Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagz

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi Vagányság Fly, fly, crash 2015.07.27 10:00:00
  #514 - A nemrégiben történt szomorú másodpilóta->hegy eset kapcsán fontos tudni, hogy a repülésre és úgy cakkpakk az életre ráunó pilóták öngyilkossága egy meglepően gyakori eset, bár általában egy-pár személyes kis gépeknél jellemző. Az egyik legemlékezetesebb…..
 #491 A vajrajána buddhizmus Andy Warhol-ja egyértelműen Drukpa Kunley volt a 15. században. Az "5000 nő szentje" nevet azzal érdemelte ki, hogy a Lángoló Bölcsesség Mennyköveként aposztrofált falloszát megfelelő testnyílásba helyezve segített elérni a Nirvanát egzisztenciális…..
  #482 Az Ámokfutók nevű magyar popzene-történeti legendának Kozsó valóságshow-karrierjén kívül is nagyon sokat köszönhet a magyar nép, pontosabban az, hogy az "ámok", mint egyetlen indonéz jövevényszavunk valamivel jobban szem előtt maradt. A szó a maláj/indonéz…..
 #478 Extrém esetektől eltekintve csak az egyik orrlyukunk szokott bedugulni. Azoknak a kedves olvasóknak, akik a Corvintetős spurit pszichoaktív csőgörényként használják valószínűleg már hiába mondjuk, de az emberi szervezet Bilderberg csoportja, a háttérből mindig irányító…..
#473 Oroszországból Amerikába gyalog? Nem lehetetlen. A Bering-szorosnál egymástól valamivel kevesebb, mint 4 km-re fekszik a két Diomede-sziget. A kisebbik, keleti sziget az USA része, a nyugati, valamivel nagyobb sziget pedig Oroszországé, ráadásul az ország legkeletibb pontja egyben.…..