Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s.p.

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fekete halálként végigsöprő eurodance, Németország kulturális újrafegyverkezése, girl power, lógó gatyák és dalszövegnek hazudott gyermekmondókák - a magyar dalok után ezúttal a 90-es évek emblematikus külföldi slágerei dübörögnek a Page Not Found történelmi stúdióblogon, és már kedvet is kaptunk,…..
Ikarus Úttörő Ikarusok 2017.08.22 19:50:26
Mint minden nagy járműgyártó, így az Ikarus is készített kísérleti járműveket, melyek sokszor megfeleltek a szigorú nyugati elvárásoknak is, ám emiatt az Ikarus fő piacának számító KGST nem szívesen vásárolta, meg ezeket, így az úttörő típusok többsége nem került soha gyártásba, vagy ha igen, akkor…..
  Valóban nagyon itt lenne az ideje a magyar honvédség gatyába rázásnak. Na, nem azért, hogy aztán dicső csapataink a hősi halál intézményét sem megvetve mindenféle külföldi csatamezőkön vitézkedjenek, hanem abból az igenis vállalható célból, hogy megvédhessék az országot és tevőlegesen, aktívan…..
Nem tévedtél el, ez itt még mindig álláskeresős blog, nem filmajánló. A címben ajánlott film viszont mutat egy olyan hozzáállást, amit érdemes mindenképpen elsajátítani a sikeres álláskeresés érdekében is. A problémamegoldást, de nem úgy, ahogy lazán beírjuk az…..
Amikor jól megy, csupa pénz és csillogás az élet, márpedig a jól megszokott luxusról nehéz lemondani, így amikor nehezebb idők jönnek, az ember gyorsan a csőd szélén találhatja magát. Valahogy így lehetne összefoglalni egy-egy tönkrement híresség tipikus történetét. Ma…..
Helló-belló! Hamarosan folytatódik a South Park, méghozzá a 19. évaddal, így gondoltam, talán érdemes lenne az első tizennyolc szezonból összegyűjteni a legjobb részeket. Természetesen, mint minden más ilyen jellegű lista, ez is teljesen objektív, amit alátámaszt, hogy a…..
s.p. 2015.09.08 23:00:54
@Fincherista: Pont most rakott ki egy interjut az index ezzel a fickoval. Par szoval ezt a reszt is erintik a Sp-bol. :)
Belsőség Megbűnhődtem 2015.06.29 17:25:09
Ez van, ha az ember felelőtlenül fogyasztja a totalcaros és indexközeli tartalmakat. Kezdődött azzal, hogy olvasom a vízmellé kihelyezett kommandónk sztorijait, amiket felváltva írnak a srácok. Koncz Jani már több anyagban is beszámolt a történésekről, ami az ő esetében egyet…..
s.p. 2015.06.29 18:48:50
Csak most akadtunk rá, de azért ami fekszik, az nyugszik alapon kimazsoláztuk a fontos infókat a Népszava tegnapi cikkéből, jól jöhet még, amikor példálózni kell az MTVA pénzszórásával. Tehát a napilap három ügyben kért adatokat a közszolgálati médiaalaptól: mennyiért…..
hogyvolt Linda - 1x04 2011.07.19 09:50:00
A negyedik epizód a lerohadt Babettára és Béla kondíciójára épül, Klárika meghajtja, mint Singer a varrógépet, de vannak ám rosszfiúk meg szörnyű bűntények is, nézzük. Késő este van, a rend őrei tanácskoznak, vágni lehet a füstöt, Linda lelép, hogy elérje az utolsó…..
Odaát a Táj-kert-ben esett szó erről a szép német kisvárosról, úgyhogy fejest ugrottam a régi fotóim közé, hogy azoknak is bemutathassam ezt a várost, akik eddig még nem is hallottak róla. Bevallom, 1990-ig én se tudtam róla, így aztán volt némi megdöbbenés, amikor egyszercsak ott álltunk egy…..
s.p. 2010.12.16 08:53:42
@Rocko-: gondolom a lakók nagyon örülnének, ha az autójukat a városon kívül kellene lerakni. Túrista csak akkor megy be, ha ott lakik valahol hotelben. Amúgy eszedbe sem jutna beleülni, mert annyira idegennek érzed. A távolságok sem nagyok.
Nem újkeletű trükk, amit Mordred ír lenti levelében, jópár éve használják már autótolvajok, nem jelent gondot az ugrókódos rendszer sem, az arra alkalmas eszközzel pár nyitás-zárás után tudni lehet, hogy mi lesz a következő kód, amitől kinyílnak a zárak és ki lehet pakolni…..
s.p. 2010.12.08 13:32:18
@esef: neeem, Anti alkoholista...
