Regisztráció Blogot indítok
Adatok
latim

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem nagyon tudok annál rosszabb indítást elképzelni, mint amikor valaki egy várva várt nyaralás első pillanataiban olyan csúnya balesetet szenved, hogy utána közel egy hetet kénytelen kórházban tölteni. Márpedig Ágnessel ez történt. A mi szerencsénk csak annyi az ő szerencsétlenségében, hogy mindez…..
latim 2020.03.03 11:07:41
@Pöff: Pöff :))
MammyPress News Koronás kavarás 2020.02.27 00:55:16
Mind meghalunk! Na jó, nem akarok poénkodni, mert bár ez egy szomorú tény, de a helyzet akkor sem vicces, ha a közeljövőben nem kell tartanunk a koronavírus fertőzésétől, mert szeptember előtt kizárt dolog, hogy időpontot kapjon valaki a magyar egészségügy bármely bugyrába! És amúgy sem kell…..
latim 2020.02.28 08:51:21
@odamondó: Aki csakazértis elutazik észak-olaszországba, mert már be van fizetve, nem vesz fel maszkot sem a repülőn, sem a reptéren, majd utána nem marad otthon, hanem egyből megy fertőzni a munkahelyére. Valós példa. Szerintem ő felelőtlen, de ez csak az én privát véleményem.
latim 2020.02.28 09:01:47
@latim: (bocsánat, a "fertőzni" idézőjeles akart lenni)
latim 2020.02.28 15:48:12
@Bircanyíró: Abban, hogy Wuhan lakosságának csak elenyésző része kapta meg a fertőzést, azért annak is része van, hogy időben hoztak meg intézkedéseket, és az emberek azt be is tartották. Mivel eddig ismeretlen vírusról van szó, az egyetlen módszer ellene a megelőzés. Úgy ahogy mondod, a pánik nem kell, de azért gondolkodjunk is.
Tegnap a világ egy pillanatra ismét Magyarország felé fordította arcát és csak ránk figyelt, hiszen fontos kérdésben döntöttünk. Azonban nyert az igazság, és vele az igaz szerelem is, és 3 szem krumpli nélkül a zsebünkben is meg tudtuk hozni döntésünket, vagyis hogy ki nyerje a Love Islandet. Persze…..
Előrebocsátom, négyszer futottam neki ennek a posztnak, a blog.hu ma igazán kitett magáért. És igen, volt biztonsági mentésem, de nem engedte visszamásolni, a képeket össze-vissza szétbaszta, vagy csak simán hibaüzenetekkel bombázta a szívem közepét méregbe mártott nyilakkal. Úgyhogy nem kérek…..
latim 2019.10.13 17:17:20
@Daenerys Targaryen: Lehet hogy szexhez való hozzáállásában a szigorú szülői viselkedés, a neveltetése is közrejátszott. Plusz egy kisvárosból/faluból jött.
Láttuk, hogy amikor Anyuka nemtetszését fejezte ki Rajmi felé, Andinak egyből megfájdult a feje. Ja, hasa. Talán egy kicsit a szülőknek is szólt a válasz: heti 1 elég, nem vagyok én "olyan"!
Ez is eljött, az utolsó lovi bejegyzést hogyvoltozom ma, el is morzsoltam egy könnyet.  Karola falja a lépcsőfokokat dühödten, úgy ront be, mint egy különösen izgatott kamion. Ékszer egyből rá is startol és felölti a fogadatlan tyúkprókátor gúnyát. Mert Ő úgy ismeri Eriket mint a tenyerét és…..
latim 2019.10.11 21:21:00
@Zb74: Ahány hogyvolt szerző, annyiféle jellegzetes humoros stílus.

Nekem volna egy javaslatom, a döntőt mindannyian megírhatnák, ki-ki ahogy látta, saját stílusban, így mindenki élvezkedhetne a kedvence írásán :)
latim 2019.10.12 08:19:21
@d00m: Meg kell védjem Andit.
A modellkedés nem könnyű pénzkereset, kemény munka, a hostesskedés szintén. 8-10 órát magas sarkúban végigállni úgy, hogy nap végére leszakad a derekad, lábad, mert ugye ez nem banki alkalmazotti meló, amit ülve végeznek, és amit gondolom a normális munkák közé sorolnál...Elviselni magad körül a sok hülyét, mosolyogni, koncentrálni arra, amiért ott vagy. Nem szerencsés különbséget tenni munka és munka közt. A színész sem végez komoly munkát, csak játszik egsz nap? Az idegenvezető pedig csak utazgat? Bezzeg egy dokkmunkás...
latim 2019.10.12 15:44:29
@#szájbergyerek#: pont azt mondom, hogy nincs értelme összehasonlítani a munkákat, mert ha valaki becsületesen végigdolgozza a napot, 8-10 órát, egyik sem könnyű munka. Legyen az pincér, idegenvezető, fodrász, informatikus, hostess akár, kurvára elfárad a nap végére.
