Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vissza! mennyyyyééééé!

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pethő András, az Origo volt főszerkesztő-helyettesének vendégposztja. A Lázár-per igaz története. Lázár János már többször is jelét adta annak, hogy nem feltétlenül örül a rejtélyes külföldi útjai iránti érdeklődésnek. Egyik nyilatkozatában még azt is megpendítette,…..
Vissza! mennyyyyééééé! 2014.09.02 21:47:11
@Kettes: Halálra röhögtem magam rajtad, majd küldj virágot
Vissza! mennyyyyééééé! 2014.09.03 08:04:31
@Kettes: Arra mondjuk kíváncsi lennék kedves Hálaadó, hogy ha a te ügyvéded eladná a sztoridat a sajtónak, annak örülnél, s ha igen, ha nem, mennyire?
S ezen az alapon már azt is megkérdezném - mert nem találom a TASZ honlapján - hogy hány ügyet/sztorit ad át a TASZ évente a) ügyfél megkérdezésével b) megkérdezése nélkül ilyen-olyan újságírónak? S persze tudjuk, hogy a hitvesi ágyban úgy is minden kiderül, de én nem alacsonyodnék le erre az ortodox hetero, kispolgári szintre. Úgy dirkekte. Mennyi a hekkelt ügyek száma?
Vissza! mennyyyyééééé! 2014.09.03 11:07:52
@sztd: ehhez csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy eleve skizoid az a szituáció, amikor elindul a reverz szellemi bombázás. Az Origohoz gyakornoknak, alkalmazottnak menni jó. Miért? Biztos állás - hiszen lesz fizu, a háttér az egy multi - vállalati kultúra, az ország vezető hírportálja. Itt dolgozni: végül is menő. Mindenki tudja, hogy a tulaj dolgozik kormánnyal, kormányokkal. Igen, dolgozik politikai és természetesen gazdasági alapon, sőőőőőőőt, gazdaságpolitikai alapon is. Azt még a leghülyébb gyakornok sem hiheti, hogy a Deutsche Telekom és a Német Kormány/Kancellér kapcsolata öööööö felületes. Ez a cég kint van a tőzsdén, az amerikain is, szigorú szabályok és a többi.
Tehát neki kezd fejben osztódni a munkatárs. Kell a sztori. De azzal kellemetlen helyzetbe hozza a tulajdonost, akitől a pénzét kapja. Ja. Hát akkor annak meg a kva anyját! Nehogy már idepofázzon, hogy én mit írok, hogyan, miről és miért! Mi köze hozzá! Független újságírás van!
Figyelj már putyikám! Kiadod a vezérigazgatói míting hanganyagát? A belső ügyekből külsőt csinálsz? Szerinted megteheted? A te fizetésed miből van? A légköri túlmelegedés során felgyülemlett ózonból? Micsoda? Hogy neked ez a dolgod? Aha. És az hol van leírva, hogy nekem az érdekem ellenére kell dolgoztatnom így embereket?

Ha valamelyik nyomorult firkász a saját cégében, a saját portálján azt tapasztalná, hogy piacot bukik az alkalmazottai miatt, akkor mit tenne? Pezsgőt bontana? Éljenezne? Örömmel finanszírozná tovább és tartaná a vakondot, aki kipofáz?

Tanulság: ha a vállalati kultúrában kulturálatlan emberekre kell építeni, ott ne várj se csodát, se nyereséget
 A környékbeliek szerint nem kell az ilyeneken meglepődni arrafelé..
Vissza! mennyyyyééééé! 2014.03.24 12:09:00
A gellérthegyi sikló terve vagy jó 120 éves, és úgy tűnik a Rác-fürdőtől a csúcsra vezető libegőjárat is célegyenesbe került: néhány hete a BKK is beszállt a fejlesztésbe.  De rógat tervben van - hogy ne mondjam, lóg a levegőben - egy másik projekt is, a Duna felett járó…..
Vissza! mennyyyyééééé! 2013.12.22 19:07:03
@Linkóczy Adorján bátyja: asszem attól elvitte a felszámoló, mert beadta valami ügylethez fedezetnek - aztán onnan került oda, ahol most van - ha jól emlékszem a story rulez-re
Van abban valami lenyűgöző, hogy ha valaki annyira jó abban, amit csinál, mint Slash. Itt van a pali lassan 48 évesen, túl olyan mennyiségű alkohol és drog elfogyasztásán, ami egy közepes méretű internetes újság szerkesztőségét simán kinyírná, de a kétórás buli végén pont…..
Vissza! mennyyyyééééé! 2013.02.08 22:52:23
@bedoboember:

Ha Köteles Leander a metál Ákosa,
akkor Uhrin Benedek a Voice!

Ne viccelj már! Kiforratlan, stíluszavaros, túlművészkedett @asztudja mi. Trash? Nem 'tom.
De nagyon gáz volt.

