Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veronik.dul

192 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Google Earth felhasználói szintű használata mellett a professzionális felhasználásról is olvashatunk, tanulhatunk Nagy Róbert Google Earth a gyakorlatban című könyvében. Villamos energetika, távközlés, katasztrófavédelem, rendőri szervek, expedíciók, mentők, tűzoltók, repülés, hajózás, vasúti…..
 Milyen egy jó esküvő? Mit illik és mit nem illik a párnak tenni? Ha érdekel, hogy mik a régi népszokások, hagyományok az esküvő kapcsán, akkor érdemes Margaritovits Adél Esküvői etikett című könyvét beszerezni. Eljegyzéstől a nagy nap minden mozzanatáig végigvezeti a szerző az ifjú párt az egyes…..
 Van aki a horgolásra esküszik, más meg kötni szeret. De mit szólnál egy olyan dologhoz, ami olyan mintha kötés lenne, de mégis horgolás? Gyors eredményt és strapabíró darabokat ígér a tuniszi horgolás módszere. 150 mintavariáció a kezdő szinttől a profiig. Horgolótűre fel! Itt tudod…..
 Számos könyv szól a fénylépezés során felmerülő különböző beállításokról, felszerelésről, de ez a könyv nem ilyen. Sokkal inkább szól a fotózás miértjéről, az emberről aki a fényképezőgép mögött van. Sok-sok humor és szeretet, ami a sorok között megbújik, ugyanakkor felismeréseket is tartogat.…..
 A különböző autoimmun betegségek tüneteinek erőssége egyénenként eltérő lehet. Azonban a megfelelő ételek fogyasztásával erősen csökkenthető vagy akár megszüntethető egy-egy életünket megkeserítő jelenség. Ebben segít mezei Elmira Autoimmun szakácskönyve. Mit érdemes minden nap enni és mi az amit…..
 Milyen is a növények világa? Mik a hermetikus elméletek? Milyen az ember és növények kapcsolata? Melyik növény mire jó? A válaszokat megkaphatjuk Paul Sédir Mágikus növények című könyvéből. Emellett még egy növénytani lexikont is található benne, mely közel 300 növényfajt tartalmaz. Bemutatja az…..
Nem csupán egy szimpla önéletrajz ez a könyv. Annál sokkal több. Többek között megmutatja a XX. századi magyarországi színházi életet.  Hogyan zajlott 1956. október 23-án a Mágnás Miska próbája? Ki segített Szinetár Miklósnak, amikor nehéz helyzetbe került? Kukkants be Te is Szinetár Miklós…..
 Ki ne szeretne hosszú és ugyanakkor jó minőségű életet élni? Mit szolnál 100 éves korodban egy tízpróbához? Jól hangzik? Most biztos mosolyogsz, mert elképzelted a dolgot. Peter Attia Végigélni című könyvében megmutatja, hogy mit mond a tudomány, hogy mi kell a hosszú boldog élethez. Olvasd el,…..
Van aki könnyen ismerkedik, mások meg akárhogy szeretnék, nem tudnak megfelelő párt találni.  Mi rejtőzik emögött? Mit lehet tenni, hogy megváltozzon a dolog és végre megérkezzen az áhított boldogság? Vágyi Petra Sémáink nyomában című könyvében körbejárja alaposan a témát és kiutat is mutat a…..
 Milyen is az élet Erdélyben? Milyen legendák, mesék, mondókák kísérik végig az ott felnövő gyerekek életét? Milyen a jellegzetes erdélyi ízvilág? Megmutatja Benedekffy Katalin Egy csipetnyi Erdély című könyvében, hogy milyen erdélyi értékek vették körbe? Ha szeretnéd, itt tudod megvásárolni a…..
 Mi minden történik a kórházban? Mennyi műszer, eszköz? Kukkantsatok be a több mint 30 ablak mögé! Műtő, járóbeteg rendelés, röntgen, szülészet - hogy csak néhányat említsünk a felfedezni valók sorából. Ez garantáltan érdekelni fogja a gyereket! Itt tudod megvásárolni: Catherine Ard : Kis…..
 Több mint 150 olyan hely, ahova érdemes elmenni és nem azért mert turista látványosság, hanem mert ennél sokkal többet ad. Elindít az emberben valamit. Egy változást, esetenként gyógyulást. Gyönyörű helyek a világban, melyek spirituális élményt nyújtanak. Clare Gogerty Spirituális helyek című…..
Az iskolában megtanulnak a gyerekek rengeteg dolgot. De megtanulják vajon az életük megszervezését? Állítsunk fel célokat! Tervezzük meg a cél eléréséhez szükséges lépéseket és közben kezeljük a keletkező stresszt és az érzelmeket. Ennek a könyvnek a segítségével olyan területen fejlesztheti magát…..
