Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fogkefe1

68 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha azt gondolod, hogy az autód márkája, a vagyonod nagysága vagy lájkod száma a profilképeden boldogságot fog adni akkor tévedsz. Hidd el messzebb vagy az igazsághoz mint gondolnád. Pedig a boldogság mindenki számára elérhető. Nem kell ahhoz megnyerni a lottót. A boldogságot minden nap elérheted.…..
Az első részben kifejtettem, miért is éri meg digitális pénzbe fektetni a megspórolt vagyonod. Ha azt nem olvastad, először kezdj azzal. Ebben a részben továbbviszem a gondolatmenetet és a bányászat mellett, amit itt tudsz megismerni:  http://info.kmdholding.com/t/f/79/G8 Egy másik módot mutatok…..
Itt az új év, új fogadalmak. Jó lehetőség, hogy idén megfogadjuk, rendszeresen félretegyünk egy kevés pénz Na igen, de ilyenkor jön mindig a nagy kérdés, hogy mibe fektessünk. A bankbetétek semmit sem hoznak, a kötvény se többet de legalább jóval rizikósabb. Állampapír jó megoldás, de nem likvid.…..
Először kezdjük ott mi az a influencer. Az influencer egy napjainkban nagyon híres "foglalkozás", lényegében a véleményalkotók akik nagy követőtáborral rendelkeznek szólíthatják magukat inluencernek. Social mediaról gondolom pedig 2017-ben már nem kell mesélnem. De kik ők és miért érdemes róluk…..
Előre elnézést a cikk címéért, de ha csak azt írtam volna, hogy a lehetetlen nem létezik, akkor a kutyát se érdekelné a cikk, mert lerágott csont már ez a kijelentés, pedig nagyon is igaz, Visszatérve a srácra. Történt egy amerikai egyetem első hetében, hogy egy friss hallgató elaludt matematika…..
Nem rég fejezetem be a Hogyan szerezzünk barátokat és legyünk befolyással másokra a digitális korban könyvet Dale Carnegie-től. Amit a könyvről tudni érdemes, hogy az első példány már majdnem 100 évvel ezelőtt íródott és ezt a könyvet tartották az üzleti könyvek első…..
Az új generáció álma egyértelműen a távmunka. Az internetnek és technológiának hála ma már ez mindenki számára elérhető, nem kell feltétlenül az X vagy Y generációhoz tartozni. Őszintén! Ki ne szeretne a maga ura lenni és otthonról dolgozni? Ha amúgy is gondolkozol egy…..
Szenvedély, motiváció, kitartás és egy kis szerencse mind közrejátszik a sikerben. De mik azok a tulajdonságok és szokások amikkel feltétlennel rendelkezni kell, hogy "szupersikeresek" legyünk? Jöjjön hát a 8 szokás amivel a sikeresek rendelkeznek. 1. Korán kelnek De nem csak korán kelnek, hanem…..
Korunk talán legfelkapottabb témája az étkezés. Annyi féle trend volt már, hogy az ember követni sem tudja. 21. században már egy új iparág is van a tudatos étkezésre, hazánkban is vannak akik abból gazdagodtak meg, hogy megmondták mit egyél és az orrod elé tették. Na én nem akarom elvenni a…..
Most megéri játszani vagy nem? Tippmix vagy lottó? A szerencsejáték az emberi mohóságból fakad. Gyorsan szeretnénk sok pénzre szert tenni. Ez egyértelmű, de pár dologgal azért jó tisztában lenni. Kaszinókban mindig a ház nyer. Miért van, hogy a feketére teszed a pénzedet és csak az 1,9 szeresét…..
Számításaim szerint a felnőtt lakosság 100%-át érinti ez a téma. Valamilyen szinten biztos, hogy mindenki életében jelen van. (pénzügyek, kapcsolatok, munkahelyen való megfelelés, teljesítés, stb). Először is leszögezném, hogy ez nem feltétlenül rossz. A stressz önmagában nem rossz, persze ha már…..
Egy januári cikkemben, kitértem a pénzmenedzselésre. Viszont az a cikk (bármennyire is sikeres volt) inkább szólt azoknak akik már sikeresebbek, nagyobb vagyonnal rendelkeznek. A módszer kitér, hogy nagyjából mire költsd a fizetésed és persze, hogy mennyit. Például mennyit költs nyaralásra vagy…..
A legtöbben utunk során elfelejtünk hálásak lenni, mindig csak követelünk. Jobbat akarunk. Újabbat. Aztán amikor elérjük a célunkat, már mást akarunk, már jobbat. Ha pedig nem sikerül, akkor pedig megy az sajnálkozás az irigység, hogy másnak mi mindene van, mit ért el, stb.…..
