Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malacfóka

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leszámolunk tesztekkel és számításokkal a szárítógépek körül kialakult tévhitekkel és néhány buta tippel is a téli teregetésről. Ezekre a kérdésekre válaszolunk: - Miért éri meg? Mennyi idő alatt térül meg? - Hogyan segít a téli penészesedés ellen úgy, hogy nem jelent energia költség…..
Malacfóka 2018.03.08 11:23:13
@eßemfaßom még áll: Nekünk ariston alap szárítógépünk van, és már 12 éve hiba nélkül üzemel. A szárítógép elég egyszerű készülék, nem sok minden tud benne elromlani.
A világ számos országában ismert a postán rendelt menyasszony fogalma, valószínűleg nem is megy ki a divatból, amíg vannak olyan országok, ahol a nők számára a jobb élet elérésének - értsd, jó, vagy legalábbis jobb anyagi körülmények közé kerülés - szinte egyedüli útja egy közeli vagy távoli, de…..
Malacfóka 2018.02.20 23:25:37
@.megmondoember.: Koreai nőt feleségül venni nagyságrendekkel többe kerül, mint importmenyasszonyt vásárolni! Nincs itt semmiféle ellentmondás.
 Az előző részben indított Babett-Vivi háborút kicsit félretesszük, de Babettet nem, mert ő rájött, hogy neki brandet kell építeni, és erre az a legjobb, ha elmegy Yvonne-hoz, aki üzletasszony, és aki megtévesztésig hasonlít egy luxifelire, megfeszített bőr az arcon, a szemöldöknél túlcsorduló…..
Malacfóka 2017.10.10 11:16:50
@Goldvikexx: Törökországban 1924 óta tilos a többnejűség a törvény szerint. Persze ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy akárcsak bárhol másutt a világon, a férjnek vagy a feleségnek szeretője legyen, de azt szeretőnek hívják és nem házastársnak.
Malacfóka 2017.10.16 21:49:33
@fran7: Neki is több felesége volt?
Holtak szigetén valszeg begombázott a Crazy Sisterz, Nóri és Lilla, akik reggel szerenádoznak a tengernek vagy az óceánnak, szóval annak a nagy kék nedves lófasznak. Ahogy mondani szokás: nem mindenkinek való a Survivor. Nóri és Lilla pedig iskolapéldája ennek a szólás-mondásnak, hisz köztörvényes…..
Malacfóka 2017.10.04 13:09:30
@mentolos lecsó: A tavak sós vízűek! Azt hiába forralnák.
Malacfóka 2017.10.04 21:30:29
@szociál: Pedig nem! Ha étkezés közben nem az orrodon veszel levegőt, sokkal kevésbé érzed a szádban az ízeket! Pl mikor influenzás vagy, olyankor az ember akármit eszik, semminek nincs karakteres íze, mert be van dugulva az orra! Nagyon jól csinálta a Szandi, mert a szájon át lélegezve sokkal kevésbé érezte az ízeket.
Előre szólok, hogy ez egy elég eseménytelen adás volt. Mármint abból a szempontból ugyan  nem, hogy volt akció, rögtön két játék is, egy védettségi a rendes szigeten, egy egyenes ágon kiesős meg a Holtak szigetén, de taktikázás, cselszövés, csak az utolsó reklámblokk után szegmensre maradt. Mi meg…..
Malacfóka 2017.09.27 20:20:27
hogyvolt Survivor 3x21 - Cetlik 2017.09.26 11:00:00
Mandirigmán indítunk, Barbi enyimavilág testtartással bámul a messzeségbe, és arra gondol, hogyha ő meg Zoli nincsenek itt, akkor nem Adri esik ki, és ez a gondolat megmelengeti kicsiny szívét, mert azért milyen jó is az, amikor az ember azt hiszi, hogy ő rángatja a madzagokat az…..
Luxus (főnév)1. Drága javak bőséges birtoklása; a legjobb és legdrágább anyagi, illetve szellemi javak ésszerű szükségletet jóval meghaladó felhalmozása, használata és élvezete, ami a legnagyobb kényelmet és élvezetet adja az embernek; fényűzés.2. Túlzott költekezés; egy személy, közösség anyagi…..
