Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vissszaaa! mennyééé!

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hónappal ezelőtt Kirk Hammett, a Metallica gitárosa furcsa nyilatkozatot tett egy stúdiózásról, ahol egy nem teljesen Metallica-dolgot rögzítenek majd. Ahogy az most a zenekar honlapjáról hivatalosan is kiderül, a titokzatos projekt tényleg megvalósult, egész pontosan egy…..
Azt persze nem lehet állítani, hogy kerékpárgyártó nagyhatalom lennénk, de azért van, amire büszkék lehetünk. A Csepel ugyan inkább a múltat képviseli, de egy kis hazai manufaktúra már jövőt jelentheti. Ha minden igaz, akkor idén végre egyenesbe érkezik az m55 Bike projekt, a…..
A dallamos metál(?) rajongói örülhetnek, holnap este, a Club 202-ben fellép a Mr. Big, a műfaj egyik legtöbbre taksált szupergroupja, amiben nincs olyan zenész, akitől nem esik le az álla az egyszeri zenehallgatónak. Billy Sheehan basszusgitáros, Paul Gilbert gitáros, Eric Martin…..
Vissszaaa! mennyééé! 2011.05.27 07:10:31
@satch: Yes.
És kicsi volt a klub. Még a Pecsa is ment volna.
1989.
Jó év volt.
3. Magyar Köztársaság, Mr.Big, stb.
Vissszaaa! mennyééé! 2011.05.27 14:05:50
@d.hardman: azért mert ősi magyar szokás szerint irigy vagy, mint az állat, azért nem fogom leköpni magam egyszer sem ma este a C202-ben. Bocs.
Still ain't enough for me.
Vissszaaa! mennyééé! 2011.05.27 14:40:31
@jim rocker: nem azt mondtam, hogy szar a Winger, azt mondtam, hogy keveset voltak a színen. Egyébként nekem bejött, mint a Queensryche is és a Skid Row korai is. Én erre az amerikai rockra izgulok, de pl. a Richie Kotzen 16 évesen a Poisonban már zseni volt., akármilyen nyál volt a Poison.
Le kell tudni választani az ocsut a búzáról.
A Dream Theater hivatalosan is bejelentette, hogy a zenekar új dobosa Mike Mangini lett. A rendkívül technikás és elismert session-zenészként számon tartott Mangini eddig olyan zenekarokban játszott, leginkább kisegítőként, mint az Annihilator vagy az Extreme, de ő dobolt Steve Vai,…..
Kicsit megpohosodott Zakk az utóbbi pár hónapban, de gitározni még nagyon tud, és besegített a Megasztár amerikai anyasorozatában induló James nevű kőmetálos arcnak, aki nem mellesleg Tourette-szindómás is - kész csoda, hogy még nem szavazták ki. Mondjuk, hangja is van a…..
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
Valószínűleg nem sajnálta a pénzt legújabb szpotjára a lett sörmárka, az Aldaris. A film gyönyörűen van fotózva, rengeteg statisztát fogadtak fel, és alaposan összeállították a korabeli kosztümkollekciót is. Különösen meglepő ez azért is, mert nem egy nagy nemzetközi…..
Vissszaaa! mennyééé! 2010.07.23 15:24:33
Orbán Viktor még háromszor egymás után hadarva ki sem tudta mondani, hogy államcsőd, a Magyar Televízióban máris minden máshogy van, mint régen, amikor még a mocskos kommunisták uralkodtak a magyarellenes lakájmédián. Mint az eminens fiú a napköziben, aki már a konyhás néni…..
Vissszaaa! mennyééé! 2010.06.08 15:59:29
Ez a büdös szájú élősködő valahogy előbukik minden 2-3 évben. Szánalmas és gyomorforgató egyszerre.
De nézzétek meg ezt a videót. Ez a munkaügyi konstrukció már bevillan itt is:
www.youtube.com/watch?v=wLkTXuD_gvQ

Akiktől tanulni lehet, a munkaügyi központ támogatásával. 3 részes, keressétek meg mind a hármat.
Interjúalany: az RTL részesedést Fellegi miniszternek eladó Rákosi Tamás.

Élmény a köbön.

Egy jó interjúhoz 3 dolog kell.
Egy jó műsor.
Egy jó interjúalany.
Egy jó riporter.