Van benne valami kedves. Majdnem olyan, mint az angol buddy (haver), meg egyből beugrik persze a Budweiser sör.  A hir: sok más város - London, Hamburg, Berlin, Párizs, Róma, Tokió stb.* - mellett Budapest is kaphat egyéni domain-végződést, úgynevezett TLD-t (Top Level Domain).…..
s.p. 2010.10.30 10:42:41
Beírja a keresőbe, hogy Budapest, mert oda akar utazni. Kiadja az eredményt: www.visitbudapest.bud. Ránéz a repülőjegy visszaigazolásra és látja, hogy BUD. Mi a gond? Egy percig sem fog virágboltokra gondoloni. Nem a domainnév alapján keres egy átlagos felhasználó. Ha meg ezt meglátja, arra gondol, hogy milyen praktikus/prifi ötlet ez.
  Volt ugye a nagy sikert aratott meztelen nőkkel felturbózott lakáshirdetés, amelyben bájos hölgyek pózoltak a fürdőben - igaz csak utólag voltak odafabrikálva, nem is tökéletesen. Na de itt van ez a remek, kibérelhető testvérhegyi házrész, amelynek kádjában egy hús-vér…..
s.p. 2010.10.21 11:17:05
@newtehen: Bocs, de magánember is tud. Egy számlatömböt kell kérni az apehtől, meg ami ezzel jár és onnantól tud. Nem kell vállalkozói, meg ilyenek. Viszont adózni kell. Meg onnantól az albérlő elvárhatja, hogy a bérbeadó is teljesítse a kötelezettségeit. Például: nem járkálunk be csak úgy a lakásba, meg nem alszunk ott néha a kisszobában, stb. Szóval, jobb minden papír nélkül, az olyan betyáros...
Belsőség Svájci bicska apának 2010.10.14 06:30:00
Szinte semmi különbséget nem látni rajta elődjéhez képest, aztán megyünk egy kört és saját magunkon meglepődve tudatosul bennünk, hogy kéne. Winkler állítja, ha egy sportoló javul hirtelen ekkorát, mindenki megkérdezi: kokszolsz, gecó? Vélemények az azonos című…..
Belsőség Cascóra mehet? 2010.10.04 14:12:00
Reggel fővárosunk felé hatoltam éppen, mikor a rádió bemondta a Nap Autóshírét:Félmilliárdos autót tört össze egy német az autópályánBerlin, 2010. október 4., hétfő (MTI) - Egy közel félmilliárd forint értékű szupersportkocsit tört össze Németországban egy autós, aki…..
s.p. 2010.10.04 20:21:46
@Érdekes: te több névvel is kommentesz itt, igaz? a szomszéd csajszi akkor jön képbe, ha éppen őt pipáztatod, miközben 200-zal mész a belsősávban és bejön eléd valaki...
s.p. 2010.10.04 20:27:29
@ZF2: értsd már meg, hogy nem magyarországon történt. más szabályok vannak. tudom, hogy csak azt ismered, hogy ott nincs maximális sebesség az autópályán, de ez nem olyan egyszerű. nem azt írom, hogy kivágódik eléd, hanem azt, hogy a német közl.morálban nem a kamiont utolérőnek kell 80-ra lelassítani és megvárni, amíg vagy 30 autó elmegy mellette, hanem a többieknek is kell figyelni és ha valak például előzni akar, akkor igen még a 911-essel is lelassít. de ez nem azt jelenti, hogy satuztatni kell a másikat. ha majd lesz jogsid, akkor menj el oda autóval és majd megérted, miről írkálnak itt többen is.
s.p. 2010.10.04 20:30:01
@gyvy: nekem nincs jogsim. ezt a hozzászólást is anyukám írja. én csak diktálom. de mostmár mennem kell aludni, vár a kisautóm az ágyban.
 Akárcsak a kistesók, a Countryman is divatcikk, amelynek vásárlásakor nem a forma kedvéért belegyömöszölt praktikum vagy a valós képességek a döntőek. Ezt a cukiság faktorért kell megvenni. Lesz, akinek megéri.Mai cikkünk blogposztja...
s.p. 2010.08.03 11:26:02
@Daily Shark: Hehe. Pont mint a több autómárka.
s.p. 2010.08.03 12:15:13
@Daily Shark: A piac diktál és sokan vevők erre. És nem csak apuci, meg a 60-as milliomosok veszik a lányuknak, kitartott fiatal csajaiknak. Ez sem csak nőknek készült.
