Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rigó Ági

348 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kézfertőtlenítő termékek hónapok óta a szépségipar fókuszában állnak, lassan mindenki megtanulja őket rendszeresen használni. Azzal viszont nem nagyon tudunk megbarátkozni, hogy ezek a fertőtlenítők mennyire szárítják a bőrt. A Covid-19 járvány kitörésekor a szépségiparnak a hirtelen…..
Néhány cég egészen elképesztő kommunikációs baklövéseket produkált a járványhelyzetben, míg mások kreatív megoldásokkal kerültek közelebb a fogyasztókhoz. Alapvetően azt gondolnám, hogy józan, paraszti ésszel nem olyan nehéz kommunikálni, még akkor sem, ha korábban soha nem látott helyzetbe kerül…..
Sokan vették észre, hogy mióta otthonról megy a munka, a korábbi idő és mennyiség sokszorosát intézik el nap, mint nap. Nem is csoda, hogy pillanatok alatt jön a kiégés. Az otthoni munkavégzés sokaknak okoz gondot az utóbbi hetekben, és a kezdeti problémák elhárulásával egészen új típusú parák…..
Ezen a héten kezdődne a Cannes-i Filmfesztivál, de Európa legmesésebb vörösszőnyeges eseménye idén elmarad. Nosztalgiázzunk az utóbbi egy évtized legcsodásabb pillanataival! A Cannes-i fesztivál nemcsak mozi-szempontból jelentős esemény. A vörös szőnyegen felvonuló sztárok a legkülönlegesebb…..
Ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy válik még az utcán is egyre általánosabb viseletté a tréningnadrág. Búcsúzhatunk a kedvenc farmerünktől! Ahova korábban farmerban indultunk, oda most mackónadrágot húzunk. Ki akarná még egyszer belepréselni magát egy szűk csőbe, amit skinny farmernak…..
Nyakunkon a nyár, és a legfrissebb fürdőruha trendek is! Idén mindenki könnyedén megtalálhatja a stílusához leginkább passzoló, divatos darabokat. 1. Állatminta minden mennyiségben Az állatmintás cuccoknak megvan a fix rajongótábora, de idén Joe Exoticnak köszönhetően szinte mindenki leopárd- és…..
Üveggömb nélkül nehéz jóslatokba bocsátkozni, de egy pár trend már világosan látszik. A koronavírus-járvány globális hatásait a szépségipar is megérzi, és a válaszlépések akár hosszú távon is megváltoztathatják az ipart. A koronavírus-járvány kitörése az egész világgazdaságot megrázta, és bár az…..
Új dili ütötte fel a fejét az Instagramon, és ennek köszönhetően egészen egyszerűen zseniális tartalmak születnek. Vajon miért nem festettük eddig az orrunkat? Nem hittem volna, hogy sok újat ki tudnak még találni a smink témakörében, de a szobafogságban unatkozó emberekben bízhatunk. Ha eddig…..
Ha már idén elhalasztották a Met gálát, emlékezzünk meg a legizgalmasabb ruhákról. Május első hétfője hagyományosan előkelő helyet foglal el a vörös szőnyeges események naptárában. Ilyenkor szokták megrendezni a Met és a Vogue éves divatbuliját, ahol a legőrültebb, legkreatívabb szettekben vonul…..
A szépségápolás világa nem állt meg, ugyanis ha már a szalonkezelések kimaradnak mostanában, az otthoni arcápolás nagyot lépett előre a fontossági listán. Megérkeztek a prémium márkák újdonságai, így ha valaki úgy érzi, hogy egy borsos árú arckrém sokat segítene a közérzetén, klassz cuccok közül…..
Ha már unod, amit a kedvenc szolgáltatód algoritmusa számodra érdekesnek gondol, és ezért nonstop tol az arcodba, íme 10 olyan film, amit egyszerűen jó nézni. Ha divatos filmekről, legendás kosztümökről van szó, akkor mindenkinek a régi, fekete-fehér klasszikusok ugranak be, pedig az utóbbi…..
Nagyon megy mostanában a tabuk marketingcélú döntögetése a szépségiparban, és a házi videók is egyre népszerűbbek a reklámosok körében. Ha pedig a kettő együtt szerepel egy kampányban, az már fél siker! A Dove eddig is élen járt a szépségiparban jelen lévő tabuk döntögetésében, akár a…..
Amikor a nagy divatházak tavaly ősszel bemutatták az idei tavaszra szánt kollekciókat, még nem sejtettük, hogy a világ szobafogságba kerül, és a legfrissebb divat helyett a legkényelmesebb cuccok hasítanak majd 2020 első felében. Könnyedén libbenő fodrok, marabutollak, retró printek és színes…..
