Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Téngér

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekem megvan erről a kérdésről a véleményem, mert elég sok macskát mentettem már, ezt ki is fogom a poszt végén fejteni. De azért igyekszem tárgyilagosan felsorolni a pro és kontra érveket a benti és a kinti tartásról. A benti tartás és a kijárás hívei között komoly viták szoktak lenni, nézzük…..
Téngér 2015.04.07 00:30:19
@dr. HáziMacska: "Faluban az ember kozlekedjen ugy, hogy eleszalado macska-kutya-gyerek-birka-tehen eseten veszfekezes nelkul meg tudjon allni."

Tehát menjen tízzel. A busz is? A mentő is? És miért csak falun? Városban nincsenek gyerekek? Meg tanyán? Tehát igazából mindenhol mindenki menjen tízzel? És miért csak az úton, falvak mellett vasút is szokott lenni, akkor a vonat is menjen tízzel? Sőt inkább 2-vel, mert egy vonatnak még 10-ről is hosszú a fékútja.

Mindezt azért, mert egyesek felelőtlenül tartanak állatot, mások meg nem figyelnek a saját gyerekükre?

A kutyának, macskának, birkának, tehénnek van gazdája, gyereknek meg vannak szülei. Marha könnyű áttolni a felelősséget arra, akinek a legkevesebb lehetősége van elkerülni a bajt, pedig ugye ha a gazda figyel az állataira és a szülő figyel a gyerekére, akkor se állat, se gyerek nem rohan át az úttesten, se a vasúti síneken.