Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HufnágelSteve

0 bejegyzést írt és 484 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
O bella ciao, bella ciao, bella ciao , ciao, ciao, Fálki nem tűnt el, se nem távozott angolosan, se semmi ilyesmi, egyszerűen annyi történt, hogy a posztíróknak is vannak olyan napjaik, amikor nincs erre 3-4 órájuk/poszt. Meg ugye hétvége is volt, meg főcsoportdöntő és épp A nagy pénzrablást is…..
HufnágelSteve 2021.01.26 00:32:20
HufnágelSteve 2021.01.26 00:40:39
@Fálki: Ez már nem az a csapat. Nem kiesett, bundabotrány miatt leminősítették, szétzavarták, eladták, szétlopták. Most sok kis egyesület megyei bajnokságban szereplő, támogatásra hajtó valami van, de fel sem akarnak kerülni, csak lézengenek és eladják a jobbakat, hogy az is pénzt hozzon. Az egész CSVFM szétesés után nem maradt szinte épkézláb szakosztály a kajak-kenus és birkózón kívül. Ezen felhúzom magam, így alszom. Jó éjt!
HufnágelSteve 2021.01.26 16:20:35
Visszaolvastam mindent, ami éjszaka óta íródott.
@.Doktor.Szöszi.: Digó valami kezdő strici lehetett Olaszban, de Covid miatt máshol akar pénzt lelni, ebbe szerintem Rencsula és Dani is beszállna.
@Ármándójózsi: Csuri az egyes tájegységeken veréb, egyeseken a csuriba fogott haj, meg a fejtetőn egy csomóba fogottat jelenti (copfba, vagy konytba).
@hereverő heverő: EKG, ő teljesen üzemképes a konyhában. Valaki a kilyukadó tükörtojását emlegette (és nem Ármándóéra gondolok). Valószínű túl hideg tojást túl forró olajba teszel, lehet korábban is kivenni a hűtőből, és ha emlegetett Ármándóé is ott van, talán úgy nem lukad ki, mint egy lufi.
Világrekordik hete! Beszartok. Én legalábbis magam alá barnáztam azonnal a gyönyörtől, ahogy az ötletek elkezdték mindent elsöprő cunamiként elönteni az agyam minden egyes rejtett zugát. Az első és egyben egyik legnyilvánvalóbbat a műsor első percében máris az arcunkba tolják, Merci lepattanásainak…..
Peti az újév jegyében különösen pörög, rózsaszín dzsekiben pompázva sziporkázza végig ezt az adást. Merci drámáját követhetjük tovább és mivel gondolom mindenki tűkön ül emiatt, az érthetőség kedvéért leírom itt az elején, amit amúgy csak később tudunk meg, jelesen, hogy szilveszterig adott…..
Boldog új évet kívánok mindenkinek a szilveszter napján leadott egy nappal korábbi VV-vel és a Bűbájos boszorkák negyedik boszorkányának öltöztetett Anikóval, akinek nyilván hatalmas áldás lehet, hogy még ma is az ápoltakkal kell foglalkoznia ez ilyen év után. Mindenesetre a dekoltázsát a…..
HufnágelSteve 2021.01.01 23:25:57
@Ármándójózsi: Beszólt Rencsó Grunak, hogy mintha vörös lenne a torka. Az kinyitotta a száját megtekintésre, erre Rencsó beleköpött, így az torkig lement. Bosszúból már engedve és röhögve visszakapta ezt Rencsó.
HufnágelSteve 2021.01.01 23:33:56
@Qqts: Csak egy fokkal durvábbal szoktam fenyegetni azokat, akikkel vitázom (felrúgom és a mellére sz.rok).
HufnágelSteve 2021.01.01 23:37:02
@Valinda1: Nem néztem eddig, de bugyi ebben a jelenetben is volt rajta.
Kellemes kikapcsolódást kívánok minden VV-n belül és VV-n kívül élő ápoltnak, ezúttal külön köszönteném a kommentelők kozul Adamadamot, akivel megbeszéltük hogy jövőre mi is jelentkezünk, okosabbak és tattikusabbak leszünk mint a bentiek és valamelyikünk majd úgyis megnyeri. Szóval egyrészt az idei…..
HufnágelSteve 2020.12.29 23:09:23
HufnágelSteve 2020.12.29 23:24:27
@Zabkása: Rémálmodj királylány helyett pucéran pucsító Rencsóról :)
Mercivel és Móval kezdünk, Merci háromvonalas cé hangján nyekergi Mónak élete nagy bánatát, hát Mó miért nem szereti őtet? Mó vígasztalja, szereti, csak nem úgy, de Merdzsónak ez nem elég. Ő csókokat akar, meg gyűrűt az ujjára, amit gyaluláshoz aztán levehetne a műhelyben. Mó a villatündérnek meséli…..
