Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Revizionista

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Magyarország polgárai általában is ellenérzéseket táplálnak a románokkal szemben, a gyanúsított tettével kapcsolatban pedig "kifejezetten ellenséges" közhangulat alakult ki..." – ezt állította a bíróság előtt a nyíregyházi gyilkossággal vádolt román orvos ügyvédje. D.S. tettét nem tudjuk, nem…..
Na, ilyen az, amikor csinálnak egy kurva jó filmet, és aztán semmi reklámot nem tolnak alá. Tegye már fel a kezét, aki látta ezt a filmet, aki hallott róla, akinek ajánlották, akinek mondta valaki, hogy ez baromi jó, nézzük meg a moziban! De várjál, melyikben, hol játsszák ezt? Láttuk a trailerét?…..
Mikor felbőszülten elkezdtük írni ezt a blogot, az járt a fejünkben, hogy most majd jól megmutatjuk, és mekkora országos közfelháborodás lesz, ha szembesítjük az embereket, a MAGYAROKAT (csupa nagy betűvel) azzal az óriási közönnyel, és sumákolással, ami az örökségvédelem terén zajlik ebben az…..
Revizionista 2017.01.17 13:28:51
A Jobbik régóta tervezett néppártosodása a 2016-os év folyamán egyre inkább kézzelfogható valósággá vált, Vona Gábor megnyitotta a konkrét frontokat, ahol minden egyes győzelem közelebb viszi a Jobbikot a nemzeti radikális pártból valódi nemzeti néppárttá való átalakulásához. Melyek azok a politikai…..
Kereken ötven nap van hátra az első Star Wars-antológiafilm, a Zsivány Egyes bemutatójáig. Gareth Edwards filmje a klasszikus Csillagok háborúja-trilógia világát éleszti újjá, új hősökkel és néhány régi ismerőssel. A rendező a USA Todaynek mesélt a film két „főgonoszáról” és a mozivászonra három…..
Revizionista 2016.10.27 18:21:19
@Lector Oris: szerintem inkább Episode 3,9
1983. július 28-án, csütörtökön így ajánlotta a Tolna Megyei Népújság a mai bejegyzésünkben látható képeket, melyet Tímár Péter fényképezett 1980 és 1983 között: „Szerdán a Fényes Adolf teremben megnyílt a Szociofotó – gyász című kiállítás. A képeket Tímár Péternek a Fiatal fotóművészek…..
A hétvége szenzációja volt az orosz elnök interjúja. Az amerikai hírügynökség munkatársa Vlagyivosztokban rákérdezett az orosz-japán, orosz-kínai határviszályra, utána pedig a hajdani Kelet-Poroszország helyén létrehozott kalinyingrádi enklávé sorsát firtatta. Putyin nem beszélt mellé, hanem…..
Robert Capa híres-hírhedt fényképe, amelyet a New York Times egy cikkében minden idők egyik leghíresebb háborús fényképeként aposztrofált, a hetvenes évek elejétől a mai napig éles viták tárgya. A fényképen feltételezések szerint a spanyol polgárháborúban a köztársaság-pártiak oldalán harcoló…..
Revizionista 2016.09.05 14:00:03
@whale: elvitathatatlan bátorság a harcvonalban szaladozni ahogy Capa tette de azt, hogy tudatosan arra fókuszált mikor örökítheti meg végre azok halálát akikkel 1 perce még együtt bujkált az árokban, az én gyomrom nem veszi be, sajnálom. Az eredetiségét nem vitatom, mert nem értek hozzá.
Revizionista 2016.09.05 14:02:29
@whale: "utólag próbálják" - sry, most élek és nem akkor, ezért csak most tudom elmondani a véleményem.
Mint ismeretes, Jason Newsted 15 év együttműködés után, 2001-ben hagyta ott a Metallicát, melynek akárhonnan is nézzük, már szintén 15 éve. Habár 2011-ben egyszer fellépett Lars Ulrichékkal, mindez csak egy baráti gesztus volt a zenekar 30 éves fennállásának celebrálása…..
Megnéztem a Nemzeti Televízióban. Soltvadkerti beszédét a Jobbik házi tévéje tegnapi dátummal sugározta. Gyermekkoromat a szomszédos községben, Kiskőrösön töltöttem, és elég sok vadkerti sváb szőlőbirtokost ismertem meg. Az állam megfosztotta őket a földjüktől meg a jószágaiktól, a rendszerváltás…..
