Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wrenk

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napi kérdés az én esetemben mindig ugyanaz, vagyis Önök kit hívnának ki xxx nevében, ma ugye Atti nevét kopizták az x-ek helyére. A windows megint fagy, és baszik mutatni a neveket, de Anikó zseniálisan spontán műsorvezetői skilljeivel a felirat nélkül is tudja sorolni a lehetséges neveket,…..
wrenk 2016.12.01 13:06:13
@Berber Oroszlán: Nőként mondhatom, hogy dehogy felel meg, mindjárt szavazok is:)
Atti egy jelentéktelen, gyáva szar, végig az volt.
Megint képregény, a múltkor is bejött. Enjoy...
wrenk 2016.11.07 13:58:01
@rearwindow: Nem, épp azt gondolom, hogy Mici, vagy bárki más tőlem úgy öltözködik/sminkel/plasztikáztat, ahogy neki tetszik, de ha átlagnője lenne Krisztiánnak, kisebb esély lenne rá, hogy így behányjon az agya. Bár jobban belegondolova ő ilyen, igazad van, mindig találna rá okot, hogy csesztesse. Sajnos túl buta egy normális kapcsolathoz.
Bencével kezdünk, aki megvan győződve róla, hogy hiányzott nekünk, majd gyorsan felvezeti a műsort. Az aktuális szavazásra tereli a szót, aminek a témája: Ki a legpletykásabb a villában? Na, legközelebb erőltessétek meg magatokat, hiszen minden tévé előtt ülő egy emberként vágja rá, hogy Miss Röfi…..
wrenk 2016.09.20 11:30:02
@VV Erőlegény: Az esemény utáni tabletta nem tudom, milyen százalékban hatásos, de hogy egy lórúgás a nő szervezetének, az biztos..:(
Persze még mindig jobb, mint egy abortusz.. altatás, fertőzések, stb..
wrenk 2016.09.20 16:18:59
@Túroscsusza: Ezt én is olvastam, de tuti, hogy kamu.
wrenk 2016.09.20 16:57:20
@KapitányG: Beszarás:)
És gondolom, ő Hornyáková Diána.
Reggeli körkapcsolás: mindenki csak néz kifele a bepállott pofájából. Valami ilyesmi lehet a pokol, ha még hozzáadjuk azt az embertelen testszagot, ami abban az ablak nélküli szobában megállhat. Még mielőtt megérkezne a levél, Tivy és Zseraldin Depardieu megbeszélik a cigiskanapén a tegnap estét, a…..
wrenk 2016.09.14 13:08:09
@Mók_Ica: "küldenék neki egy videót, hogy kapjon a fejéhez az uraság, hiányos öltözékben emlékeztetném rá" :DDD Fura, hogy őt nem válogatták be..:D
A poszt, amit reggel 5 óta írtam elszállt, kösz Windows, meg a maces megszokás, hogy minden automatikusan mentve van, faszom a notepadbe, abba. Időm viszont sajnos most nincs újra összerakni a cuccot, kommentekben beszéljétek ki Részeges Micit meg a többieket, ó faszom, de idegbeteg vagyok most...
wrenk 2016.09.12 13:19:48
@VV Erőlegény: Egyetértek, hányinger a srác. Bár ha az volt a cél a beválogatásával, hogy ellenszenvet váltson ki a nézőből, arra pont megfelel:)

Más:
Soma nekem tiszta Aurélio, a sírása és az esetlen csajozása legalábbis..:) Csak valamivel kevésbé öntörvényű és magamutogatás mondjuk nincs benne annyi, épp ezért nekem szerethetőbb karakter. Őt, Vivient és Zsoltit szívesen látnám a döntőben.
  A medence partján nem lesz kegyelem, nyit Gólem egy szabadnap feliratos pólóban, baszki, erről álmodozom már 61 adás óta, mármint nem Gólemtől vagy a mödanszié partján elkövetett rémes atrocitásokról, hanem a kibaszott szabadnapról. Már csak nyolc adás, feleim,…..
Sej, a ligetben nagyszerű, mondhatná Gólem, de nem ezt mondja, hanem azt, hogy ma a patkolt peckű Orsi dönt, hogy ki kapjon és mit, ÉS még lesz Pandora is, amin I. Péter cár és gyúrós Bence is kap a pofájára. Hát, jó. Haha, nem hiába emlegettem, hogy Motörheadre kellene…..
wrenk 2015.05.07 14:33:17
wrenk 2015.05.07 15:05:06
@Kosztarika: @Bujumburi: köszi:)
  Gólem előkerült, hogy fazont szabjon a műsornak, amiben volt már keménypornó, teraszra hugyozás és sok-sok buli, de tematikázás nem annyira, pedig ugye ez alapvetően egy taktikai reality lenne, vagy miafasz. H.Mel kiesése az egész hotelt felszabadítja, mondja Gólem, hát hogy a…..
wrenk 2015.04.07 15:45:34
@Armador85: kösz. Itt már egyértelmű:)
Amúgy mindig megdöbbent Patrik brutál alkesz fizimiskája..
wrenk 2015.04.07 16:04:00
@solsystem: Attila teljesen jól kezelte tegnap a Gólemet. Mikor azzal stuffolta, hogy leszámolta elé a 100.000-t Gyula néhány negatív tulajdonságáért cserébe, a srác még mindig csak mosolygott. Szegény Berki a végére átizzadta hónaljban az ingét is. Annyira erőlködött, nekem volt kínos..