HufnágelSteve 2020.12.28 22:53:49
@malevil2050: Moh civil neve.
HufnágelSteve 2020.12.28 23:01:39
HufnágelSteve 2020.12.28 23:04:37
Kellemes karácsony utáni tespedést kívánok mindenkinek, gondolom nagyon hiányoztam. Üdvözlök minden olvasót, kommentelőt és Ármándó Józsit külön is, akinek a 191 centije mellé ez legyen ma a legnagyobb öröme. Pacsi, kicsi! Lesz itt ma minden állítólag, párbaj, meglepetéskiválasztás, balett –…..
HufnágelSteve 2020.12.27 23:27:07
@Qqts: Épp éhes vagyok, szeretem a békacombot Armandótól meg nem ijedek meg én sem ;)
HufnágelSteve 2020.12.27 23:38:58
@Qqts: Hozzám jöhetsz, eszem a szíved (sóval és hagymával)
Hellószia mindenkinek, ismét itt vagyok és velem együtt érkezik a tattika nélküli kiválasztás, az 5x3órás fárasztó munkahét utáni megérdemelt bulika, valamint az előzetes alapján a bakcigány megmutatja egy szekrényajtónak, hogy ki az alfa. Csapjunk is bele, PP vár minket hawaii ingben és már ígéri…..
HufnágelSteve 2020.12.20 20:44:44
Egyre erősebb az érzésem, hogy Péterünk stylistja olvassa a blogot és úgy válogatja össze a műsorvezető aktuális szettjét, hogy muszáj legyen megemlékeznünk róla. Ezúttal egy a pszichedelikus világ ihlette ingben pompázik és valljuk be, a műsor gyakran felveszi a versenyt egy komolyabb trippel.…..
HufnágelSteve 2020.12.19 22:41:22
@MmeChauchat: Fibróma (talán HPV okozta szemölcs), de még Bálint után is lehet bent marad :)
HufnágelSteve 2020.12.19 22:45:06
Peti ismét igazi divatdiktátor ebben a sárga farmerdzsekiben, ma arról nyilváníthatunk véleményt (figyelsz Gábor?), hogy kapjanak-e a villalakók karácsonyi üzenetet a szeretteiktől. Nos, gondolom mindenki hallotta már a mondást, hogy „anyád se szeret” de nem akarok annyira rosszindulatú lenni, hogy…..
HufnágelSteve 2020.12.19 10:00:08
@szociál: Róla beszéljen az, aki rodázásra fogta, a hangját sem bírom.
@úgymond olvasó mmkk: Akár még igaz is lehet a szám, hisz olyanok is megvoltak neki, mint Lola, Aleska, Töth Gabi, és most a Dallos Bogi, pedig egyik sem az ő szintje kinézetre. Talán kinéztek belőle egy Energizer nyuszit, mert úgy pörög, mint aki spurit nyelt két pofára. Vagy mindegyiknek bemesélte, hogy kis ember nagy bottal jár.
HufnágelSteve 2020.12.19 10:31:54
@szociál: Részben igaz, részben nem. Mint hasonló korosztály, de egy "flaszter bunkó" lakótelepi kulcsos kölyökként mondhatom, hogy akkor is voltak húzós körök. Egy kis csavarlazító technocol rapiddal neylon zacskóból, vagy a borba, vadászba a kibontott Kossuthot, Munkást morzsolták bele és itták meg, az úgymond igényesebbek "begézáztak", azaz gyógyszerre ráittak (aszerint milyen hatást akartak írattak fel gyógyszert pl. andaxint, stazephine-t, parkant, gyengébbek csak eleniumot).
HufnágelSteve 2020.12.19 11:00:10
@szociál: Minden régi szipusnak kirohadt az agya, de még a tüdeje is összeomlott. A coderithez már sokszor kellett elmegyógyászhoz menni, azt elsőre sosem írták fel ;). A mostani dizájnerdrogok eltérő hatásokat akarnak szintén elérni, és érnek is el. Mondjuk a felütéstől függően még egyéb fura mellékhatásaik lehetnek, de úgy hiszem, hogy attól még nem feltétlen durvább mind, csak néhány. Legjobb példa a herbál: nem az orvosi zsálya vagy a kínai cserje az igazán problémás, hanem a helyette, vagy mellé nyomott anyagok (pl. pont csavarlazító helyenként). A fiatalok mindig feszegetik a határaikat.
