Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xbiciklis

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években felerősödött a keresztény és a nemzeti értékek védelme, illetve ezek hangoztatása. A keresztény értékekről már elég sokszor írtam ITT. Többször keveredtem az interneten olyan csoportok oldalára, ahol ezen értékek miatt hangoskodtak, és mellüket verve védelmezték. Most a legutóbb…..
xbiciklis 2019.09.24 17:51:40
@MAXVAL bircaman közíró:
Talán fejlődik a korral.
xbiciklis 2019.09.24 17:56:20
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Teljesen mindegy milyen szexuális mintát lát a gyerek a családban. Nem minta alapján lesz valakiből homo vagy sem. Ez genetika. Persze vonatkoztassunk el a divat buzulástól.
Ismerek olyan bi férfit, aki full hetero családban nőtt fel, és mégis az lett. pedig semmi olyasmi behatás nem érte.
xbiciklis 2019.09.24 17:59:11
@MAXVAL bircaman közíró:
Téves. Nem betegség. Nem gyógyítható. Genetika.
Max a divatbuzulás.
Kezdjük a hazugságokkal. Azt írja Orbán, hogy „2013-ban és  2014-ben csökkentettük a nyugdíjas háztartások rezsiköltségeit, és azóta is kitartunk a rezsicsökkentés mellett”. Kép: OLKT.hu Hát, Méltóságos Uram, ez elég nagy baj. Rezsicsökkentés nélkül már évek óta kevesebbet fizetnénk a villanyért…..
xbiciklis 2019.09.13 09:46:04
Szépen kielemezte a cikket.
Gondolom a prostisracok.hu valóságalapot nélkülöző seggnyaló és lejárató cikkeit is ennyire kivesézi.

EUR 332 Ft. Ez fájni fog, nem kicsit, bagyon.

