Regisztráció Blogot indítok
Adatok
this is sparta

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hararéban készülő The Herald szerint úgy néz ki, egyik elnökjelölt sem szerezte meg a szavazatok 50%-át, emellett nem közölte, hogy mégis melyik jelölt hány voksot kapott. A lap elemzőkre hivatkozott, az elemzők szerint meg Robert Mugabe döntött a folytatás mellett. A korábbi…..
Még nem szóltunk a ciprusi elnökválasztás első fordulójának győzteséről, Joannisz Kaszulidészről. De épp ideje, mivel vészesen közeleg a vasárnap este, amikor végre eldől, hogy Demetrisz Krisztofiasz vagy Kaszulidész váltja-e az elnöki posztban Tászosz Papadopuloszt.…..
Íme a legutóbbi közvéleménykutatások alapján akár a győzelemre is esélyes Demetrisz Krisztofiasz, ciprusi képviselőházi elnök, az „eurokommunista” Ciprusi Dolgozó Nép Haladó Pártjának (AKEL) párttitkára. Győzelme történelmi esemény lenne mind a párt, mind Ciprus…..
Ezzel a képpel reklámozza magát Ciprus jelenlegi elnöke, Tászosz Papadopulosz.  A 74 éves politikus öt évvel ezelőtt már az első körben győzelmet aratott, idén valószínűleg nem lesz ilyen sima az útja a jól bejáratott bársonyszékhez. (A közvéleménykutatások szerint…..