Regisztráció Blogot indítok
Adatok
algopyrin

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mesélek még egy kicsit, hogy ne teljen eseménytelenül. Az ingerszegénység a szem kihúzásához és visszapöccintgetéséhez vezethet. Legalábbis valaki egyszer azt mondta. És azt nem szeretném látni, mert hidegrázós.   Szóval tehát hirdetek.   Első pont:  tarrram…..
algopyrin 2008.11.27 12:35:48
Juditnak, a.k.a. Napsugárnak, a.k.a. Lyenő királylánynak köszönhetően ismét van kordokumentációnk, amit most szokásunkhoz híven alaposan megosztunk veletek, kedveskéink! Akinek viszont nincs korhatárkarikája a jobb alsó sarkában, az inkább ne kattintson tovább, mert ez olyan. A…..
Kedvenc énekesünk gyönyörű felsőtestét csodálhatjátok meg eme minisorozat zárófejezetében, egy hozzá kapcsolódó asszociatív tömbbel megspékelve. Magánvéleményünk szerint igen élvezhető. Pákót nem idézek.• haj le lehet zizzenni róla! nem érdekel, hogy emózol! majd…..
algopyrin 2008.05.31 11:45:24
Bizony-bizony-bizony...Újabb csodálatosnak ígérkező (és ugye miért is ne lenne az) esemény, melyben a Madagaszkár legénysége bennefelejti kezének nyomait, s egyéb testrészeinek egyéb dolgait.itt lesz, hogy: Henry J. Bean's Blues Alley (Budapest, Szent István krt. 13.)ilyenkor lesz,…..
algopyrin 2008.05.22 13:27:40
algopyrin 2008.05.23 18:00:06
algopyrin 2008.05.27 22:09:18
Aki korán kel, az igen. (Woody Allen) Én nem. (Gedeon) A nevem tehát Gedeon. Minden elismerésem a korán kelőknek, meg kolbászt is nekik. Itt jegyzem meg, hogy Churchill, Sztálin és Hitler is elég sok aranyat talált, mégsem keltek korán. Szóval nem jó ez így! A kerek tárgyak iránti…..
Indul a görög aludni. Ma Rambó úr mutatja be önöknek ismerkedős énjét. Olvassák, tegyenek ajánlatot telefonon! jaj !nonofelet totalnája keneyget ,kássavlO .téjné sődekremsi kenkönö eb ajtatum rú óbmaR aM .indula görög a ludnI Halló, itt Rambó Szóval nem vagyok pontos.…..
Minisorozatunk második epizódja következik, melyből mindenféle földi jót megtudhattok egy egészséges lelkivilág helyes működéséről. Bundi, így lettem elnevezve….., létezem, élek, vagyok, minden más csupán a fantázia szüleménye. Ehhez kétség sem fér, hisz’…..
algopyrin 2008.04.26 03:06:49
Ezzel a poszttal egy minisorozatot indítunk útjára. Minden epizódban egy-egy ikonikus alak fog magáról monologizálni, ezáltal kiélve leplezhetetlen közléskényszerét. Node akkor kezdjük is: Nos kedveskéim! Tehát a nevem silex [ejtsd:Kő] és most elég sok dolog forog a fejemben.…..
algopyrin 2008.04.21 15:56:55
Örömbódottád állt virtuális házunkhoz! Kaptunk egy telefonhívást, hogy szerda délután minden körülmények közt legyünk ott a Millenáris Fogadóban, mer'hogy a Fringe Fesztivál eredményhirdetése lesz. Namost Mi, tényleg ott voltunk! Csöndesen ücsörögtünk, Műmenyét éppen…..
És akkor eljött az a szent pillanat, amikor egy újabb - persze értelmezés kérdése, nyilvánvalóan régebbi - álmotok teljesül be azáltal, hogy ide kihelyezzük első képszériánkat. Csodáljátok meg, élvezzétek. És akkor ide kapcsolódik az, hogy ha esetleg neadjisten. Szóval ha…..
algopyrin 2008.04.03 17:37:45
És aki ezt a perverz-bugyuta szóviccet ennél konkrétabban elsüti, az meg is érdemli. Node a lényeg: Ha igazi einsteni* sztereoélményre vagy kiváncsi, akkor a fringes koncert mellé gyere el vasárnap délelőtt 11-re a Nyugati térre is. Ki tudja, hátha ott játszunk? Najó, mi tudjuk:…..
algopyrin 2008.03.29 14:41:19
Most kivételesen intellektuálisan sokatmondó koncertre invitálunk titeket, melyet a Fringe Fesztivál kereteinek bugyraiban fogunk megtartani. Lesz mindenféle mélyenszántás, meg valamiféle tanulságot is levonunk majd a végén. Mert ez egy olyan alkalom. Nem lehet mindig ész nélkül.…..
algopyrin 2008.03.18 13:27:11
Mármost Idegen lény (akitől ezek után elvárom, hogy koncertek alkalmából teli szájjal vonyítson együtt velem jól!) kommentelő személyét a közzel azonosítom a címben. Ugye nem baj? Az ő közkívánatára hát íme a Madagaszkár messze van zenekar dalszövegeinek téikszté…..
Itt jön az, hogy mi is ez. Mert úgy illik. Szóval van ez a zenekar. Madagaszkár messze van. Meg van ez a maki. Vilmos. Előreláthatóan mindig egyre többet és többet lehet majd ezekről megtudni, ahogy az idő halad előre. Persze ehhez bizonyos feltételeknek teljesülnie kell. Például…..
Mélyreható irodalmi estjeink hajnalán közös déli harangozásra hívunk titeket a Rézmál kávézóba (II. ker., Marczibányi tér 5/a), hogy nyolctól velünk együtt élvezzétek a sör ízét, nomeg ahogy a zene simogatja dobhártyáitokat. Ennek jegyében tart velünk a Magic Mosquitoz is,…..