Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pintér György

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén is halálos balesettel indult a hazai raliszezon. Az első, Eger környéki futamon az egyik autó navigátora vesztette életét egy értelmetlen balesetben. Nem ezért és nem ebből az alkalomból, de elérkezettnek látom az időt, hogy sokak véleményét tolmácsolva követeljem…..
Pintér György 2015.04.06 10:44:56
@nagyfeszültség: Ajánlom figyelmedbe a poszt címét!Másrészt ha a szerző miért nem a hazai rally élet megreformálását annak gazdasági hátterének rendbetételét szorgalmazza,ha már olyan fen nagy a "tisztelet" az autósportok iránt???NEM NEM meg kell szüntetni és kész!!!

Véleményem szerint provokálni nem csak kutyapicsázással lehet,meg kell nézni egy parlamenti közvetítést!Ott sem káromkodják végig az ülést de nagyon cizelláltan szép szavakba ágyazva minden "tisztelettel" küldik el egymást melegebb éghajlatra a képviselők!

Ez is hasonló minden "tisztelettel" meg a sportág értékeinek ismeretében szüntessék meg!

20-30 percen belül összehozhatnék hasonlót foci témában,ferdítésekkel,félinformációkkal meghintve minden tisztelettel!De az hogy valami nekem nem tetszik nem jelenti azt hogy másoknak sem!Úgyhogy aki meccsre vágyik menjen és nézze,én meg gyorsaságikra járok sokad magammal és remekül szórakozunk!
Pintér György 2015.04.06 18:39:25
@nagyfeszültség: Alantas indulatok nos igen ebben igazad van!De ismétlem írjatok hasonlót más sportágakat tekintve ott is lesz alantas indulat!Ez most úgy van beállítva hogy a rally rajongó a társadalom szemete mintha focimeccsre kosárlabdára kézilabdára diplomás csupa szív emberek mennének ahol soha semmi gond nincs mindenki öltönyben nyakkendőben buzdítja teljesen kulturáltan a maga csapatát!!!

És természetesen az említett szakágakban soha semmi visszaélés nincs minden szponzor és csapat úgy adózik mint soha senki más!
Pintér György 2015.04.06 19:20:32
@nagyfeszültség: Az írás a rally megszüntetését javasolja,én csak arra mutattam rá hogy ennyi erőből annyi más is megszüntethető lenne,mert a felsoroltak nem kizárólag itt érhetők tetten!

A magam részéről nem csak rallyra járok/járunk!Van egy baráti körünk és járjuk az országot lehet rally drift rallycross a Hungaroringre is úgy járunk lassan mint haza!!!Nekünk ez a hobbink minket ez szórakoztat!

Tegyük fel holnaptól nincs rally,és akkor mi lesz???Nem lesz környezetszennyezés?Nem lesznek pénzügyi visszaélések?A gazdaság 3 helyet majd 7 százalékkal nő majd???

Amit a szerző írt az nem megoldása a hazai autósport életet érintő problémáknak!

Az meg hogy helyette zárt pályás versenyeket javasol az egy dolog,van aki ezeket nem szereti és kész van akinek a rally maga az autósport! Én sem "erőltettem" rá egy focirakattant emberre a kosármeccset,mindenki szórakozzon ott ahol jól érzi magát!