Itt megvan minden egyben.
Önkormányzati és országgyűlési képviselőt, emiatt lemondott polgármestert, és indexes újságírót is megfenyegettek, lejárattak, rágalmaztak a kétes ingatlanügyletben érdekelt felek...
Vissszaaa! mennyééé! 2010.04.18 20:13:54
AHA.
VAn itt minden. Pintér lány is.

mandiner.hu/cikk/het_embert_vett_orizetbe_a_vpop

Kulcsár ügy is.

www.mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=11139

Dr. Fintha-Nagy Ádám Sándor (H-1037 Budapest, Virág Benedek u. 10.) részvényes.

Ki ez a srác Tomikám?
Vissszaaa! mennyééé! 2010.04.18 20:36:32
@Csönd-Nesz-Rizs.®:

ezeknek a nagyágyúknak a 12 Md forint pont annyi,mint 12M. Az anyjukat is me.asznák 12M és 12Md-ért is.

Cs úr képes odatelefonálni valahová 30M-s dealekért.
Vissszaaa! mennyééé! 2010.04.18 21:19:20
@murunga:
A Szieben Laci akart írni egy könyvet erről az egészről.

Életveszélyesen megfenyegették őt is és a feleségét, gyerekét.

Megírta. De nem adta ki.
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..
B-oldal HOBO első 65 éve 2010.02.15 07:40:00
Nem is olyan rég új lemeze kapcsán dicsértem Hobo-t. Most írhatnék arról, hogy 1980-ban jött ki a HBB első lemeze, de én egy még jelesebb eseményről szeretnék beszámolni. Hiszitek vagy sem, Hobo február 13-án töltötte be a 65-öt! Igaz, régóta vénnek néz ki, viszont hosszú…..
Ténykérdés, hogy az ebek mindig oda szarnak, ahová nem kellene. Ezért azonban nem dorgálhatjuk meg őket, hiszen nem ismerik az utóbbi pár évszázadban kialakult szarási etikettet, hanem ősösztöneiktől vezérelve akkor és ott tolják ki a kulát, ahol éppen az inger éri őket, mint…..
Szekeres Imre friss kampányvideóval jelentkezett. A honvédelmi miniszter a jászsági felújításoknak állít emléket: buszmegálló, játszótér, iskola, rámpa, rendelő (egészségház), illetve bicikliút látszik a hó alatt a kisfilmben. Illetve Szekeres, aki felvesz egy táskát. Szili…..
Belsőség Csúnya gazdagok! 2010.02.03 11:34:00
  Egy 30 milliós ház után 75 ezret kellett volna fizetni. Egy félmilliós Saab vagyonadója: 61 ezer. Vélemények azonos című írásunkról...
Vissszaaa! mennyééé! 2010.02.03 13:06:44
@Magyari:
Kapd be Magyari!

50 alkalmazottam volt a válság előtt, ma 7.
Mindegyik be volt jelentve és kifizettünk minden kötelező adót, soha semmilyen ellenőrzésen nem kaptunk büntit.

A bevételeink a negyedére estek vissza, de a kurva nagy apehes, önkoris becsületesen korrupt haverjaid nem szeretnék módosítani a társasági és iparűzési adó előlegemet, de a már tudott 2009-es forgalmunk alapján szemét módon túlfizetnénk, kb. 20-30 millióval, amit utána 6 havi szívatás után vissza is kaphatok jogosan. JOGOSAN!!!!

Ez a szar autóadótörvény azokat is sújtja, akiket nem kellene. ETTŐL SZAR!

De ha mindenki rendesen fizetné az adókat, akkor ez a kibaszott ország nem választott volna meg se nagy orrú hazudós, se töpszli hazudós kormányfőket.

1969 Bacsó Péter: A Tanú

Virág elvtárs: És mit gondol Pelikán, hogy van ebben a szaros országban olyan ember, akire nem bizonyítjuk rá 5 perc alatt, hogy bűnös??? Maga, Magam, Mindenki?
Ma van az olasz konyha nemzetközi napja. Tudom, mert Natalie megmondta. Ahogy azt is, hogy ma a világ több mint ötven pontján készítenek a mesterek Tagliatelle al Ragù alla Bolognesét. Azt, hogy ez mit takar, olvassák nála. Én inkább a pasták és a szószok kapcsolatával törődöm.…..
Vissszaaa! mennyééé! 2010.01.17 12:59:34
@Sákovics Diana:
@efes:
alapvetően mindegy, hogy miből készül a tészta, kölesből, rizsből, búzából. Technikailag, maga a fejlesztés a lényeg:
víz, liszt + esetleg tojás. De ugye ugyan így mehet mellé tinta, spenót, parpüré, blablabla, egy kis természetes színezéknek.

