Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szekely Istvan

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétfői téma rendesen felborzolta a kedélyeket, így következzen Péter vendégposztja:   Szomjazol egy jó fagyira, a szemed meg vásárol - ezt használják ki a legnagyobb csalók. Ne dőlj be, mert nagyon át vagy dobva a palánkon… Jó ha tudod. Nem pénzről szól, hanem rólad. …..
Ez most nem átbaszós cím, és nem az derül ki, hogy egy jótékonysági ketrecharc-viadal keretein belül a fejvédős-fogvédős realityhőst kicsit megverte egy szénné varrt ketrecharcos, hanem az, hogy a palit kajakra nagyon szétütötték. ..
Szóval amikor Gesztei Károly a ma reggeli Mokkában azt kezdi el taglalni, hogy nagyon jót dugott tegnap éjjel, és mint kiderült, ő maga kérte a riporter Vujity Tvrtkót ma hajnal 3:24-kor, hogy majd akikor bent lesz a műsorban, akkor ugyan kérdezze már meg tőle, hogy milyen volt az…..
Bármilyen hihetetlen, még királynők is juthatnak koldusbotra. Persze Lena Headey, a Trónok Harca népszerű Cersei Lannister-e a való életben nem királynő, viszont korunk egyik legnépszerűbb sorozatának egyik főhőse. Így neki sincs oka panaszra, nem kevés pénzt visz haza. Igen ám,…..
Még 2011 októberében, azaz már több, mint két és fél évvel ezelőtt készítettem egy TOP10 Kedvenc sorozatom című videós toplistát. A nemrég frissült képregényfilmes toplistánál azt írtam, hogy a korábbi rangsor bővített és aktualizált változatáról van szó, viszont ez…..
Varnus Xavér kiszáll a Heti hetesből - ez derült ki a Facebookon közzé tett nyilatkozatából, amit a Bors máris lehozott. Íme a kedvenc mondatom: "abba kellett hagynom, mert van ezeknek a műsoroknak néhány olyan szereplője, akik oly vállalhatatlan szellemi mocsarat képviselnek…..
  A politikusok a kedvenc bűnbakjaink, szinte mindenki őket teszi felelőssé, történjen bármi is az életben! Azzal vigasztalod a lelked, hogy azért nem értél el semmi említésre méltó dolgot az életedben, mert nem az van kormányon akit te szeretnél!Azért verted magad adósságba és azért nem…..