Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shlomo a halott zsidó terrorista

0 bejegyzést írt és 712 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a bizonyíték, hogy Kocsis Máté teljesen agyhalott, ha azt hiszi, hogy megváltoztathatja a róla kialakult képet. Akármilyen elszántan buzizik. Mert, ahol a szexuális preferencia az élet normál része, és a hálószobatitkok nem nyomnak a latba a politikusi minőség…..
"A gyermek tiszta lap. A szülők, a pedagógusok és a társadalom felelőssége, hogy mivel írjuk tele. Ma egy ózdi óvodába látogattam feleségemmel együtt az álruhás országjárás keretében, ahol nagyszerű szakemberekkel találkoztunk, akik tisztában vannak a hivatásuk…..
Jómagam, bár egy kicsit megkéstem a dologgal, ha diktátor tanítómestert keresnék magamnak, akkor Aljakszandr Rihoravics Lukasenka (orosz fordításban: Alekszandr Grigorjevics Lukasenko) sith nagyurat választanám magamnak, már csak a szépen csengő neve miatt is. Ő bizony avatott…..
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.06.01 10:23:27
@wolves84lb:

"Lássuk csak...a holland életszínvonal kb a 200x-a a fehérorosznak...vajon miért?"

Idióta libsi vagy.

1. A holland életszínvonal NEM a 200-szorosa, hanem LEGFELJEBB a 4-5-szöröse a fehérorosznak.

2. Hollandia KÖZTUDOTTAN gyarmatatrtó birodalom volt. Az lenen a furcsa, ha az egykor összerabolt, összeharácsolt vagyonból mára semmi nem maradt volna.

3. A magyar életszínvonal is lehetne sokkal magasabb, ha az ELVTÁRSAID nem adták volna el az országot az elmúlt 25 év alatt 8 parlamenti cilkusból 4 parlamenti ciklus alatt is a Nyugatnak.
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.06.01 10:25:23
@wolves84lb: @Shlomo a halott zsidó terrorista:

" ha az ELVTÁRSAID nem adták volna el az országot az elmúlt 25 év alatt 8 parlamenti cilkusból 4 parlamenti ciklus alatt is a Nyugatnak."
..
Helyesen:
..
ha az ELVTÁRSAID nem adták volna el az országot az elmúlt 25 év alatt HAT parlamenti cilkusból 4 parlamenti ciklus alatt is a Nyugatnak.
  Ha lekvárfőzésről van szó, akkor ahány ház, annyi szokás, de szerintem van néhány titka a finom lekvárnak, amit ha betart az ember, többet tuti nem vesz bolti lekvárt.  Egész kiskoromból meghatározó élmény az anyukámmal való közös lekvárfőzés. Mióta saját…..
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.31 12:36:48
@könyvbolond_konyhatündér:

"Sajnos felbontás után pár nap múlva felforr, még hűtős tárolás esetén is."

Az meg hogy lehet?

1. Főzd a lekvárt legalább fél órán át, miután jól láthatóan rotyogni kezdett.

2. Az üvegekbe porciózás után zárd le, tekerd be egyenként papírba, és a forrástól számolva dunsztold legalább fél órán át, majd hagyd a vízben kihűlni. Így az üvegről, a lapkáról és a kanálról belekerülő csírákat is elpusztítod.

3. A megfelelő sűrűségnek és cukortartalomnak meg KELL lenni. Egy vizes, löttyös "dzsemben" - pláne, ha otthon készült - sokkal jobban megélnek a csírák, mint egy kellően sűrű, magas cukortartalmú készítményben.

4. Megbontott üvegbe nem szabad nyálas kanállal belekanalazni ;)
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.31 12:47:41
@igor87:

"Nedves bolti celofán kerül rá két rétegben, gumival, azután a kupak és dunszt egy napig."

A celofán felesleges, hiszen a vákumot, ami a forró lekvár kihűlése miatt keletkezik az üvegben, és ami biztosítja, hogy az üveg zárása légmentes legyen - vagyis semmi ne juthason a tárolás közben bele, és onnan ki se - nem az tartja meg, hanem a lapka. Vegyél mindig új lapkát a boltban, megéri.