Megint Anikót kapom, esküszöm hogy hiányzik a túlmozgásos PP. Ráadásul Ancsa úgy látom jelmezes buliba készül, csak azt nem tudom eldönteni, hogy özvegyasszonynak öltözött, vagy Harry Potteres jelmezversenyre megy. Bár oly’ mindegy, mert egyiken sem nyerne. Hiányoltam Pétert, s mintha csak olvasná a…..
HufnágelSteve 2020.12.18 18:37:51
@Alice from madness: Az nálam sem jönne össze, mert nálam kókusz nincs (reszelék formában sem), de nálam van rum (eltérő márkák 40.60 és 80%-osak is 1-1 üveggel).
Bevezetés Mitulá bátit várják nyomoroncaink, végtelen izgatottsággal kicsiny szívükben, Amanda mindkét cipőjét kirakja, hátha akkor dupla adagot kap, Gina nem biztos benne, hogy a bokacsizma elég lesz, mert mi van ha idén xxl méretű lófaszt kap, és csak összehajtva fog beleférni, Robi fehérjében,…..
HufnágelSteve 2020.12.09 23:28:16
@Hannibal Gabter: Legalább 2, mert én sem bírom az MLM-es értékesítőt.
Anikó vár minket, ő is érzi, hogy nevetségesen komolytalan a napi kérdés, jelesül hogy melyik villalakónak lenne a kedves néző legszívesebben a szomszédja. Ha van humoruk, megszavazzák Ginát. Visszautal az előző rész siratóasszonyaira is, akiknek másik szubkultúrához sorolása talán felér egy burkolt…..
HufnágelSteve 2020.12.03 02:08:07
Esti Discordos baráti chat után nekiültem és megnéztem, mert még nem tudtam aludni. Hát most még kevésbé, mert felhúzott az operatív törzs virágtartójából a villába betelepített "tuja", Gábor, aki ezzel tényleg kilépett a tuják közül. Egyből egy szofista, antiszociális személyiségzavaros értékesítőként. Valós, de lényegtelen tényeket használ saját érvelése alátámasztására. Tipikus South Park-os "Csubakka-védelem", igaz, amit mond, de semmi értelme. Ahogy előadja az vérlázító, szándékosan szart kavar, még akár egy agresszívabb típust erőszakra is sarkallhatna az MLM-es folyamatos szövegével. Következtetései egyébként még némileg helytállóak is lehetnek, de ő műsorként, többször általa említve is 7 millió (örülne a csatorna ha 1 milliót is elérné) embernek adja elő. Bizonyíték nincs, de érv az annyi, hogy ő nem hazug (bár nem is teljesen pontos, de azt nem mondja), amire még megerősítést is kér szinte azonnal, hogy ő tényleg nem hazug (peripatetikus, ismétlésen alapuló, önmegerősítést és a másikban rögzítést erősítő, alapfokú oktató és agymosó módszer, bár a szofistikusnak szinte ellentettje, de a kettő együttes alkalmazása már nem kezdő szintű befolyásolási effekt). Ehhez képest ez hasonló volt most, mint Virág "bemutatkozása", csak kevésbé önkéntelen és sokkal számítóbb. Azt látta, hogy akit támadnak, vagy veszélyben van, azokat valamiképp védik a nézők (Virág, Bálint), míg a látszólag erősek elbuknak. Következtetése, feltételezése (szerintem): -Hívjanak csak ki, én jövök vissza, utána meg senki még ellent sem mer mondani.
HufnágelSteve 2020.12.03 22:48:44
Ismét PP köszönt minket, immár a megjavított asztalon, ami piros helyett kék színben pompázik. A párbaj előtti estébe kapcsolódunk be, a villalakók lefekvéshez készülődnek. A zuhany alatti első pár mondatot feliratozzák a szerkesztők így nem maradunk le a világmegváltó gondolatokról, a szöveg…..
HufnágelSteve 2020.11.30 19:34:36
@úgymond olvasó mmkk: Fura nekem a vellakókat látva a régi "görög prosti" jut eszembe az öklökről, Marok Batosz, valamint VaGina használt zsebkendői (bár néha más használta előbb).
Robival indítjuk a mai adást, a villa lakóit leginkább az foglalkoztatja, hogy az új beköltöző a barackot vagy inkább a tojásos virslit részesíti-e előnyben. Vivi nem akar rákérdezni ma még, majd inkább holnap, mert akkor mennyivel jobb lesz, de Danit nem olyan fából faragták, hogy várjon, jobb az…..