Az pedig nem igaz, hogy átlagautó lett. Annyi változott, hogy a középréteg az ős Minit azért nem vette, mert kicsi volt, meg nagyon gáz, most meg azért, mert nincs rá pénze. Ezért aztán marad az irígység, meg az ezerkettesladábanmégvoltanyag, duma...
s.p. 2010.08.03 17:04:29
@Rocko-: "há' azé' nem baj, ha az egybites user is tudja, h ne padlózza üveghangig a hideg motort"

Naja, de van olyan egybites user is, aki autós blogot csinál, de a légfékrendszert feltöltené fagyállóval. :)

Szóval, egy átlagos autóvezetőnek nem sokat mond (a jelenlegi képzés mellett), hogy milyen hőmérséklete van a motornak. Rendszeresen látom, ahogy beszállnak az emberkék a turbós autóbak, beindítja és már indul is. És utána jön, hogy XY márkájú autó milyen sz.., 4-5 éves korára megfekszik a turbó. Az meg nem olcsó. Ezért kell olyan autókat gyártani, hogy gondolkozzon a használója helyett.
Na, akkor tegyük fel, hogy egy afrikai, vagy latin-amerikai országban, esetleg valami kis távoli óceániai szigeten úgy dönt a parlament, hogy ezentúl a helyi kultúrának, hagyománynak és éghajlatnak megfelelően mindenki köteles anyaszült meztelenül járni.- Nincs abban semmi –…..
s.p. 2010.07.14 17:23:11
@Ratius: "Európa azért fogadta be őket, hogy elvégezzék mindazt a piszkos munkát amit a fehérek nem szívesen végeznek. A bevándorlók többnyire keményen dolgoznak a befogadó országban, az országért. "
Én ezért javaslom, hogy nézz körül kicsit a világban. Nem dolgoznak, jár segély. Ha dolgozni akarnak, nem tudnak, mert nem tudják a nyelvet. Pl. Hollandiában vannak tanfolyamok, amik a beilleszkedésüket segíti elő. Nyelvtanfolyamok és egyéb oktatások, szakma, stb. A többség nem jár el, nem tanul, semmit sem tesz meg a beilleszkedésért. Kukásnak, meg budipucolónak ő sem megy el, mert abból nem lehet ny.európában sem megélni, meg sokkal jobb bulizni, meg csajozni. Mert a pasinak természetesen szabad dugni azzal, akivel csak akar, de a nő ha csak szóbaáll az utcán egy férfival, az a minimum, hogy jól elverik. Ezért nem is mehetnek egyedül sehova sem.
De te élj csak a kis világodban, "a Józsibácsi kiment Londonba, nyelvet se tudta. Mosogató lett az étterembe és két év múlva az egész étteremláncnak ő volt a tulaja" tipusú legendák között.
Az valóban igaz, hogy az elsőgenerációs bevándorlók (akik a jobb élet miatt érkeztek) rengeteget dolgoztak és bármit megcsináltak, de a mostaniakra ez nem jellemző.
Autófília Katonák voltunk... 2010.06.18 10:00:00
Soha nem gondoltam volna, hogy 30 éves koromra eljutok oda – mint a fater – hogy egyfajta kellemes romantikával gondolok majd a katona éveimre. 2001-ben soroztak be. Akkoriban már nem volt akkora divat a katonásdi. Sőt! Kimondottan vegyes érzelmek émelyítették a gyomrom.…..
Flying Dutchman Új Apartheid? 2010.06.16 08:21:00
A focivébé eddig a gyenge játékról, az idegőrlő vuvuzelákról, egy béna gumilabdáról és a rossz közbiztonságról szólt, de a szervezők szerint a "legnagyobb problémát" a csinos holland szurkolólányok jelentik.   A Dánia elleni 2–0-ás siker után 36…..
A mellékelt videón André Hazes, az amszterdami Lagzi Lajcsi énekli a "Wij houden van Oranje" (We Love Orange) című dalt, a holland válogatott nem hivatalos himnuszát. Az úr elképesztően népszerű Hollandiában, érzelmes dalocskákat, bluest, örökzöldeket énekel -…..
A hollandok végleges keretét tanulmányozva gondolom, nem csak nekem támad hiányérzetem a korábbi világversenyek legendás játékosaira gondolva, akik koruk és tapasztalatuk alapján még Dél-Afrikában is szerepelhetnének az Oranjében. Talán egyetértünk abban, hogy az 1998-as csapat…..
Ezt szokták mondani a himi-humi szakértők. A lustaság, a tapasztalathiány, a felületes ítélkezés miatt gondolják így. Az én szerepem kicsit megvédeni a veteránautókat, és még rémisztőbbé tenni magát a veteránozást. Vélemények az azonos című írásunkról...
Bűnügy-lopás Azt hitte a norvég, hogy a magyarok nem lopnak biciklitPécs, 2010. április 14., szerda (MTI) - Ellopták egy norvég lány kerékpárját egy pécsi kerékpártárolóból alig pár perc alatt, miután nem láncolta ki biciklijét.Zsobrák Péter, a Baranya Megyei…..