Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sharlax

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Csak unalmas ne legyen 2009.03.12 01:05:25
  Szuper minik, szuper sportkocsik, szuper csajok és szuper ígéretek. Aki a tavalyi genfi autószalonon kómába esett, majd az idein felébredt, aligha hinné, hogy gazdasági válság van. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Ritkán kap a Homár olyan levelet, ahol nem az eladókra panaszkodnak, hanem épp az eladókat kizsákmányoló főnökökre. Ilyen körülmények között nem csoda, ha az eladók nem teszik oda magukat és aztán dőlnek hozzánk a felhúzott/átvert/megsértett vevők panaszai.Kedves…..
A magyar újautó-eladások egyhatodát olyan vevők adták eddig, akik az indulóár 15 százalékát sem tudták befizetni. Most megszűnnek az ennyire kockázatos finanszírozások, tehát minimum húszezer leendő új autós hoppon marad. Mit tehetnek, ha mégis kellene autó? Vélemények az…..
Nemcsak távoli, vadregényes tájakon szembesülhetünk veszélyes vadállatokkal. Ez a Yaris például a Buda környéki hegyekben járt pórul, amikor vezetője elgázolt vele egy hatalmas termetű szarvast. A baleset azért különösen érdekes, mert a nagy testű állat nem kővé dermedve…..
A Tesco-s ugráló halak után most egy hasonlóan zsúfolt akvárium a Cora-ból. Itt viszont már egy táblával védik a seggüket, amin büszkén hirdetik, hogy mi mindent tesznek meg az élőhalak védelmében. Igen, az első  pont a megfelelő méretű akvárium biztosításáról szól.…..
Vastagbőr A legnagyobb kocka 2008.10.12 17:13:00
Íme Bradster kis játékkuckója, ahol minden nap játszik egy kicsit a World of Warcraft online szerepjátékkal. A srácnak 36 darab előfizetése van és 11 gépen tolja egyszerre a 42 karakterével. Saját klánja van, a "We Are Prepared" melyben a 33 sámán karaktere ott figyel.…..
A Hummerrel a trenddel szemben című Autonánia-cikk megírásakor sokfelé kódorogtam a neten, és egész érdekes képgyűjteményt szedtem össze különféle polgári és katonai kivitelekről. Ezeket kötöttem most két csokorba a téma iránt érdeklődő olvasóink kedvéért. Ebben a…..
sharlax 2008.10.07 16:12:20
Olvasónk, az utikalauz.hu főszerkesztője küldte az alábbi filmet, ami a kétkerekű rendőrnek az Új Rend szerint száz rugójába fájna, ha lenne igazság a földön. Ezt küldte mellé: Hello! A múltkor írtál a veszprémi kameráról, ami figyeli a piroson áthajtókat. Videóra…..
Belsőség Rejtély az Autobahnon 2008.09.26 14:18:00
Újabb saját készítésű kémfotót kaptunk egy Németországban dolgozó olvasónktól, aki Frankfurt mellett utazott az A3-as autópályán egy Golffal, amikor 200 körüli tempóval elhúzott mellette a képeken látható erősen elmaszkírozott próbakocsi. Az ilyenkor szokásos…..
Kétszer is jártam hétfőn Ferihegyen: egyszer korán reggel, családi ügyben, egyszer dél körül, immár hivatalból, hogy az önök szeme lehessek, kedves olvasók. A lényeg: mindkét alkalommal az M0-án mentem.   Dombnak fölfelé kapaszkodósáv nyílik Sok rosszat el lehet…..
Egyfelől a magunk részéről nem kedveljük különösképp a cirkuszt, ezt az idejétmúlt retrográd műfajt - kivéve talán a kínai cirkuszt, ami helyenként igencsak fasza és szórakoztató. Azt a cirkuszt pedig, ahol állatokat egrecíroztatnak a suttyó közönség - included sok-sok…..
A nőstény homárok odavannak az ingyenes termékmintákért és szeretik ha mindenfélét bedobálnak a postaládájukba (aki rendszeresen kilopja belőle a leveleket, biztos szintén örül neki), de az összefogdosott intim higiéniás termékeket ők sem szeretik. De hátha steril…..
Egy hete történt az ominózus vendéglátóipari teszkósodási akció, ami után főleg negatív tapasztalatokat kaptunk, de nem kizárólag. Alábbiakban a hétvége óta befutott 4db elégedett ügyfél levelét olvashatják. Vicces, hogy egyikük az egyórás várakozás ellenére pozitívan…..