HufnágelSteve 2020.11.26 09:00:53
@VV Erőlegény: EKG, ezért csak Renátó kapott tőlem tegnap este respect-et, Dani nem.
HufnágelSteve 2020.11.26 10:14:03
@Nbl: EKG
HufnágelSteve 2020.11.27 15:15:28
@úgymond olvasó mmkk: Hol van még karácsony? Akkor már valami vidámabbat, vegyük át José Alpártahó vagy lehet José Amegmondó szerepét, és valami szexisebbet is nézhetünk, ahol lányok öltöznek Mikulásnak(vagy "Mikulinának") www.youtube.com/watch?v=-I3FAadNNLI
@ppupu: Elég gyakori, hogy az agyból a vér lefelé áramlik más testtájékra, bár az talán meglepő, ha az fél "frufru"-tól történik.
@úgymond olvasó mmkk: Amúgy a "kiskirályfi" nem Digó, ahogy otthon trónol vigyorogva, hogy most sem rózsaillatút alkotott?
Peti nagy lendülettel köszönt minket ezen az elátkozott estén. Úgy kísér minket ma végig a retteneten, mint egy infantilis, szadista Vergilius Dantét a Pokolban. Nyomasztó rész lesz tehát a mai. Peti lezárja a nézői szavazást, azaz megtudjuk, hogy a lakosság (rendőrségi szóvivős dialektusban…..
HufnágelSteve 2020.11.22 18:56:59
@LaciHogyVoltol: PP kezd belejönni, vannak olyan kétértelmű kérdései, hatásszünetei (mint ma is az "Amanda- te vagy a villamester") és kissé gonosz iróniája, amivel már azt érzem, nem is választották ki rosszul műsorvezetőnek.
Üdv, én is új vagyok, mint Laura, és kicsit szégyellem is magam, hogy ilyen jó részt kaptam, miután Dzsudibíéknek 5, szerintem elég unalmas nap jutott. Puskás Peti köszönt minket, sok erőt kíván Anikónak, meg nem nevezett ok miatt. Rákeresve kiderül, hogy Anikónak valamilyen sürgős, komolyabb…..
Az Exatlon indulásakor ezt írtam a műsorról: Az egész műsor egy bazinagy "hogy állunk a minekkel" kérdés. Lényegtelen, hogy a pályák Dominkán állnak, vagy a Lupa beachen. A versenyszámok felépítése pont olyan elcseszett, mint a Játék határok nélkül emlékezetesen botrányos évadában, ahol teljesen…..
Ezt a kibeszélőt nem én vezettem, de ha rajtam múlik, az utolsókat nem is fogom a jövőben sem, mert annak rendes reunion-adásnak kellene lennie, Bencussal, teljes gárdával, ami persze logisztikai rémálom, de úgy az igazi. Ez itt fent egy csoportterápiás beszélgetés, olyan mélyen gyökerező…..
HufnágelSteve 2018.11.11 13:14:14
@mindenévfoglalt: @fujimo: @Costanza: @Mizse515: Mivel "Tisztalelkű" Tamás furcsaságait elemeztétek, így nem védeném, csak jelezném, hogy az agy egyik leggyakoribb önvédelmi eszköze az ún. kognitív disszonancia,. Ez a helytelen, hibás cselekedeteket teljesen máshogy értelmezi, rögzíti, sőt az emlékekben meg is változtatja azt elég sokszor. Harcicsivava Gábor is jelentősen átértelmezett dolgokat, mondatokat aszerint, mi volt neki jó. Ő tudatosan, Tamás ösztönösen, de helyesebb lenne, hogy tudatlanul :)
@Nem Penny hajója: Igaz, Dávid egy manipulátor és talált volna más "kutyát", de nem ilyet, azok a "kutyusok" esetleg a "gazdi" kezébe haraphattak volna..
HufnágelSteve 2018.11.12 15:47:10
@csillagporszem:@Perah: A most bírált, sokakat kiakasztó írása ellenére védeném MENTOLOS LECSÓ-t. Előző írásai inkább gúnyt, bírálatot, elégedetlenséget, de érdeklődést és intelligenciát is mutattak. A nemi hovatartozásról és annak elfogadásáról egy másik kutatás meg épp a környezet befolyásoló hatását mutatta ki. Az intelligenciáról szóló kutatásokban szintén egy másik az ironikus, gúnyos, sokat káromkodó embereket az intelligensebbek csoportjába sorolta. Ilyen témában a sokat rágógumizók és a dohányosok felmérése is megszületett már, így egy adott személyre kivetíteni szerintem bármi ilyen kutatást feleslegesen személyeskedő, amíg nem láttad és beszéltél már vele az életben. Úgy vélem inkább az adott napi hangulatáról árulkodott az írása, ami nem volt ugyan korrekt, de szerintem már túlragoztuk.