A celofán egy félig áteresztő hártya, ami belülről engedi a lekvárt kifelé párologni, és AMÍG SZÁRAZ, kintről nem engedi a spórákat be. Aztán jön egy kéthetes párás idő, és a celofánnal lezárt lekvárnak annyi.
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.31 16:04:14
@könyvbolond_konyhatündér:

"Idén 10 deka cukrot tettem egy kiló eperhez. "

Aztán majd ha botulizmust kapsz a jóféle, nem agyoncukrozott, nem agyonfőzött"lekvárodtól", majd ne sírj, meg ne csodálkozz.

Az élelmiszerek tartósításának van pár alapszabálya.

75%-os gyümölcstartalmú dzsem, az már magasan a prémium kategória. Kell hozzá 1 kg eper, és 30 dkg cukor.

Ha sima epervelőt akarsz eltenni, daráld le, vagy törd össze az epret, és rakd be a fagyasztóba, majd amikor el akarod fogyasztani, olvaszd ki, és cukrozd.

De én a helyedben nem játszadoznék se a baktériumokkal, se a gombákkal.
Viktor kisgyerekével utazott, s miközben a MÁV egész jól teljesített, az utasok már kevésbé. Kíváncsian várjuk, hogy csak a magyar utasok viselkednek így, vagy ez mindenhol általános jelenség? Sziasztok! Tegnap a másfél éves kisfiúnkkal utaztunk Budapestre, oda-vissza…..
A holokauszt és emlékezete című tantárgyat az általános képzés részévé teszi a Pázmány Péter katolikus Egyetem, magyarul: kötelező tárgya lesz a holokauszttörténet. A döntést üdvözölték, például a TASZ vagy Fodor Gábor pártja, a Jobbik viszont kifejezetten…..
Benderik elmélkedik 1134 2015.05.29 17:53:00
  Ennyi menekültet kéne befogadnunk a szélekről. 6000 euró fejpénzért, amivel az EU a közösből ezt támogatná. El lehet vitatkozni azon, pénzben nyereséges lenne-e. Mert eltartani egy afrikai menekültet hosszú időre nyilván kevés ez a hatezer, ugyanakkor dolgozni tudó és akaró…..
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.30 11:12:21
"Az EU válságának magját az a bővítés vetette el, amivel felvették a keleti blokk tagjait (minket is beleértve)."

Nem mi jártunk jól velük, hanem ők jártak jól velünk.

1. Idehozhatták azt az ipari hulladékot a boltokba, élelmiszernek nevezve, amit nyugaton az állatokkal se etetnének fel.

2. Idehozhatták a tényleges szemétjüket, szépen bebálázva, mert sokkal olcsóbb volt nekik itt "leejteni" a kamionról, mint otthon megfizetni a feldolgozás sokmilliárdos költségét.

3. Idehozhatták a szarházi zsidó bankjaikat, aminek tudjuk, mi lett a vége.

25 éve nyaljuk a nyugat seggét. Mi lett azóta jobb?

13 éve nyaljuk az Unió seggét. Mi lett azóta jobb?

SEMMI nem lett jobb azóta, sőt, sokminden ROSSZABB lett az elmúlt 25/13 év alatt.

A Nyugat nyomására a magyar helytartóik szétzüllesztették a magyar ipart és mezőgazdaságot, munkanélküliségbe taszítva emberek millióit a 25 év alatt.

Felszámolták az állattenyésztést, a növénytermesztést, a ráépülő feldolgozóipart. Miért? Hogy legyen piaca az ideömlesztett nyugati szarnak, hogy a nyugati parasztnak, meg a nyugati prolinak legyen munkája.

Nyugati nyomásra számolta fel a magyar "büszkén" az egykori szovjet kapcsolatait, és vonult ki ÖNKÉNT a keleti piacról. Milyen érdekes, hogy amelyik piacáról a magyar hétfőn kivonult, oda az egyáltalán nem finnyás NYUGATI kereskedő kedden be is vonult.

