Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferenc Szikszai

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feladta a Párbeszéd: nem küzdenek tovább, hogy demokratikus előválasztás döntsön az ellenzéki oldalon Orbán Viktor kihívójáról. A baloldali kispárt az elmúlt fél évét erre a koncepcióra tette rá, Szabó Tímea nem is tudta leplezni a csalódottságát: leginkább Botka Lászlót és az MSZP-t hibáztatta,…..
Ferenc Szikszai 2017.03.20 19:44:18
@patyuka: A google kereső és a YouTube csodákra képes! A ,monitor és a Nyugatifény zombiszerű bámulása helyett kereskélj egy kicsit. Meg fogsz lepődni, hogy mennyi mindenről nem tudsz. Az persze más, ha nem is akarsz tudni. Azért javaslom hogy ezen a linken található elemzést fustd át! Sok szerencsét a megvilágosodáshoz.
www.demokrata.hu/cikk/gyurcsanyt-az-ajulas-kerulgette
Ferenc Szikszai 2017.03.20 19:50:37
@mást: Érdekes bevezetés! " saját félreértett igazsága.." Azt ugyan sejtem, hogy a konfliktus és a keménybírálat látszatának elkerülés céljából fogalmozol így, de tele a hócipőm a polkorrekt sunyisággal! Ha ugyanis az igazság félre értett akkor az NEM IGAZSÁG, ha pedig SAJÁT akkor pedig egyértelmű a szubjektivitás. A SAJÁT FÉLREÉRTETT IGAZSÁGA -ként megfogalmazott gondolatnak egy sokkal egyszerűbb, félre érhetetlenebb és egzaktabb determinációja az "ÖNÖS ÉRDKEBŐL VALÓ HAZUDOZÁS"!
NO akkor induljunk innen! Tehát mi az a történetben ami szerinted részemről ÖNÖS ÉRDEKBŐL VALÓ HAZUDOZÁS szándékával írodott. Ha konkrétumot jelölsz meg korábbi írásomban arra tudok válaszolni. A céltalan és parttalan fröcsögésre viszont nem vagyok vevő!
Ferenc Szikszai 2017.03.21 00:06:27
@patyuka: Ne már Olvtársam!!! A fáradtságot sem vetted, hogy elolvast a cikket, csak a címet és az alpján az egy mondat alapján ömlik belőled a fekália! Nem találtál médiát: Nem is kerestél!
csepel.info/?p=4241
Debreczeni József a végére járt az igazságnak – kiderítette, mi is történt 2006 őszén a budapesti utcákon. S ha már kiderítette, nem tartotta meg magának, könyvet írt belőle. A bemutatón pedig újra összejöttek a régi demokraták, elmerengeni a magyar demokráciának, a…..
Ferenc Szikszai 2015.04.08 15:25:57
'Az Astoriában egy kicsit újra jó volt demokratának lenni."

Mielőtt még nagyon demokrata akrna lenni Debreceni álszentség mintájára bárki, elmondanék egy korabeli történetet!

Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy kurva ország! Élt ennek a kurva ország déli szegletének lesajnált megyeszékhelyén egy megháborodott, magát még csak nem is demokratának valló szerencsétlen flótás, aki ráadásul odáig vetemedett, hogy szegfűt akasztva gallérjába pártalapszervezeti titkárrá lett. A szerencsétlen azt gondolta, hogy most már mindent megtehet és élesen bírálni kezdte pártja istenített táncoslábú istenített vezérét.
Hát hogy jön ez a kis senki pécsi Komáromi Pista ahhoz, hogy I.Fletó császártól elvitassa a tévedhetetlen, az igazmondó, a látnok kiváltságát! Hogy jön ez a szerencsétlen ahhoz, hogy korlátozni akarja a főnök hatalmát! Mert akkoriban jelent meg egy Debreceni József nevű szobaírnok könyve a vezér életművéről, nagyságáról.
Hát Komáromi Pityut bizony elzavarták a hatalom közeléből!
Miután jól kigúnyolták, megcsúfolták, meghurcolták, valakik!!!! (nyilván a hatalomra éhes fülkeforradalmat tervező ellenzék fizetett ügynökei) világos nappal a nyílt utcán úgy helyben hagyták, hogy több napos kórházi ápolásra szorult! Bár ennek Debreceni szobairnok elfelejtett részletekbe menő oknyomozással utána járni és megemlékezni róla a demokraták astóriai buliján.
Végül is mindegy! Tudjuk ki tette!!!!