Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ewita

0 bejegyzést írt és 450 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
Előre szólok, hogy nem a tegnapi adás volt minden idők legizgalmasabbika. Konkrétan úgy éreztem magam a nézése közben, mintha egy hétről hétre épülő igen fasza sorozatnak egy kivattázott, filler epizódját néztem volna, mint mondjuk a The Walking Deadnél a Glenn fejének szétverése után következő 15…..
ewita 2019.02.13 17:51:06
ewita 2019.02.13 23:02:14
ewita 2019.02.13 23:11:42
@Nyuszomuszo83: jesszus ijesztő! A nagy baratja aki sminkes(?)nem szol neki?
Az utolsó hét a villában pont olyan, mint az utolsó hét a suliban. Már minden dolgozat ki lett javítva, aki kétesre állt, az már kikönyörögte, hogy felelhessen a jobb jegyért, matekon, hittanon (katolikus suliba jártam, az Isten szerelmére), magyaron már csak a Mátrix-trilógiát nézzük, egyedül a…..
Eljött hát a nap, amikor két szerethető karakter közül távoznia kell majd valakinek. Nem volt még párbaj, amelyen mindkét fél gondolkodó ember lett volna (általában egyik sem az), nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén. Anikó magára rántotta a…..
ewita 2019.02.11 22:31:54
@mindenévfoglalt: @Cimili: @Cukorborsó88: köszi, akkor megprobalok fent maradni, nagyon kívancsi vagyok ki lesz kiválasztva. Csillampóninak szurkolok :D
ewita 2019.02.11 23:21:47
@MosóMaca: anyukám ezeket stressz nadragnak hijja :D
Bajusz hobbiszélerőmű Péter felel ma a hangulatért, amiből biztosan nem lesz hiány. Első körben a Rúdlény kűzd meg valamelyik ÉNB-sel, nem túl szemérmesen nehézsúlyúnak hívják.. Azon gondolkodtam, hogy Renin ez a fogvédő talán inkább javított, mint rontott optikailag. De aki…..
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
ewita 2019.02.03 22:55:19
@mocskosmacska: de nem? Hat semmit nem mutatnak nekik,teljesen vakon vannak! Bármir mondhatna!
Nem ertettem azt sem h miert nem.nezhették a boxmeccseket pl. Ott szerencsetlenkedtek a kukucskálassal
ewita 2019.02.03 22:55:52
@Csakazértis én vagyok a királynő: szerintem valamelyik haziállatat vittek be neki
ewita 2019.02.03 23:02:26
@Cleveland55: mindkettő van neki
  Egy vallomással indítom a mai összefoglalót: kicsit megtörtem, amikor Rúdlény rántottával teli pofával ugatott közel olyan minősíthetetlenül mint a Győzike a belevalóban. Igazán nyomasztó és negatív ember, talán VV Vera volt hasonló a realityshow-k történetében. Ennek köszönhető az eltűnésem, de…..
ewita 2019.01.30 22:37:00
@Csakazértis én vagyok a királynő: mert kemények mint a fagyott kutya lába :)
Van ez a hülye feladat, hogy párban állva kell nevelniük egy-egy tojást a lakóknak, mintha mindegyikük gyakorló szefós lenne. A feladatnak megfelelően most családi portré készítés van soron. A nettó ki a faszt érdekel szegmensben Adri megmossa a tojás kis kukikáját, Reni és Kebab megállás és agy…..
ewita 2019.01.29 22:54:52
@Csakazértis én vagyok a királynő: @Mók_Ica: Köszi, teli raktam! :D :D
Kíváncsi vagyok mennyire lesz komoly ez a box , szívesen nézném ahogy egyet kettőt benyomnak a nagypofájúaknak, csak úgy szívbűl!
Ancsanap, helyes, egyre magabiztosabb műsorvezetéssel, feszülős gatya+valami basszal ékesített cipő lent, szürke felső, blézer fent és némi csöcskirakás, kell az. Azt halkan megjegyzem, hogy Ancsa egyre inkább emlékeztet engem a Punisher második évadának két szereplőjének szerelemgyerekére (Floriana…..
ewita 2019.01.29 13:43:42
@Tökös...: ja annyira, hogy szerinte Spanyolország fővárosa Portugália :O) sík hülye a nő, csak üvölteni tud, mert azt hiszi, akkor neki van igaza!
Ma tovább folyik a harc a villérekért, és azért a fasza kis Vespa robogóért, ami ott guggol csendesen a villa udvarán. Szegény Zsú a tegnapi adás óta azon gondolkozik, hogy a lófaszba nem tudott lélegezni a víz alatt és amíg a csaj tényleg fullba nyomja a kretént, én azon merengek, ez rájátszik,…..
ewita 2019.01.26 22:37:49
@Cimili: és ha pipilniük kell elmehetnek?
ewita 2019.01.26 22:40:07
@Cimili: már latom köszcsi :D elejerol lemaradtam
Ancsa van, tégaszínű zakó, csőnadrág, haj egyenesre fésülve, orrriási hét indult, modja, fontos eseményekel, nyílik nagyra a szeme, villérekért küzdenek az agyhalottak odabent, gesztikulálja. Na, let's see that fucking bear, mondaná az egyszeri filippínó tévénéző, ha 1) lenne ilyen mondás, 2) az…..