Mi lett a VILÁGHÍRŰ magyar mezőgazdasági kombinátokkal? Mi lett az állami gazdaságainkkal? Mi lett a könnyűiparunkkal? Mentek a levesbe, mert Magyarország nem arra kellett a Nyugatnak, hogy TERMELJEN, hanem arra kellett, hogy VÁSÁROLJA azt, amita Nyugat szállított a boltokba.

Mondjuk a magyarok munkájának a gyümölcse jórészt akkor is eltűnt az akkor kommunista jelmezben pózoló judeo-liberális körök zsebébe, meg a "baráti" országok megsegítésére - nade akkor még a TERMELŐESZKÖZEINK legalább megvoltak - mára azok is eltűntek kézen-közön. Vagy külföldi tulajdonba kerültek a "privatizáció" során "vállalkozóvá" lett ex-párttitkárok kezéből, és a termelés nagyobbik részét külföldre vitték, vagy felszámolták a cégeket, hogy ne legyen KONKURENCIA a Nyugat cégeinek.

Hogy a magyar miből fog megélni, az sose érdekelte a Nyugatot. Adtak a magyarnak "jóáras" KÖLCSÖNT, hogy ha nincs munkája, vagy a béka segge alatt van a jövedelme, akkor is vásárolhasson.

Ráadásul VÉRT HÁNYNAK a legkisebb gesztustól, ami arra irányul, hogy a magyar KELET felé is tájékozódjon.

Ki nyert itthon a kritika nélküli és feltétel nélküli Nyugat-imádaton?

A judeo-liberális csürhének meg a buzilobbinak láthatóan kinyílt a csipája az elmúlt pár évtized alatt.

Mára ott tartunk, hogy a Nyugat még abba is bele akar ugatni, hogy miről lehessen BESZÉLNI és miről NE lehessen beszélni ebben az országban.

A magyar emberek döntő többségének ELEGE van a nyugati befolyásból, meg a judeo-libsik kritika nélküli Nyugat-imádatából.
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.30 11:43:18
@Brix:

"Amikor a genfi egyezményt aláírták , 1951-ben, akkor még alig több mint 2 milliárd ember élt a földön, most pedig 7,4 milliárd...A politikiai menkültek befogadásáról szóló dekrétum az akkori állapotoknak megfelelt, de a mai viszonkra nem lehet alkalmazni."

Egyébként se kötelezhető egyik állam se arra, hogy magára nézve kötelezőnek ismerjen el egy TÖBB generációval ezelőtt, egészen másféle politikai, gazdasági viszonyok között aláírt egyezményt.
Arról, hogy Szőnyi Szilárd mai teljesítménye miért gyalázatos nincs mit mondanom. Megtette ezt Jámbor András a Kettős Mércén és Szily Laci is a Cinken. Arról azonban igenis beszélnünk kell, hogy mit árul el a magyar polgári oldalról mindez. Bár már neveztek annak, nem vagyok…..
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.29 17:22:26
@Mikulka2:

"aki csupa nagybetűvel buzizik, az jó eséllyel látens meleg"

Ja. Vagy így akarja kiemelni a kommentje lényegét, mivel a buzi bloghu nem hagyja, hogy a kommentet lehessen formázni :)
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.29 17:25:51
@hidroponi:

Ja.

Véletlenül se a buzilobbi volt a libsik szerint :)
Ha valami jó történik a magyar kortárs kultúra, hagyományőrzés, műemlékvédelem, minőségi oktatás és hitélet metszéspontjaiban, akkor az Pannonhalma. A dunántúli hegyen több mint egy évtizede zajlik egy csodálatos, nagy léptékű és izgalmas kulturális újjászületés, hogy…..
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.28 13:20:59
@IdomitottFoka:

" de ha onnan nézem, hogy adott egy mindenható lény, akkor semmi nem történik az akarata ellenére. Ennyi."

Dehogy nem. A szabad akarat lehetővé teszi, hiszen a világ nem kézivezérléssel irányított.
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.28 13:24:15
@IdomitottFoka:

"Mellesleg a démonokat imádó fáraót is kilőhette volna az űrbe, a következő fáraó már költőpénzt is adott volna zsidóknak a hosszú útra."

