Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Betyármalac

17 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napjainkban e világot egyre jobban átható és átjáró erőforrások közül legnagyobb szerepet, a létfenntartáshoz szükséges elemek és nyersanyagok mellett, kétség kívül az információ áramlása tölti be, melynek fő csatornája a hosszú évtizedek alatt megszokottak táborában az internet egyre magasabb…..
Betyármalac 2017.02.08 13:14:46
@afrancbahát: Köszönöm az észrevételét. Nyugtáztam, szöveg szerkesztve. További kellemes olvasgatást kívánok.
Betyármalac 2017.02.08 11:24:00
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: A "sivatag posványa" legyen akkor ez költői paradoxon, mint a feneketlen ánusz, csak sivataggal és posvánnyal ;)
Betyármalac 2017.02.08 11:52:20
@afrancbahát: Sajnálom, ha a szövegkörnyezetből nem lehet egyértelműen következtetni, ezért tisztázom. Minden politikai utalást mellőzve maga az idézett hozzászólással teljesen egyetértek, az mosolyogtatott meg és valóban sok igazságot hordoz magában. Az arra adott másik reakció pedig őt igazolja, azaz az eredeti hozzászólót, magyarán az illető talán a saját seggébe dugva hordja a fejét, ha nem érti miről is szól az a remek mondat és csak ennyit képes rá reagálni :) remélem segítettem.
Kedves Malackák! Hosszú szünet után, visszatérve mi sem lehetne nagyszerűbb, mint egy ominózus nyereményjáték! A fődíj nem más, mint egy vacsi új Lagzilajcsi bézbóz sapka!!!!! A nyereményért nem kell mást csinálni, mint rendszeresen látogatni a Kondásgenny…..
Kondásgenny Filmajánló! 2015.05.09 08:14:15
Ha elegetek van a sok mai, csillivilli, pénzért csináljuk, rossz filmből, akkor tudok ajánlani egy régi, 35 éves klasszikust, az Airplane-t. Párszor nekem is megindult valami meleg a lábam szárán a kacagástól. Jó szórakozást hozzá. ..
Kondásgenny El ne felejtsétek! 2015.05.03 07:35:47
Azt mondanom sem kell, hogy ti mindannyian utolsó senkik vagytok, ha nem gyúrtok, nem fitnesszöztök illetve nem néztek ki jól. Tessék menni a lábszagú konditerembe, hogy aztán arról Facebookon minél előbb státuszt tegyetek közzé, olykor egy tükrös szelfi kíséretében. Nyugodtan…..
Nem vicc!!! A mai világban nincs olyan élelmiszer, ami ne lenne egészségtelen! Az orvosok és gyógyszerészek mérgeznek minket, hogy aztán a beteg emberek pénze a gyógyszerlobbi zsebében landoljon!! Tisztelet a kivételeknek, mint Dr. Heldeimer Etele fülész-nőgyógyász talpszakorvos,…..
Nem tetszik, nem tetszik! Nem tetszik, hogy letegezel! S amúgy is, nekem olcsó fehér sapka kell! Ha sapka kell, akkor próbálgatok, Mert próba a jó sapkavásárlás miértje, S ha egyre ráakadok, Megveszem azt tüstibe.   Nem tetszik, nem tetszik! Nem tetszik, hogy okoskodsz! Ha…..
Kondásgenny Szerintem kellemetlen 2015.04.23 15:31:00
Na mi lehet kellemetlenebb annál, amikor valaki rajtakap minket, hogy a rengeteg tudományos és ismeretterjesztő információval megáldott internetet erotikus tartalmak nézegetésére használjuk? Ha az egész Facebook ismerősi körünk látja ezt, köszönhetően egy vírus…..
Reggeli sétám alatt találkoztam egy ritka különleges emberi alfajjal. A világra való nyitottságom azonnal arra ösztönzött, hogy nézzek utána. Sokoldalnyi lexikon, szakkönyvek, társadalomtudományi és anatómiai kiadványok lapozgatása során sikerült összeállítanom egy…..
Kondásgenny Vasárnapi kézimunka! 2015.04.19 08:22:49
Nem igazán szándékozom sokszor ilyenek megosztásával, mert olyan oldalból akad elég, de ez láttán még most is törölgetnem kell kicsorduló könnyeim.  További kellemes hétvégét!..
Rajtam kívül biztos sokan vannak, akik nézik és szeretik a The Walking Dead című sorozatot, epekedve várják a következő epizód megjelenését. Akármennyire is szereti az ember ezeket a sorozatokat és a már többször csontig lerágott zombis, poszt apokaliptikus világot, azért az…..
A tavaszi forgatagban nem csak a fák rügyei pattogzanak, a madarak éneke ébreszti fel az embert álmából vagy kerülnek elő a férfiak által kedvelt lenge női öltözetek. Tavasz beköszöntével újból egy régi ismerős megjelenése csavarja maga után a fejeket, csalja mosolyra az…..
Emlékszem még a régi időkre, amikor fantasztikus gyermeknapokat, majálisokat tartottunk a mai Kiskunsági Nemzeti Park területén. Ezek az idők elmúltak, hisz a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálata dicsőn védelmezi, ami nem is lenne baj, hisz védjük…..
Április 14. napja van. Ma 72 és fél éve, hogy özv. Pityere Jánosné meglátta urát a bükksszentrütyöki pipsóban és kirobbant a 42-es asszonyforradalom. Egyébként János tavaly februárban történt haláláig állította, hogy azért leselkedett, mert női sikolyokat hallott és úgy…..
Kondásgenny Dél-alföldi cowboy 2015.04.13 15:30:00
Mint minden munkásembernek, nekem is tápanyagot kell juttatnom testembe, hogy hőn szeretett hazánk GDP mutatóját az egekbe repítsük, lássa csak a fejlettebb nyugat, milyen szép az agyonkozmetikázott statisztikánk, de erre nem térünk ki. A bejegyzést azért írom, mert tökéletesen…..
Ej bezony elmúltak azok a régi idők, amikor szocialista erkölcs szerint kellett az embereknek élni mindennapjaikat. Ki örömmel tekint vissza e időszakra, ki nosztalgiázva, valaki még mindig abban szeretne élni, ami nem meglepő, hisz az akkori szeszipar szívén viselte a keményen…..
Kedves Olvasó! Eljött az idő,amikor - filmbéli jelenethez illően, ahogy a hétköznapi munkában lévő, egyszerű emberek látják a közelgő sejtelmes árnyakat - mindenki kezében megáll a munka, befejezik az épp folytatott tevékenységüket és döbbenten tekintenek, ki egymás után,…..