Bár gondolom ez önnek jó, ha már így kommentel. Minden jó itthon, mint hogy kitömjük a haverok zsebét milliárdokkal, hogy az emberek meghalnak az egészségügy állapota (előjegyzés vidéken a vérvételre!!!! előjegyzés basszus!!!!) miatt, de a botlábú focifaszoknak futball akadémiát építünk és stadionokat. Meg mantrázzuk a keresztényi dogmákat, úgy hogy a templomba járók között van a legtöbb gyűlölkődő, álszent, rosszakaró, csaló, hazug, ármánykodó egyén. Öntjük a pénzt az egyházba, közben pofátlanul perselyeznak a miséken. Tartsák el a hívők az egyházat és ne az adómból tömjék ki őket. 21. század és még mindig középkorban lefektetett idejétmúlt dogmákbasn hisznek. Bár mindenkinek saját ügye hogy miben hisz, csak ne kényszerítsék rá a másikat erre a baromságra.
190 Mrd Ft-ba kerül a nemzeti stadion. Broáf. A nemzeti szótól hányingerem lett, na mindegy. Erre bejelentik pár hónapja, hogy az egészségügyre plusz 14 Mrd Ft többletforrást találtak. 14 Mrd Ft!!!! Az a qurva stadion 13-szor többe került.
De ez így jó.
De réjöttem, hogy azért lopnak millárdokat, mert az IQ harcos szavazók nem tudják felfogni ezt a mennyiséget. Megállt az értelmi színvonal a milliónál. Hogy 1.000 millió mennyi? Olyan nincs is.
  Örülök, hogy újra vagány dolog lett reggelizni. Rajongok a bőséges reggelikért, és szeretem megadni a módját. Ha csak lehet, megpróbálok nyugodt körülmények között enni, élvezni az ízeket, a különböző textúrákat. És látom, más is imádja ezt az étkezést, tele az Instagram reggeliről szóló…..
xbiciklis 2018.05.04 11:42:55
@sztyopa_007: Nem érted a lényeget. A reggeli azoknak való akiknek idejük is van rá. Én speciel nem fogok hajnali ötkor csak azért felkelni hogy reggelit csináljak magamnak és meg is reggelizzem. Ha meg reggeliznék, m it érek vele? Legfeljebb egészségesen halok meg :-)
A cikk ezerrel nyomja a reggeli szükségességét, csak éppen az átlag magyarnak erre nincs ideje, mert korán indul munkába, és azt az időt amit reggelizéssel töltene inkább alvással, pihenéssel tölti. Ez a szocializmus maradványa. Rohanás mindig. ha meg nem rohansz és úgy teszel mint a pld. a törökök vagy az arabok, akkor lehet hogy másnap már nincs munkahelyed, hacsak nem NER huszár vagy.
Amúgy a magyarok legnagyobb része 7.30 vagy 800-ra jár dolgozni. vegyük a 7.30-at. Akkorra kell beérni. Kb hétkor indulsz el átlagban, fél óra kell míg beérsz. Nem számítv a azt aki a munkahelye mellett lakik 5 percre és nem számítva engem, akinek egy ra kell mire beérek. Fél óra kell hogy elkészüljön tehát marad fél hét. 10 perc a reggeli. 6.20. El is kellene készíteni 6.10 Ébresztő 6 körül. Hát ez elég cinkes időbeosztás. Ja és ha még gyerek is van. akkor minden borul. Kapkodás, sietés, kiborulás, ordítozás, anyázás.
Mostan tüntetés lesz a választási eredmény ellen szombaton. Lesznek tízezren. Ez jó. Csak hát nem tüntizni kell, hanem választást nyerni. De addig ez a pozitív lehetőség nem fog bekövetkezni, amíg a tüntizgetők nem mernek szembenézni a valósággal. Márpedig nem mernek. Helyette hisztiznek, sértegetik…..
Egységben a nyerő, Orbán lett a viktor: a felcsúti gyors zsinórban harmadszor is berobogott a budapesti Kossuth térre. Kétharmados többséggel uralkodhat még négy évig a rendszerváltó nemzedék utolsó túlélőpártja, a Fidesz. Sokat fogja még a közbeszéd közbeszélni ennek a borzalmas/gyönyörű vasárnap…..
Az ingatlanpiac jelenlegi helyzetét látva számomra kicsit meglepő, hogy milyen nagymértékben drágultak a panellakások árai - ráadásul sok ingatlanszakértő úgy véli, egyelőre semmi jele annak, hogy ez a folyamat megállna vagy legalábbis mérséklődne. A legdrágább ingatlanok a Vizafogón és…..
xbiciklis 2018.02.13 18:57:00
43 éves vagyok, öt éve költöztünk saját kertes családi házba. Addig csak panelban éltem. A panel szükséglakás, vissza csak kényszerből mennék, mert a magyarok jelentős része közösségben nem tud élni a tahósága miatt.
- A felső néni évente leáztatott. Kifestettem, de utána ismét. Hogy a qrva életbe nem lehet figyelni azt a nyomorék mosógépcsövet hogy a helyén legyen?
- Az alsó szomszéd a kutyáját soha nem vitte le sétálni, a lakásba hugyozott és szart. Emiatt szellőztetni nem tudtunk. Hiába önkormányzat, Köjál, stb. Semmi. Igazi köcsög volt az öreg. Szerencsétlen rotit sajnáltam csak.
- Másik felső szomszéd állandóan bagózott. A kib@szott csikk a fehér műanyag ablakpárkányon volt beleégve. Egyszerűen fel sem fogta, hogy mi lenne, ha a csikk a szobában landolna amikor ki van nyáron nyitva az ablak. Gyök kettő IQ-val lett megáldva.
- Az alsó szinten egy idős néni úgy lett öngyilkos, hogy kiugrott az ablakon, de előtte azért felgyújtotta a lakását, hogy a többinek se legyen jobb.
- Egy felsőbb szinten lakó jóvágású öreg, egyszer mellettem hugyozott be a liftbe. Mondjuk volt pár légkör a fejében, legszívesebben kib@sztam volna a liftből.
- A sok f@sz kutyatartó, amikor beszart a liftbe a kutyája, nem igazán takarította fel.
- Valaki a sok galambot etette, amik összesz@rtak mindent.
- Ordítozás éjjel, kihányás az ablakból, csak a jéghegy csúcsa.
- Télen hideg, nyáron meleg a panel. Elavult víz és elektromos rendszer.
Ja, az említett panel Budapest, Újpalota, Zsókavár utca. Még csak nem is a gettó.
Soha többet.
xbiciklis 2018.02.13 21:04:51
@haz alom: Szerencsére igen. Nyugodt környék, jó szomszédok. 17.kerület. Szeretek itt élni.
A hivatalos ötvenhatos programsorozat idén a Stefánia-palotában tartott ünnepséggel indult október 19-én, a katonai hagyományokat ápoló társadalmi szervezetek képviselőinek tartott rendezvénnyel. Vargha Tamás államtitkár (a képen) nyitóbeszédében férfias határozottsággal közölte a hallgatósággal,…..
xbiciklis 2017.10.22 08:40:15
Coming out: imádtam fára mászni. Meg mászókázni. Később kötélre mászni már nem annyira, rúdra meg kevésbé, Fütyi bá viszont nagyon szerette volna, ha a combomról az összes bőr lejön, így kénytelen voltam a tornaórán ilyesmivel is foglalkozni. Mindezt csak azért, mert nem akarom azt sugallni, hogy a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Kedves Despota! Jódarab ideje gondolkodom azon, hogy én is leírom a munkahelyekkel kapcsolatos tapasztalataimat, de írásod alábbi része adta meg számomra a végső lökést: „Minden tiszteletem azoké…..
xbiciklis 2016.12.18 08:33:32
@Hóhér az utolsó barátod: írja a levélíró hogy van párja, ráadásul a gyerekei csak kéthetente vannak ott. Tehát együtt élnek. Ő nem tudná tehermentesíteni? Ő miben veszi ki a részét a háztartásból, a közös gondokból? Segít egyáltalán a másikat? A másik, van egy főiskolás gyereke is. Esetleg a házimunkába keményen bele tudna szállni. Máris kevesebb gond. vagy néhanapján elmenne a testvéréért az iskolába.