Kezdhetném így is: Európának, benne Magyarországnak soha ekkora szüksége nem volt még hazaszeretetre, mint a mostani időkben. Az Európai Unió az eddig tapasztalt legnagyobb válságát éli, a gazdaságot csak az olcsó munkaerő és hatalmas adókedvezmények miatt ide települő cégek tartják életben.…..
A Corvin mozi újfent műsorra tűzte az amerikai sci-fi film egyik legnagyobb klasszikusát, ami nem csak James Cameron számára hozta meg a komoly elismerést, hanem Arnold Schwarzeneggert is meglökte a szupersztárrá válás útján. Eme remek kezdeményezésnek hála a magamfajta gyökerek, akik mertek a…..
Illik Péter Teleki Pál halálának rejtélyes körülményei alkalmasak lennének arra, hogy a források és a szakértői álláspontok bevonásával a diákok egymás között vitát kezdeményezve kialakíthassák saját álláspontjukat. Azonban igen nehéz úgy középiskolai szinten vitát kezdeményezni, hogy valódi…..
Ott tartunk, hogy abban az országban, ahol a Fidesz kedvenc udvari kobzosának HELYTELENÜL titulált előadóművész és az Országgyűlés elnöke egyaránt azt vallja, hogy az asszony az otthon, gyerekszülve jó, és ne építgessen magának karriert, szóval abban az országban, ahol a partnerbántalmazás az…..
Revizionista 2016.06.27 14:11:41
Az Egyesült Királyság a világ egyik legrégebbi (ha nem a legrégebbi) liberális demokráciája. A választópolgárai mégis úgy viselkedtek a néhány nappal ezelőtt sorsdöntő népszavazáson, majd azt követő napokban, mint az óvodások, akik a délutáni alvás után nem tudják eldönteni, hogy álmukban vagy a…..
Sokszor olvashatjuk a hírekben, hogy ennyire magas a magyar GDP növekedés, vagy annyival maradtunk el az adott összehasonlításra szánt országtól. Ahhoz viszont, hogy valóban össze tudjuk hasonlítani magunkat másokkal, ismernünk kell más országok adatait is. Az OECD országok…..
Nyári Gábor Folytatódik a Mindszenty József hercegprímás személyéről és megítéléséről szóló vita, amelyet Paksy Zoltán Magyar Narancsnak adott interjúja indított el. Erre írtam választ, Paksy Zoltán pedig eljuttatta blogunknak reakcióját, amelyet korábban teljes terjedelmében közöltünk. Jelen…..
Akkor is, ha nem vagy egy felekezet tagja sem, mert templomba járni jó! Ebbe legalábbis ezerszázalék, hogy az. De hátha követendő példa lesz a spanyol Asztúria tartomány templomának története, no meg a templomba járás is. A Llanera városkában álló Santa Barbara templomot…..
Úgy tűnik, zavar támadt az Erőben, ugyanis állítólag a Disney nagyfőnökeinek nem nagyon tetszik a Zsivány egyes, ezért az első Star Wars spin-off egyes jeleneteit júliusban újra kell forgatni. A Page Six forrása szerint az egérgyár Gareth Edwards-ot, a film rendezőjét okolja, aki a legutóbbi…..
A Jobbik körül mostanában sűrűsödő események minden "elvi" fedőszöveg ellenére színtiszta hatalomtechnikáról szólnak. Vona megmutatta: ő Orbán Viktor legjobb tanítványa - és ez nem dicséret. Miközben megjátszott vehemenciával kritizálta Orbánt a felszínen, valójában figyelt és tanult…..
Szerző: Kanyó Ferenc Mátyás királyt méltán tartjuk számon a legnagyobb uralkodóink között. 1490 virágvasárnapján a király, miután ellenkezés és lelkesedés nélkül végigülte a hosszú ceremóniát, megéhezett, és fügét kért. Bécsben azonban nem igen szokott április elején még friss füge teremni, úgyhogy…..
Müpa Blog Mielőtt híresek lettek 2016.05.25 18:20:32
Zenekarok, akinek koncertjeire pillanatok alatt fogynak el a jegyek, akikért a fanatikus rajongók képesek 16 órát várni az esőben, csakhogy az első sorból láthassák a kedvenceket, akiknek zenéjén generációk nőttek fel, és nőnek fel még ma is. De bizony volt idő, amikor stadionok helyett a nagyi…..