Amit kivettem inkább az, hogy ő a szerkesztőkkel való kapcsolatán akadt ki (még ha az csak egyoldalú, alkalmi volt is), amely előnyös helyzetbe hozta Dávidot. Ilyen szempontból ha az adott személy nő lett volna, akkor is kiakad, csak arra inkább valószínű VV-kből ismert más jelzőt használt volna.
HufnágelSteve 2018.11.13 01:16:43
@mentolos lecsó: Mivel engem is megszólítottál, bár ez már egy lezárult műsor, és hiányolták a pszichológiai elemzéseket, így produkálok Rád egy kicsit (mivel ez az egyik hobbim), hisz már nem sokan fogják olvasni :). Szerintem társulhatsz mellém a "flaszter bunkó" és a "nylon-paraszt" jelzőkre, mondhatni "dicsérő" címszavakra. Úgy vélem vagy felvállalod mint én, vagy lepereg, mivel van humorod és önkritikád. Nagy internetes troll vagy, én meg valódi, viszont diplomáciai érzéked az nincs, de a mai politikusainknak sincs, így nincs miért szégyenkezned :). Én nem vállaltam a továbbszolgáló feladatkört (így az értetlenebb vagy éretlenebb egyedek számára megmagyaráztam a TSZ-t is) és leszereltem 1,5 év kötelező sorkatonai határőr tevékenység után, de te igen, így képes vagy szabályokat követni és feladatszerepeket jól betölteni, ráadásul nehezen változtatsz munkahelyet, társaságot és szokásokat. Életben is szerintem egy megosztó személyiség lehetsz. Épp kritikusságod és szabadszájúságod miatt kérdéses, hogy főnökeid miként viselnek el (engem nehezen). A konformitással és csoporton belüli dinamikával való nem törődésed miatt hiába vagy értelmes, sosem leszel a felső vezetés tagja. Valószínűleg jól terhelhető és megbízható vagy, de sokszor kimondod kéretlen és nem túl kellemes véleményed, amit a való életben hangsúlyok révén azért utóbbi időben már talán igyekszel kevésbé bántóvá tenni. Valamit hiányolsz az életedből, lehet az pár gyerek, vagy valami bajtársias társaság, akikkel együtt szórakozhatsz, vagy csak beszélhetsz, időt tölthetsz. Tudod vagy legalábbis tudni véled, hogy lehetne a világ más, jobb, de ezt inkább tv-ben látott egyedek hülyeségein elemzed és saját dühöd is itt vezeted le, közben élvezed ha másnak is tetszik a humorod, gúnyod, iróniád. Mindez persze csak egy lehetséges elemzés., amit az írásaid alapján próbáltam felállítani. Ha bármiben tévedtem bocsi :)!
Megvan az idei túlélő, vagy Túlélő, franc se tudja, érdemes-e nagybetűvel írni vagy sem. Dávid, a profi sportoló/személyi edző nyert, de nem feltétlenül azért, mert ő volt a legerősebb vagy legügyesebb, hanem azért, mert a legjobban lavírozott a minitársadalomban, és mert volt…..
Robi távozása után tehát immáron már csak Fanni, AlexaSándor, és - Bruti tökéletes névválasztását elirigyelve - Bumbi szotyizgatnak a parton, Bumbi levelet hoz, gratula a top 3-nak, kapnak vacsit, amit maguknak kell megfőzniük, de kivételesen most nem AlexaSándor féle esőkabátos banán és rizs babbal…..
HufnágelSteve 2018.11.08 12:07:45
@mézescsók: _Z_ tévesen írja, a macifröccs, vagy mackófröccs az elméletileg 2 deci málnaszörp 1deci bor és 2 deci szóda keveréke, de a lényege, hogy málnaszörp víz és bor legyen benne ízlés szerinti keverésben, és nem rossz ízre. Van macisör is, ez lehet a keveredés oka, de az hasonló az ízesített sörökhöz, amiből az első a citromos sör volt. A vadászhoz(alias VBK) hasonlóan a macifröccs inkább a gyenge vörösborok fröccsszerű keveréke, amit régebben főleg kannás borral ittunk.
