Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bognar Klamidia

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Betyárosan provokál az excentrikus énekes/nő. Legújabban egy meglehetősen merész fotót posztolt. Fürdőszobában a tükör előtt is ugyanolyan megosztó személyiség látszatát kelti, mint más művészi megnyilatkozásaiban. Nem fél elmenni a végletekig, és egészen felkavarónak…..
Áll ez a derék Gólem a hotel előtt, és sajnálom, de ha egyszer olyan, mint egy telefosott búvárruha, akkor olyan, basszameg, feszülős kék ing ide, zöld gatya oda, és ezen nem segít a kényszeresen megkettőzött t-betűs felkonf, és az idegesen rángatott kis kártya sem, és…..
Bognar Klamidia 2015.05.23 11:11:25
Ez a patak hete, most egy másik, kurvajó helyen áll Gólem kék farmerben, fehér pólóban, de ezekkel a lehetetlen színű Nike-topánokkal mindent tönkre lehet baszni, mág egy ilyen, alapvetően nem gáz összeállítást is. bár nekem ezek a mélyen dekoltált férfipólók annyira nem…..
Bognar Klamidia 2015.05.01 15:10:40
@beacska: asszem bencsikadri, de privát a profil
Bognar Klamidia 2015.05.01 19:21:25
@mokamini: "Drágám, nekem hiszel, vagy a szemednek?"
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
Bognar Klamidia 2015.04.29 16:44:01
@A Manci: a komment közösség addig kell, amíg hozza a nézettséget, de amikor jogos kritikát fogalmaz meg, akkor maradjon csendben?
ez nem fog megtörténni.
Bognar Klamidia 2015.04.29 18:09:12
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): végigolvastam, de corporate bullshittelésnek gondolom. az írásbeli figyelmeztetés meg olyan, mint a csehszlovák kísérleti adás tartalék bemondójának lenni fizetésnélküli szabin. vicc.
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
Bognar Klamidia 2015.04.28 16:57:01
@pumácska: ez volt Bence instagramja, jól emlékszem? mert nem működik:
instagram.com/vg_bence/
furi
Bognar Klamidia 2015.04.28 17:10:13
@Bognar Klamidia: zohrry, ez az és működik instagram.com/vagi_bence/
Bognar Klamidia 2015.04.28 17:29:22
@pumácska: vagy Adrit. ha van egy kis eszük, Nórit bennhagyják, ha átállhat Gábőrtől más mellé, teljesen lojális marad, megbízhatóbb, mint bármelyik lány ott benn.
Ezek szerint még lehet ezt fokozni. A TV2 először leadta azt a hírhedt jelenetet, amiben az Éden Hotelben Gábor szexre próbálja kényszeríteni Nórit, majd a csatorna kiadott egy hivatalos közlemény, ami szerint nem történt erőszak, hiszen azt azonnal megakadályozták volna, majd…..
Bognar Klamidia 2015.04.28 11:44:01
@kelemen12: azért nem értek ezzel egyet, mert Nóri vacsoraasztalos lealázását benne hagyták, ami a tv2 "érveit" támasztja alá. azt hangsúlyozták ki a vágással, ami nekik kényelmes.
Bognar Klamidia 2015.04.28 13:47:32
@Nooneca: "Én is rámászok a barátnőmre, ha ő nem akarja akkor is, különben hogy győzném meg hogy én akarom? "

ez erőszak, jó reggelt kívánok.

elképesztő, milyen kommentek vannak itt.
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
Bognar Klamidia 2015.04.27 19:55:21
@tenyered_érted?:

"nem akarjuk elfogadni azt az egyszerű tény, hogy Nóri a tényleges szenvedő fél , ezt NEM TARTJA ERŐSZAKNAK!! Csak és kizárólag csak Ő mondhatja ki, hogy ez erőszak volt."

nem értek ezzel egyet. Nóri egy egyszerű, kicsit butácska kozmetikus önértékelési zavarokkal, ő azt véli, hogy erőszaknak az számít, ha valaki megpofozza vagy közösül vele - ahogy ezt a társadalom egy része is gondolja. Nóri nincs tisztában azzal, hogy a verbális és lelki erőszak is erőszak. nem TUDJA, viszont ÉRZI, ezért zokog a riportszobában. a kamerák előtt - ahol ott volt az a 9 másik geci, aki semmibe veszi 40 napja - hogy merte volna bevallani, hogy mi történt? némítsd le a videót és csak a testbeszédét figyeld, be van feszülve, zavarban van stb. az áldozatoknak van egy nagyon jellemző viselkedése, Nóri ezt hozza. ha ő olyan közegből jön, ahol "hát, az apád is így udvarolt, hagyjad magad, könnyebben szabadulsz" a hozzáállás, akkor ő nem fogja TUDNI, hogy bántalmazták, csak érzi hogy ez nagyon nem oké és kiborul. ez szerinte se normális, különben a riportszobában nem panaszkodott volna sírva. nem releváns, hogy miért nem ment át másik szobába, lehet hogy lefagyott ettől az egésztől, vagy nem akart nagyobb ügyet csinálni belőle, vagy azt gondolta, hogy elég párszor nemet mondani és akkor lehiggad az a fasz, nem tudjuk meg.

korábban már írtam, hogy a buta, tehetetlen embereknek is vannak jogai, és sajnos nem csak azok nem rendelkeznek érdekérvényesítő képességgel, akiket mondjuk intézetbe zárnak valamilyen fogyatékosság miatt, hanem a kevésbé értelmes emberek sem. muszáj tudatosítani a tv2 és a társadalom kevésbé kikupált rétegei számára, hogy ami történt, az igenis erőszak, van következménye és kurvára nem oké ilyet tenni valakivel. Nóri egyedül nem képes szembeszállni ezekkel az erőkkel, de van lehetőség melléállni és helyette odalépni a tv2 micsodájára.

aztán ha mégis dug egyet ezzel a gyökérrel, fogom majd a fejem, de ha beleegyezik, hát hajrá. semmit nem változtat azon a tényen, hogy amit a pénteki adásban láttunk, az bizony erőszak volt.
Bognar Klamidia 2015.04.27 20:33:16
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: valószínűleg tudta hogy mi várt volna rá, ha a hatóságokhoz fordul... ez egy nagyon durva, hosszú ideig tartó, megalázó tortúra, sajnos megértem őt. rengeteg energia és fájdalom lenne, mondjuk úgy inkább, hogy kitér előle, bár értem, miért érzed megadásnak.
Bognar Klamidia 2015.04.27 21:56:12
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem tudok mit válaszolni, tökéletesen megfogalmaztad :/
Ünnepélyes körülmények között, a Vigadóban rendezett gálaműsor keretein belül osztották ki a Televíziós Újságírók Díját, amit a Sorozatwiki hívott életre tavaly sz Epizód magazin, a Hír24, a Hír7, az Index - Comment:com, a Mediapiac.com, az Origo, a Színes RTV és a…..
Bognar Klamidia 2015.04.27 19:17:58
Kék, szűk póló, nagy, kopasz fej, körben pálmák, lent a színes Nike - igen, ez itten Gólem, kérem szépen, és mondja nagy lendülettel, hogy Pjotrnak fingja nincs arról, kivel basszon ki, ezért a kanok majd egy randin győzik meg arról, hogy ki legyen a szopóroller Vettelje ezen a…..
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..