Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kábel Barát

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
Kábel Barát 2021.02.26 08:54:05
@Ármándójózsi: pont ezt akartam írni. Ha Bálint annyit mond, hogy Robi, másképp látjuk a dolgokat, de belátom túltoltam, bocsi haver, de annyira szeretlek, hogy ettől ilyen hevesen reaglok, megöleli, akkor most Bálint simán nyer. 500 szavazat volt a különbség, az utóbbi napok ámokfutása sokkal több embert győzött meg, hogy inkább Robi menjen vissza. Ha akartak se tudtak volna a szerkik Robi öfijébe negatív dolgokat bevágni, egy üvöltözése volt Ginával, de ott is 100%-ig a helyes értékrendet képviselte.
Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos,…..
Kábel Barát 2021.02.24 22:21:47
@Adamadam: ekg
Kábel Barát 2021.02.24 22:26:44
@PYT #TeamBÁLA: ja mert a nézők nem szimpátia alapján szavaznak :)
Helló-halló elektrokalandorok, ahogy Dévényi Tibi bácsi mondta, nem tudom miért jár ma ez a fejemben, de ez lesz a beköszönés. Közkívánatra újra dolgozom nektek és meghogyvoltozom ezúttal egyedül Virágot a JLB-ben. Silvermansarah egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott most ebben részt venni, emiatt…..
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, neveket most nem sorolnák, mert így is elég nagy szenvedés lesz a tegnapi adásról írni bármit is. Az egészségem helyreállt, ezt így kérdés nélkül is közlöm, mert tisztában vagyok vele, hogy ez mekkora tömegeket foglalkoztat, mint a párbaj…..
Merci és Mó saját kútfőből, teljesen önszántukból olyan feladattal áll elő, mely sokkal érdekesebb, mint eddig bármi, amit a villában csináltak 3 hónap alatt, azaz szerepet cserélnek. Mó konstans nyávogással ugrálja körbe Mercikét, aki mentális egyszerűségéből eredő minden elemi ösztönét legyőzve…..
Szülinapra ébrednek a villalakók, nem is akárkiére. Dániel ünnepli 23. születésnapját és elárulja a riportban, hogy lelki szemei előtt többször megjelent, hogy e jeles napon zöld kendő lesz a karjára kötve és a feje előtt lebegő párbaj miatt izgul. Én is izgulnék ha a fejem előtt egy párbaj lebegne,…..
Kábel Barát 2021.02.18 22:05:52
Nagy meccset rendeztek tegnap Budapesten a Puskás Arénában, igazi világsztárokkal de ne feledkezzünk meg a Nagytétény Aréna (világ)sztárjairól sem, akik a héten a tudomány területén csillogtatják meg képességeiket / nemtudásukat. Anikó egészen visszafogott, amolyan nagyvállalati középvezető MILF,…..
Kábel Barát 2021.02.18 08:33:58
@silvermansarah: egyedül Robira nem tudok semmi negatívumot mondani, persze a bentiekhez képest. Engem az emberi butaság végtelenül irritál, így a negatív megnyilvánulásokkal egyetemben, nálam Robi a győztes. Bálint meg elcseszte. A végén, amikor ennyire szoros az erősorrend már csak elcseszni lehet. Nálam ő elcseszte.
Kábel Barát 2021.02.18 12:10:13
@Silversan: pedig Moh simán összevethető Somával, neki is van érettségije és ugyanúgy sportol. Annyi a különbség, hogy Soma jobban tud angolul. Moh-t a pornón kívül semmi nem hozza izgalomba, a benti teljesítménye egy totálisan nagy 0. A nőket egyikük sem tiszteli, életképtelen mindkettő. Egy kurva rántottát képtelen elkészíteni.
