Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benke S.

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Netlflix ügyvédjeinek állítólag eléggé fáj a fejük azóta, hogy megtudták: a sorozatos zaklatással vádolt Kevin Spacey kirúgása a House of Cards mellől alapvetően a jelenleg éppen forgatás alatt álló hatodik évad sorsát is megkérdőjelezi. Amikor ugye kiderült, hogy a főszerepet alakító Spacey…..
Ha minden igaz, a Fox éppen azon dolgozik, hogy tekerjen egy alaposat a 24 formátumán és női főszereplővel, a terrorfenyegetésvonatról leszállva pittyeghessen tovább a digitális óra a tévében. Az ötlet egyelőre annyi, hogy van egy ügyésznő, aki egy faszit a siralomházba juttat, de a kivégzés előtt…..
A 2018-ban érkező hatodik évaddal véget ér a Netflix egyik legnagyobb sikere, a House Of Cards, magyarul Kártyavár, írja a Hollywood Reporter. A döntésnek elvileg nincsen köze Kevin Spacey-botrányához (a nyolcvanas években zaklatott egy 14 éves színészt), a bejelentést állítólag már nyár óta…..
Benke S. 2017.10.31 10:27:33
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
A Big Bang Theory/Agymenők főszereplője, Sheldon Cooper (Jim Parsons játssza a BBT-ben), akinek a gyerekkorát mutatná be a Sheldon című új sitcom, mely stílusában a Már megint Malcolmot (Malcolm in the Middle) idézné. A 12 éves csodagyerekről szóló sorozathoz a CBS a Deadline információja szerint…..
Majd az ugrás után. Itt fent egy Trónok harca-cosplay látható...
Túl vagyunk a táboron, aminek ugye a jelentősége a nyáj további, drámai ritkítása, illetve, legalábbis a vasárnapot tekintve mindenképpen, hogy sikerült-e egy az egyben megverni a Sztárban sztárt, mert az évben először, de nem utoljára ténylegesen is egymásnak feszült a…..
Harmadik epizódjához érkezett az HBO Westworld című szériája, mi pedig ismét jelentkezünk spoileres kibeszélőnkkel...
Benke S. 2016.10.18 13:01:37
@András Tibor: ott a pont! :D
A Xiaomi kiadta a legújabb MiBand okoskarkötőjét, úgyhogy itt az ideje, hogy egy kicsit megint MiBand lázban égjen a világ. A kütyü a régebbihez képest (én nem próbáltam a köztes verziókat, csak a MiBand 1-et) pulzusmérőt, közel dupla akkora kapacitású akksit, kijelzőt, és…..
Benke S. 2016.08.02 14:25:57
@Skywatcher: igen. :-) Ha az ébresztési előtti fél órában érzékeli, hogy nagyon mocorogsz, majd egyre kevésbé, akkor gyorsan felébreszt, nehogy visszamenj mélyalvásba... de legkésőbb a beállított időpontban mindenképp ébreszt! :-)
A Fox bejelentette, hogy megvan az új 24-évad főszereplője Corey Hawkins, a Straight Outta Compton című mozifilm és a The Walking Dead színésze képében. Hawkins a 24: Legacy című új évadban Eric Carter háborús veteránt alakítja majd, aki Kiefer Sutherland ikonikus Jack Bauerje után menti meg majd a…..
Benke S. 2016.01.26 19:13:17
Hopp, már el is érkeztünk a rettegett Klónok támadásához. Nem kíméltük, de a film se minket. Íme, minden idők legrosszabb Star Wars epizódja. Intergalaktikus hiszti, egy rakás fűben hempergés, és Az Ember, Akit a Midikloriánok Nemzettek. Mit is mondhatnánk még? Kapd be…..
November 15-én Ismét megrendezésre kerül az ország legjobban várt bűvész rendezvénye a 28. Corodini bűvésztalálkozó!Program:KellékvásárFigaro Bűvészbolt szeminárium: Szabó István, Susán Péter és Kelle BotondClose-up és színpadi versenyMini-SzemináriumokGálaműsor a 70.…..
Nagyon úgy fest, hogy második nekifutásra sem jut el odáig az ellenzék népszavazási kezdeményezése a vasárnapi boltbezárással kapcsolatban, hogy megkezdődjön az aláírásgyűjtés, mivel egy „szemfüles” magánszemélynek ismét sikerült megelőzni beadványával az MSZP-t, amely…..
Mikor máskor lett volna technikai problémája szegény AXN-nek, mint tegnap este, amikor a Csillagok háborúját adták a tévében (a saga első három részével nagyon izmos, 10 százalék környéki közönségarányt produkáltak)? A csatorna Facebook oldalának tanúsága szerint a Digi, a…..
Bár mind a színészek, mind a Trónok harca sorozat készítői megerősítették, hogy Havas Jon  karaktere meghal, és nem lesz tovább a sorozatban, most mégis ennek az ellenkezője tűnik igaznak. A Jon Snowt alakító Kit Harington egy interjúban kotyogta el magát, lehet hogy akarata…..
Az HBO tegnap, az amerikai tévékritikusok nyári turnéján jelentette be, hogy az eredetileg hét évadosra tervezett Trónok harca inkább nyolc évados lesz, azaz a most forgatott hatodik évaddal együtt még három kanyar van a sztoriban. Ez még nem minden, a kábelcsatorna egy…..
Benke S. 2015.07.31 10:11:52
A lassú és nehézkes kezdés és a gyomorrúgással felérő középső részek (lásd: nemi erőszak, gyerekgyilkosság és társai) után nemcsak filmvászonra illő látványvilággal nyűgözte le nézőit a Trónok harca 5. évadának vége, de olyan cliffhangereket kaptunk az arcunkba, hogy…..
A Fox már korábban bejelentette, hogy foglalkoznak egy újabb 24-évad ötletével, de azt nem mondták a kis hamisak, hogy Kiefer Sutherland maximum lélekben lesz a stábbal, mert JACK BAUER NÉLKÜL JÖN AZ ÚJ ÉVAD. És ráadásul még az a verzió sem jött be, hogy Yvonne Strahovski…..