Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stewa

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban említettem már, hogy nekem a hónalj tapasz óriási önbizalmat adott a hétköznapokban és végre színes ruhát is fel tudtam venni. Az állandó használat miatt érdemes utánanézni, hogy hol olcsóbb. Hogy miért jobb internetről rendelni, mint boltban venni? Gazdaságosabb,…..
A ruhaválasztás is meglehetősen nehéz, annak aki izzadásra nagyon hajlamos. Nem mindegy, hogy milyen színű és milyen mintájú a ruha. Mennyire kivágott és milyen anyagból van. Az izzadás megakadályozására a megfelelő öltözék, a könnyű, jól szellőző ruházat kiválasztása.…..
Ami még nem hiányozhat a táskámból, az a papír zsebkendő. Mindig van a kezemben egy, amit gyűrögetek, mikor rám jön az izzadás. A legkellemetlenebb ilyenkor az írás... Ilyenkor szoktam a jobb kezem alá tenni egyet és többször is megtörölgetem vele a kezeim. Aki hasonlóképpen…..
A kellemetlenségek elkerülése miatt, különböző praktikák váltak szokásaimmá: Felkelés után alaposan meg szoktam mosni a lábaimat, hónaljamat és a kezeimet levendula szappannal. Teljesen szárazra törlöm és pamut zoknit veszek fel, amit vagy befújok lábspray-vel, vagy…..
Sok oldalon lehet olvasni arról, hogy a kozmetikumok helyett az étrendünket kellene lecserélni. Egyes ételek vegyületei nemcsak az emésztőrendszerünkbe kerülnek be, hanem kiválasztódnak a verejtékben is. Amíg ezek ki nem ürülnek a szervezetünkből, addig az izzadságban is…..
Izzadj Velem Stressz 2015.04.15 20:37:02
Legjobban a stressztől szoktam izzadni, amikor szorongok, vagy izgatott vagyok valami miatt. Gondolom mindenki így van ezzel, aki hajlamos az izzadásra és az is, aki kevésbé. Szorongó típus vagyok és hajlamos vagyok a bolhából elefántot csinálni, ezt tudom magamról. Szinte minden…..
Szőrtelenítés és testradír A kellemetlen szagokra az egyik legjobb megoldás a rendszeres szőrtelenítés és a testradír használata. Testradírként egy házilag elkészíthetőt használok, amit pár perc alatt gyorsan el lehet készíteni a következő recept alapján: kókuszolaj,…..
Izzadj Velem Egy napom... 2015.04.06 19:02:24
Reggel, mikor felébredek intenzívebben szoktam izzadni, mint a nap bármely szakaszában. Ez persze attól függ, hogy napközben milyen stresszes hatások érnek. Ilyenkor másra nem is tudok gondolni, csak egy pamut zoknira, hogy rögtön belebújhassak és hogy megmossam a kezem. Ez egy kicsit…..
Izzadj Velem Bemutatkozás 2015.04.06 11:09:35
Üdvözöllek az oldalamon!   Ezt a blog-ot azért hoztam létre, hogy megtaláljam sorstársaimat és együtt találjunk megoldást, arra ami megkeseríti napjainkat: az izzadásra. Régóta küzdök én is ellene. Próbáltam már sok mindent, hogy megszüntessem ezt a problémát. Ezekről…..