Kábel Barát 2021.02.18 12:16:52
@Ármándójózsi: rossz hírem van, ha te értéket látsz Moh-ban meg teljesítményt, akkor nem én nézek rossz adást. Pont ugyanúgy el van telve magától, mint Soma, kb. a nagy 0-ra. "Sportember" létére alsőnek esik ki minden megmérettetésből :)
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, a csodálatos valentinozós adás is nekem jut, meg vagyok én áldva ezzel. A kommentszekcióban pedig tegnap este kívánságműsor volt, szóval még extra feladataim is vannak.. Meg vagyok én áldva veletek is. PP van ma és ennél többet nem is tudnék…..
Kábel Barát 2021.02.15 17:11:26
@mozambikizombi: Moh mondta akár egyszer is, hogy zavarja, hogy Merci állandóan próbálkozik? Nem, soha. Annyit mond, hogy: nem lehet. Indokot sem hallottunk soha. Miért nem lehet? Nem tetszik neki Merci? Másba szerelmes? Nem a lányokat szereti? Próbálta valaha is meggyőzni Mercikét, hogy fejezze már be a próbálkozást? Lehet, hogy igen, de adásba tuti nem került, pedig érdekes lett volna. Nekem már nagyon herótom van ettől a nyűglődéstől, kb. semmire nem fogok emlékezni belőlük, csak erre a szánalmas vergődésükre.
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, itt az újabb párbaj, megint eggyel kevesebb ápolt lesz bent, nekem pedig most nincs annyira sok időm, úgyhogy kicsit kevesebb lesz a duma és több lesz a kép, a végeredményt úgyis tudja mindenki, az ostoba cicaharc meg szerintem nem is igazán…..
Kábel Barát 2021.02.15 12:30:30
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak. Akik hozzám hasonlóan Tom Brady rajongók, azok velem együtt élik most a sporttörténelmet és gondolom hasonlóan boldogok, mint én. Ráadásul hétfőn illegálisan szaunázni is voltunk egy wellnessben, amit csak a mi kis csapatunknak nyitottak ki,…..
Kábel Barát 2021.02.10 14:33:42
@silvermansarah: azt aláírom, de van egy csomó márka meg szolgáltatás, ahol mindegy, hogy proli a vevőkör. Nem fine dining éttermekre gondoltam, de még a proli Frú is designer cipőt viselt.
Kábel Barát 2021.02.10 14:34:32
@mozambikizombi: pultos!
A tegnapi rész hogyvoltja sajnos elmarad, nyista, nuku, nincs. Ha szuperenergikus hangulatban ébredek holnap, van rá minimális esély, hogy zanzásítva az is meglesz a ma esti résszel együtt, de nagy pénzeket ne basszatok el tippmixen erre. ..
Kábel Barát 2021.02.07 13:00:05
Kábel Barát 2021.02.02 18:55:28
Kábel Barát 2021.02.02 22:12:18
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak! Ahogy már tegnap mondtam is, ma társaságban nézzük a VV-t, olyanokkal, akik tudják hogy mi ez, de nem láttak egyetlen percet sem az évadból. Igen Ármándó, van közöttük lány. Live HV-zok, mondom rá a telefonomra az okosságot, aztán ebből…..
Kábel Barát 2021.01.31 08:24:47
Kábel Barát 2021.01.31 22:16:14
Kábel Barát 2021.01.31 22:20:56
Zakatol tovább a Gazda-Hét és stílusosan Zsolt Gazdával kezdünk, ugyanis kora reggel beoson a villába, hogy a magas ágyásokba beledugjon néhány csokor csenevész kis répát. Ezen tegnap elmorfondíroztam pár egész másodperc erejéig, vajh’ hogyan kerülnek majd a répák a ládákba, hogyan oldják meg, hogy…..
Kábel Barát 2021.01.28 22:41:27
Ancsa köszönt minket a 74. összefoglaló elején. Azt kell mondjam, ma nagyon egyben van: jó a smink, jó a séró és ez a lehetetlen anyagú felső is jól áll neki. Hozzá képest Virdzsó és Merdzsó eléggé le vannak rongyolódva, nem tesz jót nekik a Gazda-Hét. Azzal kezdünk, hogy a két jobb sorsra érdemes a…..