És nem az ő hibájuk. Azé, aki idehozta.
Max. A38.

És az Ossian lehet a Leander előzenekara.
Vissza! mennyyyyééééé! 2013.02.09 10:46:52
@bo2012:

Figyu', ugyan nem a sógorom a srác, de SIXX arról beszél, hogy az az AXL ROSE - akit mi még akkor is pár év késéssel ismertünk meg rendszerváltási/szoc-komcsi okok miatt - mára egy saját magát gyalázó roncs lett.

Az egykori egyedi, mindenki által istennek tartott, könnyezve hallgatott, fazett hangú királyból bohócot csinált. Ki? Hát saját maga.

Ma már AXL egy selejtes, egy vidéki hakniba való vokalista, s az is lehet, hogy stone jobban énekel nála. Ám mit sem vesz észre ebből a disszonáns helyzetből, játsza a rock sztárt és az egykori fényéből él. Órákat késve szopatja a közönségét, műhisztizik. Mint egy igazi szarzsák.

Ehhez képest Slash kijön, 48 évesen lenyom egy kurva jó koncertet, és nagyjából olyan állandó, mint az ACDC.

Na én ezt szeretem benne, és ezért sajnálom Axlt.
Vissza! mennyyyyééééé! 2013.02.09 10:55:41
@krferi:

Ha te egy 'h'-ra úgy veted rá magad, mint hülye gyerek a gumimacira, akkor azon sem csodálkozom, hogy nem esett le a lényeg.

Nem a Leander hibája, hogy most fikázzuk őket, hanem azé, aki egy stílusidegen előzenekart beerőltet egy több mint negyedévszázados rock legenda elé.

Nem Slash idehozni nagy mutatvány, hanem a felvezetést elbaszni sajnálatos. Bár mondjuk én azt is bűnnek tartom, hogy ezt a koncertet először a PEcsába szervezték. Azt hittem elsírom magam, amikor megláttam a plakátot. Ugyan a piac gyorsan korrigált, a Concerto pedig gyorsan magához tért, de érezhető, hogy még bizonytalan a cég, nem egy Multimédia.

Ez egy jó kis lépés volt a rockereknek, jó nagy lépés a Concertonak, ballépés a Leandernek, amiről pedig a Concerto tehet.
Minden idők legnagyobb magyar sikerét könyvelhetik el a hazai blues rajongók. Little G. Weevil, azaz a 36 éves Szűcs Gábor nyerte a Memphisben véget ért 29. Nemzetközi Blues Fesztivál szóló/duó kategóriáját. Szűcs magyar idő szerint február 3-án hajnali 3 óra körül vehette…..
Vissza! mennyyyyééééé! 2013.02.03 18:39:54
@töppedt:

Lehet,hogy szereted hallgatni a bluest öreg, de nagy rajongó nem lehetsz, mert akkor vágnád, hogy ki ez a fickó. Mert hogy minden valamire való magyar blueser ismeri.

Az meg nyilván elkerülte a figyelmed, hogy ha nem lenne büszke arra, hogy magyar, akkor eltitkolta volna a fesztiválra is, hogy az. S ez esetben még csak le se írhatták volna, a méltatásban hogy:
this Hungarian bluesman came a long way

Vágod ugye, hogy tökfej vagy?!

Már miért ne büszkélkednénk azzal, hogy magyar, ha a facsén úgy jelentkezett be hajnalban, hogy:

A fodij goes to Magyarország!

Köszi, de inkább jelentkezz ki.
Vissza! mennyyyyééééé! 2013.02.03 19:16:20
@sajó d.:

:DDDDDDDDDDDDDDDD

5*
Vissza! mennyyyyééééé! 2013.02.04 11:46:46
@Sátán meg a Jocó:

Ja. A Sátán meg óhéber, a Tóra írt róla ebben az alakban először. A Jocó, meg a József becézett alakja. Na honnan? Óhéber.

És?

Ennél van fontosabb is: Aki legyőzte a fél blues világot.
Hét év után új lemezzel jelentkezik az Emil RuleZ!, amelyről először a Lángoló Gitárokon lehet meghallgatni három dalt is. A Gyere Át! című album a 2005-ös zanga!zanga után az ötödik stúdiólemeze lesz a magát továbbra is csak hobbizenekarként definiáló együttesnek. Az Emil…..
Vissza! mennyyyyééééé! 2012.07.12 22:49:44
@dr. Ez is csak egy nick:

nagyon nagy király vagy,
ám sajna akkora, hogy már a poén sem eshet le neked, mert annak is fölfelé kellene zuhannia, ami még a higgs-bozonnal sem fog menni
Vissza! mennyyyyééééé! 2012.07.12 23:14:43
@Hajós András:

Esküszöm én is betérek lassan, mert szeretném ha megszűnne a röhögőgörcsöm a folyamatos kormánypárti hányás-fosástól, de hogy vazze' mindig kikandikál valahonnét a gondolat, az azért beteg. Hoffmann Rózsa? Miii vaannn? Ki az? Mit keres itt?
Te is azt mondod gyere át, miért ne?

