Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anna Kisfaludiné Baán

0 bejegyzést írt és 157 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• Orbán arra játszik, hogy kitegye a Néppárt, és utána alighanem megpróbálja megszervezni az európai szélsőjobbot, Gulyást máris menesztette Strachéhoz, mialatt Bannon nem győzte dicsérni a magyar kormányfőt és Salvinit  • A pápa csak az emberbarát populizmust tartja elfogadhatónak, közben Babis,…..
Anna Kisfaludiné Baán 2018.09.16 14:18:31
@István Tamasi: a suttyó te vagy
Salvini azt hiszi, hogy neki és Orbánnak áll a zászló a jövő májusi EP-választáson; Merkel és Macron közt nem volt szó olyasmiről, amivel újabban a magyar miniszterelnök vádolja őket; Az osztrák sajtó rossz néven veszi a magyar lakájmédia fékevesztett kirohanását Kurz ellen. ..
Anna Kisfaludiné Baán 2018.09.15 13:10:11
Nehéz időket él meg Magyarország. Az Európai Parlament elvileg szerdán szavaz a Sargentini-jelentésről. Ha az európai képviselők kétharmaddal megszavazzák, akkor példátlan eljárás következik: a hírhedt 7-es cikkely léphet életbe, ami szégyenpadra ülteti...   de kit, vagy mit is?..
Anna Kisfaludiné Baán 2018.09.11 08:30:25
Az elhíresült kirgizisztáni baromságán mutatta be, milyen az ugor (zöld), az iráni (szürke), a szláv (kék) és a török (piros) eredetű szavak aránya Orbán saját mondatában. Mint látható, Laakso szerint a mondat túlnyomó többsége finnugor, 1-1 szláv és iráni elemmel. A török eredetű elem száma Orbán…..
• Elképzelhető, hogy a német kancellár a javarészt pimf Európai Parlamentért cserében békejobbot nyújt Orbán Viktornak, aminek igen súlyos kihatása lenne Európában  • Verhofstadt szerint meg kell osztani az Európai Néppártot, mert akkor jók az új európai közép esélyei és a viszály almája Orbán…..
A populista erők az oroszok 5. hadoszlopát jelentik Európában, de meg kell követelni tőlük, hogy tartsák tiszteletben a jogállamot, főként ha hatalmon vannak Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű! Az Orbán-kormány nem győz panaszkodni, hogy a nyugati sajtó torz jelentéseket közöl Magyarországról,…..
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
Anna Kisfaludiné Baán 2018.08.23 09:03:58
  Ha minden igaz, és a Fidesz nem veri szét a jelenlegi fővárosi választási rendszert, akkor 2019-ben Budapest lakossága újra közvetlenül választ főpolgármestert.   Emlékezetes volt az 5 évvel ezelőtti főpolgármester-választás, hiszen Tarlós Istvánnal szemben az MSZP-P-DK összefogósdi fétisben…..
Anna Kisfaludiné Baán 2018.08.07 10:05:22
Miután az Orbán Viktort egykor legeciző Simicska Lajos visszaadta a Hír TV-t a Fidesznek, azonnal megszűnt a csatorna legsikeresebb műsora, a Szabadfogás, de a vitaműsor vezetői „szamizdatban” megcsinálták a soron következő, szerda esti adást, amit azóta 151 ezren néztek meg a Facebookon. A műsor…..
Anna Kisfaludiné Baán 2018.08.03 12:05:48
Sokak szerint azért, mert „más időkben születtek” és „az a világ, amelyikben felnőttek, másmilyen volt.” De ez csak részben igazolja a tényeket. Akkor mi lehet az oka annak, hogy idősebben mintha előítéletesebb lenne az ember?..
Anna Kisfaludiné Baán 2018.07.22 11:16:47
Az a legszörnyűbb az Orbán-kormány kommunikációjában, hogy a legfontosabb és legösszetettebb problémákból is kormányzati sikerpropagandát gyárt, így a magyar választópolgárok sokszor el sem jutnak a krízisek valódi okaihoz. A menekültválság például egy szerteágazó globális probléma, a magyar kormány…..
Az uniós pénzelvonásokat is arra fogja használni a Fidesz, hogy az EU ellen hangolja a magyar lakosságot. Ez szinte borítékolható azok után, hogy már sokadik évadában jár a magyar kormány szabadságharca Brüsszel ellen. Azért hadakozik tehát újfent saját szövetségesei ellen a kormánypárt, hogy közben…..
A német kancellár azt mondta, vége az uniónak, ha a tagállamok semmibe veszik a közös szabályokat; A Süddeutsche Zeitung szerint orbanizálódnak az európai konzervatívok, de erre rá fog menni a Néppárt; Mészáros Lőrinc két nagy tőzsdei érdekeltsége immár legális úton akar még több pénzre szert…..