Kína viszi a prímet, de a másik vicc ugye, hogy ott a tésztát már akkor porcelánból ették, amikor nálunk a görögög gyantát öntögettek a borba tartósítóként.
ÖTPERCES KONTESZT! Itt ez a reklámvideó – a franciák csinálták a McVities nevű angol keksznek, és a franciák cinikus angol-képére játszik rá azzal, hogy pont az ellentmondásosságokat lovagolja meg, a legvégén azt is elismerve, hogy főzni ugyan valóban nem tudnak az…..
Az alábbi történet is egy banküzemi hibáról szól, amely során az ügyfél súlyos tanulópénzt fizetett, és nem volt rest később letesztelni, ki hibázott. Persze újra kiütközött a banki trehányság. Történetem nemcsak  6.000.000 ft-"téves" …..
Az előző részben mindenki hazudott, a férjem csak szívjóságomból lakik velem, a barátommal nem dugunk, én meg szeretlek Dániel, szívbűl, nem pinábúl - ehhez hasonló tragikus események kellett ahhoz, hogy a régen sejthető döntő kialakuljon, azaz Editnéni, a "tantra vagy…..
Az előző részben megismerkedtünk a Benkő Dániel göcsörtös térdére és (egyelőre) be nem mutatott nemiszervére ácsingózó nőhaddal, amiben van ilyen is meg olyan is, szerelmes meg nem szerelmes, kis butuska, kicsit kurvás, nagyon kurvás, ahogy azt a műfaj szabályai megkövetelik.…..
A magyar mezőgazdaság szarban van. Lenyomja az olcsó import, nem tudunk pályázni, nem jön meg a pénz, strukturális gondok vannak, alacsony a felvásárlási ár. A tejesek különösen nagy szarban vannak. A szokásos pesszimista forgatókönyv szerint az ágazat halálát kellene…..
Vissszaaa! mennyééé! 2009.10.17 21:22:19
én már utánanéztem ennek, 1 éve. a legolcsóbb olasz tejautomata amit a MAGYAR ÁNTSZ elfogad!!! 4,5 millió forint. + Áfa. De mondjuk azt visszaigényled.
helyszínbérlet piacon: 50-90e Ft / hó, áram kb. 20e.

Egy automatába 2 x 200l tej fér. itt max. 2-3 napig tartható. ha nem fogy el kuka, de egyébként is 10% a biztos veszteség.

Tehát. Ha 150 Ft-ért adsz egy liter tejet (általában 180 a friss tej zacskóban), de kb. 70 Ft-ért veszed, mert a hülye gazda neked nem adja oda 52-ért mert te nem 10 000 litert veszel egyszerre, csak 200-400 l-t. Vagyis.
Van egy literen 80 Ft (bt!!) árrésed.
200 l tej = 200 x 80 = 16.000.- azaz nt. 12.800.-
2 x 200 l = nt. 25.600.- - 10% veszteség = ~ nt.23e Ft

Ha nem adsz el naponta 400 l tejet, akkor nem éru meg disztribúciót, sofőrt, hűtő autót fenttartanai, ja és ha nincs legalább 5 db naponta 400 l -t eladó helyed.

5 x nt. 23e Ft = nt. 138e Ft / nap
6 x 138 e = nt. 828e Ft (H-SZ) / hét
4 x 828 = nt. 3.312e.- Ft / hó

1 sofőr(mindenes) járulékkal 400e, de egy nem elég, kell kettő ha valaki szabira megy, azaz 800e Ft / hó
1 autó havi lízing+biztosítás+casco = 250e
a tej mondjuk bpesthez képest vidéken van azaz napi 150-180 km / nap. Km költség szervízdíjjal kb. 50 Ft azaz naponta 9-10 e Ft. Havonta (24 nap) 216e.

