Regisztráció Blogot indítok
Adatok
among

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Read it Later egy Firefox kiegészítő, amellyel bejelölhetjük azokat a linkeket amelyeket később akarunk elolvasni, majd ezt a listát egy web oldalon megtekinthetjük, és elolvashatjuk az oldalakat. Persze sok apró funkció segíti a bookmarkolást és a későbbre eltett oldalak…..
among 2008.10.31 19:13:57
ez az utóbbi idők egyik legjobb fejlesztése!!! számomra... pont ilyesmire volt már régóta szükségem mint már az egyik webisztános postban ( webisztan.blog.hu/2008/04/02/open_thread_summary_vagy_full_feed) is kifejtettem... ugyanis ami mellett azt hiszem az eddig szólók de még a post írója is elment hogy lehet ám a read it laterrel offline is nézegetni. ez eddig is megvolt ugye azonban meg kellet nyitni az oldalt amit később offline akarsz olvasgatni.. csakhogy most hogy ezt integrálták a readerbe annyit csinál hogy szépen lekapja az egész oldalt amit később akarunk elolvasni... tehát nagyon jól lehet offline olvasgatni azokat a feedeket is amik alapból csak summaryk.. szval én kurvára megörültem ennek tegnap!!!
Mandiner blog Ma sem megyünk el 2008.10.04 09:31:00
  Bár ha ketten összeállunk, elég színesek tudunk lenni - különösen, ha megiszunk egy üveg ergoutout -, nem megyünk ki a mai Tarka Magyar című rendezvényre (legfeljebb vicces résztvevőket fotózni, de az nem számít). Merthogy miről is van itt szó?  Úgy gondoljuk, nem…..
 Kerelőszentpál, Marosugra, Ecsellő, Nagybabóca, Bősárkány. Települések a Kárpát-medencében. Miről híresek? Különösebben semmiről. Egyszerűen csak jól esik kiejteni a nevüket. Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy átutazott egy-egy falun vagy városon, amelynek a…..
killtheradical Fogd és fuss! 2008.09.13 07:18:00
Én ezt nem bírom. Már megint előkerült egy abortuszszökevény, aki tereli magáról a felelősséget. Szaladgált körbe-körbe, és nőket fogdosott, meg erőszakoskodott velük. Az ilyet úgy szokás hívni, hogy aberrált állat, meg úgy is, hogy bűnöző, és le szokás csukni. De…..
Jelentősége van annak, ha a Népszabó születésnapi interjút készít valakivel. Általában azokat tisztelik meg, akiket vállalnak, és akiket meghatározónak tartanak még ma is valamilyen szempontból. Fekete János élettörténete némileg párhuzamos a…..
Külföldi Google-forrásaink érdekes fejleményekről csipripelnek. A nem is olyan távoli jövőben (elvileg már csak párat kell aludni) "global launch" várható. Előre csak annyit árulhatunk el, hogy egy, Google-mércével mérve is nagy durranásról van szó. A jó hír az, hogy…..
killtheradical 'pia a fejekben 2008.08.19 06:19:00
Gondolkodtam erősen, hogy írjak-e az Olimpiáról, ha már nem nézem gyerekkorom óta. De milyet írjak? Éljenzőst? Fikázóst? Kínásat-tibeteset? Doppingosat? Magyarázkodóst, hogy akkor tulképp miért nem nézem? Aztán eszembe jutott egy dolog, amit nem nagyon szokás emlegetni: a…..
among 2008.08.19 10:45:28
Mandiner blog Európa Salzburgja 2008.07.15 07:01:00
A napokban a mediterrán hangulatok városában, vagy ahogy az egyik innen elszármazott, nem túl okos közjogi méltóságunk nevezte, Európa leendő Salzburgjában, Pécsett jártunk. Utunk célja konkrétan az ivás volt, de ha már ott voltunk, körbenéztünk egy kicsit a 2010-es Európai…..
Webisztán Sajtóanyag 2.0 béta 2008.06.05 15:59:00
A KVVM-től futott be a szerkesztőségbe egy sajtóközlemény, mely a következőt tartalmazza:Kedves Kollégák! Küldjük a mai eseményről készült, szabadon felhasználható képeket: http://www.flickr.com/photos/11200172@N08/sets/72157605449674007/Egyrészt örvendetes, hogy létezik…..
among 2008.06.05 16:59:24
www.flickr.com/photos/11200172@N08/1945393791/ ilyen képpekkel még a goldenblogban is indulhattak volna dehát a lovacska elszaladt
 Hat éve rendezték a 2002-es országgyűlési választások második fordulóját. Ahogy az az első forduló eredménye alapján várható volt, az MSZP és az SZDSZ szerezte meg a kormányzáshoz szükséges többséget. Viszont ez a többség jóval szűkebbre sikeredett, mint ahogy két…..
Több mint egy éve ígérik, így akik várták, mostanra már jobbára azok is eltemették magukban a Szombathy Pál-féle ex-Magyar Hírlap gárda sarokarcainak netes vállalkozását. A hosszú csend után eközben vasárnap éjjel váratlanul elindult a Zóna. "A mindennapi magazin"…..
Az egykori aerobic-ikon éppen az NBC Today Show nevű reggeli műsorában volt vendég, amikor a műsorvezető arról érdeklődött, hogy miért nem vállalta el a Vagina monológok előadását. A hetvenéves Jane Fonda erre így válaszolt: "Georgia államban élek, erre felkérnek, hogy…..