Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meow?

0 bejegyzést írt és 181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április óta ritkán történik izgalmas dolog az agymosott-lebutított Viktorisztánban, most végre megint van miről írni. Azon elég gyorsan túlléphetünk, hogy ez az ember megint lehazaárulózta az összes magyart, aki nem az ő velejéig korrupt és egyre paranoiásabb, elmeháborodottabb rendszerének…..
meow? 2018.09.13 16:02:11
@pánpéter: Mert a migransokkal valo riogatas, akikbol kb. 1000 akart ebben a szerfeszeknek kinezo orszagban maradni - ideiglenesen -, az bolsoj okes dolog, ugye? Hagyjuk mar ezt. nem az a par kilometeres kerites 'allitja meg' a migransokat, egyszeruen nincs annyi beloluk, amennyit neked is hazudtak. Az, hogy beszoptad ,teged is minosit.
Vendégszerzőnk, Attila megírta, milyen futárként végigcsinálni az összeomlás szélén táncoló karácsonyi csomagküldési szezont. Nem minden szavával értünk egyet, de érdekes beleképzelni magunkat egy futár helyzetébe. Hátha sikerül több türelemmel és megértéssel kezelnünk a futárokat és a postásokat...
Éles viták folynak arról, hogy abba kell-e hagyni a kézzel írást a számítógéppel való írás javára. Neurológusok próbálják felmérni ennek következményeit – írja a Science Post. Az Egyesült Államokban 2013-ban megszületett az a döbbenetes döntés, hogy az iskolákban…..
meow? 2017.10.23 11:31:49
@dr. mesterséges színezék: Ekkor jon az, hogy felnott emberek nem kepesek megirni egy kurva meghatalmazast sablon nelkul.
Hát persze, hogy nálam, az országban elsőként! Beszámoló az inkvizíciós rémhistóriától a boldog befejezésig...
  „Anya, itt vannak a szellemek”- mondta a barátnőm kisfia, mikor nálunk aludtak. Ezt valószínűleg elengedtem volna a fülem mellett, ha a kisfiam, nem integetett és sziázott volna a fürdőszoba ablak felé minden este.   Feltűnt ugyanis, hogy Milán fürdés közben felfelé nézeget, mosolyog,…..
Sokszor nézegettem már ezt az órát, tök olcsó a kategóriájában, jól néz ki, és a képek alapján úgy tűnt, hogy normálisan is működik. Hát tévedtem...
meow? 2017.01.29 09:36:57
Mi az informatika órák legjobb része? Naná, hogy a szabad foglalkozás! Manapság már nem csak a számítógépes termekbe, hanem a mobil eszközökön keresztül a szünetekbe is begyűrűzik a facebook-őrület, és a kezünkből bárhol és bármikor netezhetünk. Annak idején örültünk, ha az iskolában egy kicsit…..
Van egy 8 személyes étterem Tokióban, ahova nem költői túlzással lehetetlen foglalni, hanem tényleg: ugyanis csakis tagok foglalhatnak, ők is maximum havonta egy alkalomra. A tagság pedig kihalásos alapon öröklődik. Fotó: independent..
Annyira régóta van hosszú ötödik (hatodik, hetedik és nyolcadik) az autóinkban, hogy már csak a veteránosok tudják, illetve a nagyon öregek emlékeznek rá, hogy régen minden erősen pörgött, ha a pályatempót valaki tartani akarta vele, még a nagy V8-asok, sorhatosok is, a kisebb…..
meow? 2015.07.23 09:33:13
@bobeszedulacika: Szerintem tahosagbol azert te adhatnal inkabb leckeket masoknak.

@ontopic: A latottak alapjan en is jobban biznek egy ilyen autoban, amit hozzaerto es szereto kezek tartanak karban, mint pl. egy ceges kisteherben, ami mindenhol rohad, csikorog, fustol, mivel senki nem veszi a faradtsagot, hogy kicsit karbantartsa.
Andy Rehfeldt neve nem biztos, hogy egyből beugrik az egyszeri zenehallgatónak, de ha azt mondjuk, hogy ő az a csóka, aki különböző pop dalokból halál metal slágereket gyárt és fordítva, akkor talán már többeknek ugrik be kiről is van szó. Nekünk talán egyértelműbb lett volna…..
A Mass Effect trilógia sikere megkérdőjelezhetetlen. Bár az utolsó részt rengeteg kritika érte, főleg a befejezést(eket) illetően és főleg a játékosok részéről, de ettől még nyugodtan kijelenthető, hogy ez a sci-fi széria bizony belefér a mesteri és zseniális jelzők táborába. Jómagam szintén imádom…..
1890. Nem a fehér ember találmánya. Őslakos szörfözni készül Hawaii-on..
meow? 2014.04.07 13:33:04
@Kovács Ferenc 14: "hozzá tartozik a dolgok normális menetéhez".

