Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erzsébet Petrik

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2018.08.27-ét írjuk! Az iskola sok helyen 1 hét múlva, Szeptember 3-án indul el! A közlekedési állapotok a két felújítás alatt lévő északi út utáni harmadik út, az M0-ás lezárásával már ma kegyetlen mértéket mutattak, melyek okán a lakosok alternatívákat kerestek, de egyenlőre és már most aligha…..
Erzsébet Petrik 2018.08.28 12:55:10
@Gleisza Norbert: valòszínű, hogy a dugò így is úgy is megmaradna, hiszen ez már régi probléma! A bontásokkal, lezárásokkal csak tovább duzzasztották!
Olvasónk a levele mellé eredetileg nem csatolt képeket, így némileg kétkedve fogadtuk a sztoriját. Fenyegeti csalódott vevőit a C-sale Kft. Egy konyharuhát vásároltam a cég salshop.hu oldaláról, melyet 3000 Ft + szállítási költség áron forgalmaznak. Utólag derült ki, hogy ez egy 1500 Ft-os IKEA…..
Egy bankban az ember a sokadik bankrablós film után is leginkább neutrális térben félmagas pultok mögött üldögélő finoman sminkelt nőkre, decens férfikollégákra, némi fojtott hangú morajra és a sorszámjelző pittyegésére számít. Ehhez képest Gáborékat egy mezei keddi…..
Erzsébet Petrik 2016.02.17 12:15:50
@Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos: A pénztárban tranzakció pontosan a nyitástól a zárásig történhet. Sem egy perccel nyitás előtt,sem egy perccel zárás után. Nav-os rendelet.