Ügyvezetsz (járulékkel 600e), könyveltetsz (150e), irodád van (150e), rezsid, autód(250e), telefon-net-mobil (80-100e), minimum havi 1,25 M Ft.

marketing, szórólap, stb, havi 1-200e, mondjuk 150e

Piaci helybérlet + áram = havi 100e / hely, az 500e / 5 hely.

Na ez eddig 800+216+1250+150+500 = ~2.900e Ft / hó, mint költség

vagyis van durván 400e Ft profitod, adózás előtt.

Tehát 400e Ft / hó, 4,8 M Ft / év

Elővettél 5 x 4,5 M Ft + Áfat = ez kb. 28 M.
Ennek a finanszírozási költsége (lízing) kb. évi 3 M Ft.
(de az áfát visszaigényelted)

Hányszor van meg a 4,8 M Ft a nt. 22,5 M Ft + évi 3 M Ft lízingdíjban?
Kb. 6 x. Azaz 6 év.

Azaz 6 évig nem keresel csak fizetést.
A gép nem hibásodik meg.
Az olasztól nem kell garanciát majmolnod.
A tejet odaadják 70-ért és eladot 150-ért.
HA.HA.HA.

Ez most akkor jó biznisz?

Szerintem nem. De kéjelegni a gondolattal jó volt. Mert hátha teszünk az emberekért, meg a gazdákért. Meg a mindenkiért. De mi nem keresünk csak havi nt. 300e-t és befektettünk, finanszírozunk 30-40M-t ami csak romlik, rohad. Az ÁNTSZ szívat.
Nem jelentenek fel. És boldogan élhetsz, amíg meg nem halhatsz.

De ha a 6 év csak 3, Ez akkor sem jó üzlet.
Vissszaaa! mennyééé! 2009.10.18 08:19:56
@CtrlAltDelMedicoImre:

nem véletlen, hogy jobban végig gondoltam, mint 'accorditon'. Több fizibilitistádit csináltam, talán ez a baj. Talán az a baj, hogy a saját bőrömön tudom, hogy a lúzer garázsvállalkozást csinálni a legdrágább. Vagy azt, hogy neked elővenni 30M Ft-ot az pont annyi, mint a lízing cégnek, hiszen ha bent hagyod a bankban a jelenlegi akciós kamattal 9,5%-ot keresel (mondja pinokkió). Vagyis nem keresel, ha vállalkozásba rakod. Tehát van tőkeköltséged, vagy nincs??
Van persze, de a parasztromantikát félretéve, meg a hülyeségekeket, hogy én nem kellek, mert én vagyok a disztributor. Ja.Ja.
Melyik gazda telepít automatát? Semelyik. Mert nincs tőkéje és a szubvenciót várja.
Melyik tejgazdaság van Budapesttől - 25 km-re, hogy csak napi 50 km üzemanyagod legyen? - Semelyik.
Azt pedig, hogy a gazda odaviszi a te tejautomatádba, eltisztítja a tartályt, faszán fertőtleníti, faszán visszatesze, faszán becsövezi, szerintem a legéletképesebb dolog a világon. Olyan, mint BB Évi és a rendezett élet.

Sok a ha, ami miatt rizikós a vállalkozás. De nyugodtan lehet gondolkodni, apránként megcáfolni. Nem kell 150e-ért iroda. Ja.nem.
Az ma egy 80 nm-es lakás albérleti díja meg némi rezsi. Ebből hasznos terület kb. 50 nm.

De semmi akadálya, elő lehet rántani 500 automatára a lét (tudod neked nincs tőkeköltséged) biztos kapsz nagy kedvezményt (félár) és a szerény 1,5 Milliárd forint - amit ma egyetlen bank sem hitelez - meg a 200 000 liter napi kapacitás teszi rentábilissá az üzletet.

Annak, aki olyan vállalkozó akar lenni, hogy teremtsen magának munkahelyet, annak persze ez is jó dolog. Feltéve ha van 6-7 M Ft-ra az induláshoz 2-3 automatára.

Annak, aki életében látott már közelről tejet, tejgazdaságot, gazdát, ÁNTSZ-t, HACCP-t, Piacfelügyelőséget, aranyos nem feljelentzős madaras tescot, normál tescot, spart, stb. esetleg ezek mindegyikét ismeri, annak ez nem üzlet.
Mert tudjátok az a barom kapzsi állat, aki 9,5% helyett (pinokkio) többet akar keresni, hogy utána más vállalkozást indítson, az esetleg leül és számol.