Ezt komolyan mondod, hogy ez a normalis menete a dolgoknak?
A temérdek világháborús/modern háborús FPS-ből és mondjuk a nagyrészt Budapesten forgatott (és játszódó) Strikes Back sorozatból jól tudjuk, hogy az utóbbi száz év hadviselése nem nevezhető kimondottan leányálomnak a harcoló felek katonái számára, de ami még érdekesebb,…..
Régen az emberek ha taxit akartak, akkor társadalmi helyzetüktől függően elbattyogtak a legközelebbi telefonfülkéig és rendeltek maguknak egyet, vagy addig szaladtak, amíg nem találtak valamelyik sarkon egy éppen szabad autót. Az idők változtak, a technika fejlődött és a házi…..
A gyártók régen is mindenáron eladni akartak. Zseniális érvekkel bizonygatták például, hogy a cigi miért nem káros és az is egyértelművé válik, hogy a nőnek a konyhában a helye. Egy biztos, manapság sokkal óvatosabban fogalmaznak, mint a 40-es, 50-es években. Szórakoztató…..
  Tisztelt Munkahelyi Terror jog!   Következő kérdéssel fordulok Önökhöz.  2 hónapja dolgozom egy cégnél. 1 hónapos próbaidőt kötöttünk ki a szerződésben. Óvodás korú gyermekem beteg lett, orvoshoz vittem, és itthon maradtam vele. Munkáltatómnak korán reggel…..
meow? 2014.02.01 10:43:53
@Kovács Ferenc 14: Ajjaj, nalad sem lesy soha bekotve a minimax, remeljuk. De mint apa, elmondom neked: Egy 3-4 éves gyerek lehet, hogy elvan 15-20 percet egyedül - tökegyedül egy üres lakásban - de akkor a maradék 7 órában retteg, hogy hol van anyu/apu, miért hagyták egyedül, mikor jönnek haza, stb. Egy 3 éves gyereknek még az oviba is be kell szoknia, mert nem a szüleivel van.

Egy 8 éves és egy négy éves teljesen másképp látja a világot, nem tudod neki elmagyarázni, hogy miért kell egyedül lennie. Arról, hogy önveszélyes, nem is beszélek. Egy 4 éves nem fekszik az ágyban betegen, foglalkozni kell vele, inni hozni, megmérni a lázát, olvasni neki. Nem felnőttek, hogy egyedül eltöltsék az időt.