A 2. kérdésedre: a "Fanni piacozni szokott" valóban a riportból eredt és ráragadt.
Az óriási drámát, hogy Dávid és Dr. Csöcsi Alexandra párbajoztak, jól meg kellett beszélgetni a tábortűz tövében. Tomi el is kezdte magyarázni, hogy azért szavazott így, merugye Dávidtól kapott egy gesztust, hogy elolvashatta a családjától kapott levelet. Mármint azt, ami a saját családja küldött…..
HufnágelSteve 2018.11.02 21:08:03
Amúgy nem tetszett a mai Hogyvolt, így kicsit "átírtam, de csak 2 részben fér be.

A TOP(vagy top nélküli) 4, bár ez még 5, Chat Géza után még szabadon

Párbaj utáni kibeszélő-show "Maunika" és egyéb műsorvezetők, vagy inkább hergelők nélkül. Mondjuk ide nem is kell, ezek hergelik magukat anélkül is. „Nép egyszerű fia” Tomi, Karinthy nélkül magyarázza a bizonyítványát. Azt mondja Dávid félrehívta (na, nem rosszra gondolni), hogy meleg baráti szeretettel a kezébe adjon valamit (még mindig nem, bár belőle kinézné az ember még ezt is a bennmaradásért). És közben szólt a klasszikus nóta „Levelet kaptam,Life!”. Odaadta a sajátját, hogy az enyémet tartsa meg (még mindig nem úgy, fujj). Ez olyan meleg gesztus volt (még mindig remélem nem úgy), hogy nem álltam ellen, és így már nem szavazhattam rá. A lányok hüledeznek, hogy Tomi neked az a kevés agyad (és lassan már te magad is) lehet felforrt a napon. Robi is fogja a fejét, neki csak az melegedett túl ennyi naivitástól és a „Nép egyszerű fiának” furcsa gerincferdülésétől. Erre beszól Turmixgnóm Fíreg, alias Harcsicsiva Gábor, hogy amúgy is az enyémet adta a kezedbe, nem a sajátját (biztos ezért sírta el magát Tomi a múltkor, mert elég siralmas lehetett). Mire nagy kiakadás „Tamás bátyától” engem itt Palira vett, pedig nem is úgy hívnak. Csütörtököt mondott az agya, pedig, Pénteknek nézték és rabszolgaként gazsulálva írta Alexandra nevét a papírra, csak azt nem mondva közben, hogy „Igen gazdám!” Külön monológ másnapi bevágásból Tomitól a szegénységi bizonyítványról, amit MegúszósDévid az ő kezébe adott. „Nép egyszerű fia” Tamás bátya kunyhó nélkül nem jött rá, hogy biza ha ő kapta, az övé. Bevágás Bártendör Robitól: Lényeg, Tamás ön- és közveszélyesen hülye, gerince is furán ferdül, és alapból is rohadjon meg, mert még itt van és nem otthon. Újabb szövegek a taktikázásról, mikor Fíreg újra előhozza, ő kapta, ő adta a levelet, tehát aki erről beszél: le vele! KannAlexandra, alias Bóti Csöcs beszólt, de hát „Te csak a kutyádra voltál kíváncsi”, mire Fíreg „Családomat ne bántsd!”, majd ez többször ismétlődik. Bár AlexSándra ezt nem meri érteni, de valószínűvé vált, hogy már talán meg is ellett a kis szuka, hisz eljövetel előtt legalább 3 napon át játszott vele Gábor „Farkasosat” (ő bezzeg nem kicsinyelte azt a fírget). Közlés „Szálljál le a családomról!”. Illendő válsz hiányában, hogy nem véletlen kattogsz ezen kis Kattamaki, mert te akartad benntartani Dávidot az ügy lezárul, legalábbis a felvétel leadott része. Nincs szaros lapáttal püffölés, mert az kizárást bár jobb műsort hozna, sem további savazás, mert már elmúlt a szavazás.