De van az a srác, aki a sörcsapokból lett milliárdos, kérdezzétek meg, hogy gyárt-e magyar tejautomatát, ami sms modemmel is fel van szerelve.
Vissszaaa! mennyééé! 2009.10.18 09:50:10
@Mike36:

1 sofőr(mindenes) járulékkal inkább 350e, ha szabira megy, vezeted te, 5 automata nem a világvége
OK VEZETEM ÉN

1 autó havi lízing+biztosítás+casco = 250e
- ezt nem tudom, fogajuk el, hogy ennyi

VIGYÁZZ, HOGY HŰTŐMOTOROS LEGYEN (+ FOGYASZTÁS)ÉS ÁNTSZ LEELLENŐRIZZE, MERT ELSŐRE 100E-ÉRT BÜNTIZNEK, UTÁNA 300E

a tej mondjuk bpesthez képest vidéken van azaz napi inkább 50-100 km / nap. Km költség szervízdíjjal kb. 50 Ft azaz naponta 9-10 e Ft. Havonta (24 nap) legyen 216, ok
tehát autó kijön 400-450-ből per hó

EGY AUTÓ NEM EGY AUTOMATÁHOZ MEGY, HANEM 5 HELYRE. A DUGÓBAN KÖZLEKEDNI NEM VÁROSON KÍVÜLI FOGYASZTÁS, HANEM 2X ANNYI.

Ügyvezetsz (járulékkel 600e) ne keress 600-at, elég havi 2xes minimálbér, tehát az is csak 350,

A BT. 600E-S FIZU, NT. 330 KÖRÜL VAN. NEM TUDOM NEKED MEKKORA A CSALÁDOD, NEKEM 2 GYEREKEM VAN, VAN EGY LAKÁS TÖRLESZTŐM, EGY KOCSI LÍZINGEM. RENDES MAGYAR CSALÁDKÉNT. AZ ÉN FIZUM (NT. 350) ERRE MEGY. A FELESÉGEMÉ A REZSIRE, ÉLELMISZERRE.
HA A NT. 330 MA A NAGY FIZETÉS, AKKOR HAJRÁ. MINIMÁLBÉR 2X-ESÉÉRT PEDIG SZERINTEM DOLGOZZÁL TE, AKI BELE IS TESZEL NT. 22,5 M FT-OT.

könyveltetsz (150e)- rengeteget kell,

KERESD MEG JÁSDI ISTVÁN: MI VAN EGY PALACK BORBAN ÍRÁSÁT AZ INDEXEN. NA EGY LITER TEJBEN SINCS KEVESEBB. KÖNYVELJEN A KURVA ANYJA.

tehát 50k, irodád van (150e)- ekkora iroda ekkora cégnek minek, akár mehet otthonról is

EZ MA EGY 80 NM LAKÁS, PÖSTÖN.

ergo 0, rezsid, autód(250e) is kijön 150-ből, telefon-net-mobil (80-100e) maradjunk inkább havi 30-50,

30-50?? SZERINTEM FEL KELLENE ÉBREDED. 20 RUGÓ A VEZETÉKES TELEFON+NET. 20-30 A MIBOL SZÁMLA. A TIÉD. SOFŐRÖK? TÁVFELÜGYELET? STB?

minimum havi 1,25 M Ft.- vagyis 500

marketing, szórólap, stb, havi 1-200e, mondjuk 150e - legyen, bár szerintem enyni nem mindig kell, de szánj erre évi 1,5 milliót

Piaci helybérlet + áram = havi 100e / hely, az 500e / 5 hely. - passz, legyen ennyi

Na ez eddig 800+216+1250+150+500 = ~2.900e Ft / hó, mint költség

350+450 (autó lizing, cascot, stb hozzá sem adtad)+500+125+500=1925

havi 1.4 misi azért nem rossz
és biztoos lehetne még faragni a költségekből

PERSZE BIZTOS, DE TÖK MINDEGY, MERT MINT ÍRTAM HA 3 ÉV ALATT VISSZAJÖN A PÉNZED ÉS NEM 6 ÉV ALATT, EZ AKKOR SEM NAGY MUTATVÁNY.

nem úgy indítunk egy vállakozást, hogy kell 150 ezres iroda, meg 600k-s fizu (járulékokkal) meg 250 ezret költünk személyautóra.