Sikeres emberektől szokták kérdezni állandóan, hogy mi az ő titka. Megvan az a kép, hogy XY épp megnyerte az Olimpiát, veszi át az érmet, majd odalép mellé a riporter és megkérdezi, hogy mi az ő titka? Hogyan érte ezt el? Ilyenkor persze senki sem mond semmi okosat, mert nem is tud.…..
Itt van 5 tipp a pénzügyileg sikeres emberektől amit nem árthat neked is megfogadnod! 1. Pozitívan gondolkoznak a pénzügyeikről Richard Branson mondta, hogy ha valamiben nagyon kínosan beégsz, nem baj legalább mész előre. Mindössze annyit kell tenned, hogy felállsz és tovább próbálkozol. Így van…..
Egyszer hallottam egy olyan mondást, hogy: életed utolsó napján az az ember leszel, aki mindig is lehettél volna. Néha nem kell megváltozni, hogy sikeresek legyünk, lehet már megvan bennünk minden. Viszont, hogy előjöjjön ez az énünk, fel kell hagynunk bizonyos dolgokkal. Lesz amelyik könnyen fog…..
A múlthéten a Facebookon mindennap megosztottam egy törvényt az adakozásról, viszont azt szeretném ha meglenne egyben, ezért bemásolom őket egy posztba. Kötelezően ajánlott olvasmány. :))) (Lehet nem lesz egybefüggő a szöveg, mert egyesével írtam, de nézzétek el nekem) 1. törvény: Többet adj mind…..
Siker-mentor Applikáció ajánló! 2017.03.08 07:00:00
Előző cikkem a telefonválasztásról szólt, most pedig tovább maradok ezen a vonalon, csak nézzük meg belülről azokat a telefonokat avagy milyen alkalmazásokat használok, a office-on, közösségi oldalakon, hírportálokon túl. A teljesség igénye nélkül pár tipp: Először is…..
Válasz röviden: Lehet. Először is tisztázni kell, hogy milyen szempontok számodra a fontosak? Jó kamera? Strapabíró akksi? Nagy tárhely? Számtalan módon össze lehet hasonlítani a telefonokat és most nem is egy szakmai cikket szeretnék írni hanem pusztán az én személyes véleményemet. Mai világban a…..
Siker-mentor Tőzsdén a Snapchat! 2017.03.02 18:18:39
Már kereskedhetsz a tőzsdén a Snapchattel!   Ha nem ismernéd, ez az egyetlen olyan social media, ami nem a Facebook vagy Twitter tulajdonában áll. Fiatalok körében nagyon elterjedt. Lényege röviden, hogy képeket tudunk rajta küldeni ismerőseinknek, amik max 10 mp után eltűnnek vagy…..
Sokszor hallottad már? Ha nem innál annyi kávét, számold össze 50 év múlva vehetnél egy Ferrarit. Vagy mondjuk  naponta 300 forintot spórolnál, akkor több mint 100 ezer forintot megtudnál spórolni évente. Vagy még jobb, 10 év múlva lenne egy jobb autód? Badarság. Sokan nem…..
Siker-mentor Követed a trendeket? 2017.02.27 06:00:00
Mennyire tartod magad trendkövetőnek? Na már most előre leszögezném, hogy itt nem a ruhaválasztásról van szó, hanem korunk változásairól. Például nagy trend lett manapság az elektromos autó. Sokan azt mondják, hogy oké, 5 évet adjunk neki és kész lecseng, játékautó semmire…..
Ha követsz Facebookon akkor szerintem sejtetted, hogy erről lehet szó, amikor azt írtam, hogy hamarosan érkezik A Virgin megalkotójáról egy cikk avagy mit tanultam Mr. Branson fiától Richardtól. Igen, ennyire közvetlen emberünk, minden alkalmazottjának csak simán Richard. Richard…..
A cím picit csalóka, mert igazából annak az öt embernek vagy az átlaga akivel napi szinten a legtöbbet érintkezel, szóval lehet ő a munkatársad, szobatársad, testvéred, szülőd, nem muszáj, hogy a barátod legyen, de általában mégiscsak a barátainkkal beszélünk a…..
Miért van az, hogy dollármilliókat keresnek mégis visszavonulások után 5 évre rá már szegényebbek, mint te meg én? Egyszerű a magyarázata, nem tartja be azokat a szabályokat amivel gazdag tudna maradni. Először is nem gondolnak a jövőre, amikor meglátják a nagy fizetést…..