Váltás Hótakhoz. A puha ágyikóból kikelve másnap délben, a kontinentális reggelitől elégedett arccal, tritonját elvesztő földi avatarként mendegél a parton Dávid. Első észlelő herénVera szörnyülködve sütteti magát tovább, bár majmot vélnek látni Nóriékkal. A székely medvetáncoltató elégedetlenségére még Beni is verbálisan reagál, bár az ő hangját még Néma Levente szinkronizálta. Lumiére fivérek méltó utódja érzékeli a hűvös fogadtatást, és a szép emlékű Szabó Gyula hiányában elkezdődik a mese, amit a többiek mérhetetlen közönnyel, de megadóan fogadnak, hisz úgyis elmondja ha érdekel valakit, ha nem. Úgysem történik itt semmi gondolják páran, legalább „filmet vetítenek” a raboknak. Elkezdi Ádámtól és Évától, azaz Emesétől. Akit mondjuk pont ő paterolt ki, de nem ezt taglalja. Vera bekérdez jogosan, mire szerecsenmosdatás jön víz nélkül, szájkaratéval. MegúszósDévid magyarázza a bizonyítványát, de a székely anyamedve már beleakasztotta fogait így csak azt sikerül kihoznia, hogy ő nem is annyira undorító fíreg, mint Gábor, hanem egy simulékony kígyó, aki jól mutatna bőrcipőként vagy táskaként. Beninek csak egy kerekedő szempár a reakciója, Jeremy meg csak annyit észlel, hogy azt mondták majom jön, de „Jé, beszél!”. Monológ bevágva Dávidtól: Majd jól meghallgatok mindenkit, és hozzájuk dörgölődzöm, hátha én jutok be és mindenki mást jól megutáltatok. Visszamennek árnyékba, Vera-Nóri párbeszéd: már utálni sem tudja Dávidot, mondja -de azért rohadjon meg- gondolja a székely amazon. Közben Dávid Jéremyt fűzi (no nem úgy), aki erre vevő, mert végre valaki beszél vele, nem csak szidja vagy hazudozik mint az ultrafeministák. Dévid meglepettnek előadott reakciója, itt is hazudoznak, nem csak én csinálom?
Folyt. köv.
HufnágelSteve 2018.11.02 21:13:18
A TOP(vagy top nélküli) 4, bár ez még 5, Chat Géza után még szabadon
2.rész

Visszatérés a Bajban levők törzséhez zsákmányszerzésre: Istenes bekérdezésekkel indít Tamás bátyának, amire még Fanni is reagál, hogy ő hiába oktatja mint anya a hülye gyerekét. Két szavazatért és piknikért megy a buli, de kaját kap ki feladja meg persze egy hordónyi vizet a nyakába, amit tartani kell. Bártendör az első ajánlatra már ráharap, mert ez a tartani valamit sokáig női munka (azaz csinálja a k... anyja). Kap bundás kenyeret, amit már bán, amint meglátja Tamás bátya grillcsireket flamolhat és az háromszor nagyobb, mondjuk ő simán feladta amulett birtokában. Fanni is beleun és bolognait zabálhat. Fíreg Gábor és KannAlexandra küzdenek. Fíreg nem bírja, így hambit hamizhat. Taktikailag értelmezhetetlen, de AlexSandor Értékesítési Vezető Fírget választja piknikre, mondván megígérte, pedig Fanni közli már nem is kérne a kajából, sőt még Bártendör is bejelenti, hogy egy pohár borért megmászná és gondolataiban már vízágyként rugózik a bóti csöcsökön.
Váltás: A fura, hogy a piknik kosár már adott, ezek meg mennek a hegyre rendületlenül ahelyett, hogy leülnének a parton bekajálni és piálni. Nekem a Rammstein Ohne dich számának klipje ugrik be, amiben az egyikük lezúg és összetöri magát míg a többiek még felrángatják a csúcsra, ott dögöljön, de szerintem KannAlexandra inkább lerugdosná Fírget, míg ő meg megpocsékolná amíg még mozog, majd levinné a törzshöz, hogy ezt a szerkik adták, és ő dönthette el, hogy egyedül vagy a többiekkel használja, de ő önzetlenül „Felkínálja népgazdasági hasznosításra”. A Fíreg a hegyen The „Worm” on the Hill szám illene még közben ide, ha azt írta volna meg a Beatles. Harcicsivava Gábor közli KannAlexandrával, hogy új gazdi kell, veled savazok, neked nyalizok. Közben a többiek azon filóznak Fíreg mit ad be (na nem azt) AlexSandornak, csak a bennmaradásért. Visszatérve meglepetésnek hangadás, de konkrétan csak Bártendörtől. Monológos KannAlexandra magyarázza miért is volt jó ez, mert Fíreg jó neki második esélynek. Majd Fíreg Bártendört győzködi, hogy együtt szívjuk más vérét, mert mi vagyunk a gyengék. Robi közli „Én nem vagyok hülye”, hisz Fíreg kutyája nem lenne, és ő sem kell neki mert nem a zsánere az animál.