A szemfülesebbek bizonyára észrevették, hogy ez a poszt egy teljes napot késett, a még szemfülesebbek pedig azt is, hogy valamilyen oknál fogva az összes Facebook posztunk eltűnt. Az összeesküvés-elméletek rajongóit szeretném ezúton is megnyugtatni, a két esemény között összefüggés ugyanis nincs,…..
O bella ciao, bella ciao, bella ciao , ciao, ciao, Fálki nem tűnt el, se nem távozott angolosan, se semmi ilyesmi, egyszerűen annyi történt, hogy a posztíróknak is vannak olyan napjaik, amikor nincs erre 3-4 órájuk/poszt. Meg ugye hétvége is volt, meg főcsoportdöntő és épp A nagy pénzrablást is…..
  A mai nappal a Vízöntő jegyébe léptünk - ezt reggel hallottam a rádióban – és megtudtam, hogy mi vízöntők rendkívüliek vagyunk, különlegesek, intellektusunk nem mindennapi! Ha nem kapaszkodtam volna éppen két kézzel a kormányba, még meg is veregettem volna a saját vállam, hogy érezzem a…..
Érdekesen indult ez a hét több szempontból is, emiatt csak egészen minimális mértékben húzódik feljebb a szemöldököm, amikor rájövök, hogy az RTL hivatalosan is elengedte a műsor kezét, és mostantól Péter és Ancsa kétszemélyes stábként működtetik a boltot: Ancsának már a haját sem lőtték be, és…..
Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval…..
Kábel Barát 2021.01.16 22:59:40
@VV10 Velőtrázó Vélemény: azt a kaján vigyort remélem holnap megmutatják szemből is. Amúgy, ha Moh ráhajt Frúra, akkor viszi a szavazatomat.
Kábel Barát 2021.01.16 23:02:54
Péternek valószínűleg időpontja lehet körmöshöz az adás utánra, mert úgy hadar, mintha nem lenne holnap, annyit azért sikerül kihámoznom, hogy Rencsi Mót hívta ki (0.01% - 99.99%), a napi szavazásban meg arról kellene döntenem, hogy kit fog jobban megviselni szerelmének kiesése, de nem fogok. Fru és…..
Kábel Barát 2021.01.15 09:41:58
@budapest23: mi van, ha pont ettől az összeállítástól nyílik fel a szeme, hogy milyen embernek látják őt kívülről. 28 év alatt nem jött rá magától, ezután se fog. Amúgy vállalta, hogy 0-24 veszik és tisztában van vele, hogy mnden ott lesz a neten. A saját körében egy ilyen videó nem lesz ciki, nem lesz emiatt megbélyegezve, mert ahonnan jött ott ez nem éri el az ingerküszöböt.
Napfényes hóolvasztó keddet kívánok mindenkinek és az a jó (...) hírem van, hogy világuralmi terveim apró részeként a HV-író csoportban is átvettem az irányítást, úgyhogy ma is én írok. A monitorok, telefonok és tabletek előtt ne legyetek restek hangosan ujjongani, örülni, táncikálni és tapsolni……..
Kábel Barát 2021.01.13 09:28:15
@szociál: pedig Frú csak azért nem ment főiskolára, mert csak fizetősre mehetett volna. Tehát van "éreccségije". Ezért nekem fura, hogy nem ismeri egy ilyen alap szó jelentését. Picit féltem, hogy Bálint se fogja pontosan tudni :)
Kábel Barát 2021.01.13 09:36:24
@kozi001: őt nem tudja, Bálinton lila van és annyira még Rencsi sem hülye.
Kábel Barát 2021.01.13 10:24:31
@Magentax: eddig Frút mondták a leggyengébbnek és ő is az. Most miért nem tudták őt mondani? Bár Vivi most saját maga szerint is megbicsaklott, de egy baráttól nem ezt várnám.