Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mimoza1014

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint látható, nem hagytam abba a hogyvoltozást, és nem is fogom. Gólemet felengedték egy függőhídra, gondolom azért, mert fából és háncsból font kötélből van, nagyon sokat nem ronthat rajta, de ha mégis, nincs olyan magasan, hogy kárt tehessen magában. Kettesszámúpatrik…..
mimoza1014 2015.04.30 15:37:36
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az origamizás is teljesen jó... volt egy olyan félmondatom az előzőben, hogy az EMBERSÉG ELVESZTÉSE szerintem is szomorú dolog, sok dologgal nem értek egyet, de úgy néz ki, belőlük sok olyan dolgot kihozott a játék, vagy a bezártság, amit én sem szívesen nézek :) kár hogy nincs túl sok ikebanás műsor :)
mimoza1014 2015.04.30 15:56:32
@Kosztarika: a történelem során elég sok emberkísérlet folyt, hogy bezártság, alvásmegvonás... stb... milyen reakciókat vált ki az emberekből . És hát ezek a kísérletek nem mindig olyan képet mutattak az emberekről, amivel szívesen néznénk szembe :)
Háborogni természetesen mindig lehet, ki-ki vérmérséklete szerint, ahogy érzi.
Az én vérmérsékletem kb. ezt szokta mondani: atyaég... atyaég... atyaég...van még hová süllyedni?
mimoza1014 2015.04.30 16:04:23
@tenyered_érted?: nekem is ez a bajom vele... alapvetően azért kezdtük nézni a műsort mert szórakoztató volt... mostanában csak egyre kínosabb :)
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
mimoza1014 2015.04.28 09:54:31
@Armador85: Nekem is ugyanez volt az érzésem, hogy a nép felhördülése miatt nagyon gyorsan tisztáznia kellett, hogy SEMMIFÉLE ERŐSZAK NEM TÖRTÉNT .... még akkor is ha ezzel hülyét csinál magából ... elég szomorú.
mimoza1014 2015.04.28 10:07:48
@Mosoly az élet értelme: Nekem is egyértelmű volt, hogy belenyúlás... elég didaktikusan szájba lett rágva ahhoz, hogy életszerű legyen így ebben a formában a vacsoraasztalnál :)
Ha hihetünk a matrózos szettben hogyvoltozó Berkinek, akkor a mai részben több ármány, intrika, szerelem, sírás és szárazbaszás lesz, mint a Homok titkaiban és a Szomszédokban összesen, úgyhogy csapjunk is bele. Már tuti senkinek sincs tiszta vérképe, de még mindig nem…..
  Mintha csak a testépítésben járatos kommentelők vitájára akarnának pontot tenni a szerkesztők, Gólemet alulról filmezik, hogy a vádlit jól megnézhessük, igen, van neki, nem csirkeláb, amivel bír, vita eldőlve. Aszongya a kis kártyájába kapaszkodva a jóember, hogy jön egy…..
Nincs Berki, nem is kell azért a nettó 5 mondatért. Felszopónak untig ölíg az ez lesz a mai adásban montázs. Lesz ma randikommandó, fergeteg bulika, rinyálás és taktikázás. Hazudtam, van Berki, csak a vége főcím előtt elregélni a holnapi nap eseményeit ebben a kiváló Bambis…..
mimoza1014 2015.04.15 11:35:04
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ugye az relatív, hogy ki mit tart kiöltözésnek :) de Snezi mindenesetre tényleg KI öltözött :) nem volt sok minden, ami ruhán BELÜL lett volna ugye :)
Igen, ez van, ezt kell szeretni, ezt dobta a gép, most pár napig én leszek Sixx mester helyett. Mondanám, hogy sajnálom, de nem. Sőt! Azt mondom, hogy „Bébi, Bébi kínálj meg, de ha nem tetszik, hát kint várj meg!” Az erőszakos viselkedés a külvilágban is elítélendő és az…..
Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira…..
Carlito négykézláb iszkolt ki a bokorból, és semmi másra nem figyelt, csak a kék órára, ami úgy nyolc méterre tőle hevert a szürkés homokban. Apály volt, a tenger messze visszahúzódott a medrében, kagylók és a parton tehetetlenül vergődő polipok maradtak utána, de ez most nem…..
mimoza1014 2015.04.02 09:51:35
@Morfologista: :) és pont ugyanúgy csahol is :) bár az tényleg feltűnő volt, hogy keresi a tekintetével a kamerákat, biztos hogy jobb szögből látszódjon :) tehát valószínűleg tényleg mű-csaholás :)
mimoza1014 2015.04.02 10:34:21
@Mosoly az élet értelme: én sem tudom elképzelni, hogy egy csomó idegen ember összezárva ennyi ideig csak ennyi történést produkálna :) és csak a legelemibb történéseket :)