Nem indult jól a reggelem, mert kávé után kezdhettem rögtön azzal, hogy a rendőrséget kellett hívnom. A VV tegnapi adását elindítva ugyanis megrettenve tapasztaltam, hogy Péterünk ma nagyanyám kedvenc ünneplős blúzában dülleszt, mely csakis úgy kerülhetett hozzá, hogy betört hozzájuk és kilopta a…..
ewita 2019.01.24 22:54:58
@Cimili: és a tobbiek.is pofaztak, Rolinal kussban voltak. 4 lehetoseg renyhe feltesz egyet , leveszi felrakja... na jó mostantol akkor szamolom pfff szánalmas!!
ewita 2019.01.24 23:11:48
@tvbuzi: jó hát én meg adtam neki eselyt! :D
Már a keddi műsornál tartunk, de ma se lépünk sokat előre. A szerkesztők még mindig a párbaj utóhatásaira koncentrálnak, mi meg nem tehetünk mást, csak nézzük a nyomorultak részeg vergődését. Láthatatlan László kiesése egyébként borítékolható volt, hisz még a villalakók sem hittek benne, hogy…..
ewita 2019.01.23 23:06:10
A tegnapi adás főleg a „színészvádak” köré szerveződött, ezért Puskás Peti is megragadta az alkalmat, hogy megvédje a szakma becsületét, hiszen náluk mindenki ezt űzi, még ő is, aki most éppen eléggé elripacskodja a műsorvezető szerepét. És hát szegény anyukája szomorú lesz, ha most ő nem lép, és…..
Nagy az öröm a villában, ugyanis másfél év után az RTL csapata újra meglépte azt, amire a horrorfilmesek is csak akkor vetemednek, ha már végképp kifogytak az ötletekből: elővettek egy babát. Hála Istennek most tényleg csak egyet, az pedig nem sok vizet zavar, csupán Hunornak okoz néhány kellemetlen…..
ewita 2019.01.19 11:39:30
@Sanda.Ipse: Roliknak van 1 dupla jeluk, de meg akkor is csak egál van!
Melyik vakhangya lett vegul villamester? Csak mert akkor az dont :p
Ha valaki olyan jól el tud szórakozni egy kötelező elem felolvasásán, mint Ancsa, aki tennap a póverdbájaplikáció és a szavazás (ÉS KVÍZ!!!) rejtelmeit úgy sorolta fel, hogy közben remekül érezte magát, szóval aki erre a pontra eljut, az nálam szintet lépett, műsorvezetésből mindenképpen...
ewita 2019.01.17 22:28:21
@pomac: rossz vesemukodesre utal, valszeg nem iszik eleget
Mondjuk hajat is moshatna már
ewita 2019.01.17 22:42:45
@Vérnyusszancska: nyerhetne már nő vegre, egy igazi vagany okos csaj ! Az a baj hogy mindig ostobakat valogatnak be valamilyen megfontolasból, más kerdes, hogy egy normalis ember ezeket nem is birja hosszutavon elviselni!
Csodalkozom Rolin én is , bár nyilvan ugy van vele nem farasztja magat, felesleges.
Anikóval indítunk, aki felfokozott állapotban van a párbaj miatt, és persze mi is, hiszen kurvára szétbasz bennünket az ideg, hogy melyik agyhalott esik ki vasárnap. Főleg mikor ilyen nagy a tét! Na jó, tét az nincs, felőlem még Anikó is kieshet, bár a dürhő Győzőnek jobban örülnék, mert miatta nem…..
  Figyelem! Sürgősségi helyettesítés miatt (hozzám képest) rekordgyorsan készült, csökkentett részletezettségű poszt következik, a kérem, legyetek megértőek, mint MÁV-utas, amikor az IC már megint 20 percet késik.   Már a kezdés is irtó erős,  Anikó ugyanis egy lélegzetelállító, limitid…..
ewita 2019.01.15 11:14:02
@Hedo a nokedli szaggató: én már a szaunas nőalazos rappelesénél elengedtem, ott kijott h igazi sudribunkó! Amugy meg kb semmilyen érzelemt nem valt ki belolem, mintha ott sem lenne.