A szóban forgó fáraó is adott költőpénzt az útra.
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.29 13:32:30
@boundary:

"Akkor is a római katolikus egyház tagja."

És amikor gyónt, mit mondott?
Régóta tudjuk, hogy ha a hatalom megtartásáról van szó, a miniszterelnöknek semmi se drága. Ami azonban a bevándorlók elleni nemzeti konzultációs, Európai Uniót fikázó, rendpárti ösztönöket élesztgető hecckampányt illeti, az nem egyszerűen kommunikációs hazárdjáték,…..
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.28 19:49:55
@Szelid sunmalac:

"Csakhogy van autentikus, hagyomanyos ciganyzene, sajat vallassal, az egyes csoportoknak sajat nyelve."

Saját vallással? Ezt hogy érted?

A saját nyelvről meg csak annyit, hogy a sok közül a lovári az, amit sikerült többé-kevésbé egységes rendszerbe foglalni.

Itt van előttem a Rostás-Farkas-Karsai-féle cigány-magyar nagyszótár,

110 oldal terjedelmű a cigány-magyar része, oldalanként átlag 30 szóval. Lehet számolni :)
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.28 20:03:00
@Pipas:

Nem bántásból akartam írni, de tényleg ilyen a szótár. Úgyhogy felesleges a földtől elrugaszkodva a libsiknek hülyeségeket beszélni, ráadásul olyan kérdésről, amihez fingjuk sincsen.
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.28 21:14:53
@sutyerák:

"a kínaikat nem merik bactatni,sem a sokezer ruszkit Hévíz környékén."

A kínaiak meg a ruszkik is a zöld határon át jönnek éjjelente, miután gondosan eldobálták az útleveleiket, meg minden papírjukat, amivel azonosíthatják magukat?

Nos?
Retorika, érveléstechnika, logika, írásgyakorlat. Ezek a fontos, alapvető készségtárgyak nem szerepelnek a pázmányos joghallgatók kötelező órarendjében. A holokauszttörténet viszont szerepelni fog. Ezután valaki jogász lehet anélkül, hogy szóban vagy írásban értelmesen…..
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.28 15:30:24
@IdomitottFoka:

"Egy ilyen kurzus már szinte senkiben nem fog szemléleti változást okozni"

Dehogy nem, dehogy nem... :DDD
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.28 16:25:35
@IdomitottFoka:

Úgy érted, hogy a holo-oktatás bevezetése a Pázmányon az egy ócska provokáció?

Szerintem is.
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.28 18:19:31
@Toportyán Zsóti:

"Mostanában keresztényeket,nőket gyermekeket gyilkolásznak szimplán úri kedvükben,"

Meg palesztinokat is.

Egyébként azt olvastam több helyen is, hogy a kereszténygyilkos terrorszervezeteket is kis barátaitok pénzelik.
Noha már azzal is rengeteget spórolhatunk, hogy magunknak főzünk étterembe járás helyett; az alábbi praktikák segítségével tovább mérsékelhetjük a konyhai költségeket. Egy főétkezéshez egy személynek 10 dkg hús éppen elég. Ezt az értéket szorozzuk be a családtagok…..
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.28 08:33:18
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.28 10:22:08
@lezsír:

"-nem tud főzni... Rengeteg ilyen ember van. Nők főleg."

Csak a LUSTA nők nem főznek.

Egyébként meg aki még főzni se képes megtanulni, annyira sötét, az hogy jutott el az érettségiig? Hogy szerzett szakmát? Diplomát?
Tulajdonképpen nem is értem, miből gondolták a cseh tévések, hogy egy olyan valóságshow-val nem lesz senkinek semmi baja, amiben bekopog a Gestapo, hogy a fatert elhurcolja, mert hát az 1939-45 közötti időszakban ez rutinszerűen előfordult a műsornak helyszínül szolgáló egykoron…..
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.27 13:01:04
@OkoskaTo:rp:

"Úgy látszik, te sem járhatsz túl sokat bevásárolni. Még a fenemód pedáns multiknál sem látod így kiírva, hogy "petrezselyemgyökér", a sarki zöldséges pedig egyenesen kiröhög."

