a polgárháborúról vagy a mutánsvilágról? Nem értenének semmit a történtekből.
A poszt eredetileg 2010-ben készült, azóta frissült 2014. októberében a listáról levettük a Ringet. Üzemeltetőváltáson van túl a hely, ezért újrakóstoltuk, és nem a korábban megszokott burgert kaptuk. A hely szerint még nem forrt ki az új koncepció, ezért egyelőre,…..