Adrinak igaza van buta mint a tök, de ezen a szinten van kenibaba meg reni is, nem tudnak két értelmes mondatot összerakni es kinyögni. Zsuzsu nyökögése is gáz, de ő még talán menthető.
ewita 2019.01.15 11:19:49
@ewita: ja még visszatéreve a tegnap esti beszélgetesuk alatt Adri tok nyugodtan beszelt arrol mi a ket ember kozotti kommunikació stb, valasz semmi, szerintem nem is értette, amikor vegkepp nem tudott mit mondani jott a megfejelnélek ilyenkor... :p
ewita 2019.01.15 15:38:38
@Vérnyusszancska: nem kellene következő alkalomra várni szerintem! én ezt utálom, tényleg tehetetlen , csak azzal érne el valamit ha kiütné a retkes kurváját a haja alól, de azt meg tudjuk h nem lehet...
Amíg Petya memoárt ír a bajszához, Anikó kalauzol minket végig a mai agysejt romboló utazáson, favágólánynak öltözve. Még mindig királyság, de már a finisben. Ez a tematika sem váltotta be/elégítette ki a hozzá fűzött, izgalomra és történésre erősen kiéhezett igényeket.…..
ewita 2019.01.14 11:07:01
@szociál: teljesen igazad van, en mar a csut-penteket is csak némitva neztem egyszeruen elviselhetetlen ez a cribanc!!
Es amit zsuval csinal 2- 3 apja az verbalis aggresszió ez kb. ugyan az, mintha pofozná! Nem ertem mieert nem lépnek kozbe? Na nem vedem zsut se mert az is egy debil,de csoro mar nem tudja hogy szoljon ehhez az orjongo allathoz...
ewita 2019.01.14 22:08:46
@Gia: kiégtek az írók is renyhétől... feladták
ewita 2019.01.14 23:06:38
@tvbuzi: most miért? Ő olyan nőies! :DDDDDDD
Gondoltam magamban, ez az utolsó hogyvoltjaim egyike a VV szériából, biztos megajándékoznak valami ütős, minimum a duplasegges sztriptízhez hasonló jósággal – erre jött a tegnapi adás, ahol a cselekményt ha felírnám egy post it-re, még elférne mellette három szépen kidolgozott…..
ewita 2019.01.12 22:38:41
@Csakazértis én vagyok a királynő: aki a leokadott agyban fexik azota is...
ewita 2019.01.12 22:39:33
@Spitzbauer: támogatom! Nincs appom de letőtöm isten bizony!!!
Biztos vagyok abban, hogy ha akarna, Puskás Péterből lehetne bármi, de ő sajnos valamiért pont a műsorvezetésre gyúrt rá. Sajnos, mármint nekünk, mert nézni kell "a túlmozgásos tízéves rátalált a bátyus fél ekijére" című magánszámát és valahol neki is sajnos, mert kötve hiszem, hogy a barátai ez a…..
ewita 2019.01.11 23:33:35
@Butterske: igen de akkor vivi szepen bevonult es vegigcsinalta! (Persze a kiválasztasra kijohetett :P) Ez a lenyeg! ezek meg xarnak bele az egeszbe!
ewita 2019.01.11 23:38:14
@Butterske: ja nekem nem! az pont egy fasza TAKTIKAI lépes volt azoktol akik nem taktikaznak ;)
ewita 2019.01.11 23:58:54
@csincsilla72: sőt reni pucer segg+ papucs mezitláb és alig kontos! Kozben kint esik a hó, es röpkodnek a minuszok
Figyelitek, hogy ha a címben azt a kilencest megfordítanánk, akkor 666-ra dekódolódna ez az epizód? Ez a villalakók által annyira hangsúlyozott sátáni erők távozását is jelentheti, mert igen, engem ért a megtiszteltetés, hogy írhatok az első özvegymentes adásról, fuck yeah. Még mielőtt: nem…..
ewita 2019.01.09 17:34:27
@Magentax: ez egy tipus, mi az ilyeneket errefele csak retkesnek hívjuk, es mindenki tudja mirol beszelunk.
A fotozós napon is volt össze vissza vagas, mar nem emlekszem a sztorira, csak arra h zsu haja hirtelen ujra cunamihullam lett a kócbabából...
Eddig voltam táppénzen, szabin és rokkantnyugdíjon a vv-s hogyvoltírásból felmentve, de visszatértem, mint a szárazföldi sellőbe oltott, szivárvány unikornis Kebab a szegény ember gladiátorviadaláról, a vasárnapi párbajról. Az első hat percről lemaradtam, de visszanézve RTL Moston megállapítom, hogy…..
Csatlakozom az előttem szólókhoz, és minden kedves olvasómnak boldog új évet kívánok, szegény Anikónak meg jobbulást, mert a hangja alapján most tart abban a fázisban, amikor már autentikusan tudná előadni Phoebe Buffay Ragacsos cipő  (Sticky Shoes) című dalát, a közérzete meg láthatóan a…..
ewita 2019.01.04 22:39:06
@csincsilla72: en is azon gondolkodom letoltom azt a xart h szavazni tudjak :p a szoli tenyleg ekkora létkérdes?