Én vidéki paraszt vagyok, magamnak termelem a zöldséget.

Mindig veszek tavasszal egy zacskó magot, amire rá van írva, hogy petrezselyem. Fehérrépa magot nem szoktam venni, mert olyat nem tart a gazdaboltos ember.
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.27 13:03:40
@OkoskaTo:rp:

"Még a fenemód pedáns multiknál sem látod így kiírva, hogy "petrezselyemgyökér", a sarki zöldséges pedig egyenesen kiröhög."

Úgy érted, ilyenkor tavasztájt neked az asszony nem petrezselymes újkrumplit süt, hanem fehérrépás újkrumplit? Hö?
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.27 14:15:46
@Falatkányi:

"egeszen vicces is lenne, ha a petrezselyem=petrezselyemgyoker. "

Ennél csak az lenne viccesebb, ha a petrezselyemlevelet a fehérrépáról szednéd az újkrumplira.
Mi, magyarok ugyanis egy keresztény, vallásos nemzet vagyunk, mindig is azok voltunk, már Krisztus előtt akárhányban is, sőt, a világ teremtése előtt is. A keresztény erkölcsbe márpedig nem fér bele az, hogy férfi férfival úgy háljon, ahogy nővel szoktak - utálatosság az az Úr…..
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.26 15:48:03
@bbjnick:

"Könnyű bontogatni a keresztény alapokat, mert léteznek, de mi lesz akkor, ha szétverjük az alapokat és a ház ránkomlik?! "

Mi lenne?

Eljön a "New World Order", amit oly sokan már olyan régóta várnak, és ezek a konzumidióta kis idióták fel se fogják, hogy abban bizony ők csücsülnek majd a jogfosztott, ám öntudatos kis énükkel a társadalmi hierarchia legalján.
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.26 16:08:33
@Th's child:

"Én személy szerint nem gondolom, hogy szeretnék lábujjhegyen járni az életemben, mert te sértődékeny vagy, nem is nagyon értem, hogy te ezt így hogy gondolod."

Én meg személy szerint nem gondolom, hogy keresztényként szeretnék homoszexuális házaspárokat a hazámba, csak azért, mert a buzik megsértődnek, ha nem házasodhatnak. Nem is nagyon értem, hogy te ezt így hogy gondolod :DDD
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.26 19:39:18
@Th's child:

Minden jót, arrogáns pöcs :)
Jó hírem van azoknak, akik utálnak kézzel mosogatni. Tudósok szerint ugyanis rengeteg vizet pocsékolunk el, ha nekiállunk a förtelmes házimunkának, a baktériumokról nem is beszélve..A megoldás bizony a mosogatógép! Bár ekkor is figyeljünk arra, hogy az edényeket ne csak…..
Pofozógéppé váltak a liberális és baloldali megmondóemberek. A mindig mindent jobban tudó média és a véleményvezérek sorra kapják a nagy pofonokat. Itthon és külföldön. Most épp Varsóban, Varsóból kaptak akkora pofont, hogy nagyon nehéz lesz a keserű ébredés után kimagyarázkodni az újabb…..
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.25 20:33:01
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:

"Elég hülyének kell ahhoz lenni, hogy bevegye valaki azt az erőltetett okfejtést, hogy a lengyelek az oroszokkal mellettii szimpátiájuk miatt szavaztak az új elnökre"

Szó sincs oroszok melletti szimpátiáról, nem ezért zavarták el Komorowskit.
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.25 20:38:03
@Tiszteltetem Brüsszelet:

"Ezen a 2 helyen ingyen iszol a kocsmában ha kiderül hogy Madzsarisztánól gyüttél."

A turistákkal minden normális nép kedves, hiszen részben belőlük is él.

Az igazi szimpátiát akkor tudod tesztelni, ha beszéled a nyelvet és van lehetőséged elvegyülni a szürke hétköznapok dolgaiban.
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.25 20:41:18
@Tiszteltetem Brüsszelet:

"Polak wenger dva bratanki, di du boja, di du pjanki!"