Anna Kisfaludiné Baán 2018.06.08 21:06:37
Szíjjártó azt bírta mondani egy amerikai tévének, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány azért megy el Budapestről, mert titkolni próbálja, honnan van a pénze; Már a jó 30 évvel ezelőtt válság is bizonyította, hogy a nemzeti út nem jelent alternatívát a liberális demokráciához képest, ellenben igen…..
Anna Kisfaludiné Baán 2018.06.02 16:32:29
Ha azt írom, car boot sale, akkor az Angliában élők rögtön tudják, mire gondolok. Akik nem, azoknak röviden csak annyit, hogy egy elég speciális bolhapiacról van szó, ahol azonban bőven több minden lehet csinálni a nézelődésnél és vásárolgatásnál. De át is adom a szót egy…..
Anna Kisfaludiné Baán 2018.05.26 13:43:28
Az amerikai elnök megpróbálja megbékíteni az illiberális magyar kormányt, de történelemből tudnivaló, hogy az ilyen kísérletek hasztalanok. A Bizottság a fejlesztési pénzek 20-25%-át szándékozik elvenni a magyar és a lengyel kormánytól. A térségen belül a magyarok kedvelik leginkább az EU-t, de…..
Szerettem volna a MET gáláról érdemben írni. A szettekről, az ékszerektől, de olyan szinten kiégett a retinám a sztárok outfitjeitől, hogy inkább csak képes beszámolót osztok meg veletek róla.  Sarah Jessica Parker fejdíszében egy jászol lapult, Cara Delevingne ruhája kalodára hasonlított, Jered…..
Anna Kisfaludiné Baán 2018.05.10 13:02:58
Az EU abban bízik, hogy az anyagi támogatás megvonásának kilátásba helyezésével jobb belátásra tudja bírni Orbán Viktort, akit már legfelső szinten is kérdőre akarnak vonni. Ausztriában is ezerrel megy a sorosozás, a szélsőjobbos Szabadságpárt vezére tényként kezeli a magyar miniszterelnök…..
Anna Kisfaludiné Baán 2018.04.27 16:08:32
Ami logikus, hiszen a propaganda a kormány egyetlen sikerágazata, az ország meg majd csak elműködget magától...
Anna Kisfaludiné Baán 2018.04.22 10:19:25
A Magyar Idők nevű Orbán-lap szinte egész száma az operai tüntetéssel foglalkozik...
Anna Kisfaludiné Baán 2018.04.14 13:25:31
Az Origo az 50-es évek kommunista propagandájának hangulatát idézve ujjongott, a Facebook-os kommentelők úgy imádák Orbánt, mint Rákosit, az óvónéniknek meg nem volt választásuk...
Anna Kisfaludiné Baán 2018.03.22 09:42:34
• A korrupció- és a hatalomellenes óriási tüntetések bizonyítják: Szlovákia a Nyugathoz tartozik • Ausztria teljesen egy követ fúj Magyarországgal a migráció ügyében • Ütik-verik, megalázzák az elfogott menekülteket a magyar-szerb határon..
Anna Kisfaludiné Baán 2018.03.10 14:29:49
@Colonel H. Stinkmeaner: barom, sőt aljas barom
Reflektor Orbán az új Gyurcsány 2018.03.02 18:16:42
Van abban némi ráció, ha durva népszerűségcsökkenés után egy miniszterelnök leginkább abban bízik, hogy saját híveit még felhergelheti, zavaros időkben, felbomló csordaszellem idején fontossá válik a mozgósíthatóság, hogy a hardkór tábor még egybeterelhető, miközben a lazább kötődésű szavazók…..
Anna Kisfaludiné Baán 2018.03.03 11:57:53
Megnéztük, hogy az elmúlt héten a pártoknak mely bejegyzései voltak a legsikeresebbek: top5 rangsorban mutatjuk be, hogy mennyi reakciót (lájkot, kommentelést, megosztást) értek el az egyes posztok. Az alábbi infografikákon a pártok legsikeresebb kép, videó, link és szöveges bejegyzései láthatóak a…..
Anna Kisfaludiné Baán 2018.03.01 10:28:26
Pedig azt mondta mindenki: a Fidesz egyik fővárosában, ahol minden és mindenki Lázár Jánostól függ, ott csak a Fidesz nyerhet. Ehhez képest egy pár hete még ismeretlen civil rommá verte Orbán emberét. Tanulság: a Fidesz legyőzhető. Itt a Kávézóban abban bízunk, hogy végre leáll az az ostoba…..