 Ki ne ismerné a Columbo sorozatot a TV-ből? De hogyan is zajlott egy-egy rész forgatása?  A főszerepet játszó Peter Falk maximalizmusa hogyan hatott a forgatásokra? Mit lehet tudni Columbo sohasem látott feleségéről? Mi a története a gyűrött ballonkabátnak és a letargikus kutyának? Ha nagy…..
Könyvajánló Afrikaans szótár 2024.02.10 10:07:00
 Adódik néha, hogy nincs internet kapcsolat és jól jön egy könyv alapú szótár. Itt van több mint 3000 afrikaans szó és kifejezés, melyeket megtanulva már az alap társalgásban nem lehet nagy gondunk. A könnyedebb tanulást segíti, hogy a szavak témák köré csoportosulnak így jobban elmélyedhetünk…..
 Van olyan gyerek, aki nagyon szeret aludni, mások meg nagyon nem. Van aki nagypárnával, van aki párna nélkül. Van aki betakarózva, más meg kitakarózva. De hogy vannak ezzel az állatok? Ki fekszik a földre? Ki állva? Ki fejjel lefele lógva? Ki a vízen lebegve? Esetleg repülés közben is lehet? Az…..
 Érdekel a csillagászat? Ebből a könyvből sok mindent megtudhatsz róla. Milyen csillagászati események várhatóak 2024-ben? Hogyan alakult a csillagászat története? Hogyan kapcsolódik a néprajz és a csillagászat? Mi a kettős csillagállás? Mit érdemes tudni az Andromeda-ködről? És a sok-sok téma…..
 Aki szeret utazni és még fotózni is, annak kiváló ajándék ez a könyv. Milyen felszerelés ajánlott, ha igazán profi képeket szeretnél végeredményül? Mik az esetleges buktatók? Mire kell figyelni a kompozíciónál, a színhangolásnál? Hogyan érdemes drónos felvételt készíteni? Épületfotózásnál mik a…..
 Adott egy tudós, aki nem hitt a túlvilág létezésében. Úgy gondolta, hogy a halálközeli élmények csak a traumatizált idegpályák terméke. Aztán történt vele egy olyan dolog, ami gyökeresen felforgatta a túlvilágról való elképzelését. Megírta a történetét ebben a könyvben, hogy mi, akik olvassuk…..
 Ha jogsit szeretnél, akkor szükséged lesz elsősegélynyújtó tudásra, mert bizony abból is vizsgát kell tenned. Meg hát amúgy se árt, ha tudsz segíteni, ha baj van. Itt van Dr Nagy Mária Edit Interaktív elsősegélynyújtás könyve, melyben minden megtalálható, ami egy sikeres vizsgához kell. Fotók,…..
Miért esik az eső? Hogyan működik az űrhajó? Milyen tulajdonságai vannak a hangnak és a fénynek? És még sok-sok kérdésre kap választ az ifjú felfedező. Ráadásul rögtön magyarul és angolul is. A 6 éves kortól ajánlott, színes képekkel illusztrált könyvből számos tudományos kifejezést tanulhat meg a…..
 Ki gondolná, hogy a megfelelő testtartásnak fontos szerepe van abban, hogy meghódíts valakit vagy éppen megkapd a régen áhított fizetés emelést?  Mit jelent a valóban összehangolt élet? Milyen gyakorlatok segítenek abban, hogy magabiztossá válj és jól teljesíts? Az összehangolás módszere az…..
 A böjt az böjt és mindenkinek ugyanaz? Vagy esetleg máshogy kell böjtölni egy nőnek mint egy férfinak? Mennyi ideig kell böjtölni? És mire jó egyáltalán? Hogyan kell jól csinálni? Megtudhatjuk Dr. Mindy Pelz táplálkozási és funkcionális egészségügyi szakértő könyvéből, melyben több mint 60 recept…..
 Akik eltűnnek azok után egy ideig kutatnak a hozzátartozók, nyomoz a rendőrség még olykor a médiában is szerepelnek. De aztán lecseng a dolog és szépen lassan lezárul az ügy. De nem Frankie Elkin számára, aki egy olyan középkorú hölgy, aki az elfelejtett eseteket kezdi felkutatni. Lisa Gardner…..
 Arnold Schwarzeneggert a legtöbb embernek nem kell bemutatni, számos sikeres film főszereplőjeként lett közismert. De mi volt előtte? Hogyan jutott idáig? Milyen tervekkel indult a fiatalsága? Mit hozott a szerelem? Milyen családot tudhat magáénak? Hogy került a politikai életbe? Megtudhatjuk…..