Látom, annyira képben vagy, hogy még ezt az agyonidézett pár sort se tudod jól :)

Helyesen:

"Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki."
Bevallom őszintén, a "francia vígjáték" szókapcsolat nem sok jó emléket idéz fel bennem. Erőltetett, és egyébként is gyengébb humorú, legtöbbször félreértések sorozatával humorkodni próbáló filmeket szoktak a gallok letenni az asztalra. Persze, vannak kivételek, de mivel a…..
Eperszezon van, addig oké. De hogy esszük az epret? Nyilván úgy, hogy késsel kivágjuk szépen a szárát, majd megesszük. ROSSZ VÁLASZ.Ugyanis ezzel a finom, drága eperből kidobunk egy elég nagy darabot. Ráadásul egy csomó tápanyag is a kukába kerül. Ezzel szemben a helyes…..
A Kocsis Máté vezette önkormányzat idén elhatározta, hogy összevonja a kerület óvodáit. A terv alapján egy csúcsvezetőt és három helyettest tesznek az intézményvezetők fölé, a mostani intézményvezetőket sokkal több órában visszaküldik a csoportokba dolgozni, míg a mostani…..
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.24 18:37:23
@jt:

Szerintem jobban tennéd, ha észérveket írnál az észérveim mellé, a személyeskedés helyett.
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.24 18:44:30
@jt:

"Az adófizetők véleményét pedig nemigen kérdezte meg a Fidesz sem, de szólj, ha tévedek."

Az adófizetők döntő többsége hatalmazta fel a Fideszt a kormányzásra.

A HELYI adófizetők választották meg Kocsist is a polgármesteri posztjára.

Mit nem értesz?

Ott, ahol én lakom, már sok éve ilyen rendszerben működnek az óvodák, soha senki nem hőbörgött az ellen, hogy szakképzett óvónők ne a gyerekekkel foglalkozzanak, hanem napi 8 órában, heti 5 nap adminisztráljanak.
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.24 18:48:46
@Shlomo a halott zsidó terrorista:
@jt:

"nem hőbörgött az ellen" helyett: nem hőbörgött, hogy
Szombaton az ír melegekkel és nem a magyar katolikusokkal kötött szövetséget az Isten. Úgy néz ki, hiába imádkozott a Magyar Pride népe a Hángérien Vúdsztákkon, a jóistenke nem velük, hanem a melegtörvényt megszavazó írekkel kötött szombaton szövetséget. Persze,…..
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.24 16:38:13
@Kostoglotov:

"Másrészt viszont a liberalizmus és a tolerancia arról is szól, hogy mindenkit tiszteletben tartsunk. A hívőket is, a keresztényeket is, a katolikusokat, és mindazokat,"

Viccelsz?

Azt, hogy a liberalizmus miről szól valójában, azt nagyon szépen megmutatta a Charlie Hebdo mocskolódása.

Nagyon szépen megmutatta, hogy a Hebdo-mészárlást olyan ügyesen RÁKENTÉK két szerencsétlen muszlim kölyökre, hogy azoknak esélyük se legyen a bírósáfg előtt bizonyítani, hogy OTT SE VOLTAK.

Nagyon szépen megmutatta, hogy a Charlie Hebdo kiadójába 2 héttel a mészárlás előtt magát bevásároló ZSIDÓ társtulajdonos röpke EGYETLEN nap alatt véresre kereste magát a gyalázatos színjátékon.
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.24 16:39:49
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

Értem én, hogy büszke vagy az alapműveltséged TELJES hiányára, de vedd számításba, hogy ha ezzel dicsekedsz, akkor mások nem tisztelni, hanem körberöhögni fognak :)
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.24 16:58:52
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

Kb mindenki. Nem baj?
Péntek délután elloptak egy bronzszobrot az Állatkertből. A Székely Kata szobrászművész által 2005-ben készített kisplasztika egy orrszarvút ábrázol, felállításának egyik oka pedig az volt, hogy a látássérült emberek ismeretszerzését segítsék vele. A városligeti…..
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.24 15:11:44
@Shopping:

"Sok olyan képzőművész van, akinek még nem hallottad a nevét."

A nő közel 40 éves.