Szerinted rtl-es kenyéradóid (már ha igaz a hír, hogy visszakerülsz) nem telibe szarják, hogy ki van 6almon? Ugyanarra mennek, amire te is, én is: lé.

Aranylemez??? Az mi az ? 5000 volt az előző körben? 7500?

A 181 ezres you tube már-már-csak-csak, de hát nem az igazi.

Szerintem ma, nektek - a te képernyős vállalásaid miatt,s ez értelemszerű - már nem az lesz a zenei sorsotok, mint ahogyan 7 éve elindult felfelé - a tv miatt - és 4 és fél éve leállt - a tv miatt.

Arra viszont kíváncsi leszek, hogy Hajós lesz-e az Underground Geszti vagy kis színezés, pengetés és visszhall, back to home.

Mindenesetre, elmegyek megnézlek majd élőben, de ha koncerten egy kurva politika elhagyja az átkötő szövegekben a szádat, kivágom a zazie-t és a zangát is az ablakon.
Köztudomású, hogy Húsvét a költészet keresztre feszítésének az ünnepe, és ebből a HírCsárda kultúrarovata sem akart kimaradni. Sajnos. Klasszik Zöld erdőben vagyok Mindjárt agyon fagyok Húsvét hétfőn mínusz Megdöglik mind a nyusz-i Zöld erdőben jártam Picit hányikáltam…..
Van Halen - A Different Kind of Truth (Universal Music) David Lee Roth utoljára 1984-ben szerepelt közös lemezen Alex és Eddie Van Halennel, és ugyan 1996-ban egy időre megint hajlandó volt szóba állni a testvérpárral, a zenészek továbbra sem bíztak egymásban (a Van Halen Gary…..
TComment Használt BMW? Soha 2012.01.09 06:15:00
Ha ön a címben jelzett mondattal az ajkán alszik el minden este, akkor ne kattintson, ez nem az ön autója. Akinek prémiumtermék kell, az legyen hajlandó áldozni is rá. Mert akkor jó, még így, hétévesen is. Mai cikkünk blogposztja...
Október 31-én jelenik meg Lulu címmel Lou Reed és a Metallica első közös lemeze, amiről nemrég bemutattak egy féperces részlete. Ezt pár napja kibővítettek másfélre, most viszont itt a teljes The View. A dal meghallgatható itt a Lángoló Gitárokon is. Amúgy nem, nem ez a dal, ami…..
 Az utóbbi napokban többször felkaptam a fejem a híradásokban arra, hogy már nincs meg a pénz a rászoruló gyerekek tankönyvére cirka 100 millió forint. Igaz kiutalták az önkormányzatoknak, de mivel nem volt címzett az összeg az amúgy is bajban lévők ezt folyó kiadásokra…..
Subba Napi debil: Vivi vivi 2011.08.25 15:43:00
Németül, és angolul. ..
Vissza! mennyyyyééééé! 2011.08.25 18:18:57
Nagyon gyorsan szögezzük le az elején: ez bizony nem gourmet reggeli. Még csak jónak sem nevezném, már gasztronómiai értelemben. Nem is terveztem, hogy beülök a Noirba, de épp arra jártam, volt fél szabad órám, nagyon éhes voltam a kora reggeli edzés után, úgyhogy átnéztem az…..
Tizenkét napja, amikor Magyarország még csak egy kvázi reménytelen helyzetben lévő, a teljes összeomlás előtt álló, viszont még nem kormányválságban vergődő szenvedő kis országocska volt, már írtunk egyszer a szocialista kongresszusra készült videókról. Azóta ugye…..
A világ legjobb ritmusszekciója és második legviccesebb énekese tegnap este bebiznyította a kétkedőknek, hogy igazán dögös rakenrollt csak ötven év felett lehet és érdemes játszani. Az AC/DC iszonyú hangos koncertet adott a Papp László Sportarénában. Ha valaki a 18 évesen…..
A szerencsétlenül induló sítábor történetének második részét is megkaptuk, Ákos levelében megdöbbentő részleteket közöl: táborozókat felpofozó biztonsági őrök, mentőautóban aludni kényszerülő mentősök és sms-ben kapott finom fenyegetés a Homár poszt miatt. Mi még…..
Vissza! mennyyyyééééé! 2009.02.03 19:54:03
@ColT: fejezd már be.
mit kell takargatnod ezzel a sok szöveggel?
T'án csak nem....?
Vissza! mennyyyyééééé! 2009.02.03 19:56:57