(Ez az az időszak, amikor én is kint voltam a forgatáson, csak hogy fényezzek egy 126 kilós majmot is menten, amit láttam, azt itt írtam meg.) Namármost. Én nagyon ellene vagyok az olyan "fordulatoknak", hogy két játékos csak úgy kapjon egy bödön pálmaolajjal kevert ételízesítőt, amit két komponens…..
Klau kétségek közt vergődik, hogy ki menjen holnap, és ki mellé álljanak Benivel, illetve hogy akkor most tényleg őket akarják-e kibaszarintani, és ebben a bizonytalanságban nem sokat segített a tegnapi apró szargalacsin sem, melyet Barbi dobott be a Mandirigma törzs jelentéktelen kis életét…..
Sokan úgy tartják, hogy még korunk legnagyobb filmrendezői sem érnek fel a régmúlt nagyjaihoz - hogy sosem lesz még egy Orson Welles, Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock vagy akár egy Akira Kurosawa. Egyre inkább úgy látszik azonban, hogy Christopher Nolannek ezt elfelejtették megemlíteni: a borús…..
Malacfóka 2017.07.24 12:44:27
Imáink végre meghallgattattak, és Sylvi ruhája haljak meg, nekem tetszik, fülbevalóját a tegnapi állatkerti kirándulás ihlette. Jó nap lesz ez a mai, mondja nekünk, a lányok végre megszépülnek (értsd: eddig ocsmányak voltak, mint a rozsdás hordó alja), és valaki távozik ma a villából, és egy…..
Malacfóka 2017.05.22 19:33:01
@Mutyuer: Jaj ne hülyéskedj már, a Zsuzsi arcán nem drogos sebek vannak Jézusom, hanem acne vulgarisa van így ránézésre, aminek semmi köze sem a droghoz, sem pedig az alapozóhoz hanem genetikai oka van! Látszik, hogy egyikőtök sem látott még életében egyetlen drogost sem, maximum a filmekben.
Ma reggel Barbikától kong a villa, Csabi vekeng azon, hogy most egy kicsit meg van baszva a játéka így, hogy bármerre néz, csak foglalt bulák vannak látómezejében. Hirtelen valamilyen időcsapdába kerülünk, Tomi és Norbi beszélgetnek Diáról és Zsuzsiról, azt hittem ezen már túl vagyunk vagy két hete.…..
Sylvi sehun, lehet megbetegedett a fodrász, és Balin nem volt senki, aki olyan frizurát csinált volna neki, amiben 45 évesnek nézne ki, vagy, és ez is egy lehetőség, már annyira összeizzadta az összes cukormadár göncöt, hogy legfeljebb tényleg szörfösbarbibnak lehetne öltöztetni, mutatom. Mekkora…..
Gileadban szívás nőnek lenni, ez fix. Ha termékeny van, akkor vérvörös ruhás, apácafityulás Szolgálólány leszel, és szülsz az arisztokráciának. Ha nem, akkor Márta leszel, egyfajta házvezetőnő, szürke zsákruhában takarítasz és főzöl, azaz töltöd be a női princípium többi részét, vagy meddő feleség…..
Malacfóka 2017.05.04 11:08:30
@totorohun: "Genetikailag benne van az emberben, hogy a nő az első, a legfontosabb, és ezt a nő is tudja magáról, eszébe se jutna, hogy feláldozza magát egy választási helyzetben a párjáért, míg átlagos férfi simán feláldozza magát a feleségéért, ha olyan helyzetbe kerül."

A nő meg simán föláldozza az életét a gyerekéért! Szóval a nő is az értékesebbet védi! És bármilyen társadalomban a gyerek a legértékesebb "vagyon"! Szóval logikátlan azt számon kérned a nőktől, hogy miért nem a férfiért áldozná fel magát! Mondjuk az összes következtetésed nettó butaság...
Malacfóka 2017.05.04 11:12:46
@apácai: Azoknak nagyon alacsony az önértékelésük, és mivel félnek kevesek egy önálló nőhöz, ezért néznek vágyakozva egy olyan társadalmat ahol nem az erényeik miatt választják őket a nők, hanem azért mert muszáj nekik.
  Nem sok hiányzott. Carlito már látta a pálmaliget végét, utána a tisztást, annak másik oldalán pedig a földutat, amin ott hevert a banánüléses biciklije. Két méteren múlhatott, gondolta utólag, a hotel feletti domboldalon üldögélve, a bőgőmajmok üvöltözését hallgatva,…..