Ehhez képest a netes portfoliójában csak ezek az állatkerti megrendelések díszelegnek, amik mint fentebb már mondtam, NEM művészeti alkotások, hanem napi használatra szánt eszközök.
A KARD Deutsch Tamás kapcsán 2015.05.23 06:40:00
Emlékszem, anno, ültünk a TV előtt, mentek a választás előtti párt hirdetések, viták, a híradóban egymást ekézték a politikusok. Választásra készült az ország. Szabad választásra, nagy szó volt még ez akkor. Okosabbak akkor sem voltunk, de még volt véleményünk. Az a…..
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.24 14:17:09
@Száguldó gyorsnaszád:

A kommentem melyik állításával nem értesz egyet, te kis szuperintelligens?
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.24 14:19:27
@conchita wurst:

"A lakosság nagy része nem menne vissza a szocializmusba. "

Nem ezért vergődnek a Soros-libsik.

Azért vergődnek, mert a lakosság nagy része a Medgyesi - Gyurcsány - Bajnai-féle "elmútnyócévbe" se menne vissza :D
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.24 15:08:25
@Száguldó gyorsnaszád:

Hogy te miket nem olvasol?

Csak hüledezek :)

Ez a feltárulkozás nálatok már comingoutolásnak számít, vagy belefér a normál liberális ügymenetbe?
UTOLSÓ VACSORA - Nem csak a szoptatós anyákkal, de a rászorulókkal is köcsögösködött mostanában a McDonald's. Szívmelengető történet Nagy-Britanniából.     Egy 19 éves lány segíteni akart egy éhező hajléktalannak Manchester belvárosában, de a gyorsétterem…..
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.23 18:16:49
@Tudományos Iibsizmus:

Mondtam már fentebb, hogy térdelj, és tedd, amihez értesz, nicktolvaj :)
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.23 19:43:04
@Tudományos Iibsizmus:

"Letérdelek a sírodhoz, hogy leokádjam"

Tedd azt :)
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.24 10:02:44
@Advanced Flight:

"szóval nem akkor eszel, amikor éhes vagy, hanem akkor, amikor üt az óra. Ha kell, ha nem. Gratula, egyenes út az elhízáshoz."

Tévedsz.

Az elhízáshoz nem az az egyenes út, hogy MEGHATÁROZOTT időben, MEGTERVEZETT menyiséget eszel.

Az elhízáshoz az az egyenes út, hogy össze-vissza, az éhségérzeteddel köszönő viszonyban se levő okok miatt eszel.
Azt, hogy Bayer Zsolt egy ordas nagy tahó, mindenki tudta. Nem ért minket meglepetésként az sem, hogy homofób és, hogy bármikor szívesen fröcsögi tele a Magyar Hírlapot az agymenéseivel a liberalizmusról, az európaiságról és azok kudarcáról. Először is. Bayer Zsolt azért…..
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.23 12:46:13
@RonIQa:

"Tehát a kurvák kuncsaftjai lényegében gyereket akarnak, nem pedig szexuális kielégülést."

Tudtad, hogy közösülés után a férfiak agyában felszabadul egy olyan anyag, amitől a férfi pár percig úgy érzi, hogy örök életére a mellette fekvő nővel akar maradni, és egy talicskányi gyereket akar vele nemzeni?

De ez az átmeneti eufóriát okozó anyag pár perc alatt lebomlik :)
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.23 12:51:53
@RonIQa:

"A "fóbia" egyébként is olyan félelmet, iszonyt jelöl, aminek nincs racionális oka, tehát indokolatlan."

Nem egészen.

A fóbia egy olyan félelmet jelent, amely félelem NORMÁLIS mértékben az emberi törzsfejlődés során mindenkiben kialakult, ÁM a "fóbiás" embernél ez a félelem irracionális mértékben eltúlzottan jelentkezik.

Például a túlélés érdekében mindannyian tartunk a kígyóktól, pókoktól, a magas szirtektől, a szűk, zárt celláktól, a magánytól, a fertőzésektől, stb.