Haljak meg, megfogadtam, hogy ma nem tolok ki a lassú neten tengődőkkel, és nem fogom telebaszni gifekkel a posztot, erre nem telik el az adásból 10 másodperc, már reflexből kaptam elő a giphy ablakot a tálcáról, amikor megláttam Norbit az elegánsan felhelyezett szemellenzőjében, hát ennyit a…..
latim 2019.10.09 23:18:37
@Zb74: Hát igen... szerencse, hogy a férfiak amúgy nem ilyenek. Csak Erik ;-)
latim 2019.10.09 23:25:56
@Mindjártkarácsony: Sörre dinnyét :) (Vagy mi volt az). A múltkori adásban már megjegyezte Erik Karónak, hogy ne igyon annyi cukros üdítőt, mert meghízik :D
latim 2019.10.10 11:34:56
@möhönce: Amikor visszadobták a vízbe, akkor szerintem a feszültségkeltés Rajmi és Andi között, netán Tibivel. Feszültségkeltés=érdekesebb, fordulatosabb, nézhetőbb műsor.
Amilyen koncepciótlan ez az egész, átgondolatlan, a hozzá nem értő kapkodás, hátha jó lesz valamire Karó- alapon.
Drága feleim, hát itt vagyunk. Bicegve bár, de befordultunk az utolsó kanyarba, innen már látszik a célegyenes felirat, ha nyálunkat a földön csigaként végigcsorgatva, kezek nélkül fókában kúszva is, de be fogunk érni. Mennyi szerelem csírázott ki az elmúlt 37 napban, és mennyinek taposta le első…..
latim 2019.10.08 20:52:46
@SLayLord: Zsanér szimpatizánsként, és nőként sem tartom égőbbnek ezt a fajta őszinteséget, mint Tici és Erik behódolását a domináns nőstényeiknek napi szinten. Zsani azért adta ki magát így, mert sikertelenül próbálta megértetni a többiekkel, hogy miért pont Norbi és miért pont most. Persze árnyaltabban is kifejezhette volna magát, ahogy mondod...de ezeknek? :)
Fiúk gyúrással kezdik az újabb tartalmas napot a szerelem szigetén, és édesfaszom, most vettem csak észre, hogy a gyúrós helyszínen levő tükröket a következő feliratokkal látta el a kreatív szóhasználat terén nagyot hasító kellékes: Dögös, Csibész, Édi, Vágy, Cuki. Nem akarok erről többet beszélni.…..
latim 2019.10.07 18:54:29
@Ken Adams79: Szerintem sem szerelmet éreznek, hanem testi vonzalmat, vágyat, kedvelik egymás társaságát. Az összezártság, bezártság furcsa érzéseket produkálhat, amelyek talán nincsenek is, vagy a "szabad világban" ki sem alakulnának. Ezzel tisztában lenni élettapasztalatot, önismeretet, némi pszichológiai ismeretet kíván. (Húszévesen melyikünknek lett volna, hasonló helyzetben?)
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
Ezúttal nagyon furcsa epizód jutott nekem. Az adás fele egy vihar a biliben jellegű kavarás nagyon hosszú és fájdalmas kibontakozásával telt (aminek azért voltak tanulságai), a másik fele meg a hozzátartózók üzenetivel, amik helyenként kicsit megbolygatták az állóvizet. Viszont végre voltak valódi…..
latim 2019.10.01 20:55:14
@Zb74: köszi ! :)
latim 2019.10.01 21:12:01
@Mindjártkarácsony: Igen, Zsanival lehetnének a "nyerő páros", korrektül végigvihetnék a játékot, majd a pénzt felmarkolva kint megkeresnék a szerelmet. :)
Csapjunk bele a maiba, izgalmas lesz, mert valaki távozik! Zsanért láthatjuk, aki nehezen éli meg, hogy a Vezérkan IzomTibi már más kikötőbe hajózott. Zsani lassan de biztosan rájön arra, hogy pont úgy mint kint, itt bent is B vagy méginkább C -terv. A legszomorúbb, hogy fogalma sincs arról, hogy…..
latim 2019.09.28 09:00:59
@Chuck Νorris: És úgy affektál selypítve, mint maga Sarka Kata :) brrrr!
Üdv mindenkinek, aki még nem adta fel, hogy az Éden Hotelre egy kicsit is emlékeztető hangulatot csípjen el az eddig elég unalmas mederben, megfejthetetlen szabályok mentén csordogáló Love Islandben, beszállok én is a hogyvoltozásba. Igyekszem felzárkózni a csapathoz, de amikor nyaralás után…..
latim 2019.09.23 20:17:23
@hereverő heverő: Jól mondod, bent maradtak az "egyforma öntőformából származó, fröccsöntött csöcsös-csücsörítős-combos-barna tucatcsajok", meg a tucatfiúk, az egyéniségeket, az érdekes karaktereket kiszórták. Szilvit, Patrikot és én még Mekis-t is ide sorolnám. Túl sok a szerkesztői belenyúlás, ez átjön.
latim 2019.09.23 20:27:48
@Grapy: Ja, lehet hogy annyira kevés a jelentkező, hogy még megérjük, hogy a szabadnapos szerkesztők, kreatívok, kellékesek ugranak be pár napra játékosnak:)