Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tv2edeselet

95 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor sokan sokáig jelen voltak a média világában, de kevesen vannak, akik nemcsak vissza-visszatérnek, hanem kitartóan a csúcson képesek maradni – valami olyanba kapaszkodva, amit rajtuk kívül senki más nem látott meg. Új korszak született a magyar történelemben, ez pedig a…..
Harmónia az apa-lánya megjelenésben is. Miért ne lehetne egy kislány sikkes és miért ne lehetne a kislány megjelenése harmonikus a szüleivel? Berki Krisztián és Berki Natasa Zselyke összhangja magáért beszél.  Mondhatnánk, hogy nem a külső a fontos, de a külső és belső…..
Fény derült az intim titkokra. Berki Krisztián volt a Kasza! show egyik vendége, ahol pikáns kérdésekre kellett választ adnia Kasza Tibinek. Nedves percek vártak a berkire! Izgalmas adásnak lehettek szemtanúi a Kasza! showműsor nézői, hiszen a szókimondó és humoros…..
Túl távolinak és elérhetetlennek tűnik? Már sok volt a küzdelem és belefáradtál? Gondolj arra, hogy vajon a berki is feladná?! „Nem az a lényeg, hogy mit akarsz, hanem, hogy mennyire akarod…” – a berki Az elszántság, a kitartás és akaraterő elengedhetetlen kelléke a…..
A határozott férfi, akinek mindenről megvan a saját(os) véleménye. Berki Krisztián most egészen más arcát mutatja, az emberit. Úgy látszik, "a berki" szíve is ellágyul néha... Hódi Pamelával közös nyaralásukat szinte percről-percre nyomon lehetett követni, hála a szorgos…..
Még gyakorolnia kell Berkinek az óvóbácsi szerepet. Az Édes életben Berki Krisztián szokatlan szerepben próbálta ki magát, ugyanis rábíztak pár ovist - a showman azonban láthatóan nem nagyon bírt a pöttöm rosszcsontokkal. “Én azt mondom, hogy tornázzunk!” - dobta be…..
Takarítónőnek használta Évát, közben sunyi módon próbált benézni a lába közé. “Valamelyest” ki is elégült a látványtól. "Éva a takarítás alatt számomra biztosított látványával, női képi világával valamelyest kielégített...˝ - fogalmazott úriemberhez méltó…..
Tömegközlekedéssel kellett utaznia Budapesten berkinek, különben lekésett volna egy találkozót. Persze felismerték. Persze nem volt nála forint... A TV2 videóján az Édes Élet című műsorhoz kapcsolódóan vették rá Berkit, hogy felszálljon a buszra, eddig talán még sosem…..
Kiugróan indított a sztár-reality vadonatúj évada, a SuperTV2 az Édes Élet hétfői adása alatt megháromszorozta idei főműsoridős átlagos közönségarányát. A celebek mindennapjait bemutató műsor első epizódja rendkívül népszerű a fiatalok körében. Az Édes Élet…..
November 2-től a SuperTV2-n vadonatúj epizódokkal indul az Édes Élet! Az új évadban Berki Krisztián és családja; Bangó Margit unokája, Tina és férje, Emilio; Curtis és családja; Pirner Alma, férje és kisbabájuk; Alekosz és Baukó Éva; és Peter Srámek tárják ki otthonuk…..
Berki Krisztián vasalási szokásai már megváltoztak...Édes Élet új évaddal november másodikától hétköznap esténként a SuperTV2-n!            ..
Vajon ki lehet az? Az Édes élet 2013 szeptemberében indult a TV2-n és sokáig kiváló eredményeket hozott a csatornának. Tavaly azonban folyamatosan csökkent a reality nézettsége, míg végül ősszel megszüntette a csatorna. A cégcsoport egy év szünet után azonban újra visszahozza…..