Az meg, hogy szopórolleren vagy, mert 'maszekolsz', senkit nem hat meg.
meow? 2014.02.01 10:47:33
@Viktor Mutyin: ELmondom neked, hogy normalis helyen ez ugy mukodik (pl. elozo munkahelyemen), hogy a beteg gyerekes kollegak munkajat - amennyiben lehetett - automatikusan atvette valamelyikunk, nem volt belole pofazas meg szajhuzas. Mert nem szociopatakkal dolgoztunk, mint Kovacs ur.
meow? 2014.02.02 09:51:26
@Kovács Ferenc 14: Kar volt az evoluciot emlegetni, mert sajnos selejtes, szaporodasra keptelen egyedek nem orokitik tovabb a genetikai anyagukat. Ez a szerencse.
Megjelent a Dead Rising 3 legutóbbi javítócsomagja, azaz patch-e. 13 gigabájt. És ezen a ponton menjünk át kicsit Denis Leary-be. Tizen-kibaszott-három gigabájt. Egy nyomorult patch. Mi az úristen van, elmulasztottam egy meetinget a patchekről? Egy-két éve még félgigás…..
meow? 2014.01.21 22:49:01
@blr: Talan jatsszal vele, es megtudod, hogy mi a 3 giga benne. Sok picsogo szerencsetlen.
Lehet, hogy sokak számára hihetetlennek tűnik, de a 90-es évek amerikai rapzenéje nem csupán 2Pacből és Biggie-ből állt, sőt, nem is csak Snoop Doggból és Dr. Dreből. Kétség nem fér hozzá, hogy fent nevezett urak igen jó zenéket toltak annak idején, ám a manapság a magyar…..
Többször felmerült a vitákban, amelyekben részt vettünk, hogy biztosan azért megy nekünk ez a munka, mert képesek vagyunk "tárgyiasítani a testünket", bármit is jelentsen ez. Tudtommal eddig még nem volt olyan, aki ezt elmagyarázta volna, bár nem láttam vitát, amelyben Ivonn részt…..
meow? 2013.12.18 15:52:45
@noname.blogger: Ja ertem, tehat ha beteg leszel, es nem latnak el a korhazban, akkor az azert lesz, mert a fonover, es az osszes apolo + doktorno is kurvanak allt. Szep vilag lenne.
meow? 2013.12.18 15:54:13
@noname.blogger: Ooo, en torodom annyira a hazassagommal, hogy ne kelljen fizetnem azert, amit otthon is megkapok, es valoszinuleg sokkal jobb minosegben, mint nalad. Attol meg meg tudom itelni, hogy egy lehuto munkad van, es meg sirsz is mellette.
meow? 2013.12.18 15:58:03
@noname.blogger: Masreszt pedig azert is 'sirok' (bar ez toled azert eleg eros), mert van, aki 4-6-8 evet tanul, hogy munkat szerezzen, te pedig csak szetrakod a labadat es kesz. De sajnos a vilagban nagyon keves fair dolog van.
Belsőség Nem, nem versenyzünk 2013.12.15 15:16:00
Nem, dehogy, ez nem olyan, nem lesz itt verseny, nem aranybugyira megy, gyere nyugodtan, tök jól fogunk szórakozni, frankó lesz, neked ennyit jelent a testület? Ilyen dumákkal csábítottam azokat, akik meg voltak győződve arról, hogy ha mi szerkesztőségileg elmegyünk valahová, ahol…..
meow? 2013.12.15 17:13:52
@Pál Gaál: Remek. Legkozelebb ha paintballozni mennek, akkor is nyogd be kerlek, hogy igazi fegyverekkel mennyivel menobb lenne.
Belsőség Hazavágtam az autómat 2013.12.14 06:48:39
Még a jogosítvány kézhez kapása előtt, 2008-ban vettünk egy új SX4-et. Tudom, rohadjak meg. Édesanyámmal ketten élünk, ő már nem vezet (azért vagyunk még életben), két hozzá nem értő nő pedig gyilkos kombináció egy autónak. De nagy volt az öröm, csak sajnos nem tartott…..
meow? 2013.12.14 12:12:44
@AdMiRaL4488: Valoszinu te viszont mely nyomot fogsz hagyni a vilagban, valoszinu egy korlatban, de ez mar mindegy. Rohadjunk meg mi, akik normalisan szervizelt, nem 40 eves szarokban jarunk, mert az az igazi kiraly, aki egy szardobozban paradezik es minden zoldnel 30 kobmeter levegot fustol tele. Szerintem keresd fel ezt a Lillat, es toljatok egyutt.
meow? 2013.12.14 14:39:22
@benji638: Lillanak akkor pacsizzal mikor a pirosnal seggbever, mert kezifekkel fekez az uzemi helyett.

Nem arrol van szo, hogy _minden_ regi auto szar, apamnak is volt anno tizeneves kettes golfja, de az az auto mindig olyan allapotban volt, hogy gondolkodas nelkul a gyerekemet beleultettem. Lehet szimpatizalni a 'vagyany' csajjal, de eloben szerintem enyhen lepofoznad, ha egy ilyen rothado akarmivel telibeverne, mer' klima kellett bele, nem fek.
meow? 2013.12.14 16:44:16
@Shadowbull: Azert kellett, mert a tobbi csajnak is van, es az milyen ma' hogy a diszkoba busszal kell menni.
Veszélyben vannak a vonzó biciklis lányok Budapesten. Egyik olvasónk, Evelyn küldött figyelmeztetést, hogy egyre több lányt molesztálnak kerékpározás közben. „Amikor velem történt, azt hittem, egyedi az eset, de amikor több bringás csaj falán láttam, gyanús lett, hogy ez az…..
A templom egere Koleszos fapadosok 2013.11.07 18:02:59
Tegnap este kaptam egy kedves levelet, a feladó Büdösbúvár, gratulált a bloghoz és elküldte egy pár bevált kolis receptjét. Mivel láttam, hogy igény van rá, közzéadom őket, biztos lesz, aki nagy hasznát veszi. Egyúttal szeretnélek bíztatni titeket, küldjétek el a bevált…..
meow? 2013.11.07 21:29:18
@Zöldkabátos: Igen, hagyd ki a hagymat, kiloja 130 Ft a piacon es egy foetelbe kell 2 fej, ami 15-20 deka. Bazmeg.
meow? 2013.11.07 23:30:04
@Zöldkabátos: Nem, de ennyire meg sosem voltam csoro, hogy a hagymat ki kellett volna hagynom valamibol. Ja, hogy en a koleszben nyaralas helyett inkabb dolgoztam. Lehet ezert.