Regisztráció Blogot indítok
Adatok
törőfan

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy arról májusban már írtunk az Indexen, a TV2 az Eximbanktól kapott milliókból nemcsak brazil szappanoperákat vásárolt az Izaura TV-re, hanem sportjogokat is, első körben például az angol Premier League meccseiét, ami egyébként jelenleg a világ legdrágább ilyen jellegű sportjoga, de hát ha…..
MINDENHOL CSAK A LILA Csatárcsel? 2016.01.24 16:21:00
Téli álmából éledezik a Mindenhol csak a Lila blog ezzel a rövid bejelentkezéssel. Megerősített hírré vált, hogy egy macedón válogatott csatárt igazolt az Újpest FC Viktor Angelov személyében, miközben Diagne helyzetéről nagy a hallgatás. A jelenleg is zajló törökországi edzőtábor fotóiból és…..
Győzelem! Legutóbb 2010. áprilisában örültünk ennyire az Üllői úton, akkor Kabát Péter góljával kaptuk el otthonában a Ferencvárost. Eltelt pár év, Kabát helyét azóta sok tekintetben átvette Dinnye/Mario, a légiós formába lendült, ontja a gólokat, az Újpest pedig a…..
Nemes Jeles László első filmjének az is sikerült, ami korábban még soha: megvan az első magyar Aranyglóbusz, a Saul fia nyerte a legjobb külföldi film kategóriáját. A díjat Helen Mirren és Gerard Butler adták át, és Helen Mirren is kiemelte, hogy ez az ország először nyeri ezt a díjat. Aki átaludta…..
Fellélegezhetünk. Minden a helyére került a IX. kerületben. A lila a minőség színe. Köszönjük barátaink nevében is a régi-új szponzornak, a Telekomnak. Nagy kár, hogy nem a mondjuk derbi előestéjére, december 11-re időzítették a kedveskedést.     Köszönjük a…..
Látható volt ezen a szeles novemberi estén a nyűglődés. Az, hogy annyira hiányzott a ZTE elleni kupavisszagávó az Újpest játékosainak, mint őzikének az erdőtűz. Pedig a válogatott szünet után elméletileg még jól is jön egy rákészülő tétmeccs a fontos hétvégi bajnoki…..
Öt nap leforgása alatt két fontos győzelmet aratott az Újpest. Igaz, mindkettőt papíron gyengébb képességű csapat ellen... de ebben a játékban a kötelező győzelmek kicsikarása a legnehezebb feladat, és ezt az újpesti szurkolóknál jobban kevesen értik. Bajnokság:2015. okt. 24.…..
Pápa, Paks... Mikor ezek a csapatok megjelentek az első osztályban, ha jól emlékszem vissza, úgy vártunk ezeket mérközésket, hogy „Na de jó! Túrázhatunk egyet Paksra is, győzünk 2-3 góllal, behúzzuk a 3 pontot, aztán jöhet a következő megmérettetés. Jövőre meg úgyis…..
Az MSZP oktatáspolitikusa egy lehetséges orosz nyelvvizsgától is fényévnyire vesztegel. Eddig tartózkodtam attól, hogy csatlakozzam azokhoz a publicistákhoz, bloggerekhez, akik szerint a diploma megszerzésére képtelen Kunhalmi Ágnes MSZP-politikusnak enyhén szólva nem áll jól,…..
törőfan 2015.10.19 14:37:21
@kék pléd: nála sokkal lejjebb diplomák számában senki nem lehet...
Túl közeli ismerősünk lett a döntetlen: 6-szor találkoztunk vele az idei 11 meccsen. Ennek az iksznek viszont kicsit más, jobb íze van, mint pl. a Paks vagy a Felcsút ellen elért döntetleneknek. Az Újpest most úgy hozott el egy pontot Debrecenből, hogy azért szó szerint meg kellett…..
törőfan 2015.10.08 09:19:35
Párhuzamos Univerzum rovatunk jelentkezik. Végre sikerült! Az Újpest maga mögött hagyta pechszériáját, és az MTK ellen magabiztos sikert aratott a Szusza Ferenc Stadionban a mennyei bajnokság 10. fordulójában 2015. szeptember 26-án este. Diagne és Bardhi találatai után a…..
Mindenféle kommentár nélkül: az alábbi táblázatban összefoglaltuk a legutóbbi forduló eredményeit, a csapatok kapuralövéseit, a kaput eltaláló kísérleteket, a gólokat, és a mérkőzések kimenetelét. Az adatokat az InStat rendszeréből…..
Az a mintegy 400-450 lila fanatikus, aki szombaton elkísérte szeretett csapatát ebbe az egzotikus környezetbe, pontosan tudja, hogy a történteket nagyon nehéz szavakba önteni. Egy jogos tizivel vezettünk, majd kis odafigyeléssel és ésszel kézben kellett volna tartani a találkozót,…..
Egy újabb hazai döntetlen! Ezzel együtt egy újabb elszalasztott lehetőség arra, hogy felzárkózzunk a Felettébb Támogatott Csapat mögé, és kihasználjuk a rosszul rajtoló riválisok bukdácsolását. Mészöly Géza radótlanított szombathelyi alakulata jött, játszott, és majdnem…..
Mindenhol csak a Lila: blogunk létező összes írója, fotósa, szerkesztője és olvasószerkesztője elkíséri ma az Újpest FC csapatát az évad első kupameccsére, a Tatabánya melletti…..
Vendégszerzőnk, Krisz tollából következik az Újpest-Felcsút találkozó összefoglalója. Jó olvasást, Lilák! Újra hazai környezetben és az idei nyári szezon egyik legforróbb…..
Rövid szünetet, némi fejetlenséget, jelentős lebonyolítási változásokat és a szurkolói kártya részleges nyugalmazását hozta 2015 nyara a magyar labdarúgó társadalom és a labdarúgást (még) kedvelő táborok számára. Magyarosítani és fiatalítani kell, adta ki az ukászt…..