Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bigfoot2

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretettel köszöntünk minden izgatott írót és olvasót! Elérkezett az V. Malfoy Kihívás utolsó mozzanata, az eredményhirdetés. Mint már többször megemlítettük, soha nem mondjuk, hogy soha, szóval továbbra is csak azt tudjuk mondani, hogy lehet, hogy ez a Malfoy Kihívás…..
Malfoy Kihívás Teddy, a mentor 2015.04.18 19:00:00
Teddy Lupin megörökölte anyja különleges varázstehetségét, az metamorfmágiát. Vajon mire tud tanítani egy ilyen képességű varázsló egy Malfoyt? Ma megtudjuk. CÍM: Nem vagy egyedülCSAPAT: TanítványKULCS: Teddy LupinJOGOK: a Harry Potter könyvek világa J. K. Rowling tulajdona, a…..
Malfoy Kihívás Hermione, a mentor 2015.04.08 19:00:00
Hermione mindent tud, kérdezd bátran bármiről! Akkor is, ha te éppenséggel egy Malfoy vagy. CÍM: Mugliismeret kezdőknekCSAPAT: TanítványKULCS: Hermione GrangerJOGOK: J.K. RowlingMŰFAJ: humorFIGYELMEZTETÉSEK: a történet AU, és az OOC jelzés sem ártKORHATÁR: 14TARTALOM: Diplomás…..
Victoire Weasley anyja a gyönyörű félvéla, Fleur Delacour, apja pedig Bill Weasley. Vajon mi történik, ha egy ilyen lány egy Malfoy közelébe kerül, és tanulni kezd tőle? CÍM: Sepregess a saját házad táján!CSAPAT: MentorKULCS: Victoire WeasleyJOGOK: Tudjukkié :) Azaz igen, J. K.…..
Malfoy Kihívás Victoire, a mentor 2015.04.16 19:00:00
Az anyja Trimágus Tusa egyik bajnoka volt, az apja elismert átoktörő. Nem kérdés, hogy Victoire-tól van mit tanulni. Még egy Malfoynak is. CÍM: Család és célCSAPAT: tanítványKULCS: Victoire WeasleyJOGOK: Minden jog J. K. Rowlingot illeti, kivéve ami nem.MŰFAJ: általános,…..
Neville Longbottom különleges figura. Látszólag ügyetlen és gyenge varázsló - de a látszat néha csal. Most például Neville-nek Dracótól kell tanulnia, és talán mindannyian meglepődünk. CÍM: Neville bátorságaCSAPAT: MentorKULCS: Neville LongbottomJOGOK: Az írónőéMŰFAJ:…..