Váltás védettségi játékra. Keretben tartani kell magukat, itt izom/testsúly dönt, így Bártendör, Tomi, majd Fíreg zúg le, míg a két lány a StPaulira jellemző ablakban érzi magát. Fanni egyre jobban vigyorog, mert ezt beterpesztő pózt már jól ismeri, így meg is nyeri az elbambuló KannAlexandrával szemben, aki mintha valami kemény kapaszkodót keresne arccal és egyik kezével, lehet megszokásból.
Némi Istentelen évődés majd előzetes Hótak bóla dobálós vetélkedőjéről+ Bayanis vitáról.
HufnágelSteve 2018.11.02 23:24:34
@Costanza: Igaz, valóban árulkodik rólam, leginkább a hangulatomról, de valahogy nagyon unom Chat Géza adott műsorra produkált műveit. Hát megvallom én írás közben legalább röhögtem, bár én szinte mindig röhögök a saját vicceimen (mert én értem) még ha alpári, szexista, flaszter bunkó szövegek is. Nem tördeltem, mert fáradtságból és dühből írtam, és alig néhányan fogják elolvasni.
Onnan folytatjuk, ahol tegnap abbamaradt a történet, Értékesítési Vezető Fíreg Gábor és Spori Dávid baktatnak hazafelé a bícsen. Dávid, a nagy locsifecsi rögtön megragadja az alkalmat, és átadja a szót Értékesítési Fíregnek, hogy elmesélje mi történt velük, Gábor pedig belekezd. És gyerekek, nekem…..
HufnágelSteve 2018.11.01 12:05:40
@Nem Penny hajója: Szerintem olyan mélyen mazochisták már, hogy új dominát kerestek addig, aki a fejükre tojik és üvöltözik velük, a többit nem taglalnám :)
HufnágelSteve 2018.11.01 15:01:26
@Chuck Νorris: Nem találnak, mert maximum pálcikaembereket tud a homokba rajzolni, meg kivágni a fát, nem Robi vagy előző évados Feri ő, hogy bármit megalkosson.
@mentolos lecsó: Nem kizárt, a gyerekének meg jól megrágva adagolja a hűtőben tárolt testrészeit :)
HufnágelSteve 2018.11.02 00:04:22
@Sir Gombóc: Arathornt írt, de azt is valószínű tévedésből, mert ő Aragorn apja, aki már az egész mű előtt meghalt és csak a kronológiában szerepel. Inkább Grimára hajaz a Fíreg, vagy ha tényleg elírás Denethor stimmelne.
A tenger hullámai szinte kihányják magukból a felkelő napot, melynek sugarai egy izmos hobit testre vetülnek. Harcicsivava, szótlan Yodaként tornyosul alvó társai felé, majd néhány megvető pillantás után elindul a partra, hogy megkezdje a napi szarkavarást...
HufnágelSteve 2018.10.31 16:10:24
@Berborosz: Én is elmennék sörözni bárkivel, ha ő állja a sört ;)
@Owl La La: Úgy vélem Mentolos Lecsó által javasolt "MegúszósDévid" javaslat nem rossz. Beni bevallottan nem is akart sokat tenni, de volt pár poénos beszólása, és inkább Béni (a Frédi és Béniből), vagy Mr.Beni az utolsó játéka miatt illene rá.
HufnágelSteve 2018.10.31 18:30:40
@Sanda.Ipse: Állítólag van gyereke, de szerintem ő erőszakolta meg a faszit, vagy egy medvétől van. Akárhogy is történt utána biztos lerendezte a másikat "herénVera", hogy annak csak fájjon :)
AlexaSándor hozza vigyorogva a wellnesz részleteit tartalmazó löevelet, mint akit dugni visznek, mindenkit biztosít bársonyos hangján, hogy ha lenne olyan lehetőség, hogy mindenki más menjen, csak ő marad, akkor azt választaná - plafon híján ebben a pillanatban az összes fán maradt kókusz megadta…..
HufnágelSteve 2018.10.25 18:13:10
@Nem Penny hajója: "A Survivor még sokáig tart, sőt lesz jövőre is" :), ahogy a reklám mondaná. @Neo07: Aki meg a szándékoltan fura, humornak szánt helyesírással is kötözködik, az kössön élő fába belülről gyantásan! Főképp azért is, mert szóismétlésként használni a "hogy"-ot, már művészet (a vessző a 2. elől le is maradt, talán le is nyelődött "kard helyett"). Nem Grétsy tanár úrnak íródnak a blogbejegyzések és a Hogyvoltok sem, de ha száraz, semmitmondó szövegre kíváncsi valaki, akkor olvasson telefonkönyvet.