Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogoskodó

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Bocs, hogy mostanában nem írtam csak nagyon elfoglalt voltam. Pár napja kiköltöztettek az erkélyre és meg kellett  barátkoznom pár rózsával meg hagymával. Összeismerkedtünk bár a rózsa még elég szúrósan viselkedik. A leveleim egyre nagyobbak. Egy internetes oldalon…..
Sziasztok! Tegnap este az ablakpárkányból átköltöztem az ablak melletti kis íróasztalra. Sokkal több fényt kapok így, és olyan dolgokat láttam amiket eddig még soha. Szószerint más szemszögből látom a világot! És képzeljétek új kis levelem is jön! Még nagyon kicsi, tegnap…..
A múltnak vége, következik a jelen!Pár napja abban a hitben éltem, hogy mindjárt elérem a 9 cm-ert aminek nagyon örültem. Ma megmértek és nagy meglepetés ért! - már több mint 9 cm vagyok! A képen nem látszik pontosan, de kb. 9,3 cm-t értem el, amíg a társaim csak 7-8 cm-esek.…..
Mikor megint sötétség terült el körülöttem, megint félni kezdtem. Mikor lesz már ennek vége? - kérdeztem magamtól minden egyes nap!Aztán egy ugyan olyan napon, mint a többi egyszerre világosság tört elő. Lenéztem és  láttam, hogy ott a száram! Igazán furcsa érzés volt,…..
Az ablakpárkányban élek, és ezért sokat szoktam nézegetni a fákat, a tájat. Nagyon érdekes ahogy a tél végén még semmi levél, semmilyen virág nem volt én nekem pedig már az első levélkém nőtt. Most már a tavaszi hangulat járja át a világot, ami kicsit fel is dobott. Volt egy…..
Nem emlékszem teljesen tisztán, de azért el próbálom mesélni.Először nagyon sötét volt, aztán egyik reggel egyszer csak világosság lett. Életemben először láttam a napvilágot. Kis tesóim ugyan úgy féltek, mint én... nem tudtok, hogy mi történik. Aztán megláttunk egy embert,…..
Egy kis paprika élete Sziasztok! 2015.05.07 21:37:23
Sziasztok!Én egy kis magból nőttem ki, most kb. másfél hónapos vagyok. Kicsi magkoromtól fogom mesélni el az életemet egészen az első termésemig. Sok kis testvérem van, én vagyok legidősebb! Sajnos pár családtagom elszáradt, és ezért kicsit szomorú vagyok! A képen a kis…..