De vannak, akiknél ez a félelem pánikszerűen eltúlozva jelentkezik.
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.23 12:58:23
@RonIQa:

"A vérfertőzés tudományosan bizonyítottan káros (...)
Felnőttek homoszexualitása nem káros"

A vérfertőzés miért káros, ha nem születik utód a kapcsolatból? És ha a vérfertőzés elítélendő akkor is, ha nem születik utód belőle, akkor az azonos neműek közösülése miért nem?

És egyébként is: egy apa a felnőtt LÁNYÁVAL nem szexelhet.

És a felnőtt fiával szexelhet?

Ha igen, miért igen? Ha nem, miért nem?
A rendszerváltás lényege az volt, hogy történelmi tradícióink jogán csatlakozzunk Európához: a szabadság, a szociális jólét és a kultúra otthonához. Csatlakozzunk, azaz osszuk a sorsát. (Orbán akkor még Európa-elkötelezett, fejlődésben hívő, modern politikus…..
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.22 20:21:23
25 éve nyaljuk a nyugat seggét. Mi lett azóta jobb?

13 éve nyaljuk az Unió seggét. Mi lett azóta jobb?

SEMMI nem lett jobb azóta, sőt, sokminden ROSSZABB lett az elmúlt 25/13 év alatt.

A Nyugat nyomására a magyar helytartóik szétzüllesztették a magyar ipart és mezőgazdaságot, munkanélküliségbe taszítva emberek millióit a 25 év alatt.

Felszámolták az állattenyésztést, a növénytermesztést, a ráépülő feldolgozóipart. Miért? Hogy legyen piaca az ideömlesztett nyugati szarnak, hogy a nyugati parasztnak, meg a nyugati prolinak legyen munkája.

Nyugati nyomásra számolta fel a magyar "büszkén" az egykori szovjet kapcsolatait, és vonult ki ÖNKÉNT a keleti piacról. Milyen érdekes, hogy amelyik piacáról a magyar hétfőn kivonult, oda az egyáltalán nem finnyás NYUGATI kereskedő kedden be is vonult.

Mi lett a VILÁGHÍRŰ magyar mezőgazdasági kombinátokkal? Mi lett az állami gazdaságainkkal? Mi lett a könnyűiparunkkal? Mentek a levesbe, mert Magyarország nem arra kellett a Nyugatnak, hogy TERMELJEN, hanem arra kellett, hogy VÁSÁROLJA azt, amita Nyugat szállított a boltokba.

Mondjuk a magyarok munkájának a gyümölcse jórészt akkor is eltűnt az akkor kommunista jelmezben pózoló judeo-liberális körök zsebébe, meg a "baráti" országok megsegítésére - nade akkor még a TERMELŐESZKÖZEINK legalább megvoltak - mára azok is eltűntek kézen-közön. Vagy külföldi tulajdonba kerültek a "privatizáció" során "vállalkozóvá" lett ex-párttitkárok kezéből, és a termelés nagyobbik részét külföldre vitték, vagy felszámolták a cégeket, hogy ne legyen KONKURENCIA a Nyugat cégeinek.

Hogy a magyar miből fog megélni, az sose érdekelte a Nyugatot. Adtak a magyarnak "jóáras" KÖLCSÖNT, hogy ha nincs munkája, vagy a béka segge alatt van a jövedelme, akkor is vásárolhasson.

Ráadásul VÉRT HÁNYNAK a legkisebb gesztustól, ami arra irányul, hogy a magyar KELET felé is tájékozódjon.

Ki nyert itthon a kritika nélküli és feltétel nélküli Nyugat-imádaton?

A judeo-liberális csürhének meg a buzilobbinak láthatóan kinyílt a csipája az elmúlt pár évtized alatt.

Mára ott tartunk, hogy a Nyugat még abba is bele akar ugatni, hogy miről lehessen BESZÉLNI és miről NE lehessen beszélni ebben az országban.

A magyar emberek döntő többségének ELEGE van a nyugati befolyásból, meg a judeo-libsik kritika nélküli Nyugat-imádatából.
Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.05.22 20:47:42
@csak egy néző:

nem szoktam elolvasni a kommentjeidet, úgyhogy ne strapáld magad :)