Nagyszabású sajtótájékoztatóján mutatta be őszi programstruktúráját a TV2 Csoport. Rengeteg játékos formátum és igazi sztárdömping várja a nézőket, miközben még interaktívabbá válnak a műsorok az új TV2 Live applikációnak köszönhetően. A TV2 Csoport csütörtökön…..
Sosem volt szégyenlős, és még a humora is jó. Kelemen Anna lenne a tökéletes nő? Eltekintve a korábbi hisztijeitől és kokainfüggőségétől, azt mondhatjuk, hogy igen. Persze azoknak, akik csípik a szilikonnal kirakott, tökéletesre szabott testű nőket platinaszőke hajjal, némi…..
s Önfeledten pancsol és közben gurgulázva kacag édesanyja videóján Berki Natasa Zselyke. A kislányt egy medence vize nyűgözte le.ve le incselkedő fiatalembernek, az szavakkal szinte leírhatatlan, érdemes inkább megnézni a videót Már másfél éves Hódi Pamela és Berki…..
Malé – – Nyári diákmunkát vállaltam – olvasható Berki Krisztián egyik posztja mellett, melyből kiderült, hogy a herevasalt celeb jelenleg éppen a Maldív-szigeteken sütteti a hasát. Ráadásul nem is akárkivel, a luxusnyaralásra gyermeke anyját, Hódi Pamelát vitte…..
Vajon Pamela tényleg terhes? Ifjabb Berki Krisztián egyelőre csak álom! Pamela és párja csütörtökön orvosnál járt, ahol megtudták, idén biztosan nem bővül a család. A Bors egyik…..
Újabb sztárbaba a láthatáron? Gyanúsan kerekedik Hódi Pamela pocakja. Berki boldog lenne, ha fia születne. Kedd este felkerültek a My77 Facebook oldalára az őszi katalógus legfrissebb fotói, és már az…..
Örömmel foglalkozott Mádai Vivien gyermekével. Két gyerkőc ostromolta reggel a Fem3 Café stúdióját, de úgy tűnt, Berki Krisztián uralta a helyzetet – sőt, az egyiküket még haza is akarta vinni. Lehet, hogy elérkezettnek látja az időt, hogy Natasa Zselykének kistestvére…..
Bár szerződése van a TV2-vel, akár már ősszel felbukkanhat az RTL Klub képernyőjén Berki Krisztián. Családapa, sportoló, életvezetési tanácsadó – az első két lábon…..
Berki Krisztián felelőtlen anyának nevezte Sarka Katát, mert szerinte emberkísérletben vett részt. Hajdú Péter felesége megvédte magát. Berki meglepően precízen fogalmazva vonta felelősségre Katát a közösségi oldalán, mert genetikailag, baktövissel fiatalította…..
Berki kislánya minden nap meglepi a rajongókat. Berki Krisztián kislánya igazi cukiság-bomba, és a szülők gondoskodnak arról, hogy ezt megosszák a nagyközönséggel. A hét legaranyosabb képeiből szemezgettünk. Berki Natasa Zselyke nem problémás gyermek, másfél éves kora…..
Egy gimnáziumi szépségversenyen jött az isteni szikra az énekesnek, hogy legújabb videójához nagyon csinos és nagyon fiatal lányokat keressen... Csinos lányokat keres új videóklipjéhez Varga Viktor. Az énekes egy gimnáziumi szépségversenyen koncertezett, amikor kipattant a…..
Mesébe illő élete lehet Berki Krisztián kislányának. Berki Krisztián húzódozott, hogy részt vegyen egy lovas rendezvényen, de végül annyira megtetszett neki a hangulat, hogy végül egy pónival tért haza. A múlt hétvégén tartották az I. Szabolcsi Lovas Fesztivált és…..
A rádiós vajon elvállalja a feladatot? Berki Krisztián komoly kihívás elé állította Bochkor Gábort: ő lesz az, aki kiválasztja, ki vigyáz mostantól Berki Natasa Zselykére – feltéve, ha a rádiós elvállalja a nemes feladatot. Berki szerint Bochkor Gábor mindenképpen…..