NEM??? HANEM HOGYAN? ÚGY, HOGY ÜLSZ A GYEREK NYAKÁN LAKÁSODBAN, A FELESÉGED FŐZ? TE TALICSKÁN TOLOD A TEJES TARTÁLYT ÉS FÜSTJELEKKEL ÜZENSZ A GAZDÁKNAK? 250E-ÉRT NEM SZEMÉLYAUTÓT LIZINGELSZ, HANEM HŰTŐS KISTEHERAUTÓT. MERT A GEDVADÉK LÍZINGCÉG MA FORINTALAPON GONDOLKODIK. AZ PEDIG ENNYI.

HÁLLÓ!!! WELCOME TO HUNGARY.

CSINÁLJ EGY SZOCIOGRÁF FELMÉRÉST, HOGY MA KI, HOGYAN VÁLLALKOZIK. ÉS HA KIJÖN NEKED AZ 1,4 M / HÓ ADÓZÁS ELŐTT, AMIT LEADÓZÓL LESZ 1 M, AMIT 36 HÓNAPIG KELESZTESZ, HOGY VISSZAJÖJJÖN A TŐKÉD ÉS A HOZAMA, ÉS EZ A NAGY VÁLLALKOZÓ ÜZLET, MERT KURVA JÓ DOLOG DUPLA MINIMÁLBÉRREL VILLANTANI, TEJESKOCSIVAL BEÁLLNI AZ ÓVODA ELÉ, DE CSAK AZ EGYIK GYEREKKEL, MERT A MÁSIKAT A FELESÉGED BUSSZAL HOZZA, MERT VICCES LENNE A TARTÁLYOK KÖZÉ BESZÁLLÍTANI A FÉL CSALÁDOD NEM?
comment:com Ügyesen nyúlt az RTL 2009.10.11 15:47:00
A magyar valóságshow-felhozatal a nemzetközi trendeket követi, kevés olyan reality születik a magyar kertévék berkeiben, aminek nem egy brit, holland, német, vagy amerikai műsor lett volna az eredetije. Az RTL Klub 2007-ben már megpróbálkozott egyszer az össznépi tehetségkutatással,…..
A Legszünyőbb Irodai Jószág a kommunikációiparbanNév: Jack Bauer Daniels Életkora: 8 hónapos Jack Russell kölyök Gazda neve, pozíciója: Rendes Zoltán kreatív vezető TV2 Becenevek: Jack Kedvenc póz: háton fekvés az irodai kanapén Kedvenc kollégája: mindenkit imád, de van,…..
Millió kartács és golyóbis! Micsoda koncert volt! Vasárnap este a Diesel klubban hatalmasat robbantott a Mr.Big. Meg kell mondjam, féltem egy kicsit, hogy kevesen lesznek kíváncsiak a Magyarországon valahogy még rockzenei körökben is kevésbé ismert zenekarra. Billy Sheehan ide, Paul…..
Vissszaaa! mennyééé! 2009.09.30 14:26:13
@Interstellar Overdrive:
@toroblanco:

ja-ja volt az aerosmith előtt extrém is, de később az MTK pályán. ahol konkrétan kiábrándultam Gary Cherone hangjából, ami megbicsaklott a 3. dalnál és utána szétintonálta az összes dalt. szerintem az brutál blama volt, de az akkor új dobossal voltak, a Mike Manginivel, aki viszont jó, de a régi - neve nem jut eszembe - mégis jobban ízlett.

Mr. Big-et mégegyszer!
de ha összehozzátok az extreme-t, oda is beszíjazom magam.
Vissszaaa! mennyééé! 2009.09.30 14:27:37
@raja ram:

akkor valószínűleg bamba volt vagy beszívott vagy nem ismerte fel a pulton a potikat.
vagy nem tudta mi hova vann programozva.
mondjuk volt egy pillanat, amikor japánosan ketté suhintottam volna bal fültől jobb fül aláig.
Az RTL Klub egyik sztárszakácsa, Kovács Lázár az Egyesül Államokban járt, egy szakácsképzőben, ahol szerinte azzal kezdik az oktatást, hogy megtanítják a jónépet kamera előtt viselkedni, mert az fontosabb, mit a Brassói aprópecsenye receptje, de ezen nem akadunk fel, mert…..
Vissszaaa! mennyééé! 2009.08.20 12:10:54