Úgy tűnik, kétféle ember van: az egyik, aki fejvesztve csinálja az összes instás kihívást, a másik pedig, aki ezek miatt hosszú posztokban fejti ki felháborodását. Magányos vagy otthon? Sebaj, csatlakozz valamelyik közösségi média kihíváshoz, vagy akár mindhez! Az igazi erőművész jelöltek…..
Még csak tanuljuk a karantén nyelvét, de kommunikációs szakemberként már most körvonalazódik néhány alapvető szempont, amit érdemes betartani, ha billentyűzetet ragadunk – és lássuk be, a home office miatt akár még gyakrabban is, mint korábban. A PR és marketing szakmában most felértékelődött a…..
Pár óra alatt körbeszaladta a világ hírportáljait, és persze velük együtt a közösségi médiát is a drámai fotó: a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour egy tréningnadrágnak látszó valamiben és csíkos pulcsiban ül egy íróasztalnál. Quelle horreur! Nem világos, hogy miért nem kopik le szegény Annáról…..
Ha az utolsó pillanatra hagytuk az ajándékvásárlást, fontos, hogy könnyen beszerezhető célokat tűzzünk ki magunk elé, de elkerüljük a legsablonosabb megoldásokat. A feladat igazi kihívás, de nem lehetetlen. Mindig irigyeltem azokat az ismerőseimet, akik már szeptemberben kész excel táblával…..
Az üzletek dugig vannak pufi dzsekikkel, szinte már nagyítóval kell keresni bármi más stílust. Így elgondolkodtam, hogy mit is lehet kezdeni ezzel a régi, jó fazonnal, amiről többnyire a Szellemirtók habcsókbabája jut az eszembe. Itt a kabát szezon, a hosszúra nyúlt indián nyárnak úgy tűnik, most…..
Ősszel és télen valamiért elszabadulnak a manikűrösök, és megmagyarázhatatlanul giccses dolgokat kezdenek alkotni a gyanútlan vendégek kezén. Pedig annyi szuper friss trend közül válogathatnánk! Ha nem vigyázol, könnyen beránt a skót kockás minta, vagy még rosszabb esetben a cuki kis mikulásos…..
Hollywood egyik kedvenc tervezője, Zac Posen bejelentette, hogy azonnali hatállyal lehúzza a rolót saját márkájánál. Mi pedig búcsút inthetünk az egyik legcsodálatosabb red carpet ruhákat megálmodó márkának. Zac Posen nevét ismeri, aki egy picit is érdeklődik a vörös szőnyeg divatja iránt. A…..
Művészi reklámfilmmel támad az Ikea limitált kollekciója.   Bár Virgil Abloh nemrég bejelentette, hogy egy időre visszavonul a divattól (főleg a Louis Vuitton férfi vonalának művészeti vezetőjeként és az Off-White tervezőjeként ismertük az utóbbi években), azért itt-ott felbukkan. Nemrégiben a…..
Megfelelni az irodai dressz kódnak, mégsem öreganyámnak látszani? Ráadásul ezt heti 5 napban, egész évben? Nem egyszerű a kihívás, azonban ezekkel az outfit kombinációkkal biztosan stílusos maradsz, ráadásul a hr-es kolléga sem köthet beléd. A következő őszi outfitek talán kissé meglepőek…..
A trendek jönnek mennek, de a klasszikusok nem véletlenül maradnak velünk akár évtizedeken át is. Fashionista vagy sneakerhead legyen a talpán, aki manapság képes lépést tartani (khm, lépést…) a megjelenésekkel. A nagy márkák egymással versengve jönnek elő a Harry Potterestől a spongyabobos…..
Belénk nevelték, hogy sikert csak kemény munkával lehet elérni. Pedig a tudomány ezt nem támasztja alá, sőt: ha okosan dolgozunk, jobb eredményekre számíthatunk. Ha ismerősökkel találkozunk, a “mizu?” kérdésre az esetek 80%-ában az “el vagyok havazva” a válasz. Persze, saját mérhetetlen…..
A húszas éveimben én sem értettem, mi ez a nagy őrület az arckrémekkel. 30 fölött aztán rájöttem, hogy bizony vannak prioritások, különösen, ami a bőrápolást illeti. A 30 éves kor fölötti bőrápolás nem csak a ráncokról szól. A hormonháztartás változik, több a stressz, lassabbak a gyógyulási…..